❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

9è disc de Cesk Freixas: versos que es fan cançó

Dels versos d'un dels escriptors actuals en llengua catalana més celebrats n'he fet cançons. Vols ajudar-me a publicar el meu 9è disc?

Cesk Freixas

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
690
Aportaciones
23.550€
De 15.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

ESTAT DE LES RECOMPENSES

· Disc digital: il·limitades
· Disc físic signat: il·limitades
· Trobada i piscolabis: il·limitades
· Visita a l'estudi: només en queda 1!
· Cançó feta a mida: EXHAURIDES!
· Un dia de concert: només en queda 1!
· Recital amb Roc Casagran: EXHAURIDES!
· Concert: només en queda 1!

🔓🔓🔓🔓 QUART OBJECTIU ASSOLIT: DISC AMB PRECARIETAT ZERO!

Ho vaig proposar gairebé com un somni. I l'heu fet realitat. Heu seguit apostant per aquest projecte musical i els números no paren de créixer. En aquests moments (queden poques hores per acabar la campanya de micromecenatge) sou més de 650 mecenes i heu tornar a destrossar el darrer horitzó: arribar al 150% de l'objectiu de finançament. Sabeu què significa, això? Que, efectivament, podré enregistrar el 9è disc amb la garantia i la dignitat de la PRECARIETAT ZERO. Tothom rebrà i cobrarà el sou que es mereix per la seva feina. Gràcies, gràcies i més gràcies!

🔓🔓🔓 TERCER OBJECTIU ASSOLIT! QUART HORITZÓ: 150%

Ho heu tornat a fer i jo ja no tinc paraules per agrair-vos aquest suport immens que estic rebent. Esteu rebentant tots els objectius que ens proposem, i aquesta vegada heu fet que aquesta campanya de micromecenatge assoleixi el tercer horitzó: arribar al 133% del finançament. Quina autèntica passada...! Amb aquesta nova fita conquerida, desbloquegem les tres millores que hi havia associades:

· Vídeo blog de la gravació
· Podcast complementari
· Millora de les condicions laborals

Marquem un quart horitzó: arribar al 150% del finançament. Amb aquest nou objectiu podrem realitzar un disc amb precarietat zero, pagant el que es correspon a totes les persones que treballin en cadascun dels processos creatius.

🔓🔓 SEGON OBJECTIU ASSOLIT! TERCER HORITZÓ: 133%

Quina passada, mecenes! Això és brutal! Amb pocs dies hem tornat a conquerir el segon objectiu que ens havíem proposat: arribar al 115% del finançament. Amb aquest segon llindar assolit, desbloquegem les tres millores que podrem dur a terme:

· Inclusió de 3 composicions més.
· Creació de lyric vídeos i d'un videoclip.
· Millora de les condicions laborals.

És especialment fascinant i bell, tot a la vegada, veure i rebre tot el vostre suport. A hores d'ara sou 570 mecenes els qui esteu fent possible el meu 3r disc. Gràcies, de tot cor! Encara queda una setmana per finalitzar la campanya de micromecenatge, i això vol dir que es poden fer totes les aportacions que vulgueu. Aviseu als vostres amics i familiars, que encarem els darrers dies!

Marquem un tercer horitzó: arribar al 133% del finançament. Amb aquesta nova fita, podrem:

  • Gravar un vídeo blog de la gravació del disc.
  • Enregistrar un podcast complementari, que servirà per desgranar alguns detalls del procés creatiu, altres curiositats i miscel·lània diversa.
  • Seguir millorant totes les condicions laborals.

🔓 OBJECTIU ASSOLIT! SEGON HORITZÓ: 115%

Hem assolit l'objectiu inicial de finançament i no puc estar més emocionat i content! Moltes gràcies a les més de 500 persones que ja us heu convertit en mecenes, de tot cor! Encara queden alguns dies per finalitzar la campanya de micromecenatge i això vol dir que segueix activa i que encara es poden fer aportacions.

Marquem un horitzó extra: arribar al 115% del finançament. Amb aquesta nova fita, podrem:

  • Incloure 3 composicions poètiques i musicals més al disc.
  • Desenvolupar projectes audiovisuals relacionats amb el nou disc, com els lyric vídeos, la realització d'un videoclip oficial...
  • Millorar les condicions laborals de tots els professionals que intervinguin en el procés creatiu.

⭐ Noves recompenses transversals: concert en streaming i aparició al videoclip!

Per tal d'agrair la vostra participació en aquesta campanya de micromecenatge, tant els mecenes que ja heu fet la vostra aportació, com els que ho feu a partir d'ara, és a dir, tots els mecenes, rebreu:

  • Una entrada virtual per accedir a un concert en streaming que realitzaré en exclusiva per a vosaltres el diumenge 16 de gener de 2022. I ho farem amb una fórmula única: cantaré aquelles cançons que em demaneu! Rebreu l'entrada i tota la informació corresponent al vostre correu electrònic un cop finalitzi la campanya de micromecenatge.

  • Una invitació doble per assistir i aparèixer a la gravació del videoclip, que durem a terme entre l'estiu i la tardor d'aquest present any 2022, en algun indret (encara per determinar) dels Països Catalans. Serà a l'aire lliure, i respectant totes les mesures sanitàries corresponents.

Val de Nadal

Val de Nadal
Val de Nadal

Has participat en aquesta campanya de micromecenatge i vols regalar el nou disc a alguna persona estimada? Imprimeix-te aquesta postal i utilitza-la en els teus regals de l'amic invisible, el Tió, els Reis d'Orient... Moltes gràcies i... Bon Nadal!

Un altre micromecenatge?

Aquesta serà la quarta vegada que us demano ajuda per a poder enregistrar un treball discogràfic. Ja fa més de 10 anys (va ser a l'octubre de 2011) que vaig ser el tercer projecte musical dels Països Catalans (després de Faèrica i Miquel Gil) a fer servir el sistema de micromecenatge a través de la plataforma de Verkami.

En aquella ocasió (2011), us vaig demanar que em donéssiu un cop de mà per fer realitat el meu quart disc, Tocats pel foc: hi vau participar 473 mecenes, amb un objectiu de 10.847€. Després (2018), vau ajudar-me a fer possible el disc que sortiria editat amb el 15è aniversari damunt dels escenaris, Festa Major: amb 585 mecenes i un total de 18.475€ aconseguits. El darrer disc on em vau ajudar amb el micromecenatge va ser el de 2021, Memòria, amb unes xifres astronòmiques: 834 mecenes i un objectiu de 25.360€.

Sempre he entès que funciona com un mecanisme de venda anticipada i ens permet als treballadors culturals mantenir, més o menys intacta, la nostra independència creativa, ideològica i econòmica. El crowdfunding em dóna la possibilitat de ser totalment lliure en el procés creatiu. Dependre d'entitats bancàries suposa hipotecar una part massa important del meu treball, i és evident que, abans, prefereixo tenir un compromís amb vosaltres, que feu possible que algú com jo pugui dedicar-se a aquest ofici tan bonic de fer cançons.

2022: noves cançons

Aquest 2022 vull presentar el que serà el meu 9è disc, un treball que vaig començar a preparar fa dos anys. Seguint la línia estètica que vam iniciar amb el disc Memòria, amb els arranjaments i la pre-producció musical de Victor Nin, i la producció musical de Pau Romero, vull tornar a plasmar aquest interès per continuar actualitzant i modernitzant la cançó d'autor que es fa en aquest país i en català.

Amb la mirada posada cap a les arrels, la terra, la cura de la nostra llengua i allò més genuí de la música feta des de la proximitat, per primera vegada dedicaré un disc sencer a musicar els versos d'un poemari que va escriure un dels escriptors contemporanis més celebrats de la literatura catalana.

"El més bonic de quan siguem a plaça / serà venir donant la mà a tothom."
"El més bonic de quan siguem a plaça / serà venir donant la mà a tothom."

Objectiu: 15.000€

El disc tindrà un cost que girarà al voltant d'aquests 15.000€ que he marcat com a objectiu. Com bé sabeu, una part d'allò recaptat a Verkami se'n va en forma d'impostos i de comissions. Per aquest motiu, amb l'objectiu inicial podré cobrir, més o menys, la meitat de les despeses que emanen de la pre-producció, els arranjaments, la gravació, la producció musical, la masterització i la fabricació física.

Les vostres recompenses

Per tal de simplificar les recompenses i afavorir un major número de persones que participin d'aquest micromecenatge, he establert diversos nivells de col·laboració:

  • Vers (10€): per aquells mecenes que vulguin comprar anticipadament el disc en format digital, escoltar-lo en primícia abans que ningú, i amb l'aparició del nom als agraïments (10€).
  • Mètrica (20€): per aquells mecenes que vulguin comprar anticipadament el disc en format físic, i amb tot allò que inclou la recompensa anterior.
  • Rima (50€): per aquells mecenes que, a més, vulguin tenir accés a una trobada, col·loqui i piscolabis.
  • Encís poètic (50€): per tots aquells mecenes que voleu col·laborar amb aquest nou disc però no voleu rebre res a canvi.
  • Vers lliure (75€): per aquells mecenes que vulguin una cançó d'un minut feta a mida.
  • Rima plena (100€): a més del que s'ofereix a la recompensa Rima, hi afegim una visita exclusiva a l'estudi de gravació durant l'enregistrament del nou disc.
  • Embruix de poesia (100€): per tots aquells mecenes que voleu col·laborar amb aquest nou disc però no voleu rebre res a canvi.
  • Estrofa (250€): per aquells mecenes que vulguin viure un dia de concert amb nosaltres, des del muntatge fins al sopar.
  • Recital (500€): per aquelles persones, entitats o col·lectius que els pugui interessar un recital poètic i musical del poeta Roc Casagran i el cantautor Cesk Freixas.
  • Poema (1.000€): per aquelles entitats o col·lectius que vulguin exercir de mecenes contractant una actuació per a realitzar-la dins l'àmbit geogràfic dels Països Catalans.

Calendari

Arranjaments: primavera de 2022 | Producció: estiu de 2022 | Gravació: estiu de 2022 | Mescles: estiu de 2022 | Masterització: estiu de 2022 | Enviament de les recompenses: tardor de 2022 | Inici de gira: tardor de 2022.

On em pots seguir?

Lloc web: ceskfreixas.cat | Instagram: @ceskfreixas | Twitter: @ceskfreixas | Facebook: @ceskfreixas | Youtube: @ceskfreixas | Spotify: Cesk Freixas | Itunes: Cesk Freixas

Preguntas frecuentes

  • Noves recompenses!

    Hem rebut algunes peticions per tal d'oferir recompenses que es col·loquéssin enmig de les que ja hi havia. Com que heu sigut diverses les persones que ens ho heu demanat, finalment hem creat unes recompenses associades a les aportacions de 50€, 75€, 100€ i 500€. Si us encaixen, ja les trobareu habilitades! Mil gràcies, mecenes!

  • Com funcionen els enviaments de les recompenses?

    Cada aportació que feu en aquest projecte té associada una recompensa. Rebreu aquestes recompenses de manera directa, algunes via correu electrònic i d'altres via correu postal (convencional). Tot seguit us ho detallem:

    • Enviament del 9è disc en format digital: l'enviament s'efectuarà a través del correu electrònic que hagueu facilitat.
    • Un exemplar signat del 9è disc: l'enviament s'efectuarà a través del correu postal (adreça) que hagueu facilitat.
    • Entrades per a la trobada, col·loqui i piscolabis: l'enviament s'efectuarà a través del correu electrònic que hagueu facilitat.
    • Cançó a mida: un cop finalitzi la campanya de micromecenatge, a través de correu electrònic pactarem els temes i les idees relacionades amb la cançó, així com els terminis d'entrega (que seran ràpids).
    • Visita a l'estudi durant la gravació: l'enviament de la invitació s'efectuarà a través del correu electrònic que hagueu facilitat.
    • Un dia de concert amb nosaltres: l'enviament de la invitació s'efectuarà a través del correu electrònic que hagueu facilitat.
    • Recitals o concerts per a col·lectius: a través de correu electrònic es pactaran tots els temes relacionats amb les actuacions.
  • Puc fer una aportació si ja s'ha assolit l'objectiu?

    Sí. El termini del micromecenatge està actiu i, per tant, encara pots col·laborar i fer-te mecenes. Al llarg d'aquests darrers dies marcarem una fita extra per a totes aquelles persones que vulgueu col·laborar, una fita que marcarà un horitzó de finançament nou i que ens servirà per a millorar diversos aspectes de la gravació i edició del disc. Gràcies!

  • Recompenses transversals per a tots els mecenes

    Per tal d'agrair la vostra participació en aquesta campanya de micromecenatge, tant els mecenes que ja heu fet la vostra aportació, com els que ho feu a partir d'ara, és a dir, tots els mecenes, rebreu:

    · Una entrada virtual per accedir a un concert en streaming que realitzaré en exclusiva per a vosaltres el diumenge 16 de gener de 2022. I ho farem amb una fórmula única: cantaré aquelles cançons que em demaneu! Rebreu l'entrada i tota la informació corresponent al vostre correu electrònic un cop finalitzi la campanya de micromecenatge.

    · Una invitació doble per assistir i aparèixer a la gravació del videoclip, que durem a terme entre l'estiu i la tardor d'aquest present any 2022, en algun indret (encara per determinar) dels Països Catalans. Serà a l'aire lliure, i respectant totes les mesures sanitàries corresponents.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

133 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    2 años

    SERGI, moltes gràcies, de debò! ❤️

  • SERGI

    SERGI

    2 años

    Moltíssimes felicitats Cesk des de Terrassa!!! Salut i independència!!!

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    2 años

    Pau, moltes gràcies, de tot cor! ❤️

  • Pau9barris

    Pau9barris

    2 años

    Enhorabona Cesk! Una abraçada molt gran!

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    2 años

    Marc, ets molt amable! ❤️🙏🏼✨

  • Cesk ets un crak

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    2 años

    Alex, moltes gràcies! Així ho faré!!! Gràcies, de tot cor! :)))

  • Alex

    Alex

    2 años

    Siusplau, firma el disc a nom d’AlQuadrat ( tot junt ) gràcies mestre

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    2 años

    Judit, moltes gràcies, de debò! ❤️🙏🏼

  • Em dic Judit Jordina i et desitjo molta sort! Ets un gran cantautor!!

#60 / Ajuda'm a fer possible el meu 10è disc!

Benvolguts i benvolgudes,

com sabeu, l'any que ve, el 2024, celebraré el meu 20è aniversari damunt dels escenaris, i necessitem la vostra ajuda per tirar endavant tots els festejos, entre ells la publicació del meu 10è disc, que també serà el meu primer disc en directe!

Ens hem marcat l'objectiu d'arribar als 100 mecenes a la meva Comunitat de mecenes de l'Aixeta, i en aquests moments som al 89%...! Això vol dir que només ens falten 11 nous mecenes per assolir l'objectiu!

M'ajudes a fer-ho possible? Tria un nivell de subscripció (a partir de 2€ mensuals!) i fes-te mecenes!

https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

#58 / Preparant els 20 anys...

Benvolguts mecenes:

El 2024 serà un any de celebració, ja que farà 20 anys (dues dècades!) que vaig fer el meu primer concert. Estic preparant diversos projectes per aquesta efemèride tan bonica i esperada. Alguns d'aquests projectes tenen a veure amb la literatura, amb un nou espectacle en directe, d'altres amb noves cançons, i fins i tot amb un tipus de treball discogràfic que mai no hem publicat...! Ai, ai, ai... quants misteris!

Fins ara, per finançar projectes concrets, com un nou disc, havia fet servir el micromecenatge clàssic, com passa a Verkami, però fa mesos que estic construint la meva comunitat de mecenes a l'Aixeta, la plataforma de micromecenatge continu dels Països Catalans. El sistema és molt senzill i similar que a Verkami, amb l'única diferència de la periodicitat. Si a Verkami feu una única aportació i, a canvi, rebeu una única recompensa, a l'Aixeta les aportacions són mensuals (a través d'una subscripció) i les recompenses són periòdiques i úniquesleer más

#56 / Últim dia pel regal de benvinguda!

Bon dilluns, amics i amigues! Avui, 10 d'abril, és el darrer dia per aconseguir aquest magnífic lot de productes com a regal de benvinguda pels nous membres de la meva comunitat de mecenes! Una bossa de tela exclusiva, un quadern exclusiu, i dos dels meus llibres de poesia...! És molt senzill: tria un nivell de subscripció, fes-te mecenes i emporta't aquest magnífic regal a casa! Tens temps fins avui a la mitjanit! No t'ho perdis: avui és l'últim dia!

#55 / Regal: bossa de tela, quadern i llibres de poesia!

Fes-te membre de la comunitat de mecenes i no et perdis el regal de benvinguda! Una bossa de tela exclusiva, un quadern exclusiu i dos dels meus llibres de poesia!

Fes-te membre de la comunitat de mecenes!
Fes-te membre de la comunitat de mecenes!

Queden 20 mecenes per arribar a l'objectiu dels 100. Fes-te mecenes i emporta't aquest magnífic lot de benvinguda!

No ho deixis escapar! Dóna'm el teu suport, ajuda'm a tirar endavant les noves cançons i els nous projectes discogràfics! Tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes!

#54 / Regalàs pels propers nous mecenes!

Bon inici d'abril, amics i amigues! Com sabeu, tenim en marxa la meva Comunitat de mecenes de l'Aixeta, on hi comparteixo contingut i material exclusiu! Aquest mes hi he començat una campanya per tal d'arribar als 100 mecenes. Queda molt poc, i em faria molta il·lusió que us hi pugéssiu sumar!

Per tal de fer-ho possible, ofereixo un regalàs de benvinguda per totes aquelles persones que decidiu fer-vos nous mecenes! En queden 23! Mireu, mireu!

  • Un exemplar del meu segon llibre de poesia, Alè de taronja sencera!

  • Una bossa de tela exclusiva amb una frase de la cançó El món ja hi era! Tu i jo i aquest poema només hi som des d'ara.

  • Un quadern i bloc de notes exclusiu amb la mateixa frase a la portada!

  • Un exemplar del meu tercer llibre de poesia, El delta de les paraules!

És molt senzill! Amb el vostre suport podré tirar endavant noves cançons, nous projectes discogràfics, nou material audiovisual i nous projectes culturals i socials...! Seria un plaer poder rebre el vostre suport! leer más

#53 / Gràcies per donar-me el teu suport!

Gràcies per donar suport a la música feta en llengua catalana als Països Catalans. Gràcies per donar suport a la creació cultural compromesa, a la música reivindicativa, a la cançó de protesta.

Subscrivint-te i fent-te mecenes m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical. Vols fer un cop d'ull a les recompenses? Clica aquí: https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

Fins el 31 de gener, obsequi de benvinguda per a tots els nous mecenes!

Disc "Direm nosaltres" + Manuscrit signat i original d'una cançó + Postal de "La intensitat" il·lustrada per Marta Bellvehí + Llibre de poesia "El delta de les paraules"

#52 / Fes-te membre de la comunitat de mecenes de l'Aixeta!

Bon any 2023 a tots! Aquest serà un any de preparació de coses grosses, que esdevindran i passaran el 2024, que serà quan celebraré el 20è aniversari damunt dels escenaris! Com sabeu, fa uns mesos que estic construïnt la comunitat de mecenes a l'Aixeta, la plataforma del micromecenatge continu als Països Catalans. El sistema és molt senzill: funciona amb subscripcions mensuals, i amb recompenses úniques i exclusives que els mecenes reben periòdicament. Aquest sistema em permet perseguir l'objectiu de la plena autogestió d'aquest projecte musical, i tot gràcies al suport dels subscriptors i mecenes, que ja en són 40! Enguany hi haurà sorpreses i regals bonics, com a avantsala del 2024, i serà preciós i determinant seguir rebent el vostre suport, com he rebut des de fa tants anys, i espero que ara també en aquesta nova comunitat de mecenes!

Vols seguir donant-me el teu suport? Clica aquí, tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes!

Gràcies i molt bon inici d'any!

#51 / Bon any 2023!

Bon any 2023, estimats i estimades!

Que aquesta nova volta a l'estrella grossa ens acosti una mica més a nosaltres, i que sigui l'empatia, la solidaritat i la protesta els valors que assenyalin el camí. Gràcies per acompanyar-me i deixar-vos acompanyar. Amb les paraules, amb els motius, amb les cançons. Gràcies, de tot cor.

Ja sabeu que aquestes darreres setmanes he estat obrant en un nou habitatge. He posat els fonaments de la meva comunitat de mecenes a l'Aixeta, una estructura que, a partir d'ara, serà cabdal per entendre el funcionament d'aquesta proposta musical i cultural. Sempre m'he sentit molt còmode treballant des de l'autogestió, i el micromecenatge continuat, a través de les subscripcions mensuals, és una eina bonica per seguir ideant, creant i publicant.

Per això us espero a ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions, on podreu fer-vos mecenes i gaudir de contingut exclusiu de forma periòdica! Ah, per cert! Com a regal de cap d'any i fins el 4 de gener, tinc un leer más

#50 / Dóna'm el teu suport: subscriu-te a la comunitat de mecenes!

Cinc nivells de subscripció diferents:

» Terrenal (2€ mensuals)
» Celestial (5€ mensuals)
» Suprem (10€ mensuals)
» Galàctic (25€ mensuals)
» Universal (50€ mensuals)

Cadascun, amb recompenses periòdiques, úniques, en exclusiva, i sempre en primícia!

Vols ajudar-me a autogestionar aquest projecte musical? Dóna'm el teu suport: fes-te mecenes!

[ Objectiu actual: arribar als 50 mecenes | Objectiu de Nadal: arribar als 25 mecenes | Mecenes actuals: 17 ]

Subscriu-te! Fes-te mecenes! » https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

#49 / Visca la vida! (Videoclip exclusiu i en primícia)

Bon divendres, mecenes!

Avui comparteixo a la meva comunitat de mecenes de l'Aixeta un nou videoclip del meu darrer disc, Direm nosaltres (U98 Music, 2022), que va sortir publicat fa justament un mes exacte. Aquest nou clip va ser enregistrat durant el concert de presentació, que vam celebrar el diumenge 30 d'octubre al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, amb un auditori ple a vessar.

Aquestes imatges acompanyen la cançó Visca la vida! i són, també, un resum d'aquell vespre preciós que vam viure amb més de 300 persones a la Vila de Gràcia.

El videoclip sencer només està disponible a la meva comunitat de mecenes de l'Aixeta, i únicament el poden veure els subscriptors i mecenes continuats.

Vols veure el videoclip sencer? Tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes!

Desitjo que el gaudiu! Moltes gràcies, de nou i com sempre, pel vostre suport!

#48 / Fes-te membre de la comunitat de mecenes!

Benvolgut; benvolguda. Cada setmana aniré compartint material exclusiu i que podràs veure i escoltar en primícia a la meva pàgina de l'Aixeta, una plataforma de mecenatge continuat, que funciona amb subscripcions mensuals, transportant a la llengua catalana i als Països Catalans el mateix sistema que utilitza Patreon en els països anglosaxons. Hi ha disponibles tres nivells de subscripció:

  • Nivell Terrenal (2€ mensuals) Recompenses: accés en primícia a tot el meu contingut (música, literatura, audiovisual, cultura, procés creatiu, material exclusiu...) i aparició del teu nom als agraïments dels meus discos, llibres i vídeos. (Pots subscriure't al nivell Terrenal clicant aquí!)

  • Nivell Celestial (5€ mensuals) Recompenses: totes les del nivell anterior, a més a més de l'accés exclusiu al grup de WhatsApp per a… leer más

#47 / Direm nosaltres: concert de presentació

Bon diumenge, mecenes!

D'aquí justament una setmana presentarem el nou disc Direm nosaltres! Serà diumenge 30 d'octubre, en un concert a Barcelona, a la Vila de Gràcia, a partir de les set de la tarda i a l'Auditori del Centre Artesà Tradicionàrius. M'hi acompanyarà, com sempre, en Victor Nin (a les guitarres), i tindrem un convidat molt especial: en Roc Casagran (a les paraules i als poemes).

Ja tenim la platea plena: no badeu! Podeu comprar les entrades aquí: https://www.entrapolis.com/entrades/cesk-freixas-direm-nosaltres

#46 / Direm nosaltres (tots els detalls)

  • Benvolguts mecenes; ha arribat el moment de fer-vos arribar la feina dels darrers dos anys i mig. Així doncs, ja teniu a la vostra disposició el meu 9è disc.

  • Abans de la pandèmia i del primer confinament, vaig començar a treballar el poemari Direm nosaltres d'en Roc Casagran i, poc a poc, n'anava triant les peces que avui conformen el disc.

  • A partir de la setmana que ve començarem a realitzar els enviaments del disc físic (signat) per aquells mecenes que vau fer una aportació igual o superior a 20€.

  • Avui us el comparteixo en format digital. Recordeu que, pel públic general, el disc veurà la llum el dimarts 25 d'octubre. Podeu sentir el disc sencer a l'enllaç que trobareu al vostre correu electrònic. Desitjo que us agradi!

  • El concert de presentació del nou disc serà el diumenge 30 d'octubre a les set del vespre, a l'Auditori del Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona. M'hi acompanyaran en Victor Nin (mestre de guitarres) i en Roc Casagran (mestre de paraules). Podeu leer más

#45 / Recordatori

Bon final d'estiu, mecenes! Us faig el recordatori de dos esdeveniments (videoclip i concert de presentació), per tal que ho tingueu en compte!

  • Vídeo en horitzontal per un dels videoclips del nou disc. Vídeo de no més de 15 segons. L'acció que heu de gravar és la següent: escrivint, amb un retolador negre (o quelcom amb tinta negra), en una part del cos d'alguna persona estimada la paraula POESIA. IMPORTANT! Cal que ens feu arribar el vostre vídeo a [email protected]. MOLT IMPORTANT! DATA LÍMIT D'ENTREGA: diumenge 25 de setembre.

  • El concert de presentació de Direm nosaltres serà el diumenge 30 d'octubre a l'auditori del Centre Artesà Tradicionàrius, a la Vila de Gràcia (Barcelona), a partir de les 19.00h. Podeu comprar les entrades aquí: https://www.entrapolis.com/entrades/cesk-freixas-direm-nosaltres

Moltes gràcies, mecenes!

#44 / Dietari de gravació. Puja del subsòl una vibració de vida. Segon episodi.

Puja del subsòl una vibració de vida, el batec inconfusible de les coses que tenen llum, de tot allò que neix amb voluntat de ser i existir. En Victor Nin és un traductor impecable transvasant en harmonies i melodies allò que es diu amb paraules. Aquestes parets guardaran per sempre més l’embruix de les cordes i els seus dits, l’encís inapel·lable d’una tècnica que no és només art, destresa o aptitud. Perquè tot allò que fa en Victor ingressa en l’hàbit humanista del saber escoltar, de l’empatia, de construir. I això, en la música, no és gaire habitual.

Veure-ho a Youtube

#42 / Demà diumenge, nova trobada virtual!

No et perdis la primera trobada virtual amb tots els mecenes! Novetats, preguntes, respostes, peticions, cançons...

Bon dissabte, amics i amigues!

Com bé sabeu, demà diumenge (27 de març) farem una nova trobada virtual i en streaming amb tots vosaltres, juntament amb els mecenes continuats de l'Aixeta. Serà a partir de les sis de la tarda, i us asseguro que passarem una bona estona, compartint totes les novetats, responent les vostres preguntes i cantant algunes cançons!

Si hi vols accedir, és molt fàcil! Fa uns dies us vaig enviar un correu electrònic amb l'enllaç que us permetrà entrar a la trobada. Si no l'has vist, revisa la safata d'entrada del teu servidor de correu o, fins i tot, la carpeta de correu brossa i la paperera. Allà hi trobaràs l'enllaç.

Hi ha una altra manera d'accedir-hi. Si voleu seguir donant-me el vostre suport, només cal que us subscriviu a qualsevol dels 5 nivells de subscripció que trobaràs en aquesta secció. Un cop us hagueu subscrit, ja sereu leer más

#41 / Calendari

Bon dijous, mecenes! Com va? Espero i desitjo que estigueu bé!

Alguns de vosaltres m'heu preguntat alguns aspectes en relació a la sortida del 9è disc. Us escric per explicar-vos i posar-vos en coneixement el calendari amb el que estem treballant:

Arranjaments: primavera de 2022 | Producció: estiu de 2022 | Gravació: estiu de 2022 | Mescles: estiu de 2022 | Masterització: estiu de 2022 | Enviament de les recompenses: tardor de 2022 | Inici de gira: tardor de 2022.

També us recordo que el proper diumenge 27 de març de 2022 (a les 6 de la tarda) farem una trobada virtual amb tots els mecenes. Rebreu l'enllaç per accedir-hi uns dies abans, a través d'un correu electrònic com aquest! Us explicaré totes les novetats, respondré les vostres preguntes i hi cantaré algunes cançons!

I, per acabar, us recordo que podeu seguir col·laborant i donant suport a aquest projecte musical fent-vos mecenes continuats a l'Aixeta. Allà hi trobareu diversos nivells de subscripcióleer más

#40 / Nova trobada virtual: diumenge 27 de març!

Benvolguts mecenes: com va?

Us escric per informar-vos que el proper diumenge 27 de març, a les sis de la tarda, farem una nova trobada virtual, per posar-nos al dia de totes les novetats i cantar alguna cançó! Us faré arribar l'enllaç el dia abans, i el rebreu al vostre correu electrònic.

Us vull recordar que podeu seguir donant-me el vostre suport fent-vos mecenes continuats, i gaudir de recompenses exclusives periòdicament! Podeu fer-vos mecenes continuats aquí: ceskfreixas.aixeta.cat

Moltes gràcies i fins el diumenge 27 de març! Una abraçada ben grossa!

Cesk

#39 / Comencem a treballar les cançons del 9è disc!

Benvolguts mecenes; bon dia!

Com va? Espero que estigueu bé i que aquest hivern i aquest 2022 us estiguin tractant amb respecte.

Avui us escric per informar-vos que ja hem començat a treballar els arranjaments del nou disc, que serà possible gràcies a les vostres aportacions i gràcies a aquesta darrera campanya de micromecenatge a Verkami. El gravarem a l'estiu i el publicarem a la tardor. Ens hem començat a trobar amb en Victor Nin, guitarrista i arranjador d'aquest projecte musical des dels seus inicis, i hem posat fil a l'agulla a les noves cançons, repassant totes les estructures, revisant harmonies i melodies, i proposant canvis (molts canvis!) en tots aquests paisatges sonors que conformen les peces musicals. Us deixo dues instantànies de l'última trobada, treballant el nou disc amb en Victor Nin.

També he començat a fer efectives algunes recompenses, i he pogut avançar tots els pagamentsleer más

#38 / Vols ser mecenes continuat?

Benvolguts mecenes! Com va? Desitjo que passeu un bon inici d'any i, anant més al gra, un bon primer cap de setmana de febrer!

Us escric per comentar-vos que fa quinze dies que vaig iniciar una aventura amb el micromecenatge continuat a L'Aixeta, per seguir rebent el vostre suport i entregar-vos recompenses exclusives i totes les novetats de forma periòdica. Ja hi ha 11 mecenes, i un munt de contingut que només trobareu aquí! https://ceskfreixas.aixeta.cat/

1) Enquesta per triar el mes del concert exclusiu per a mecenes

2) Vídeo del concert de celebració dels meus 10 anys damunt dels escenaris

3) Àudios de les col·laboracions al programa Kids XS a iCat FM (en obert)

4) Vídeo promocional inèdit del 3r disc

5) Concert em streaming pels mecenes

6) Manuscrit de la cançó Jeunet, tu i els trens que no hem perdut

7) Making of inèdit del videoclip de La petita rambla del Poble Sec

8) Petit Fanzín Terrenal nº 1, recomanacions culturals mensuals

Què et sembla? Vols unir-t'hi? ❤️ leer más

#37 / 🥳 HO HEU ACONSEGUIT: FAREU POSSIBLE EL 9è DISC!

690 mecenes heu col·laborat en aquesta campanya de micromecenatge, fent possible el meu 9è disc, que gravaré aquest proper estiu i publicaré durant la tardor. Emocionat i sobrepassat per tot el vostre carinyo, i per tanta complicitat que he rebut, us vull donar les gràcies de la manera més sincera que us pugueu imaginar.

D'aquí uns dies rebreu un formulari, que caldrà que ompliu per tal de poder fer efectives les recompenses. I, per suposat, us aniré informant de tot el procés a través d'aquest canal.

Per cert, estigueu alerta, que demà (diumenge 16 de gener de 2022) us arribarà la primera sorpresa al vostre correu electrònic ;)

Eternament agraït,

Cesk Freixas

#36 / QUART OBJECTIU ASSOLIT: DISC AMB PRECARIETAT ZERO!

🔓🔓🔓🔓 QUART OBJECTIU ASSOLIT: DISC AMB PRECARIETAT ZERO!

Ho vaig proposar gairebé com un somni. I l'heu fet realitat. Heu seguit apostant per aquest projecte musical i els números no paren de créixer. En aquests moments (queden poques hores per acabar la campanya de micromecenatge) sou més de 650 mecenes i heu tornar a destrossar el darrer horitzó: arribar al 150% de l'objectiu de finançament. Sabeu què significa, això? Que, efectivament, podré enregistrar el 9è disc amb la garantia i la dignitat de la PRECARIETAT ZERO. Tothom rebrà i cobrarà el sou que es mereix per la seva feina. Gràcies, gràcies i més gràcies!

#35 / Últims 2 dies!

Queden 2 dies! Amics meus tots, ja queda menys perquè un servidor deixi d’atabalar-vos amb la tabarra del micromecenatge! Ja em perdonareu… :) Ja sabeu que tinc entre mans el 9è disc, i que gràcies a la vostra compra anticipada podré fer possible! No us podeu ni imaginar l’emoció que sento al saber-me tan acompanyat: gràcies, de tot cor! La campanya de micromecenatge segueix viva, li manquen, per ser exactes en aquest precís instant, 36 hores, i hi ha un fum de recompenses que encara esperen el seu destinatari! ❤️

https://vkm.is/ceskfreixas

#34 / Últims 3 dies!

Queden només 3 dies per finalitzar la campanya de micromecenatge a Verkami! Tot això és una experiència, com diria l'estimat Marc Ribas, BRUTAL. Ho dic de debò. Sou més de 620 mecenes que m'esteu fent confiança, comprant anticipadament un disc que encara no he gravat, però que podré enregistrar aquest estiu gràcies a la vostra ajuda imprescindible. És molt emocionant rebre tot el vostre suport...! Queden només 3 dies i encara ens manca una darrera empenteta per assolir el quart horitzó que ens hem marcat: arribar al 150% de l'objectiu de finançament. Per quin motiu? Per poder fer un treball discogràfic amb precarietat zero. Vols seguir donant-me un cop de mà? Vols engrescar a familiars i amics a comprar anticipadament el meu 9è disc? Aconsella'ls i trieu junts una de les recompenses (són úniques i exclusives, ja ho saps!) i, com tu, seran mecenes d'aquest disc, amb el munt d'avantatges que això comporta! Gràcies, de nou, de tot cor! 🙏🏼❤️

➡️ https://vkm.is/ceskfreixas

#33 / TERCER OBJECTIU ASSOLIT! QUART HORITZÓ: 150%!

🔓🔓🔓 TERCER OBJECTIU ASSOLIT! QUART HORITZÓ: 150%

Ho heu tornat a fer i jo ja no tinc paraules per agrair-vos aquest suport immens que estic rebent. Esteu rebentant tots els objectius que ens proposem, i aquesta vegada heu fet que aquesta campanya de micromecenatge assoleixi el tercer horitzó: arribar al 133% del finançament. Quina autèntica passada...! Amb aquesta nova fita conquerida, desbloquegem les tres millores que hi havia associades:

· Vídeo blog de la gravació
· Podcast complementari
· Millora de les condicions laborals

Encara queden 4 dies i marquem un quart horitzó: arribar al 150% del finançament. Amb aquest nou objectiu podrem realitzar un disc amb precarietat zero, pagant el que es correspon a totes les persones que treballin en cadascun dels processos creatius.

#32 / Últims 5 dies!

Molt bon dilluns, mecenes! Encarem la recta final per a fer possible el meu 9è disc: només queden 5 dies!

Com ja sabeu, fa unes jornades vam assolir el primer objectiu de finançament i, posteriorment, al cap d'uns dies, vam conquerir un segon horitzó: arribar al 115%. Amb aquests llindars al sarró, podrem incloure 3 cançons més al disc, fer lyric vídeos de totes les cançons i realitzar un videoclip. Uau!

Per aquests darrers dies ens hem marcat un tercer horitzó: arribar al 133%, que vol dir assolir un objectiu de finançament de 20.000€. Si ho aconseguim, podrem enregistrar un podcast complementari, fer un vídeo blog de la gravació del disc i, sobretot, millorar les condicions laborals: fer un disc amb precarietat zero.

A més a més, hem afegit dues recompenses transversals per a TOTS els mecenes: un concert en streaming el proper diumenge 16 de gener, i la participació al videoclip del disc!

leer más

#31 / SEGON OBJECTIU ASSOLIT! TERCER HORITZÓ: 133%!

🔓🔓 SEGON OBJECTIU ASSOLIT! TERCER HORITZÓ: 133%

Quina passada, mecenes! Això és brutal! Amb pocs dies hem tornat a conquerir el segon objectiu que ens havíem proposat: arribar al 115% del finançament. Amb aquest segon llindar assolit, desbloquegem les tres millores que podrem dur a terme:

  • Inclusió de 3 composicions més.

  • Creació de lyric vídeos i d'un videoclip.

  • Millora de les condicions laborals.

És especialment fascinant i bell, tot a la vegada, veure i rebre tot el vostre suport. A hores d'ara sou 570 mecenes els qui esteu fent possible el meu 3r disc. Gràcies, de tot cor! Encara queda una setmana per finalitzar la campanya de micromecenatge, i això vol dir que es poden fer totes les aportacions que vulgueu. Aviseu als vostres amics i familiars, que encarem els darrers dies!

Marquem un tercer horitzó: arribar al 133% del finançament. Amb aquesta nova fita, podrem:

  • Gravar un vídeo blog de la gravació del disc.
  • Enregistrar un podcastleer más

#30 / OBJECTIU ASSOLIT! SEGON HORITZÓ I NOVES RECOMPENSES!

🔓 OBJECTIU ASSOLIT! SEGON HORITZÓ: 115%

Hem assolit l'objectiu inicial de finançament i no puc estar més emocionat i content! Moltes gràcies a les més de 500 persones que ja us heu convertit en mecenes, de tot cor! Encara queden 6 dies per finalitzar la campanya de micromecenatge i això vol dir que segueix activa i que encara es poden fer aportacions.

Marquem un horitzó extra: arribar al 115% del finançament. Amb aquesta nova fita, podrem:

  • Incloure 3 composicions poètiques i musicals més al disc.
  • Desenvolupar projectes audiovisuals relacionats amb el nou disc, com els lyric vídeos, la realització d'un videoclip oficial...
  • Millorar les condicions laborals de tots els professionals que internvinguin en el procés creatiu.

⭐ Noves recompenses transversals: concert en streaming i aparició al videoclip!

leer másleer más

#27 / Últims 10 dies!

Estimats i estimades, enfilem la recta final de la present campanya de micromecenatge que, si tot va bé, acabarà amb la publicació del meu novè disc durant la tardor del 2022. Queden exactament 10 dies per finalitzar-la, i encara ens manca una darrera empenta. Si ho creieu oportú, podeu fer arribar aquesta pàgina (https://vkm.is/ceskfreixas) a les vostres amistats, família, persones de confiança... per tal que, si els hi ve de gust, puguin col·laborar-hi comprant anticipadament el disc, i escollint una de les moltes recompenses que hi ha. Per refrescar la memòria, tot seguit les detallo:

10€: disc digital.

20€: disc físic signat.

50€: trobada, col·loqui i piscolabis (per a dues persones) on parlarem de les noves cançons, respondré les vostres preguntes i farem un menjar i beure per celebrar la vida (en general).

50€: per aquells mecenes que voleu col·laborar sense rebre res a canvi.

75€: et faig una cançó d’un minut a midaleer más

#25 / ⭐ Nova recompensa transversal!

Per tal d'agrair la vostra participació en aquesta campanya de micromecenatge, tant els mecenes que ja heu fet la vostra aportació, com els que ho feu a partir d'ara, és a dir, tots els mecenes, rebreu una entrada virtual per accedir a un concert en streaming que realitzaré en exclusiva per a vosaltres el diumenge 16 de gener de 2022. I ho farem d'una forma única: cantaré aquelles cançons que em demaneu! Rebreu l'entrada i tota la informació corresponent al vostre correu electrònic un cop finalitzi la campanya de micromecenatge. Moltes gràcies!

#17 / Val de Nadal

Val de Nadal
Val de Nadal

Hola, mecenes! Us deixo aquesta postal de Nadal, a mode de val, que espero que pugueu imprimir i utilitzar en els vostres regals de l'amic invisible, el Tió, els Reis d'Orient... Desitjo que us pugui ser útil, i que regaleu aquest nou disc a moltes de les persones que estimeu.

Gràcies, de tot cor!

#01 / Corrandes del micromecenatge #0

Avui que començo una nova campanya de micromecenatge, la quarta de la meva discografia, començo també un petit repte. Cada dia durant els propers quaranta dies (que pesaaaaaat!), és a dir, fins que s'acabi la campanya de Verkami, penjaré una corranda. Per fer-ho fàcil, n'hi diré "Corrandes del micromecenatge". Un trencaclosques, oi? Aquí arriba la número zero!

La unitat ens dóna força, / creixem granet a granet, / poc a poc s'omple la pica, / tota pedra fa paret.

https://www.youtube.com/watch?v=IOsuQsd-VNM

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies