❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Edició de la novel·la de terror polític Secondina, crònica de la putrefacció

Jordi Martí Font escriu una obra actual i alhora antiga, farcida de referències històriques i fantàstiques. Pol·len edicions volem editar-la

Pol·len Edicions

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
82
Aportaciones
3.536€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

A totes les ciutats, hi ha secrets que si es diguessin en veu alta hi farien impossible la vida humana. És la primera frase que obre la novel·la Secondina, crònica de la putrefacció, del filòleg, editor i activista Jordi Martí Font.

Pol·len Edicions volem editar aquesta peça de literatura de terror i fantasia, un viatge cap als baixos fons de la corrupció i el poder d'una ciutat mediterrània. A veure si l'endevineu.

La trama

Les cites d'Anselm Turmeda, H. P. Lovecraft, Joan Perucho i Alcapone ens situen davant dels temes i enfocaments que travessen Secondina, crònica de la putrefacció. Vestigis, superposicions, màfia, por, però també lluita. És difícil descriure l'obra amb una simple sinopsi. L'autor experimenta amb narradors i un trenat de trames actuals i antigues, farcides de referències històriques i terrorífiques.

Pere Porter, el protagonista, és un periodista vingut del món rural i que amb els anys havia aconseguit treballar a el Diari, diari del règim, relator del poder de l'Arquebisbat, la Petroquímica i els rics secondins.

Al cap d'uns anys crea un mitjà alternatiu, Les Portes, per desemmascarar les corrupteles del govern local de l'alcalde SetmanaSanta i els seus. No ho fa sol, l'acompanya un dels grups de l'oposició i l'escalf que aconsegueix de viure la nit secondina, la dels bars i amistats com la que contrau amb la Nas, una filòloga rebel.

El combat contra les forces ocultes i institucionals a la ciutat romana no serà fàcil, i en el camí sorgiran criatures desconegudes, personatges entranyables i crims sense esclarir. L'obra, corregida per Elena Lázaro per Pol·len Edicions, està escrita en tres actes i amaga un final sorprenent, majúscul.

L'autoria

Doctor en Filologia, professor d’Arts Escèniques, Llengua Catalana i Literatures, editor de Lo Diable Gros, periodista i activista social. Viu a Marçà, al Priorat. Anarcoindependentista, és membre de la Confederació General del Treball (CGT) i altres organitzacions, i ha estat membre de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP). Prolífic de mena, escriu a premsa, al seu blog de Vilaweb, i ha publicat diversos llibres de poesia, articles de premsa i assaig. Aquesta és la seva segona novel·la.

Com serà el llibre

Secondina és el segon títol de la col·lecció de Pol·len Narratives, després de Tot era massa fràgil, de Rubèn Suriñach. Narratives de Pol·len Edicions neix per generar imaginaris nous, presents i futurs, novel·les amb fondària social i política escrites per autories locals, i petits tresors més llunyans.

Fitxa

  • Format: 15 x 21 cm

  • Pàgines: 200 (provisional)

  • Col·lecció: Narratives

  • PVP: 22 euros

  • Ecoeditat

L'obra tindrà el 'Segell d'ecoedició' que ofereix l'Institut de l'ecoedició de Catalunya i verifica els següents paràmetres:

  • Producció local: el llibre es produeix en el territori de distribució.

  • Paper certificat FSC/ 100% Reciclat

  • Càlcul i comunicació de la petjada de carboni a través de la calculadora bookdaper.cat, que ajuda a minimitzar l'impacte ambiental de les publicacions.

El segell verifica el compromís de Pol·len Edicions amb l'ecoedició, una forma innovadora de gestionar las publicacions amb criteris de protecció del medi ambient.

El llibre inclou la motxilla ecològica amb els impactes i estalvis en diferents paràmetres (carboni, aigua, energia, primeres matèries i residus), un element de comunicació ambiental que s'acompanya de la millora contínua per reduir aquests impactes.

Exemple de motxilla Bookdaper
Exemple de motxilla Bookdaper

Recompenses de l'imaginari secondí

Aconsegueix el llibre, que et farem arribar a casa teva, dedicat per l'autor, si així ho esculls, i amb un punt de llibre terrorífic.

A més, hem pensat algunes recompenses que combinen altres elements. Jordi Martí Font ha preparat un llibret de l'imaginari de Secondina que no et pots perdre, o l'assaig Tarragona desballestada, de Lo Diable Gros. Pol·len oferim també una recompensa del duet de títols de Narratives, Tot era massa fràgil i Secondina.

Finalment, no deixeu de consultar les recompenses que inclouen una Ruta per Tarragona o les presentacions amb l'autor.

El mecenatge és una eina de mesura ambiental (practiquem l'ecoedició decidint la tirada en funció de l'èxit de la campanya) i alhora un instrument de comunicació, perquè abans que ningú coneixeu l'existència d'aquesta proposta literària.

Les recompenses s'enviaran a l'abril de 2024; per assegurar que tothom tingui exemplar i no s'hagi exhaurit l'edició, les recompenses les gestionarem fins l'abril de 2025.

Calendari previst

El llibre sortirà entre març i abril, moment en què enviarem les recompenses a totes les persones mecenes.

A què destinarem les aportacions

El gruix principal del fons que assolirem via la campanya de Verkami anirà destinat a la impressió del llibre (80%) i una altra part es destinarà a produir i enviar les recompenses (20%).

Gràcies per ajudar-nos a fer possible aquest llibre, una forma col·lectiva de donar suport a l'ecoedició de llibres, que ens serveix per ponderar la tirada i comunicar l'obra d'avançat.

+ On ens podeu trobar

Segueix-nos a X de Jordi Martí Font o a X de Pol·len edicions

També estem a l'Instagram de l'autor o a l'Instagram de Pol·len edicions

O al web de Pol·len

Notícies sobre el gènere (TV3) i les editorials independents que publiquem ficció (Nexe).

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Vanesa

    Vanesa

    3 meses

    Ok

  • Àngel Panyella Amil

    Àngel Panyella Amil

    3 meses

    Ganes de llegir-lo!!!

#01 / Secondina, a quatre dies de ser una realitat, darrer impuls

Com és la novel·la de Jordi Martí Font, Secondina? Terrorífica, incorruptible, política, mediterrània, fantàstica, fosca, històrica, experimental, valenta, estranya, original... Així és Secondina crònica de la putrefacció de Jordi Martí Font. I tossuda. La publicarem, encara q no convingui. Una obra que comptarà amb el segell de l'Institut d'ecoedició de Catalunya.

A totes les persones que hi heu participat, gràcies. I us demanem un darrer, impuls. Estem ja al període de compte enrere.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies