❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Paco Viciana

Paco Viciana

Banyoles

Paco Viciana neix a Barcelona l'any 1964. A compaginat els seus estudis musicals clàssics (conservatoris del Bruc i Badalona) amb tot d'ampliacions acadèmiques de disciplines molt diverses com ara el jazz o la musicología. D'entre molts dels seus mestres destaquen Joan Salses i Joan Rubinat en el mestratge del piano, i Benet Casablancas i Miquel Sunyer en el de la composició. L'any 87 decideix anar a fundar una escola de música a terres gironines, a on resideix actualment. La seva gran passió és la composició, amb més de 270 obres en el seu catàleg de gèneres tant diversos com la simfonia, l'oratori, o la música cinematogràfica. Ha enregistrat música seva en més de 30 treballs discogràfics.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies