❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Família Ródenas Iranzo

Família Ródenas Iranzo

Gandía

L'Ecomseu Vernissa Viu és un projecte del Col·lectiu Vall de Vernissa que respon a la necesitat de dinamitzar un desenvolupament local guiat pel seny, per tal d’afegir alternatives a l’actual procés de dependència, crisi socio-econòmica i pèrdua de valors patrimonials (culturals, naturals…). Estem creant i gestionant un model territorial generador d'economia responsable amb el territori. Tenim 7 anys i treballem tots els camps de la ruralitat, la natura, l'educació, l'agricultura, l'artesania, la cultura, el patrimoni, el record... Ajudem els propietaris i els habitants de la vall que volen un altre territori, una altra agricultura, uns altres pobles que caminen cap a la sostenibilitat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies