❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Bauma

Bauma

Barcelona

Editorial perquè entenem el llibre com una eina per lluitar compartint idees, imaginant altres mons, altres visions i pensaments. Taller perquè estimem l'ofici; l'enquadernació, la impremta i la serigrafia. Perquè tot moviment revolucionari porta de la mà un taller on conspirar a través del paper per reproduir allò que somia. I com ens agrada conspirar... Aportem el nostre gra de sorra des de la difusió d'idees i pràctiques anarquistes, feministes, i recuperant les vivències de qui va lluitar abans que nosaltres. Ho fem des del món rural, perquè creiem en l'autogestió i l'autosuficiència com a mitjà amb el qual acompanyar la nostra lluita contra el capitalisme, l'estat i el patriarcat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies