Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Ovidi: El Making of de la pelicula que nunca se hizo

Documental ficcionado que retrata la vida de Ovidi Montllor (actor, cantante, poeta) y paralelamente las dificultades que siempre nos han puesto las instituciones para contar su historia. Una producción de Aire de Cinema y Diagonal TV con la participación de TV3

airedecinema

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
715
Mecenas
33.500€
De 30.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

ovidi montllo títol 1
ovidi montllo títol 1

Así se definía Ovidi montllor, una de las figuras mas importantes de la cultura moderna valenciana. Nacido en Alcoi, fue una de las voces mas importantes del postfranquísmo y de la transición. Pero pronto se convirtió en un personaje incomodo para los nuevos poderosos.

Desde hace unos años, la productora Aire de Cinema, lleva a cabo un proyecto para hacer una película sobre Ovidi. Al proyecto se sumaron actores de la talla de Eduard Fernández y Rosana Pastor, se consiguió también apoyo en Catalunya (Televisió de Catalunya), pero siempre condicionado a que Valencia diera su apoyo al proyecto. En distintas convocatorias se presentó el proyecto al IVAC, pero siempre una voz se negaba, Radio Televisió Valenciana nunca entraría en una película sobre Ovidi MOntllor.
A pesar de las negativas, no tiramos la toalla y hemos redefinido el proyecto.

ovidi montllo títol 2
ovidi montllo títol 2

A través de un paralelismo con su vida, planteamos un documental ficcionado en que se contará, por un lado, la vida de Ovidi vista desde el punto de vista de un actor (Eduard Fernández) que busca su personaje con entrevistas a compañeros y familiares, i también con imágenes originales cedidas por TVC y TVE. A su lado, con un falso making of, seguiremos las dificultades de una productora (Rosana Pastor) y su equipo para tratar de levantar el proyecto, a pesar de las negativas de Televisión Valenciana.

Todo bajo la dirección de Vicent Tamarit, y con la producción de Carles Miralles y Albert Sagalés.

eduard fernandez - rosana pastor
eduard fernandez - rosana pastor

Llegados a este punto, nos vemos de nuevo con el problema de la financiación del proyecto. Ante la imposibilidad de conseguir fondos públicos para financiarlo hemos decidido lanzar una campaña de crowdfoundig para conseguir el dinero necesario para poder llevar a cabo el rodaje, que estará alrededor de 30.000€.

ovidi montllo títol 3
ovidi montllo títol 3

A pesar de las negativas el proyecto nunca se paró. En estos momentos Vicent Tamarit, el director, está trabajando con el documentalista para encontrar imágenes inéditas de Ovidi Montllor para incluirlas en el documental.

Paralelamente, va trabajando en el guión de la parte de ficción, en que se contara la imposibilidad de los productores para sacar adelante el proyecto original de película. Por otro lado, Televisió de Catalunya ha dado su apoyo al nuevo proyecto firmando un contrato con Diagonal TV. También se está en negociaciones con Televisión Española.

ovidi montllo titol 4
ovidi montllo titol 4

El dinero conseguido por vía del micro mecenazgo se utilizará para la financiación del rodaje, tanto de la parte de ficción como de las entrevistas que nos quedan por rodar.

Esta es la parte que mas medios moviliza entre técnicos y humanos, y por tanto, es la mas cara del proceso. En definitiva, vuestras aportaciones irán destinadas al pago de los sueldos de los técnicos y actores, y también al alquiler de la maquinaria necesaria.

ovidi montllo títol 6
ovidi montllo títol 6

Durante los primeros meses de 2015 esperamos cerrar la financiación necesaria para llevar a cabo la película. El rodaje de las entrevistas tendrá lugar entre los meses de Marzo y Abril, dejando para Mayo el rodaje de las escenas ficcionadas.

El estreno del documental está previsto para el último trimestre del año, tanto en salas como en su versión televisiva.

A partir del estreno en salas del documental, la productora dará comienzo al reparto de las recompensas a los mecenas.
ESTRENO PARA ASOCIACIONES

Esta recompensa esta pensada para grupos, no solo asociaciones, sino que también pueden participar ayuntamientos, clubes, fallas, filaes, etc.

Pasado el estreno en salas, haremos proyecciones de la película en las sedes de las asociaciones participantes, a las que asistirán los miembros del equipo (siempre que las agendas lo permitan) y en las cuales habrá un coloquio sobre lo que cuenta el documental y sobre la figura de Ovidi.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

21 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • Mia

  Mia

  más de 3 años

  Hola, vaig rebre un mail per confirmar la meua direcció postal per a rebre la recompensa i no veig enlloc on he de confirmar les meues dades. Gràcies!

 • Tatiana

  Tatiana

  casi 4 años

  Hola, ja fa un temps a l'inici del verkami em vaig possar en contacte amb vosaltres per tal de preguntar-vos si els ajuntaments podien optar. Hui, tenim un xicotet inconvenient i es que cal una factura proforma...com ho podem solventar? Gràcies!!!

 • caralcoi

  caralcoi

  casi 4 años

  Hola. Vaig apuntar-me al projecte amb una tarjeta prepago pay-pal. Com que ara estan bloquejades i supose que no podreu traure els diners d'ací volia preguntar si hi ha algun mode de canviar les dades de l'aportació o si hauria de fer una nova.

 • Pilar

  Pilar

  casi 4 años

  ¿Haréis camisetas para vender, aparte de las que dais como recompensa?

 • Pep

  Pep

  casi 4 años

  Suggeriment: posar especial èmfasi en la cançó "JA NO ENS ALIMENTEN MOLLES ..." i que es pugui estrenar abans del 27 S. Ja m'enteneu, oi?

 • catxirulo

  catxirulo

  casi 4 años

  Hola, un parell d'observacions. En el vídeo de presentació m'ha paregut llegir 'payaso' per 'pallasso'. D'altra banda, si el finançament ho permet, seria interessant afegir subtítols en anglés i potser en castellà per a fer conéixer Ovidi al món.

 • xoan

  xoan

  4 años

  Hola, felicitats per la iniciativa. Volia demanar-vos quin serà el llicenciament del film pel que respecte als drets que donarà al públic. Serà un copyright clàssic (restrictiu)? O serà alguna altra fórmula no restrictiva (creative commons, p.e.)?

 • airedecinema

  airedecinema
  Autor/a

  4 años

  Hola! Tenemos pagina de facebook, es www.facebook.com/ovidimontllor i en ella vamos actualizando toda la info del proyecto

 • alvaro

  alvaro

  4 años

  ¿Vais a tener página de facebook?

 • Pep

  Pep

  4 años

  Quin seria l'equip tècnic?

#07 / OBJECTIU ACONSEGUIT!!

Quan engegarem aquesta campanya sabíem que era molt difícil aconseguir l’objectiu. 30.000 € son molts diners, calculàvem que hauríem de convèncer a mes de 500 persones, però teníem l’esperança de que l’esperit d’Ovidi ens ajudaria, i així ha estat.

Finalment no han sigut 500 persones, sinó 715, i hem sobrepassat l’objectiu fins arribar als 33.500€.

Han estat uns 40 dies frenètics, de xarxes socials i entrevistes per tot arreu. Però ara ve el mes important, fer la pel·lícula. Durant aquest temps no hem estat parats, el procés continua i aquesta setmana hem tancat el guió del documental, que es el primer pas abans de rodar.

En les properes setmanes, començarem a organitzar el rodatge, i molt prompte iniciarem el nostre viatge per tot el país per trobar l’Ovidi.

Una vegada mes, gràcies a tots els que heu fet possible aquest projecte, i com deia l'Ovidi, JA NO ENS ALIMENTEN MOLLES, JA VOLEM EL PA SENCER

Seguim!!!

#05 / La pel·lícula d’Ovidi Montllor que segons RTVV no interessava a ningú ja quasi aplega als 15.000 € gràcies al micro mecenatge.

Apleguem a l’equador de la campanya de Crowdfounding i “L’Ovidi, el Making of de la Pel·lícula que mai es va fer” ja compta amb el suport de mes de 300 mecenes i es troba al 50% del seu objectiu de reunir 30.000€.

L’any en que es celebren els 20 anys de vacances de l’artista d’Alcoi, el projecte ha rebut nombrosos suports per part d’associacions i ajuntaments, entre els que es destaca el de la capital de l’Alcoià.

Aquest projecte fou originalment concebut com a llargmetratge de ficció per contar la història del cantautor, poeta i actor OVIDI MONTLLOR, però fou desestimat en diverses ocasions per l’extinta Radio Televisió Valenciana. Però des de la productora Aire de Cinema no han tirat mai la tovallola i ara juntament amb Diagonal TV i baix la direcció de Vicent Tamarit, han re formulat el projecte convertint-lo en un documental ficcionat per contar aspectes desconeguts de l’Ovidi.

leer más

#04 / Col·laboració

Ja sou molts els que ens heu donat el vostre suport i us estarem eternament agraïts per fer-ho. Sense vosaltres, aquest projecte no te sentit.

Son diverses els homenatges que tindran lloc enguany al voltant de la personalitat d’Ovidi Montllor, però el nostre no es un mes. Al Making Of de la Pel·lícula que mai es va fer tenim la intenció de mostrar un Ovidi Montllor que molta gent no coneix. No només ens centrarem en la seva faceta com a músic i poeta, sinó que també traurem imatges fins ara inèdites de la seva faceta com a actor. Una altra vesant que tindrà molta importància es la seva vida personal, com era en els seus i la relació amb les seves companyes.

En definitiva la nostra intenció es fer el documental mes complet sobre la vida d’Ovidi Montllor.

Gràcies a les vostres aportacions, dugem un molt bon ritme i pensem que podem assolir el nostre objectiu, però ha aplegat el moment de demanar-vos un poc mes. Necessitem que vos convertiu en subscriptorsleer más

#02 / SÍ SENYOR

Ahir fou un primer Dia bastant actiu, i entre altres coses ens demanaren poder aconseguir la Samarreta d'Ovidi amb una aportació mes barata.

Les postres peticione son ordres per nosaltres, i aquest matí hem obert la recompensa SÍ SENYOR

Força!!

#01 / ARRANQUEM!

“L’OVIDI, EL MAKING OF DE LA PEL·LÍCULA QUE MAI ES VA FER“ COMENÇA LA CAMPANYA DE CROWDFOUNDING PER ACONSEGUIR EL FINANÇAMENT NECESSARI

En l’any en que es commemora el vint aniversari de la partida d’Ovidi Montllor, les productores Aire de Cinema i Diagonal TV, comencen la preproducció d’un documental sobre la vida del Cantant i Poeta Alcoià.

“L’Ovidi, El Making Of de la pel·lícula que mai es va fer” es la reformulació d’un projecte que ja du uns quants anys en marxa. “L’Ovidi, la pel·lícula” era el nom del projecte original i que pretenia contar en forma de Biopic la vida de l’artista valencià, posant accent en les dificultats que va tenir l’Ovidi per actuar a partir dels anys vuitanta, amb la democràcia ja assentada.

Des de l’inici el projecte ha comptat amb la participació d’actors com Eduard Fernandez o Rosana Pastor i amb el suport… leer más

10€
94 mecenas

CRÒNICA D'UN TEMPS

Agraïments en crèdits
+ Visionat Online de la versió curta del documental un dia abans de l'estrena.

25€
199 mecenas

VA COM VA

DVD de "L'Ovidi: El making of de la pel·licula que mai es va fer"
+ Visionat Online de la versió curta una setmana abans de la seva estrena.
+ Agraïments en Crèdits

35€
Quedan 284 (de 500)

SÍ, SENYOR

Samarreta Ovidi
+ DVD de "L'Ovidi: El making of de la pel·licula que mai es va fer"
+ Visionat Online de la versió curta una setmana abans de la seva estrena.
+ Agraïments en Crèdits

50€
Quedan 393 (de 500)

PERQUÈ VULL

Invitació a l'estrena (Barcelona, València o Alcoi)
+DVD de "L'Ovidi: El Making Of de la Pel·lícula que mai es va fer"
+ Visionat Online de la versió curta una setmana abans de la seva estrena.
+ Agraïments en Crèdits

75€
Quedan 71 (de 100)

LA SAMARRETA

Samarreta Ovidi
+ Visionat Online de la versió llarga una setmana abans de la seva estrena
+ DVD de "L'Ovidi: El Making Of de la Pel·lícula que mai es va fer"
+ Invitació a l'estrena (Barcelona, València o Alcoi)
+ Agraïments en Crèdits

100€
Quedan 45 (de 100)

M'ACLAME A TU

Cartell Signat (A4)
+ Samarreta Ovidi
+ Visionat Online de la versió llarga una setmana abans de la seva estrena.
+ DVD de "L'Ovidi: El Making Of de la Pel·lícula que mai es va fer"
+ Invitació a l'estrena (Barcelona, València o Alcoi)
+ Agraïments Especials en Crèdits

250€
Quedan 26 (de 30)

HOMENATGE A TERESA

Visita al rodage
+ Visionado Exclusivo Online de la versión llarga 2 semanas antes de su estreno.
+ Cartel Firmado (A4)
+ Camiseta Ovidi
+ DVD de "L'Ovidi: El Making Of de la Pel·lícula que mai es va fer"
+ Invitación al estreno (Barcelona, València o Alcoi)
+ Agradecimientos Especiales en Creditos

300€
Quedan 40 (de 50)

ALS COMPANYS
Recompensa destinada associacions

Projecció especial de la Pel·lícula amb assistència de l'equip.

1.000€
0 mecenas

EL DILUVI

Crèdit especial
+ Aparició en la pel·lícula
+ Visionat Exclusiu Online de la versió llarga abans de la seva estrena.
+ Cartell Signat (A4)
+ Samarreta Ovidi
+ DVD Signat de "L'Ovidi: El Making Of de la Pel·lícula que mai es va fer"
+ Invitació a l'estrena (Barcelona, València o Alcoi)

3.000€
1 mecenas

VOLEM EL PA SENCER

Crèdit especial
+ Aparició en la pel·lícula
+ Visionat Exclusiu Online de la versió llarga abans de la seva estrena.
+ Cartell Signat (A4)
+ Samarreta Ovidi
+ DVD Signat de "L'Ovidi: El Making Of de la Pel·lícula que mai es va fer"
+ Invitació a l'estrena (Barcelona, València o Alcoi)

5.000€
Quedan 5 (de 5)

LA FERA FEROTGE

CREDITO ESPECIAL DE PRODUCTOR ASSOCIAT
+ Aparición en la película
+ Visionado Exclusivo Online de la versión larga antes del estreno.
+ Cartel Firmado (A4)
+ Camiseta Ovidi
+ DVD Firmado de "L'Ovidi: El Making Of de la Pel·lícula que mai es va fer"
+ Invitación al estreno (Barcelona, València o Alcoi)

10.000€
Quedan 2 (de 2)

LA FERA FEROTGE

CRÉDIT ESPECIAL DE PRODUCTOR ASSOCIAT
+ Aparició en la pel·lícula
+ Visionat Exclusiu Online de la versió llarga abans de la seva estrena.
+ Cartell Signat (A4)
+ Samarreta Ovidi
+ DVD Signat de "L'Ovidi: El Making Of de la Pel·lícula que mai es va fer"
+ Invitació a l'estrena (Barcelona, València o Alcoi)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.