❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Vilaweb

VilaWeb és editat per l'empresa Partal, Maresma & Associats i es reconeix com a producte en la tradició del periodisme de qualitat dels grans mitjans editats en paper així com en la cultura d'innovació d'internet.

449
Projects
88k
Sponsors
3.4M
Euros raised

Equipem la nova seu d'EL CENTRE de Llorenç del Penedès

Ajuda'ns a obtenir els equipaments tècnics per desplegar tot el nostre potencial cultural i participatiu. Fem-ho possible, fes-te mecenes!
Community
70%
9
days
14.012€
From 20.000€

El Centre, fundat el 1889, treballa des dels fonaments de l’ateneisme per la promoció de la cultura, el lleure participatiu i la vida en comú al nostre poble, Llorenç del Penedès. Ara vol obtenir els equipaments tècnics per desplegar tot el seu potencial cultural i participatiu.

Portem els castells a Madrid!

Última actuació per celebrar el 5è aniversari de la colla castellera de Santpedor, convidats pels castellers de Madrid.
Popular festivals
27%
14
days
554€
From 2.000€

Els Castellers de Santpedor és una colla jove del Bages que enguany compleix 5 anys. Com a últim acte de l'aniversari, la colla vol realitzar una actuació a Madrid, convidats per la colla amfitriona, els Castellers de Madrid, conjuntament amb els castellers de Cerdanyola.

Campana per la Llibertat: de Bagà a Brussel·les

Volem fer fondre una campana, la Llibertat, que repiqui fort i clar que tenim presos i exiliats i que volem ser lliures. #campanallibertat
Popular festivals / Positive impact
11%
22
days
545€
From 4.550€

L’Associació Medieval de Bagà pretén donar a conèixer les campanes i els campaners al llarg de la seva història i farà fondre una campana gravada amb els símbols de clam de llibertat del poble català.

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.