❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

lapetitamer

lapetitamer

L'Hospitalet de Llobregat

Mercè Cámara Pérez. Vilafranca del Penedès, 1964. Diplomada en Infermeria per la UB l'any 1989. Exerceixo d’infermera en un hospital de Barcelona, des de l'any 1990. De pares emigrants procedents d’Extremadura, em considero, i sóc, bilingüe. Em publiquen per primera vegada en la revista de l’Institut “Eugeni d’Ors"de Vilafranca del Penedès, i rebo el 2n premi de poesia per Sant Jordi l’any 1981. Des de llavors, em presento a diversos concursos literaris: a Ràdio Molins de Rei, rebent algun accèssit i menció; a la Biblioteca Joan Sardà de Sant Quintí de Mediona, rebent algun segon i tercer premi; i el darrer, al premi literari Milà i Fontanals de Vilafranca. Mai no havia publicat cap poemari.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies