Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Pol·len Edicions

Pol·len Edicions som una editorial jove nascuda al 2011, marca editorial de la impremta ecològica El Tinter. Treballem a partir de criteris d’ecoedició, és a dir, minimitzant l’impacte ambiental en tots els processos de producció i edició dels nostres llibres.

15
Proyectos
3k
Mecenas
79k
Euros recaudados

Anuari Mèdia.cat: <br>Els silencis <br>mediàtics de 2013

L'Anuari Mèdia.cat 2014 és un projecte del Grup de Periodistes Ramon Barnils per treure a la llum 15 temes silenciats pels mitjans de comunicació catalans durant l'any 2013. Creiem en el periodisme d'investigació crític i rigorós i el duem a la pràctica de forma col·laborativa. Fem-ho possible!
Periodismo / Licencias libres, Libros
438
Mecenas
10.470€
De 8.000€

Es presenten quinze reportatges en profunditat sobre quinze temàtiques que durant l’any 2013 van ser silenciades pels mitjans de comunicació. Les pressions dels poders financers i polítics sobre la llibertat d’expressió són cada cop més efectives i la por, el desànim i l’autocensura guanyen terreny.

Anuari Mèdia.cat: </br>Els silencis </br>mediàtics de 2012

L'Anuari Mèdia.cat 2013 és un projecte del Grup de Periodistes Ramon Barnils per treure a la llum 15 temes silenciats pels mitjans de comunicació catalans durant l'any 2012. Creiem en el periodisme d'investigació crític i rigorós. Volem dur-lo a la pràctica de forma col•laborativa. Fem-ho possible.
Periodismo / Licencias libres, Libros
434
Mecenas
9.865€
De 7.000€

Quinze reportatges en profunditat sobre quize temàtiques que durant l’any 2012 no han estat portada de cap diari ni han obert cap informatiu. L'objectiu és aconseguir situar aquests temes en l’agenda dels mitjans. La forma més efectiva de censurar un tema als Països Catalans és el silenci.

Avui actius...o demà radioactius!, edició del llibre

Avui actius... o demà radioactius! Un manual de protecció de les radiacions, tant pels professionals exposats com per tothom. Un llibre de divulgació científica sense embuts ni enganyifes.
Libros / Cooperativo, Ciencia, Impacto positivo
112
Mecenas
8.070€
De 7.500€

Escrit per Jordi Bigues, amb els articles de Ulrich Beck, Helena Fusté, Josep Martí i Eduardo Rodriguez Farré, entre d'altres. Un món complex explicat de manera planera, no complicada i comprensible per tothom. Preguntes i respostes clares, sense embuts, amb tots els ets i uts.

Té amargo

“Té amargo" es el libro que recoge el proyecto fotográfico de Joseba Zabalza y Xavi Piera, que trata sobre las consecuencias de la ocupación marroquí del Sahara Occidental. Destinaremos una cantidad de la recaudación a un proyecto de ayuda al Centro Mártir El Shariff (Tinduf. Argelia )
Fotografía / Cooperativo, Libros, Publicaciones, Comunitario
164
Mecenas
7.033€
De 6.000€

"El primer te, és amarg com la vida, el segon te és dolç com l'amor, el tercer te és suau com la mort". Un llibre amb una sel·lecció de les imatges més representatives del projecte de Joseba Zabalza i Xavi Piera. Tracta sobre les conseqüències de l'ocupació marroquí del Sahara Occidental.

Corresponsals de les migracions

Sóc el Carles Solà, periodista de TV3. Impulso l’edició en català i adaptació del llibre de Jean-Paul Marthoz Couvrir les migrations i un cicle de tallers i debats periodístics per a millorar la cobertura del fet migratori. El títol del llibre en català serà Corresponsals de les migracions
Periodismo / Cooperativo, Impacto positivo, Libros
162
Mecenas
6.260€
De 6.000€

Manual que posa sobre la taula alguns dels principals interrogants de la cobertura de les migracions: cal citar l’origen ètnic?cal donar la paraula als racistes?com s’han d’explicar les històries humanes?Són molts els factors que ha de tenir en compte un periodista que vol informar rigorosament.

Rainbow Warriors, historias legendarias de los barcos de Greenpeace

Pretendo editar en castellano el libro 'Rainbow Warriors. Legendary stories from Greenpeace ships', un libro que escribí a raíz de mi experiencia en los distintos barcos de Greenpeace. En el libro repaso las luchas medioambientales que los mismos han realizado desde el origen de esta organización.
Libros / Cooperativo, Impacto positivo, Ecología
185
Mecenas
6.113€
De 5.500€

Edició en castellà de 'Rainbow warriors, legendary stories from Greenpeace ships ', un llibre sobre l’experiència de l’autora en els diferents vaixells de Greenpeace repassant les lluites mediambientals realitzades per Greenpeace des de l'origen d'aquesta organització.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.