❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Vull ser Obert Poètic!

Llibre-cd amb: antologia poètica bilingüe de Begonya Pozo, cançons de Carles Garcia (interpretades per Obert Poètic) i collages de Femmella.

Begonya Pozo

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
214
Aportaciones
7.445€
De 6.950€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Projecte VULL SER OBERT POÈTIC!

Antologia bilingüe D
Antologia bilingüe D'una set antiga / De una sed antigua, amb poemes de Begonya Pozo, música de Carles Garcia (interpretada per Obert Poètic) i collages de Femmella.

El nostre projecte consisteix a la publicació d'un llibre-cd que naix de la col·laboració entre Begonya Pozo, Obert Poètic i Femmella.

El llibre-cd es compon, per una banda, d'una antologia bilingüe (català/espanyol) que recull l'obra poètica de Begonya Pozo durant vint anys d'escriptura (2001-2021). I, per altra, les cançons creades per Carles Garcia a partir dels poemes i interpretades per Obert Poètic. A més, el volum està amerat de l'obra gràfica de Femmella, il·lustradora i creadora dels collages que també fan part del llibre.

L'obra gràfica la considerem un altre element essencial en el procés de creació d'aquest llibre-cd, perquè no només està present a través del diàleg establert entre textos i imatges; sinó que també es troba incorporada a la filosofia creativa del projecte, per això Femmella n'és responsable de la seua confecció com a objecte artístic.

L'antologia bilingüe D'una set antiga / De una sed antigua estarà formada per poemes publicats a diversos llibres de Begonya Pozo (Poemes a la intempèrie, A contracor, Sense treva i Excavant la llum), a més d'alguns textos encara inèdits. Tots els poemes duran la corresponent versió en espanyol, a càrrec de poetes com Lola Andrés, Laura Giordani, David Trashumante, Guillermo Cano Rojas, Antonio Méndez Rubio, José Luis Falcó o Carlos Jiménez Arribas.

El llibre tindrà un format de 21x21cm i el disseny gràfic de Femmella crearà un objecte artístic únic i exclusiu a partir de la seua intervenció directa en el procés d'il·lustració, maquetació i edició.

El seu segell artístic és part indissociable del nostre projecte, com també ho és el de La imprenta CG, amb qui enllestirem la impressió digital del llibre.

Pel que fa a la part musical del projecte, es tracta de dur endavant la gravació de les cançons creades per Carles Garcia a partir d'alguns poemes i interpretades pel grup Obert Poètic a l'espectacle homònim que, des de febrer de 2022, hem dut a diversos escenaris.

Fins ara n'hem gravat dues a l'estudi de Tony Garcia, amb els arranjaments de Carlos Esteban. Ací teniu el tast dels dos temes:

Llums del nord

Cel d'òxid

Amb el nostre projecte volem dur endavant la gravació i producció de tots els temes de l'espectacle (12 cançons), previstes a l'estudi de Tony Garcia per als mesos de juny i juliol de 2023.

El resultat final del nostre projecte, sempre des de la filosofia creativa i col·lectiva que tenim a l'ADN d'Obert Poètic, serà una mostra de la fusió de les diverses disciplines que ens conformen gràcies al talent artístic i humà de totes les persones que hi participen i que ens ajuden a fer-ho possible, siga amb la intervenció directa (poetes, traductores, músics, ballarins, il·lustradores, tècnics) o donant suport al projecte.

Sobre les recompenses

Les recompenses d'aquest projecte (llibre-cd, prints, menú poètic i concerts) estan combinades i pensades per al gaudi complet de les persones que ameu la poesia, la música, l'art i l'edició.

Des de l'objecte físic fins a la música en directe, gràcies als recitals&concerts previstos a la sala Carme Teatre de València i al Casal Jaume I La Safor-Valldigna de Gandia, totes les recompenses volen fusionar les diverses disciplines que són ben presents al nostre projecte.

A més a més, també hem incorporat un altre espai que sabem que és important per a nosaltres i vosaltres: la gastronomia. Per això tindreu la possibilitat d'experimentar el menú Obert Poètic gràcies a la cuina de La Mora.

D'altra banda, si voleu fer del nostre projecte un regal o festa per a diverses entitats o col·lectius, també podreu fer-ho gràcies a les recompenses finals que us oferim per tal de programar el nostre espectacle, amb la banda completa o en format reduït, a diversos espais del País Valencià. En cas de voler programar el recital&concert D'una set antiga fora del nostre territori, caldria afegir les despeses de desplaçament i dietes.

Qui som

Som un grup creat al 2021 per Begonya Pozo (poemes) i Carles Garcia (veu, guitarra i adaptacions musicals). A la formació inicial s'incorporaren Dídac Navarrete (baix), Lucía García (teclats), Mire Muñoz (percussió i saxòfon) i Carlos Esteban (percussió i arranjaments). Des de llavors també han col·laborat amb nosaltres músics com Charlie Milf i Rafa Navarro o el ballarí de dansa contemporània Albert Garia Saurí. Des de 2022 el grup ha actuat a diversos escenaris, cicles i festivals com: FEM PLURAL, Festival VOCIFERIO, Festival ESTIUVERS, Cicle ACTIVA MÚSICA, Teatre Micalet, Cicle de Poesia Viva RIMBOMBA (Teatre el Musical) i Cicle VERSIÓ SONORA (La Nau Centre Cultural). La nostra trajectòria conjunta és relativament nova, tot i que fem part d'altres projectes col·lectius o individuals que aporten solidesa, experiència i riquesa artístiques. Ens caracteritzem per una multidisciplinarietat literària i musical que ens permet crear des de la llibertat, el diàleg i la fusió d'estils ben diversos. Tot plegat, una nova proposta dins del panorama sempre en moviment de la poesia escènica.

Cloenda del Festival Vociferio (febrer 2022, Centre del Carme de Cultura Contemporània, València)
Cloenda del Festival Vociferio (febrer 2022, Centre del Carme de Cultura Contemporània, València)

Per si voleu saber més de nosaltres o del nostre projecte, ací us deixem alguns enllaços a xarxes:

BEGONYA POZO
Instagram
Facebook
Twitter

OBERT POÈTIC
Instagram
Facebook
Youtube

A què destinarem les vostres aportacions

Si ens ajudeu col·laborant amb el projecte "Vull ser Oberp Poètic!", les vostres aportacions aniran destinades tant a la gravació a l'estudi de Tony Garcia i producció posterior del disc, com a l'edició i publicació del llibre (amb La imprenta CG). En ambdos casos, cal tenir en compte que serà necessari cobrir les despeses generades per la maquetació del llibre-cd, on s'incorpora també l'obra gràfica de Femmella. Treballar amb múltiples disciplines artístiques és sempre un repte i, per això, volem que el nostre llibre-cd siga una petita joia: un espai dins del qual submergir-vos quan necessiteu respirar bellesa. Amb la vostra inestimable ajuda segur que ho aconseguirem!

Calendari previst

La gravació dels temes es durà a terme durant la segona quinzena de juny i la producció del disc durant el mes de juliol. En paral·lel treballarem a l'edició i impressió del llibre, amb la qualcosa el llibre-cd podrà arribar a les vostres mans durant el mes de setembre.

Segons el nostre calendari, a partir de setembre podrem fer-vos arribar les vostres recompenses. En cas d'haver triat les col·laboracions amb recital&concert i/o menú poètic, us confirmarem les dates tant bon punt ens les traslladen des de la sala Carme Teatre i el Casal Jaume I La Safor-Valldigna.

En el cas d'haver d'enviar les recompenses, les despeses estan incloses en el cas del territori espanyol.

+ Info

Si voleu saber-ne més sobre OBERT POÈTIC:

https://www.instagram.com/obertpoeticgrup/

https://www.youtube.com/channel/UCA0T75JBwsTRYNKeoaArsTA

Si voleu saber-ne més sobre els membres d'OBERT POÈTIC:

BEGONYA POZO
Instagram

CARLOS ESTEBAN
Instagram

MIRE MUÑOZ
Instagram

DÍDAC NAVARRETE
Instagram

Si voleu saber més sobre FEMMELLA
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

33 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Begonya Pozo

    Begonya Pozo
    Autor/a

    9 meses

    Molt contentes que hages estat l'últim!! Moltíssimes gràcies 💜

  • Armand

    Armand

    10 meses

    Molt content de participar en aquesta proposta poètica multidisciplinar que ve de la mà de grans creadores

  • Begonya Pozo

    Begonya Pozo
    Autor/a

    10 meses

    Moltíssimes gràcies, parella! 💜

  • Lluïsa Cifre

    Lluïsa Cifre

    10 meses

    Lluïsa i Josep ;)

  • Begonya Pozo

    Begonya Pozo
    Autor/a

    10 meses

    Gracis, Domènec!

  • Domenec Boronat Casanova

    Domenec Boronat Casanova

    10 meses

    Des de les illes, coratge i endavant amb aqueixa proposta poètic-musical!!!

  • Begonya Pozo

    Begonya Pozo
    Autor/a

    10 meses

    Moltes gràcies, Carles!

  • Chals

    Carles

    10 meses

    Endavant! Molt èxit!

  • Begonya Pozo

    Begonya Pozo
    Autor/a

    10 meses

    Muchas gracias, Zoraya!

  • Begonya Pozo

    Begonya Pozo
    Autor/a

    10 meses

    Moltes gràcies, Jaume! Una abraçada doble!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies