Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

What's up with Catalonia?

Ayúdanos a explicar al mundo lo que pasa en Cataluña. Haremos un libro de 35 ensayos escritos por expertos sobre Cataluña, enfocados para un público no-catalán, y traducidos al inglés y luego pondremos en marcha la distribución enviando 500 ejemplares a bibliotecas, periódicos y políticos.

Liz Castro

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
593
Mecenas
12.372€
De 7.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català, Deutsch y English

(Hay seis noticias sobre este proyecto. Pincha "actualizaciones" para leerlas.)

Ahora es un momento transcendente para la historia de Cataluña. Gracias a la gran manifestación de la Diada de 2012 and las elecciones parlamentarias al noviembre, el mundo está siguiendo, más que nunca, lo que pasa en Cataluña. Cataluña ha salido en la prensa internacional en los últimos meses con una frecuencia jamás vista. Pero una y otra vez, la imagen que se ha dado es una de insolidaridad y deuda. Nosotros sabemos que esta no es la historia real.

En lugar de quejarnos sobre los artículos parciales y poco profundos, hemos pensado que ahora que el mundo para la oreja sería mejor ofrecer una alternativa: un libro titulado, “What's Up With Catalonia?” 35 ensayos sobre la economía, la historia, la lengua, la cultura, y la política catalanas, escritos por expertos, y enfocados para un público no-catalán. Les explicaremos "lo que está pasando en Cataluña".

No es que el mundo exterior nos pueda solucionar los problemas, ni mucho menos. Tampoco se puede depender en soporte para la lucha por la independencia. Ya hemos ido por este camino. Sin embargo, es indiscutible que es mejor que el mundo sepa de que va la historia: entenderán mejor si saben que esto va mucho más allá de una discusión sobre impuestos. Este libro es nuestra oportunidad para explicar nuestro lado de la historia.

500 EJEMPLARES DEL LIBRO ENVIADOS A BIBLIOTECAS, PERIÓDICOS, Y POLÍTICOS
Hacer un libro es fácil. Hacer que te lo lean no lo es tanto. Necesitamos tu ayuda. Queremos darle un empujón a la distribución enviando 500 ejemplares en papel a bibliotecas, periódicos y políticos por todo el mundo. Queremos poner el libro en las manos de la gente.

AYÚDANOS A DISTRIBUIR EL LIBRO
Tú nos puedes ayudar, financiando el envío de uno o más libros. Hemos hecho el libro suficientemente asequible para que puedas comprar un ejemplar para tí y otro para un amigo—o para una biblioteca extranjera!

ENVÍA UN LIBRO A BARACK OBAMA!
Nos encantaría que nos ayudaras a pensar a quién enviar los libros. Si tienes un amigo al extranjero, le podemos enviar un ejemplar. Tienes un contacto en un periódico en Australia? Díganoslo. Quieres enviar un libro a Barack Obama? Lo haremos. (Si más de una persona escoge el mismo destinatario, te dejaremos la oportunidad de escoger alguien nuevo, o si prefieres, lo decidiremos nosotros.)

LOS COLABORADORES
Los autores de los ensayos son un grupo muy ilustre de profesores, periodistas, políticos y profesionales. Son:

Ignasi Aragay, Laia Balcells, Germà Bel, Laura Borràs, Alfred Bosch, Núria Bosch, Roger Buch, Joan Canadell, Pau Canaleta, Salvador Cardús, Muriel Casals, Andreu Domingo, Carme Forcadell, Josep Maria Ganyet, Salvador Garcia-Ruiz, Àlex Hinojo, Edward Hugh, Oriol Junqueras, M. Carme Junyent, J.C. Major, Pere Mayans Balcells, Josep Maria Muñoz, Mary Ann Newman, Elisenda Paluzie, Vicent Partal, Cristina Perales, Eva Piquer, Enric Pujol, Marta Rovira Martínez, Vicent Sanchís, Xavier Solano, Miquel Strubell, Matthew Tree, Ramon Tremosa, y F. Xavier Vila

CATALONIA PRESS
Es trata de una editorial pequeña pero dedicada a explicar Cataluña al mundo, gestionada por Liz Castro, escritora y editora norteamericana, y experta en tecnología de libros tradicionales y digitales. What's Going On In Catalonia? es el cuarto libro de la editorial, después de Barcelona, Catalonia: A View from the Inside de Matthew Tree, What Catalans Want: Catalonia Next State in Europe de Toni Strubell y Lluís Brunet, y The Best of Barcelona INK, editado por Ryan Chandler.

CONTACTO
Además del web de Catalonia Press también tenemos Facebook y Twitter. Además Liz escribe y/o gestiona News Catalonia, con noticias sobre Cataluña en inglés, Pigs, Gourds, and Wikis, su blog sobre edición digital, Des del Massachusetts de veritat, su blog en catalán, y el web de sus propios libros de informática.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

74 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • crawling

  crawling

  5 años

  Hola Lizt. Perdona que em llevi tard. Soc un dels mecenes de 10 euros. La copia fisica del llibre es recull a la botiga Vilaweb de Barcelona? Encara es pot fer? Estic vivint als Estats Units i voldria recollir el llibre per Nadal. Gracies!

 • dotcoma

  dotcoma

  casi 6 años

  Is the book ready to pick up for those who bought (contributed to) it? Where? If not, when do you expect it to be ready? Thanks.

 • Liz Castro

  Liz Castro
  Autor/a

  casi 6 años

  Em pots fer una comanda directament a mi i jo els hi faig arribar. Segons la quantitat també puc oferir-te un descompte. Em pots escriure a lcastro@cookwood.com

  I gràcies!

 • Zeezoo

  Zeezoo

  casi 6 años

  Vaig viure als Estats Units fa uns 30 anys i en aquella època costava força fer-los entrendre la qüestió catalana. M'agradaria comprar jo el llibre, però que els destinataris directes fossin ells. Com s'ha de fer això?

 • Liz Castro

  Liz Castro
  Autor/a

  casi 6 años

  Sí. Hi estic mirant, però encara trigarà. Si em vols deixar el mail, t'avisaré (lcastro@cookwood.com).

  Merci!

 • Maria Glòria

  Maria Glòria

  casi 6 años

  Moltes gràcies per la teva gran iniciativa.
  Tinc contactes a Alemanya, Itàlia i França, però els llibres haurien de ser en els idiomes d'aquests països,

  serà dificil??

 • Liz Castro

  Liz Castro
  Autor/a

  casi 6 años

  És complicat aquest assumpte. Estic d'acord amb tu que estaria bé que tothom sapigués a qui va cada llibre. Però, no tothom vol que el seu destinatari sigui publicat, per raons varies. Jo publicaré tanta informació com pugui, sense violar la confiança de ningú. I també estic fent un mapa (http://goo.gl/maps/2AgpP) on es pot veure almenys les poblacions a on ha arribat.

 • Eric Boixeda

  Eric Boixeda

  casi 6 años

  Felicitats per l'éxit!
  Publicareu una llista de la gent a qui s'envia el llibre (o almenys les personalitats públiques com presidents, eurodiputats), ja sigui a la web o per mail als mecenes? Així podrien sortir idees de a qui enviar-lo

 • Liz Castro

  Liz Castro
  Autor/a

  casi 6 años

  Encara estàs a temps :) O pots encarregar llibres o pots fer una donació, com ho vegis millor. Detalls aquí: http://www.cataloniapress.com/2013/03/whats-up-with-catalonia-is-out.html (cap al final).

 • Laia Ventura

  Laia Ventura

  casi 6 años

  Liz, entenc que ja no es poden fer més aportacions. És així? Una llàstima perquè me m'acabo d'assabentar... Sort!

Volver a todas las actualizaciones

#04 / El President Mas s'hi apunta i altres notícies

Em fa moltíssima gràcia anunciar que el President Artur Mas ha estat tant amable d'escriure un pròleg pel llibre, “What's up with Catalonia?”! A part de ser un gran honor, crec que ajudarà molt a fer conèixer el llibre, despertar l'interés en els mitjans dins i fora de Catalunya, i també facilitar l'entrega del llibre a la gent (per exemple polítics estrangers) amb qui volem compartir el llibre.

També és una gran notícia que hem assolit el primer objectiu de la campanya Verkami, els 7.500€ que havia calculat que necessitàvem per poder fer sortir els primers 500 llibres. De fet calculo que amb els diners captats fins ara mateix, podré enviar 751 llibres: 304 als mecenes, 333 a la gent escollida pels mecenes i 114 dels diners que sobren de les despeses fixes, que distribuiré a la llista de biblioteques, polítics i diaris que estic elaborant.

Però encara no hem acabat. És per això que he afegit unes quantes més de recompenses per a veure si podem arribar fins i tot més lluny. Podeu fer una visita guiada de la redacció de Vilaweb a càrrec del seu director Vicent Partal, o assistir a un brunch/xerrada a casa de la Mary Ann Newman a Nova York amb altra gent de la communitat catalana a la ciutat, una xerrada amb Ramon Tremosa, diputat al Parlament Europeu, i exemplars firmats dels seus llibres, o fer que jo converteixi el teu manuscrit—aquella novela en que has estat treballant des de fa dos anys!—en format digital per llegir-lo, compartir-lo o vendre-l tu mateix. També he afegit una recompensa nova de 3 exemplars del llibre en format digital enviats a les tres persones que vulguis. I encara falten un parell de recompenses noves de que no tinc encara tots els detalls.

Ja sou 361 mecenes. Estic afalagada per la confiança, pel suport econòmic, i sobre tot per tot el que feu donant veus al projecte, per Twitter, Facebook, als diaris, a la ràdio. És genial. I us demano una cosa més. Si us plau, envia l'enllaç, o tot aquest missatge, als amics i familiars que penseu que voldrien donar suport a aquest projecte. Quanta més gent conegui el projecte, més llibres podrem enviar, i més ressó tindrà el llibre, i més gent de fora coneixeran justament el que passa a Catalunya.

Seguim.

P.D. El llibre està molt avançat ja: ara toca ordenar els articles i fer les últimes correccions:

2 comentarios

iniciar sesión o Registrarse para comentar esta entrada.

 • heroneta

  heroneta

  6 años

  Això d'un "brunch" a NY és temptador... però un pèl car el viatge en avió, gràcies!

 • Laura Cendrós

  Laura Cendrós

  6 años

  Liz, jo ja et vaig demanar 2 llibres. En vull 2 més. Com ho faig?
  Abraçades
  Laura

#09 / Notícies sobre What's up with Catalonia? 30 Sept 2013

Bon dia, mecenes. Fa mesos que no us escric, i us volia actualitzar una mica sobre la vostra 'inversió' en What's up with Catalonia? i com he estat enviant-lo per tot el món.

Aquest matí he publicat el llistat de les 187 biblioteques d'Estats Units on he enviat el llibre (en anglès) fins avui. He rebut moltes notes d'agraïment, una de les quals publico en aquest post:

http://www.cataloniapress.com/2013/09/whats-up-with-catalonia-in-us-libraries.html

D'altra banda fins avui he enviat 496 exemplars del llibre a individuals i organitzacions (incloent biblioteques fora d'EUA) suggerits per mecenes, o també a vosaltres i que m'heu ajudat a compartir-los entre els vostres coneguts i contactes.

I, amb l'ajut de la Botiga VilaWeb, hem repartit 347 exemplars més entre vosaltres mateixos, que espero que hagueu anat compartint (o llegint!)

I això no compta els llibres que s'han venut, que també faré una relació detallada per compartir amb vosaltres. Ronden els 2000 exemplarsleer más

#08 / Ressenyes

Una de les eines més importants per ajudar a despertar l'interès d'un llibre és que un lector prospectiu en llegeixi una ressenya.

What's up with Catalonia? ja té unes quantes ressenyes, la majoria molt bones:

Ressenyes de What's up with Catalonia

però en falten moltes més. Si tu has llegit el llibre, et convido a escriure una ressenya. Pots penjar-la a un dels webs d'Amazon, de Barnes & Noble, de Goodreads, o també enviar-me-la directament perque l'afegeixi a la meva pàgina de ressenyes.

Si ho fas en català o castellà, ja me n'ocuparé de traduir-lo a l'anglès.

Gràcies!

Liz

#07 / Barcelona, Presentació, i el millor: enviant llibres

Vaig estar a Barcelona les dues últimes setmanes de febrer per parlar de “What's up with Catalonia?” Vaig participar en Ànima33 i als Matins a TV3, a l'Oracle a Catalunya Ràdio, i a L'Internauta de VilaWeb.

I la presentació al Palau Robert va ser espectacular! Gràcies a tots que vau venir.

I aquesta setmana passada, van sortir dos reportatges molt macos, un a Singular Digital i l'altre a la revista Presència d'El Punt Avui de diumenge.

Ara estic de nou a Massachusetts, i ha començat la part del projecte més emocionant: enviant els llibres. M'està trigant més del que pensava (sempre passa això), però ja els he enviat cap a Londres, Edinburg, Bethesda MD, Glasgow, Nova York, Berlin, Paris, Brusel·les, Galway, Vigo, Lexington VA, St. Andrews, Halifax Nova Scotia, Markaryd (Suècia), Fort Collins CO, Figueres, Taradell, Barcelona, Bellaterra, Herbeys (France), Beaverton OR, Amsterdam, Lleida, i més! I només he començat. Recordeu-vos que sempre podeu consultar el mapaleer más

#06 / What's up at the library?

Ahir va arribar la primera prova del llibre. Li dic prova, però si la veièssiu pensaríeu que fos un llibre com qualsevol altra. Avui en dia, almenys amb la impressió sota comanda, no hi ha "galerades" ni res d'això. T'envien un exemplar del llibre mateix:

Prova llibre
Prova llibre

Prova llibre
Prova llibre

Prova llibre
Prova llibre

Però si ja tinc el llibre, com és que faig la campanya Verkami? Us ho explico aquí:

Gràcies pel vostre suport!

#05 / Una nova mena de pedagogia (i la portada!)

Descarregueu una mostra del llibre, What's up with Catalonia?


N'hi ha molts que estan farts de fer pedagogia. Però crec que el problema no resideix en la pedagogia en sí, sinò en el que se n'esperava treure.

La vella pedagogia tenia com a objectiu un millor enteniment entre Espanya i Catalunya. La idea era que si ens portessim bé, ens expliquessim tranquil·lament qui érem, amb bons mots i modals, doncs ens tractarien millor, i igual trobaríem aquell encaix que tants desitjaven.

Però molts s'han cansat de tants esforços poc efectius i ara sento una i altra vegada, que ja s'ha acabat la pedagogia, que no val per res.

Però trobo que encara queda una mena de pedagogia que igual sí que interessa. I la diferència rau en la intencionalitat. En lloc d'explicar coses perquè ens entenguin i perquè hi podem quedar, crec que estaria bé explicar per què marxem.

leer más

#04 / El President Mas s'hi apunta i altres notícies

Em fa moltíssima gràcia anunciar que el President Artur Mas ha estat tant amable d'escriure un pròleg pel llibre, “What's up with Catalonia?”! A part de ser un gran honor, crec que ajudarà molt a fer conèixer el llibre, despertar l'interés en els mitjans dins i fora de Catalunya, i també facilitar l'entrega del llibre a la gent (per exemple polítics estrangers) amb qui volem compartir el llibre.

També és una gran notícia que hem assolit el primer objectiu de la campanya Verkami, els 7.500€ que havia calculat que necessitàvem per poder fer sortir els primers 500 llibres. De fet calculo que amb els diners captats fins ara mateix, podré enviar 751 llibres: 304 als mecenes, 333 a la gent escollida pels mecenes i 114 dels diners que sobren de les despeses fixes, que distribuiré a la llista de biblioteques, polítics i diaris que estic elaborant.

leer más

#03 / I si ens passem?

Avui fa justament una setmana que hem començat aquesta campanya Verkami i va molt i molt bé. Gràcies. Ja hi ha 244 mecenes que s'han compromés a donar-hi suport—i apart de més de 300 exemplars pel mecenes mateix, això inclou la subvenció de més de 200 llibres pels ALTRES, per enviar el llibre pel món, per fer que els de fora de Catalunya tinguin una bona explicació—escrita per 35 experts—sobre el que passa dins de Catalunya.

Encara no hem arribat a complir tot el repte, que es tracta d'enviar 500 llibres a biblioteques, diaris, i polítics d'arreu del món però estic segura que hi arribarem.

Però què passa si ens passem? Què passa si es contribueixen més diners que els pressupostats? Vull que sapigueu que el meu objectiu amb aquesta campanya Verkami és fer arribar aquest llibre a tants llocs com sigui possible. Si feu aportacions perquè s'hagin d'enviar més… leer más

#02 / Els col·laboradors i els seus articles

Gràcies pel vostre suport. Va molt bé això!

He fet un llistat dels col·laboradors, a més a més d'una brevíssima descripció del que fa cadascú i el títol provisional de l'article que escriu. És un grup molt il·lustre. De fet és una passada. N'estic molt i molt orgullosa, i sobre tot contenta perquè els articles estan molt ben escrits, i crec que ajudaran molt a explicar la situació real a Catalunya. (Aquí teniu un PDF del llistat si preferiu imprimir-lo.)

Guaiteu:
Ignasi Aragay, Journalist
The Battle over the audience: language, politics, and culture

Laia Balcells, Assistant Professor of Political Science at Duke University and affiliated researcher at the Institut d’Anàlisi Econòmica, CSIC (Barcelona)
Opening the black box of secessionism

Germà Bel, Professor of Economics at the University of Barcelona. Visiting Professor at Cornell University and Princeton University in 2012-2013.
Strangers in their own land

Laura Borràsleer más

#01 / We are the media

Són les 3 de la matinada a casa meva i no puc dormir. Només penso en aquesta campanya i en què haig de fer perquè funcioni aquesta vegada. Encara que sé que els únics qui ho podeu fer sou vosaltres. Bé, deixeu-me començar al principi.

Com he explicat en el vídeo, al novembre va fer 25 anys des de que vaig aterritzar a Catalunya, amb una maleta, una motxila, i una guitarra. Tenia 22 anys. Portava $800 a sobre, i tenia pensat quedar-m'hi un parell de mesos. Havia estudiat català a Califòrnia, havia asistit a l'Universitat Catalana d'Estiu l'any anterior, i tenia ganes d'entendre perquè la gent fa servir un idioma o un altre quan en té més d'un de què triar. Al final m'hi vaig quedar sis anys, i per molts d'ells, pensava que mai no marxaria. No sé el que és, però a Catalunya em trobo molt a gust.

Però la família tira molt i quan em van convidar a editar La Biblia… leer más

5€
107 mecenas

Te enviaremos el libro “What's Up With Catalonia?” en versión digital (en tres formatos: EPUB, Kindle, y PDF) que se podrá leer en prácticamente cualquier lector, además de añadir tu nombre a la página web de agradecimientos.

10€
220 mecenas

1 ejemplar de “What's Up With Catalonia?” recogido personalmente en Barcelona capital + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

12€
1 mecenas

3 ejemplares de “What's up with Catalonia?” en formato digital (EPUB/Kindle/PDF) enviado a 3 direcciones electrónicas (o especificadas por ti o que escogemos nosotros, como quieras nosaltres) + Suporte técnico individual para cargarlos en el ereader + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

18€
60 mecenas

2 ejemplares de “What's Up With Catalonia?” uno para ti y otro para un amigo, recogidos los dos en Barcelona capital + Un ejemplar de la versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

25€
133 mecenas

1 ejemplar del libro “What's Up With Catalonia?” enviado a Europa, EE.UU., Canadá o Australia, gastos incluidos (nos puedes dar un nombre y dirección o dejar que nosotros escogemos) + 1 ejemplar para ti (recogido personalmente en Barcelona capital) + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

35€
33 mecenas

1 ejemplar del libro “What's Up With Catalonia?” enviado a cualquier sitio del mundo, gastos incluidos (nos puedes dar un nombre y dirección o dejar que escogemos), + 1 ejemplar para ti (recogido personalmente en Barcelona capital) + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

60€
Quedan 2 (de 5)

1 ejemplar de “El camí de la independència”, firmado por Salvador Cardús, el autor + 1 ejemplar de “What's Up With Catalonia?” también firmado por él + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

75€
Quedan 5 (de 5)

Visita guiada por la redacción de VilaWeb, con su director, Vicent Partal + 1 ejemplar del libro “What's up with Catalonia?” firmado por él + La versión electrónica del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos

100€
17 mecenas

10 ejemplares de “What's Up With Catalonia?” para distribuir entre amigos y asociados a tu aire, enviados a una sola dirección en cualquier parte del mundo, gastos incluidos + 1 ejemplar del libro para ti + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

100€
Quedan 2 (de 2)

Un coloquio en Barcelona o Maresme con Marta Rovira-Martínez, colaboradora del libro, exvocal de la Junta d'Òmnium, y socióloga experta en la cuestión nacional vinculada a la immigración y los símbolos de identidad + 3 ejemplares de “What's Up With Catalonia?” también firmados por ella + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

110€
7 mecenas

5 ejemplares de “What's Up With Catalonia?” enviados a 5 periódicos, bibliotecas, políticos u otros destinatarios diferentes a Europa, EE.UU., Canadá, o Australia (o especificados por ti o que escogemos nosotros, como prefieras) + 1 ejemplar del libro recogido en Barcelona capital + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

175€
Quedan 1 (de 1)

1 Brunch-encuentro para dos invitados con miembros de la comunidad cultural catalana de Nueva York (a casa de Mary Ann Newman en NYC) + 1 ejemplar del libro “What's Up With Catalonia?" firmado por ella + La versión electrónica del libro + tu nombre en la página web de agradecimientos

200€
2 mecenas

10 ejemplares de “What's Up With Catalonia?” enviados a 10 periódicos, bibliotecas, políticos u otros destinatarios diferentes a Europa, EE.UU., Canadá, o Australia (o especificados por ti o que escogemos nosotros, como prefieras) + 1 ejemplar del libro recogido en Barcelona capital + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

300€
Quedan 2 (de 2)

Conversión de un manuscrito tuyo en libro digital en formato EPUB y Kindle, por Liz Castro, para que lo puedas leer, compartir y/o vender, como quieras. (Sin gráficas, y con sólo unas pocas imágenes por favor, y tampoco incluye corrección, traducción, ni distribución—aunque sí consejos al respecto, si se quieren) + 1 ejemplar de “What's Up With Catalonia?” recogido personalmente en Barcelona capital + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

350€
1 mecenas

20 ejemplares de “What's Up With Catalonia?” enviados a 20 periódicos, bibliotecas, políticos u otros destinatarios diferentes a Europa, EE.UU., Canadá, o Australia (o especificados por ti o que escogemos nosotros, como prefieras) + 1 ejemplar del libro recogido en Barcelona capital + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

60€
5 mecenas (agotada)

1 ejemplar de “España, Capital París” en catalán, castellano o inglés, firmado por Germà Bel, el autor + 1 ejemplar de “What's Up With Catalonia?” también firmado por él + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

75€
1 mecenas (agotada)

Una charla en Barcelona con Àlex Hinojo, Project Manager en @wikimediacat, aka @kippelboy, sobre Wikipedia + 1 ejemplar de “What's Up With Catalonia?” firmado por él + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

75€
1 mecenas (agotada)

Una charla en Barcelona con F. Xavier Vila, colaborador del libro y Director del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la UB + 1 ejemplar de “What's Up With Catalonia?” firmado por él + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

100€
1 mecenas (agotada)

Una clase de edición wiki de una hora en Barcelona con Wikipediste experto Àlex Hinojo + 1 ejemplar de “What's Up With Catalonia?” firmado por él + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

115€
1 mecenas (agotada)

Una charla en Barcelona o Bruselas con Ramon Tremosa, colaborador del libro y Diputado en el Parlamento Europeo + 1 ejemplar de “Catalunya, país emergent” y de “L’espoli fiscal” firmados por él + 1 ejemplar del libro What's Up With Catalonia? también firmado por él + La versión digital del libro + Tu nombre en la página web de agradecimientos.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.