2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Vilaweb

Vilaweb

VilaWeb és editat per l'empresa Partal, Maresma & Associats i es reconeix com a producte en la tradició del periodisme de qualitat dels grans mitjans editats en paper així com en la cultura d'innovació d'internet.

Descubre más en http://www.vilaweb.cat/
 • Sol(s) és un document singular i excepcional, el diari d'un jove, Joan Campmany, que resta tancat entre 1931 i 1945 en un orfenat. Ara volen editar aquest treball per difondre coneixements històrics i antropològics que trenquen amb una realitat silenciada, fent créixer la nostra memòria col·lectiva.

  Sol(s). Diari d'un jove tancat en un orfenat (1931-1945)

  Una idea de: Rosa Campmany Font
  Conseguidos1.312€
  de2.500€
  52% conseguidos
  Quedan 30 días
  Sol(s) és un document singular i excepcional, el diari d'un jove, Joan Campmany, que resta tancat entre 1931 i 1945 en un orfenat. Ara volem editar aquest treball per difondre c... Leer más
 • Núvol és un digital de cultura independent amb una comunitat de 100.000 lectors. El mes d'abril fem cinc anys i volem fer un pas endavant per ampliar el nostre projecte. Volem enriquir el nou Núvol amb més continguts de qualitat, una col·lecció d’ebooks d’autors de referència i una revista en paper.

  Fem créixer Núvol, el digital de cultura

  Conseguidos5.949€
  de17.000€
  35% conseguidos
  Quedan 29 días
  Núvol és un digital de cultura independent amb una comunitat de 100.000 lectors. El mes d'abril fem cinc anys i volem fer un pas endavant per ampliar el nostre projecte. Volem e... Leer más
 • Nascut a l’empar del Seminari d’Economia Crítica Taifa i de sectors afins, Sobiranies fa una proposta trencadora, amb una clara voluntat de guanyar sobirania en el procés de transformació social anticapitalista.

  Sobiranies: una proposta contra el capitalisme

  Una idea de: Espai Fàbrica
  Conseguidos7.255€
  de6.500€
  100% conseguidos
  Quedan 28 días
  Sobiranies és una aposta. Sobiranies és un punt d'inflexió. Sobiranies és una eina per destruir i sobretot per construir. Sobiranies és posar la vida al centre. Leer más
 • L'espurna és un llibre que recull gairebé 1.000 cites, aforismes i fins i tot alguna poesia o text llarg d'autores i autors de tots els temps, que tenen l'objectiu de despertar consciències i que aquesta reflexió ens porti a actuar per la transformació social.

  L'espurna

  Una idea de: DavidPalau
  Conseguidos3.397€
  de4.500€
  75% conseguidos
  Quedan 22 días
  L'espurna és un llibre recull de cites i aforismes per encendre consciències i portar la transformació social. Leer más
 • Ones gravitacionals és el tercer disc d'Els Navegants, on aprofundeixen en la línia més galàctica de la banda, amb 12 temes que giren al voltant de la comunicació i la incomunicació en l'Espai-Temps.

  Nuevo disco: Ones gravitacionals

  Una idea de: Els Navegants
  Conseguidos1.564€
  de1.200€
  100% conseguidos
  Quedan 16 días
  Ones gravitacionals es el tercer disco de Els Navegants, en el que profundizamos en la línea más galáctica de la banda, con 12 temas que giran alrededor de la comunicación y la ... Leer más
 • Documental sobre la vida d'en Hamza. Català d'origen magrebí que va trobar la motivació per estudiar i per buscar-se un futur gràcies al bàsquet. Ara, anirà a Casablanca a motivar a joves amb la seva història.

  Projecte Hamza

  Una idea de: Projecte Hamza
  Conseguidos2.135€
  de2.000€
  100% conseguidos
  Quedan 9 días
  Documental sobre la vida d'en Hamza. Català d'origen magrebí que va trobar la motivació per estudiar i per buscar-se un futur gràcies al bàsquet. Ara, anirà a Casablanca a motiv... Leer más

Descubre los Canales Verkami

 • La selección perfecta

  En verkami trabajamos duro para que los mejores proyectos lleguen hasta ti y así lo demuestran nuestros datos. Navega por los canales verkami de nuestros amigos para descubrir proyectos únicos.
 • La gente en la que confias

  Tus sitios web de referencia, el festival al que nunca faltas, los centros de creación más prestigiosos, la revista a la que estás suscrito... Todos estan aquí y han elegido los mejores proyectos para ti.
 • Junt@s somos muy fuertes

  Queremos encontrar más entidades amigas que quieran colaborar con los creadores verkami. ¿Representas a un colectivo o entidad interesada en la promoción cultural?