❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

LA DISTÀNCIA ADEQUADA de DAVID FARIGOLA

Publicació i distribució del poemari "La distancia adequada" de l'autor barceloní David Farigola. Un llibre intens i ple d'humanitat.

Editorial Neopàtria S.L.

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
67
Aportaciones
1.890€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Objectiu del Verkami

Maquetació, il·lustració i impressió del llibre de poesia "La distància adequada" de David Farigola, editat per Editorial Neopàtria

Sobre les recompenses

Podeu col·laborar amb la reserva d'un exemplar, de dos exemplars i també de tres exemplars. Inclourem el nom dels mecenes a la pàgina d'agraïments.

Amb la reserva de dos llibres s'inclou una motxilla de cordons amb versos de l'Ausiàs March.

Amb la reserva de tres exemplars, a més de la motxilla, tindreu una làmina DIN A3 de la imatge de la portada creada per Ma Rosa Giné i Vidal.

L'autor

David Farigola Giné va néixer a Barcelona l’any 1974. És psicòleg de professió i treballa des de fa molts anys en el sector educatiu, concretament en el camp de l’orientació acadèmica i professional, ajudant a persones a reorientar la seva carrera professional, tot i que en els darrers anys s’ha especialitzat en el màrqueting on-line dins d’aquest àmbit.

David Farigola
David Farigola

És una persona a qui la creació artística li interessa com a manera de viure en tots els seus vessants: des de la poesia fins a la fotografia, passant per la música, la dansa i el teatre. En aquest sentit ha estat molts anys en un grup de teatre amateur i ha estat captivat per la música swing o darrerament per la dansa contemporània.

L'any 2006 va publicar el seu primer llibre de poemes "Del blanc dels ulls" (Emboscall), que va ser finalista del Premi Amadeu Oller. El va reeditar l'any 2013 amb Curbet edicions. A la primera edició en la coberta del llibre hi havia una obra plàstica seva; a la segona edició, una obra de la Paula Bonet, i en aquesta tercera incursió al món editorial en la coberta hi ha una obra de la seva mare. Les tres cobertes han donat un sentit especial a cada una de les edicions.

La segona edició de "Del blanc dels ulls", que va publicar gràcies a una campanya de crowdfunding, li va donar la motivació per reprendre l'escriptura en poesia i durant el 2014 va escriure "La distància adequada" que és el poemari que us presenta a continuació.

Contínuament busca petites motivacions que li facilitin continuar escrivint perquè encara té moltes coses a dir.

Sinopsi

La distància adequada és la distància que cal dominar per sobreviure, per aconseguir ser feliç i viure plenament. És l’espai interpersonal, cultural i social que les persones establim al voltant nostre. És un punt físic, una coordenada entre el binomi espai-temps. És en definitiva el que ens defineix, el que ens representa socialment i emocionalment, que ens trasllada contínuament del passat al futur, el que ens neguiteja i ens ocupa, el que ens preocupa ara i sempre, al llarg de la vida, de la història de les civilitzacions.

Portada del llibre "La distància adequada"
Portada del llibre "La distància adequada"

És la prudència que cal saber mesurar dia a dia, constantment, a la feina, a l’escola, amb els amics, amb la família, amb els fills o amb la teva parella.

És saber quines normes pots transgredir i quines no.

De vegades no és fàcil descobrir quina ha de ser la distància adequada per a cada situació o per a cada persona. Segurament tenir èxit al llarg de la nostra vida passa per encertar aquesta distància i saber què cal fer en aquest espai precís de temps, en el moment adequat.

Un tast

Aferra't ben fort

i et duré amb mi

a un indret curull

de bons presagis,

on el cel i el mar

siguin un sol mot

i la terra el port

tranquil i ferm

on ancorar el cos

i els pensaments.

L'editorial

Editorial Neopàtria és una editorial valenciana, literària i independent, on fem llibres per vocació de fer-los.

Volem apropar aquestes obres al màxim de lectors possibles, i fer amb el nostre treball una xarxa d’amistat entre autors d’arreu del país units per l’estima a la nostra llengua.

A Neopàtria publiquem tant autors valencians com catalans i de les Illes Balears. També, des de fa poc, apostem per la literatura en castellà i en gallec. Tots els nostres autors són ben vius i plenament implicats amb la seua obra.

El nostre catàleg es nodreix fonamentalment d’autors plens de talent, sobretot a la poesia, on som la principal editorial que publica poetes novells i poetes de llarg recorregut. També comptem amb esplèndids títols de narrativa actual. Són obres adreçades tant al lector adult com al jove, amb edicions especialment fetes per a l’ensenyament.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions estaran destinades a la publicació del llibre i a la seua distribució per la xarxa de llibreries del nostre país.

Calendari previst

Una vegada acabada la campanya mamprendrem la producció i l'enviament.

En uns 45 dies rebreu el llibre a la vostra adreça.

On trobar-nos

facebook.com/david.farigola
www.neopatria.es
facebook.com/Editorial-Neopàtria

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Rosa

    Rosa

    6 años

    Endavant David...!!!!! Un altre al sac! ;-)

  • Marta Ros

    Marta Ros

    6 años

    Molta sort , David !!!

  • jordi.tort

    jordi.tort

    6 años

    Porquet!!!!!

  • Nunapanxa

    Nunapanxa

    6 años

    Sort! Xavier i Nuna

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies