❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Participa al primer treball de QUINTO

L’emancipació musical de la llavor prohibida del pop urbà valencià

QUINTO

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
116
Aportaciones
3.242€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUINTO

Pego, La Marina Alta (2000)

"Ja m’he cansat de fer cançons per a mi mateix i vull que vagen una miqueta més enllà de l’escriptori del meu portàtil"

Josep QUINTO és un jove músic, creador i artista nascut a Pego (La Marina Alta) l'any 2000. Des de ben xicotet ha estat vinculat a la música, participant en diversos grups adolescents del seu poble. Pego, de fet, és conegut per la seua fèrtil activitat musical, amb una escena local de renom al nostre territori.

Del caldo de cultiu adolescent ha begut, ha gaudit, ha crescut i s'ha reformulat, emancipant-se de les corrents dominants per a crear el seu propi estil. Va ser als 20 anys, en descobrir la música urbana, quan va iniciar el seu camí cap a un estil propi, madur i ben definit. Un estil que es reflectirà en cadascuna de les sis peces del seu primer treball discogràfic en solitari.

"Fa molt de temps que pel mau cap ronda la idea de traure un disc, i vore que vaig acostant-me em genera un vertigen brutal. Però al mateix temps em fa molt feliç"

Amb el seu talent i la seua passió per la música, QUINTO promet ser una figura destacada en l'escena musical valenciana, teixint i liderant la renovació de la música contemporània a partir de les noves tendències urbanes.

L'EQUIP

El nou treball discogràfic de QUINTO comptarà amb la producció d'Àlex Blat (Tardor, Esther) i serà enregistrat i mesclat per Pau Paredes (Jero Romero, Ginebras, ElyElla, Karavana) durant juliol de 2023. El duo de compositors i productors, amb una dilatada experiència en el món del pop i de la música electrònica, han volgut implicar-se conjuntament en el projecte en solitari d’un artista que és diferent als altres. El propi Àlex Blat ho explica: “Quinto és una persona especial. Té una visió particular del món, un llenguatge propi. Te n’adones si parles amb ell cinc minuts. El cap li funciona tan ràpid que de vegades expressa les idees de manera anàrquica i inconnexa, botant d’un lloc a un altre. Quan les conta. Perquè quan les canta, sap perfectament com traslladar el seu univers emocional a la música. Té l’habilitat innata de fer bones cançons, cançons pop que se sustenten en melodies molt interessants i que beuen de mil fonts diferents, que van des del rap al folk. Perquè sí una cosa deixa clara la seua música és que ell no té massa prejudicis a l’hora de compondre. I això a mi m’encanta’.

El projecte serà editat per Primavera d’Hivern (Esther, Tardor, Novembre Elèctric) transformant-se en una de les noves apostes del segell valencià per a la nova temporada.

El jove fotògraf Raül Solves s’encarregarà de la part visual del projecte, que comptarà amb un equip jove i multidisciplinari en l’apartat gràfic. A poc a poc s’anirà desvetllant.

NOUS LLENGUATGES

És important destacar que, en l'actualitat, les tendències urbanes estan influint de manera cada vegada més rellevant en la música, especialment entre els joves. Un fenomen que es deu, en part, a la necessitat de trobar referents que parlen de la realitat i les problemàtiques de les noves generacions. La música és una eina fonamental per reflectir i denunciar situacions socials, i les noves tendències urbanes són una via perfecta per a transmetre missatges a través de ritmes i lletres fresques i actuals. Aproximar estes tendències a la música és una forma de connectar amb el públic jove i fomentar el seu interés per la cultura musical actual, generant una audiència més diversa i crítica.

En l’actual dècada, les tendències urbanes estan redefinint el panorama musical, i l'escena valenciana no és una excepció. El pop urbà americà, el trap, el hip-hop i altres gèneres han guanyat popularitat arreu del món i, en conseqüència, han començat a canviar la música en totes les escenes locals, inclosa la valenciana. És fonamental comptar amb referents dins de la nostra escena musical que aposten per les noves tendències, per fomentar l'evolució i la renovació de la música al territori. Aixina es com s’arriba a un públic més jove, que s'identifica amb este univers i se sent representat en la música que escolta.

QUINTO és un clar exemple d'això, ja que ha sabut combinar les tendències urbanes amb la seua llengua materna per a crear un so fresc i autèntic que connecta amb el públic i, al mateix temps, el fa ÚNIC.

"D’altra, vull seguir cantant, tornar a pujar als escenaris i donar-me una oportunitat a mi mateixa de poder fer el que més m’agrada, gaudint del gran privilegi de poder fer-ho"

FEM-HO POSSIBLE

Encara que una part important del projecte es finançarà amb altres fonts, necessitem la vostra ajuda per poder arribar a cobrir totes les despeses que un treball d’estes dimensions implica. Parts tan importants com la producció, gravació, mescla i màster del treball, còpies i distribució, disseny i fotografia, el material promocional i la comunicació, necessiten de la vostra ajuda per dur-se a terme.

Per tal de compensar el vostre esforç, hem preparat un bon grapat de recompenses diverses perquè pugueu elegir la que més s’ajuste a vosaltres. Totes elles inclouen l’enviament a les vostres cases (sinó poguéreu recollir-les al concert de presentació).

CALENDARI PREVIST

Pre-producció: Procés finalitzat.

Producció, gravació i mescla: Juliol 2023.

Masterització i edició final: Agost de 2023.

Escolta anticipada per a mecenes: Setembre de 2023.

Disseny gràfic: Agost i setembre de 2023.

Enregistrament del material audiovisual: Setembre de 2023.

Pla de comunicació: Setembre de 2023.

Sortida escalonada de l'àlbum, showcases i concerts de presentació: Octubre, novembre i desembre de 2023.

Previsió d'entrega de recompenses a mecenes: novembre 2023.

SEGUEIX A QUINTO

Si vols estar al dia i assabentar-te de les últimes notícies de QUINTO, segueix-lo a Instagram.

Si teniu qualsevol dubte escriviu-nos un correu electrònic ([email protected]), vos atendrem en la major brevetat possible.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

11 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Esther

    Esther

    9 meses

    Poso la mà en el foc i no em cremo si dic que vas a petar-ho! A per totes💜

  • mascarat

    mascarat

    9 meses

    Molta sort ! (Elvira i Toni)

  • Jah Marc

    Jah Marc

    9 meses

    Donali vida al teu instint! Pegolino!! Molta sort.

  • Rosa Marí Sendra

    Rosa Marí Sendra

    10 meses

    Molta sort, a per totes

  • Pepa Forner Arnau

    Pepa Forner Arnau

    10 meses

    Enhorabona, i moltíssima sort en este nou projecte de vida!!!

  • Salva M

    Salva M

    10 meses

    una colabo con Vera Fauna o Karavana no estaría malamente, sort quinto!!

  • texu

    texu

    10 meses

    Vamosssss que t’ho mereixes!!

  • Giu

    Giu

    10 meses

    T'estime❤️

  • Vicent De Castro Soriano

    Vicent De Castro Soriano

    10 meses

    Fort Quinto!

  • Reelogs_

    Reelogs_

    10 meses

    Eres un maestro majúskul 1/5

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies