❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Anuari Mèdia.cat 2018: destapem temes silenciats pels mitjans

Una publicació que treu a la llum reportatges periodístics sobre temes silenciats, censurats o maltractats als mitjans aquest últim any

Mèdia.cat

A project of

Created in

0
seconds
374
Pledges
10.778€
From 8.000€
Contribute to the project

Choose your reward

Hem assolit l'objectiu! Moltes, moltíssimes gràcies a tothom que ho ha fet possible!

La campanya segueix activa fins l'últim minut i qualsevol euro recollit que superi l'objectiu, anirà destinat a apuntalar Mèdia.cat, l'Observatori Crític dels Mitjans, que impulsa el Mapa de la Censura (eina que identifica, localitza i documenta tots els casos de vulneració de la llibertat d'expressió i el dret a la informació als Països Catalans, i en resum, vetlla pels nostres drets fonamentals).

NOU OBJECTIU: 10.000 euros

Ampliem objectiu: investiguem la situació de les dones a la presó (i fem més infografies i més anàlisi)

Gràcies a 279 mecenes hem aconseguit els diners necessaris quan encara falten setmanes perquè acabi la campanya. Per agrair-vos-ho, en els propers dies avançarem al web de Mèdia.cat un dels reportatges de la propera edició de l’Anuari. Ara ens proposem un nou objectiu: recollir 2.000 euros més per investigar un nou tema, la situació de les dones preses als Països Catalans, així com afegir més infografies i més anàlisi a la versió en paper.

Dolors Bassa i Carme Forcadell han posat de manifest en els darrers mesos la pitjor situació i la menor presència als mitjans de comunicació de les dones preses en comparació amb els seus companys homes. Les internes, siguin polítiques o comunes, són un 7% del total de la població reclusa i pateixen discriminacions específiques en un sistema penitenciari pensat per als homes. Volem investigar les causes i conseqüències d’aquesta situació i donar veu a un col·lectiu especialment oblidat i invisibilitzat, en una societat que els imposa una doble condemna: per vulnerar la llei (han comès un delicte) però també les normes de gènere (estar a la presó suposa no exercir el seu rol d’esposes, mares i les tasques de cura en general). No és el primer cop que l’Anuari Mèdia.cat trenca el silenci que envolta la presó: el 2017 ja vam investigar a fons l’aïllament penitenciari i la vulneració de drets que es dóna en aquest règim, mostrant imatges inèdites del mòdul de Brians 1.

A més, l’Anuari inclourà més infografies sobre temes silenciats i més anàlisi sobre la responsabilitat del periodisme i dels mitjans les qüestions que amenacen la democràcia.

Continuem donant veu a silencis mediàtics i #EncomanemPeriodisme!

Què és l’Anuari Mèdia.cat dels Silencis Mediàtics?

L’Anuari dels Silencis Mediàtics és una publicació que, des de 2010, cada any treu a la llum temes rellevants que els mitjans de comunicació convencionals del nostre país han ignorat, infrarepresentat o censurat durant l’últim any. Analitzem quins han estat els temes silenciats, formem un equip de periodistes per investigar-los i els publiquem i difonem per posar-los en coneixement de tota la societat. L’Anuari és un projecte de l’Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils, una associació sense ànim de lucre formada per uns 200 professionals d’arreu dels Països Catalans.

Aquesta serà la 8a edició de l’Anuari, recollirà els temes silenciats de 2018 i es publicarà a principis de 2019. Des de la primera edició, hem publicat 91 reportatges d’investigació sobre temes que fins aquell moment eren oblidats o silenciats i que hem contribuït a posar sobre la taula: els desnonaments a Ciutat Meridiana, la implicació d’Urdangarin al cas Palma Arena, la vulneració de drets en el règim d’aïllament a les presons catalanes o la violència antiindependentista a Catalunya la tardor de 2017, per posar-ne alguns exemples. Des de 2012 l’Anuari s’ha finançat sempre principalment gràcies al micromecenatge: això vol dir que les nostres investigacions no depenen de cap gran finançador que les pugui condicionar, sinó de petits suports de moltes persones alhora.

El panorama mediàtic ha canviat des que vam començar: afortunadament, cada cop hi ha més mitjans de comunicació que no depenen dels grans poders econòmics o polítics i que gràcies al suport de la gent poden fiscalitzar els governs i les empreses. Però l’Anuari continua sent necessari per situar aquests temes al centre de l’agenda mediàtica, per donar oportunitats i eines als estudiants per fer un periodisme crític i, en definitiva, per recordar als grans mitjans de comunicació i a tota la societat quins temes “hem” oblidat durant els darrers 12 mesos. #EncomanemPeriodisme, ens hi ajudes?

Com serà l’Anuari Mèdia.cat de 2018?

Per a aquesta 8a edició, estem preparant 10 reportatges periodístics en profunditat sobre qüestions que considerem que els mitjans de comunicació han silenciat o no han abordat amb prou profunditat durant aquest 2018, que donarem a conèixer quan publiquem l’Anuari. Els reportatges els elaboren professionals amb experiència i també estudiants de Periodisme que, amb l’acompanyament de l’equip de coordinació de l’Anuari, s’inicien així al món professional.

L’Anuari inclourà també articles d’anàlisi on persones expertes reflexionaran sobre quin ha estat el rol del periodisme en qüestions que han estat al centre de l’agenda pública aquest darrer any. A més, a través d’infografies analitzarem altres temes silenciats.

Com es finança l’Anuari Mèdia.cat?

Des de fa set anys el projecte és possible principalment gràcies a les aportacions dels micromecenes.

La resta del finançament prové de l'aportació del Col·legi de Periodistes i dels acords de suport de set universitats amb estudis de Periodisme arreu dels Països Catalans. Es tracta de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de València, la Universitat de Vic, la Universitat Ramon Llull, la Universitat de Lleida i la Universitat Oberta de Catalunya, que s’hi incorpora aquest any. Un estudiant de cada centre participa a la investigació i redacció dels temes de l’Anuari.

L'aportació de la Fundació Catalunya Fons, que repercuteix de forma estructural en l'Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat, és també un dels puntals del projecte. Una part dels ingressos de Mèdia.cat provenen d'una subvenció de la Generalitat de Catalunya.

A què destinarem les vostres aportacions?

 • Remuneració dels periodistes que treballaran en els continguts de l'Anuari.

 • Remuneració de l'equip que coordina i fa possible el projecte.

 • Disseny i maquetació.

 • Correcció lingüística.

 • Impressió, distribució i enviament de l'Anuari en paper.

 • Manteniment del web de l’Anuari, on es podran consultar tots els continguts.

 • Comunicació i gestió de la campanya de promoció de l’Anuari.

Quin és el calendari de l’Anuari Mèdia.cat d’enguany?

L’equip de l’Anuari ja està treballant des de fa mesos en el projecte. Els reportatges estan en fase de redacció i edició. L’Anuari s’enviarà a impremta al mes de gener de 2019 i es presentarà a finals de gener o principis de febrer en un acte exclusiu per a mecenes i socis del Grup Barnils (“Gintònics contra els silencis”) i en un acte públic obert a tothom. Els mecenes que no puguin venir a recollir les seves recompenses en aquestes dues ocasions les rebran a casa seva.

Qui hi ha darrera l’Anuari Mèdia.cat?

 • Coordinació i edició del projecte: Elisenda Rovira i Víctor Yustres.

 • Comunicació i gestió: Elisenda Laborda

 • Suport en la recerca i selecció de temes: consell de redacció de Mèdia.cat i junta del Grup de Periodistes Ramon Barnils.

 • Suport en la campanya de micromecenatge: Enric Borràs, Eli Borreda, Ferran Casas, Adrià Serra, Elisenda Soriguera.

 • Correcció lingüística: Llengua de foc

 • Disseny, maquetació i web: Fabrika Grafika

 • Edició: Pol·len Edicions

El Grup Barnils i l’Observatori Mèdia.cat

El Grup de Periodistes Ramon Barnils (GPRB) va néixer fa més de 17 anys amb la idea de promoure un periodisme crític i rigorós a tota la nostra àrea idiomàtica. Fa nou anys el GPRB va crear l’Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat, un projecte que analitza i reflexiona sobre el periodisme, les rutines i les informacions que publiquen els mitjans del nostre país. De Mèdia.cat va néixer, fa vuit anys, l’Anuari dels Silencis Mediàtics, inspirat en el projecte nord-americà Project Censored.

Descripció de recompenses

 • Gintònics contra els silencis és una trobada exclusiva amb els mecenes de l'Anuari i socis del Grup Barnils on, amb un gintònic a la mà, es presenten els temes de la nova edició del projecte. La trobada serà a Barcelona, a inicis de 2019 i abans de la presentació pública de l'Anuari. L'organitzem amb la col·laboració de Gin Nut, una ginebra artesanal elaborada a l'Empordà, a partir de quatre destil·lacions en alambins tradicionals i macerada amb una dotzena de botànics d'origen autòcton i de proximitat.

Et pertdàs els "Gintònics contra els silencis"?
Et pertdàs els "Gintònics contra els silencis"?

 • Bossa ‘Si nosaltres ho volem, el rei anirà nu’: amb l’empremta del reconegut dissenyador Jordi Calvís i amb una de les frases més empoderadores de Ramon Barnils. La bossa de cotó (de 170 de gramatge) està produïda amb Subalterna Serigrafia, projecte cooperatiu autogestionat del Camp de Tarragona que estampa merxandatge ètic (amb material tèxtil lliure d'explotació, sostenible i amb tintes ecològiques de base d’aigua -amb el segell de la Fair Wear Foundation, que certifica que es produeix sense explotació, i el d'Oeko-Text, certificant que el procés és respectuós amb el medi ambient-).

Bossa dissenyada pel Jordi Calvís, de cotó ecològica i antimonàrquica, què més es pot demanar?
Bossa dissenyada pel Jordi Calvís, de cotó ecològica i antimonàrquica, què més es pot demanar?

 • Fotografia de Jordi Borràs: rebreu impresa en DIN A3 una fotografia de Jordi Borràs, signada per l'autor. Jordi Borràs és il·lustrador i fotoperiodista, especialitzat en moviments d'ultradreta que actuen a Catalunya.

Per tenir a casa un tros de la història del país i de la feina de Jordi Borràs.
Per tenir a casa un tros de la història del país i de la feina de Jordi Borràs.

 • Col·lecció ‘Anuari Mèdia.cat’: rebreu 5 exemplars en paper de l’Anuari de les edicions de 2011, 2013, 2014, 2015 i 2016-17, que recullen 64 reportatges a banda de desenes d’infografies, almanacs, articles d’anàlisi…

Publicats per Pol·len Edicions, editorial independent, cooperativa i jove a partir de l' ecoedició (que organitza les tasques per a reduir al màxim l'impacte ambiental en tot el cicle de la vida del llibre: disseny, producció, distribució...).

Ja tens la col·lecció dels Anuaris dels Silencis Mediàtics?
Ja tens la col·lecció dels Anuaris dels Silencis Mediàtics?

 • Caixa ‘Fent País’: una proposta àmplia d’experiències per gaudir-ne arreu del territori és la proposta de la cooperativa creada per un grup de cinc joves bagencs. Tastos de vins, caps de setmana rurals, rutes culturals… i fins a 180 propostes, la majoria per a 2 persones, són el que contenen aquestes caixes.

Segur que hi ha una proposta que t
Segur que hi ha una proposta que t'encaixa!

 • Llibre 'Franco Lives On': l'edició en anglès d'"El franquisme que no marxa" de Lluc Salellas, a càrrec d'Edicions Saldonar i el Grup Barnils, arriba a les llibreries a finals d'octubre de 2018. Explica com les famílies responsables de la dictadura van seguir manant durant la transició i fins avui, i és el regal ideal perquè amics i col·legues estrangers coneguin més a fons la història de l'Estat espanyol.

Visibilitzem que el franquisme no ha marxat mai?
Visibilitzem que el franquisme no ha marxat mai?

 • Làmina ‘Per molt pessimisme que intentin inocular els pessimistes de sempre, sempre salta una espurna d’esperança que ens justifica als optimistes’. Aquesta obra de la Gina Serret, dissenyadora gràfica, amant de la cal·ligrafia, la tipografia i el lettering, recull una frase de Ramon Barnils. Se n’ha fet una edició limitada en format litografia.

Litografia barnilaire de la Gina Serret
Litografia barnilaire de la Gina Serret

Recompenses per a entitats:

 • Entitats Mecenes: presentem l’Anuari a la teva localitat/col·lectiu, a càrrec de l'equip de coordinació de l'Anuari. Us entregarem 3 exemplars de l’Anuari i a més rebreu els informes Mèdia.cat durant l’any 2019. El nom de la vostra entitat apareixerà als crèdits, amb el logotip.

Col·laboreu en fer possible l
Col·laboreu en fer possible l'Anuari, i el vindrem a presentar!

 • Súper Entitats Mecenes: presentem l’Anuari a la teva localitat/col·lectiu amb els autors/es d’un dels reportatges: una presentació de l'Anuari 2018 i dels principals temes tractats, a càrrec d’un/a periodista de l'equip de coordinació de l'Anuari i d’un/a periodista autor/a d’un dels temes. Us entregarem 5 exemplars de l’Anuari i a més rebreu els informes Mèdia.cat durant l’any 2019. El nom de la vostra entitat apareixerà als crèdits, amb el logotip, en un lloc destacat.

Voleu ser una súper entitat? Els autors vindran a presentar l
Voleu ser una súper entitat? Els autors vindran a presentar l'Anuari!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

15 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • anna euro

  anna euro

  almost 5 years

  La feina d'investigació que feu per mi és molt important. Gràcies.

 • Josep Maria Boronat Rosell

  Josep Maria Boronat Rosell

  almost 5 years

  Moltes gràcies per la vostra feina i endavant!!

 • ROCIO PEDROL

  ROCIO PEDROL

  almost 5 years

  Felicitats per la feina. Que en pogueu fer molts més!

 • Montserrat Campoy Mestres

  Montserrat Campoy Mestres

  almost 5 years

  Sou molt grans i la vostra feina és molt necessària.

 • andreuylla

  andreuylla

  almost 5 years

  Sou molt necessaris! No tingueu por !

 • Gracat

  Gracat

  almost 5 years

  Bones Feinas ! Detalleu Ampliament TOT el Tema actual de LLIBERTAT EXPRESSIO en TOTS AMBITS, CONEGUTS I ALTRES NO ! Siguin Periodistes, Jovent, Artistes,Musics, Mitjans, Escriptors ..... Tots Ambits i Arreu !!!! Gracies i SUPORT . NO PAREU FEU FORÇA A COMPANYS I COLECTIUS, SIGUEN GRUP PARTICULAR ! PENSANT EN UN "RAMON BARNILS " MESTRE I .... Tant..... GRB !!*!! Gràcia 18-11

 • Gracat

  Gracat

  almost 5 years

  Bones Feinas ! Detalleu Ampliament TOT el Tema actual de LLIBERTAT EXPRESSIO en TOTS AMBITS, CONEGUTS I ALTRES NO ! Siguin Periodistes, Jovent, Artistes,Musics, Mitjans, Escriptors ..... Tots Ambits i Arreu !!!! Gracies i SUPORT . NO PAREU FEU FORÇA A COMPANYS I COLECTIUS, SIGUEN GRUP PARTICULAR ! PENSANT EN UN "RAMON BARNILS " MESTRE I .... Tant..... GRB !!*!! Gràcia 18-11

 • Gracat

  Gracat

  almost 5 years

  Bones Feinas ! Detalleu Ampliament TOT el Tema actual de LLIBERTAT EXPRESSIO en TOTS AMBITS, CONEGUTS I ALTRES NO ! Siguin Periodistes, Jovent, Artistes,Musics, Mitjans, Escriptors ..... Tots Ambits i Arreu !!!! Gracies i SUPORT . NO PAREU FEU FORÇA A COMPANYS I COLECTIUS, SIGUEN GRUP PARTICULAR ! PENSANT EN UN "RAMON BARNILS " MESTRE I .... Tant..... GRB !!*!! Gràcia 18-11

 • francescvila

  francescvila

  almost 5 years

  Endavant amb l'Anuari Mèdia.cat 2018: destapem temes silenciats pels mitjans!

 • JF Escrihuela Niubò

  JF Escrihuela Niubò

  almost 5 years

  Bona feina, companys!

#08 / Ja tenim aquí l'Anuari! (versió en pdf, fotos de les presentacions i més)

Benvolguts i benvolgudes mecenes,

Ja tenim aquí l’Anuari Mèdia.cat dels Silencis Mediàtics del 2018! Podeu descarregar-vos-en la versió digital fent clic aquí. Si la vostra recompensa n'inclou la versió impresa, la rebreu en les properes setmanes a l'adreça que ens vau facilitar.

La setmana passada vam fer les presentacions de l'Anuari a Barcelona, en què alguns mecenes ens vau acompanyar. Us en fem cinc cèntims:

El 12 de febrer vam fer els "Gintònics contra els silencis", una trobada en què els coordinadors i alguns autors vam presentar en primícia l'Anuari als mecenes. Aquí teniu un recull de fotos de l’acte, que vam fer amb la complicitat de Gin Nut i del Centre Cívic La Farinera del Clot.

El dia 13 vam fer la presentació oficial de l’Anuari al Col·legi de Periodistes de Catalunya, acompanyats del vicedegà del Col·legi, de la presidenta de la Fundació Catalunya i del president del Grup Barnils. Com a resum us en deixem algunes fotos i la peça que en va fer TV3.

read more

#07 / L'Anuari veurà la llum al febrer (gràcies a vosaltres)

Benvolguts i benvolgudes mecenes,

Estem treballant per enllestir l'Anuari dels Silencis Mediàtics 2018 i ja us podem anunciar que les presentacions seran la setmana de l'11 de febrer (aviat us donarem més informació sobre el lloc i el dia). Us volem agrair de nou que entre tots hagueu fet possible que l'Anuari vegi la llum un any més!

Com ja us avançàvem, amb el segon objectiu de 10.000€ assolit, hem pogut incorporar un nou reportatge d'investigació a l'Anuari sobre la situació de les dones preses a Catalunya i també 4 infografies per explicar de manera més visual diversos fets que han marcat l'agenda de 2018.

A més, també us podem explicar que podreu llegir a l'Anuari 6 articles que analitzaran el tractament que han fet els mitjans de comunicació de diferents fenòmens d'actualitat durant l'any. Aquests articles estan escrits per periodistes especialitzats en la matèria. Us avancem tres dels articles:

#06 / Un esforç amb recompensa

Estem a la recta final de la campanya i un any més, gràcies a vosaltres, els i les mecenes, publicarem l'Anuari dels Silencis Mediàtics.

Creiem en el periodisme que sigui útil i pugui generar canvis reals, i és per això que també us volem fer arribar aquesta reflexió de Jordi Borràs sobre com, arran del reportatge "En nom d'Espanya" inclòs a l'Anuari 2017, les vulneracions de drets civils i polítics són a l’agenda i fins i tot el govern català ha creat una oficina per documentar-les.

També us enviem aquesta anàlisi de Sergi Franch revisant la realitat dels mòduls d'aïllament a les presons catalanes (els anomenats DERT), arran del reportatge "Aïllament: opacitat i impunitat a la presó" que vam publicar l'any passat. 

Recordeu que seguim recollint fons per a poder documentar les discriminacions per raó de gènere que… read more

#05 / AVANÇAMENT | Avui publiquem un reportatge l'Anuari en motiu del 25N, Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones.

Avui llancem un reportatge de l'Anuari dels Silencis Mediàtics 2018. La versió en paper de l'Anuari es publicarà al febrer de 2019, però n'avancem un reportatge al web de Mèdia.cat en motiu del 25-N, Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. El reportatge posa llum a la violència masclista institucional, és a dir, les actituds discriminatòries que pateixen les víctimes en ser ateses pels serveis públics.

El 2017 es van presentar 22.952 denúncies per violència masclista a Catalunya, 22.727 al País Valencià i 5.412 a les Illes Balears, segons dades del Consell General del Poder Judicial. Quan les víctimes de violència masclista decideixen recórrer a l’empara de les institucions comença un nou camí que pot ser una llum al final del túnel o bé una nova font de patiment.

Podeu llegir el reportatge complert, escrit per la periodista Aida Morales Boixader, en aquest enllaç

Moltes gràcies per fer-lo possible! Us convidem a fer-ne difusió!

read more

#04 / Ampliem objectiu: investiguem la situació de les dones a la presó (i fem més infografies i més anàlisi)

Gràcies a 279 mecenes hem aconseguit els diners necessaris quan encara falten setmanes perquè acabi la campanya. Per agrair-vos-ho, en els propers dies avançarem al web de Mèdia.cat un dels reportatges de la propera edició de l’Anuari. Ara ens proposem un nou objectiu: recollir 2.000 euros més per investigar un nou tema: la situació de les dones preses a Catalunya, així com afegir més infografies i més anàlisi a la versió en paper.

Dolors Bassa i Carme Forcadell han posat de manifest en els darrers mesos la pitjor situació i la menor presència als mitjans de comunicació de les dones preses en comparació amb el seus companys homes. Les internes, siguin polítiques o comunes, són un 7% del total de la població reclusa i pateixen discriminacions… read more

#03 / Tres preguntes sense resposta per al judici pel robatori a la família Matutes

Recta final per determinar qui va sostreure, ara fa cinc anys, una quantitat estimada de 2,7 milions d’euros en efectiu de la seu del Grupo de Empresas Matutes a Eivissa, propietat del clan de l’exministre d’Aznar Abel Matutes. Pel judici oral, que està previst que comenci de manera imminent, hi desfilaran acusats, testimonis del robatori i agents implicats en la investigació posterior. La darrera edició de l’Anuari Mèdia.cat ja va explicar les ombres de dubte sobre la voluntat de la poderosa família de declarar part dels diners que els van robar, però aquest és només un dels molts interrogants que caldria dirimir en aquest judici o en processos que se’n puguin derivar. Publiquem aquesta anàlisi de Quique Badia, autor del reportatge de l'Anuari 2017, plantejant tres preguntes sense resposta per a l'imminent judici:

S’investigaran els indicis d’evasió fiscal que han aflorat durant el procés?

read more

#02 / Els silencis de l’escàndol de corrupció de la família reial espanyola

Moltes gràcies per fer possible un any més l'Anuari dels Silencis Mediàtics. Però, per què cal col·laborar-hi? Una de les raons és que creiem en el periodisme per a què passin coses. Per exemple, la primera edició de l'Anuari, el 2010, va aprofundir en l'entramat de l'Institut Noos i la implicació del cunyat de l'actual rei d'Espanya, Iñaki Urdangarin, una qüestió que en aquell moment estava prou silenciada als mitjans de comunicació. Avui en publiquem aquesta anàlisi d'Enric Borràs que ho recorda:

"Parlar del cas Nóos com un silenci mediàtic, el 2018, sembla un acudit dolent. És evident que ara no ho és: la corrupció del cunyat de Felip de Borbó ha omplert centenars de portades de diaris i de minuts de ràdio i televisió, ha aplegat milions de clics a internet i ha… read more

#01 / "Si nosaltres ho volem, el rei anirà nu"

Darrere la frase de Ramon Barnils "Si nosaltres ho volem, el rei anirà nu" s'amaguen moltes certeses

i també el resum de quin moment vivim els i les periodistes del país, i quina hauria de ser la nostra actitud.

En aquest sentit, Jordi Calvís ha dissenyat una fantàstica bossa, que molts heu escollit com a recompensa. I ens fa arribar aquestes inspiradores paraules:

"Quan el periodisme és honest i compromés amb la societat, els vestits dels emperadors perden peces de roba a cada bugada. Els sastres de Hans Christian Andersen d’avui són els professionals del periodisme fidels a la informació veraç i contrastada. En un context en el que ja no n’hi ha prou amb la força, l’engany i la manipulació són l’últim bastió dels poderosos. I no passaran."

Us animem a fer extensiva aquesta campanya de Verkami per a fer possible l'Anuari entre els vostres amics, perquè si "nosaltres ho volem, el rei anirà nu".

EncomanemPeriodisme?

We use our own cookies to provide website functionality and third party cookies to analyze traffic and serve targeted advertisements based on your surfing habits. You can accept all cookies by clicking “Accept” or obtain more information and set your preferences here.