❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Rafa Xambó

Rafa Xambó

Valencia

Rafa Xambó és un músic de llarga trajectòria en el món de la cançó en català del País Valencià. En 1974 va guanyar el Primer Premi del Festival de Noves Veus (Sabadell). En 1975 va participar en la pel·lícula La Nova Cançó, de Francesc Bellmunt. El 1992 va coproduir el disc Ciutat Magnètica (Picap) amb Juli Bustamante. Després de dècades de silenci musical, a l'estiu del 2002 va tornar als escenaris i d'aleshores ençà ha publicat vuit discos. El darrer, "Cantata de València", es va estrenar com a espectacle multidisciplinar al Teatre Principal de València, el 22 de desembre de 2022, sota la direcció de Patrícia Pardo. Participaren 12 músics, dues ballarines i dues actrius.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies