❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Amor & Psicodèlia en temps de virus

"Amor & Psicodèlia en temps de virus" gathers nine new songs written during the time of confinement in the spring of 2020.

Òscar Briz

A project of

Category

Created in

131%
4
days
166
Pledges
6.525€
From 5.000€
Contribute to the project
View project in Català and Castellano

Choose your reward

WHAT IS "AMOR & PSICODÈLIA EN TEMPS DE VIRUS"?

It is an album that could be tagged as conceptual about the issues of love and psychedelia that open its title. Lyrics deal mostly with experiences of psychedelic exploration and different aspects of what we understand as love. They were penned in a context of solitary confinement in the natural environment where I live and a singular but no less painful break-up.

HOW WAS IT THOUGHT ABOUT AND DONE?

The recording took place in August 2020 at Tressets Estudis in Algemesí, with Bernat Pellisser as a sound engineer. It was produced and arranged by me. After that we moved to L'Alcúdia where Daniel Vallés carried out the mixes with my assistance. The cover and disc itself show two artworks by the great painter Nicoletta Tomás Caravia with the design of Joanra Estellés, from Estudi Cantoner.

WHO ARE THE PARTICIPANT MUSOS?

Personal
Personal

Òscar Briz, lead vocals + acoustic, electric and midi guitars

Silvia Martí, drums and backing vocals

Xavier Alaman, electric bass

Miguel Caballer, piano and synthesizer.
+ Bernat Pellisser, sound engineer
+ Daniel Vallés, mix

Featuring:

Jordi Silvestre on violín

Tere Nuñez i Moisés Bautista aditional backing vocals

HOW DO WE SPEND THE MONIES FROM REWARDS?

CALENDAR FORECAST

Having completed the recording and with the mixing period in the making there's the faster one of mastering left and finally. Later we'll take it all to factory. We trust we can deliver the reward goodies during the months of November and December

ABOUT THE REWARDS

You are backing up an artistically solid project in times of special hardship for different working areas of society among them that of the workers linked to entertainment and culture. Your funding is crucial when it comes to cover the basic editing expenses and I have no doubt the final result will be something to be proud of on your side and we'll be ever thankful. We have created many different and interesting types of reward adapted to all kinds of funding, from the more discreet to the most generous ones. Every single one of them counts.

SONGLIST

+ Info

Follow us on

Facebook
Facebook
Web
Instagram

oscarbriz@oscarbriz.com

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

23 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Natxo Lluch

  Natxo Lluch

  17 days

  Ánim.

 • Natxo Lluch

  Natxo Lluch

  17 days

  Ánim.

 • Jose Joares

  Jose Joares

  22 days

  endavant Oscar!

 • EM26597@gmail.com

  EM26597@gmail.com

  23 days

  A per totes!!!😎

 • Nuria Martí Viñó

  Nuria Martí Viñó

  24 days

  Quina alegria vore que ja heu aconseguit arribar, però si seguiu sumant millor. Abraçades!

 • Òscar Briz

  Òscar Briz
  Author

  26 days

  i Eva!

 • Òscar Briz

  Òscar Briz
  Author

  26 days

  Gràcies pels vostres comentaris Nati, Maribel, Xavi, Josep, Raquel, Samuel, Cristina!... ja hem arribat.

 • maribelgayon@hotmail.com

  maribelgayon@hotmail.com

  26 days

  Nati, si, però entenc que es podran seguir comprant recompenses fins el 31, no?

  Enhorabona Òscar i gràcies!!

 • Nati Llisterri Moral

  Nati Llisterri Moral

  26 days

  Enhorabuena !!! Acabo de ver que ya está conseguido ,me alegro mucho!!!

 • Arriba un novembre roig i cal participar de la revolució! No t'ho penses, col·labora per fer realitat l'últim disc de l'amic Òscar Briz, un worker del rock en valencià, pur roll, la gran enciclopèdia de la música popular universal, el puto locutor de rock de la sèrie "Dr. en Alaska", autèntic! Ahí vamos! .

#07 / Master en procés! ben prompte encomanem cds i vinils

Sergio Peiró i Dani Vallés debatint detalls de la masterització.
Sergio Peiró i Dani Vallés debatint detalls de la masterització.

SP Estudios, a Real de Gandia, és on entre ahir i avui, Sergio Peiró està portant a cap la masterització del disc. Per qui no sàpigueu de què va això, és el procés final que determina en gran mesura com sonarà la gravació. En realitat cada estadi té una importancia determinant: gravació, mescla, mastering...tot i que aquest últim entra ja purament dins del terreny de la ciència del so i amb la tecnologia disponible en el present es poden fer actes de màgia!

Recordar que tot i que fa temps que arribarem a l'objectiu inicial, la campanya encara està oberta i com vam dir, emprarem les aportacions extra en cobrir diverses despeses afegides, així que si algú us pregunta per favor conteu -li com de benvingudes seran!

#06 / Wow, ens esteu emocionant de veres!

No cal dir que emprarem de la millor manera les aportacions extres per damunt de l'objectiu inicial. No mentim gens en dir que un disc publicat es perd fàcilment en l'oceà d'ofertes de tot tipus a les estem sotmesos a diari. Per això, idealment i a poder ser, cal donar-li un poc d'ajuda: promoció a travès de clips, anuncis i altres canals. A més, sempre hi ha un ventall de despeses que s'afegeixen amb fàcilitat a poc que vulgues millorar el producte i tot el que se'n deriva. L'edició en vinil per exemple, és un tema delicat que mereix més atenció i cura. Aquesta vegada per tant, gràcies al càlid recolzament que ens heu donat, ho podrem fer millor que mai.

#05 / Oscar fa la granota d'alegria!

youtube

Ho heu fet realitat en només 10 dies!! Encara estem flipant, saltant, emocionats!! Posats a enfrontar-nos sempre amb dificultats i obstacles això ens ha semblat un part sense dolor, i tot gràcies a vosaltres. Al vídeo em veureu fer la granota al ritme d'un trosset de "La llum es presenta si la crides", un dels temes del disc. Tot el que recollim extra naturalment serà invertit en millorar aspectes com material d'impressió, tela samarreta, edició, masterització exclusiva vinil, videoclip, etc. Sempre queda en què gastar! Ara més que mai, amb més ganes d'enviar-vos les recompenses. Abraçades múltiples!!

#04 / Entrevista a Ràdio Safor amb Miquel Font

facebook

Cliqueu a l'enllaç subministrat i trobareu que fins al que per les lletres VCF davant del seu nom, sembla una ràdio dedicada en exclusiva a eixe club de futbol valencià, hi han trobat el temps perquè pugam escampar la paraula d'amor i psicodèlia. Entren, busquen i comproven. Seguim amb força cap a dalt! Super agraït als autors i autores de les noves aportacions dels darrers dies.

#03 / Escalant amb el cim dels 5000 ja a la vista!!

Xavier Alaman bass guitar master!
Xavier Alaman bass guitar master!

En la foto el nostre Xavier Alaman en un moment de la gravació de l'àlbum que ens ocupa. Era un jovenet de 20 i pocs anys quan es va posar a tocar amb mi, en 2004, poc abans de l'edició d'Identitat Aliena, tercer disco propi. Participà també en la majoria de discos posteriors a eixa data. Xavi és un músic excepcional i no cal dir que després d'uns anys en què l'amic Nacho Villanueva va prendre el relleu com a baixista, és tot un honor i un luxe comptar amb ell de nou. Tot i que és en el funk i estils més rítmics on Xavi sol mostrar tot el seu potencial, per a les noves cançons ha adaptat la seua forma d'interpretar a les necessitats demanades des de producció. Un músic genial com us deia.

Tot just superada la barrera dels 4000 continuem com si forem escaladors cap al cim marcat dels 5000.… read more

#02 / Ens porteu segurs a bon port!

La nostra Silvia Martí en acció l
La nostra Silvia Martí en acció l'estudi de gravació

Avui, despres de nomes quatre dies de campanya hem superat la meitat de l'objectiu amb crèixes!! i hem de tornar a agrair-vos la primera empenta perquè els experts a Verkami em diuen que els primers 10 dies són essencials. Amb cada aportació anem sumant confiança i augmentant les ganes d'oferir-vos les cançons en edicions de diferents formats. A més, el nostre projecte, que ara també és un poc vostre, està entre els tres destacats a la newsletter que Verkami envia als seus usuaris. Això ho farà visible a molta gent que no ens coneix de res!! Verkami

També ens ha tirat una mà Miquel Font, amb una entrevista al respecte a Ràdio Safor i Vanessa, amiga i responsable del magazin cultural Afán de Plan Afán de Plan

read more

#01 / Amb la vostra ajuda volem en espiral fins el final

Seguim de campanya amb il.lusió i portats per la forta empenta que ens heu donat en els primers dos dies. Ara voldria parlar-vos breument d'un aspecte del disc. El terme "psicodèlia" no forma part del títol gratuïtament. L'audio del vídeo que acompanya aquesta entrada és una molt curta porció d'un dels passatges més excitants d'un àlbum que, bé emprant la metàfora, suggerint o directament incorporant-ho, presenta diverses referències a la nostra existència en l'espai temps de l'univers. Com podeu escoltar, hi ha electricitat al llarg de la gravació, i molta. En aquest sentit és un disc que pel que fa al so, trobareu que s'allunya de les sonoritats més ortodoxes i habituals del cantautor-guitarrista amb clara intenció de portar les cançons a paisatges musicals que complementen eixes lletres de les que us he parlat. YouTube

Cookies help us to offer you the best experience. Settings