Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Pol·len Edicions

Pol·len Edicions som una editorial jove nascuda al 2011, marca editorial de la impremta ecològica El Tinter. Treballem a partir de criteris d’ecoedició, és a dir, minimitzant l’impacte ambiental en tots els processos de producció i edició dels nostres llibres.

15
Proyectos
3k
Mecenas
79k
Euros recaudados

Rainbow Warriors, historias legendarias de los barcos de Greenpeace

Pretendo editar en castellano el libro 'Rainbow Warriors. Legendary stories from Greenpeace ships', un libro que escribí a raíz de mi experiencia en los distintos barcos de Greenpeace. En el libro repaso las luchas medioambientales que los mismos han realizado desde el origen de esta organización.
Libros / Cooperativo, Ecología, Impacto positivo
185
Mecenas
6.113€
De 5.500€

Edició en castellà de 'Rainbow warriors, legendary stories from Greenpeace ships ', un llibre sobre l’experiència de l’autora en els diferents vaixells de Greenpeace repassant les lluites mediambientals realitzades per Greenpeace des de l'origen d'aquesta organització.

Residu Zero. Com reactivar l’economia sense carregar-se el planeta

Sóc Joan Marc Simon @JMSimonL i em proposo publicar el llibre "Residu Zero. Com reactivar l’economia sense carregar-se el planeta", per explicar què és i com s’aplica a la pràctica una estratègia de Residu Zero a Europa i al món.
Libros / Cooperativo, Ecología, Licencias libres
110
Mecenas
2.730€
De 2.700€

Un llibre de Joan Marc Simon que explica, amb exemples pràctics basats en experiències reals, què és i com s’aplica una estratègia de Residu Zero a Europa i al món.

Relatos Marranos. Antología

"Relatos Marranos. Antología" es el tercer título de la colección de feminismos D-fracciones de Pol·len Edicions, un arco iris de voces alrededor de la vivencia de la sexualidad en distintos registros, editado con criterios de ecoedición y publicado bajo una licencia Creative Commons
Literatura / Erótica, Cooperativo, Licencias libres, Impacto positivo, Lgtbiq
222
Mecenas
3.495€
De 3.000€

“Relatos Marranos” ofereix un ventall de veus al voltant de la vivència de la sexualitat en la maternitat, la masturbació, la prostitució, l’ecosexualidad, les pràctiques sadomasoquistes en diferents registres: Poesia, contes, collages, il·lustracions...

Anuari Mèdia.cat: <br>Els silencis <br>mediàtics de 2013

L'Anuari Mèdia.cat 2014 és un projecte del Grup de Periodistes Ramon Barnils per treure a la llum 15 temes silenciats pels mitjans de comunicació catalans durant l'any 2013. Creiem en el periodisme d'investigació crític i rigorós i el duem a la pràctica de forma col·laborativa. Fem-ho possible!
Periodismo / Licencias libres, Libros
438
Mecenas
10.470€
De 8.000€

Es presenten quinze reportatges en profunditat sobre quinze temàtiques que durant l’any 2013 van ser silenciades pels mitjans de comunicació. Les pressions dels poders financers i polítics sobre la llibertat d’expressió són cada cop més efectives i la por, el desànim i l’autocensura guanyen terreny.

Diseñar para el mundo real + Homenaje a Papanek

Reedición en castellano del libro 'Diseñar para el mundo real' de Victor Papanek y edición de un libro coral de homenaje en el que personalidades del mundo del diseño y el ecodiseño actual respondan a las mismas preguntas que, hace 40 años, se hizo el autor.
Libros / Cooperativo, Diseño
152
Mecenas
4.782€
De 3.500€

Un treball capdal per al Disseny i per al Disseny Industrial de les darreres dècades. El llibre aborda d’una forma interdisciplinària les problemàtiques que genera el disseny en conjunció amb un sistema capitalista que oblida l’ecologia i el medi ambient.Un tribut a la figura de Victor Papanek.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.