❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

irenegonzalo

irenegonzalo

Barcelona

M'agrada la Plana de Vic i els seus racons; soc ben bé d'allà. M'agradava també el teatre, les arts escèniques i la música, però ara prefereixo les llengües i la traducció: és per això que n'estic fent, a poc a poc, la meva professió. La muntanya és el meu lloc d'oci principal; parets, prats i crestes, és allà on destino les hores que transcorren durant els meus infinits caps de setmana, alguns amb més feina que d'altres. Aprecio la bona companyia i aquells que més m'estimo, i tinc amb la Ciutat Comtal un lligam que molts no voldrien: l'Hospital Clínic i una petita part dels meus vint-i-quatre anys.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies