2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Vilaweb

Vilaweb

VilaWeb és editat per l'empresa Partal, Maresma & Associats i es reconeix com a producte en la tradició del periodisme de qualitat dels grans mitjans editats en paper així com en la cultura d'innovació d'internet.

Descubre más en http://www.vilaweb.cat/
 • La Comissió de Sant Pere Màrtir i Jesús ha estat refundada enguany, amb la intenció de participar plenament en la Festa Major de Gràcia, l'any del seu Bicentenari. El seu objectiu: guarnir entre tots els veïns i veïnes el carrer Jesús.

  Art de carrer. Construïm barri

  Conseguidos240€
  de1.900€
  13% conseguidos
  Quedan 35 días
  La Comissió de Sant Pere Màrtir i Jesús ha estat refundada enguany, amb la intenció de participar plenament en la Festa Major de Gràcia, l'any del seu Bicentenari. El seu object... Leer más
 • La necessitat de construir un nou paradigma educatiu és el punt de partida del projecte: “de nosaltres colors”, un llargmetratge documental al voltant del procés de transformació d’una escola pública en Comunitat d'Aprenentatge.

  de nosaltres colors

  Conseguidos1.271€
  de5.000€
  25% conseguidos
  Quedan 32 días
  La necessitat de construir un nou paradigma educatiu és el punt de partida del nostre projecte: “de nosaltres colors”, un llargmetratge documental al voltant del procés de trans... Leer más
 • El Polvorí celebra el 15è aniversari i el 8è any de Festa Major Autogestionada de Cardedeu més viva que mai. Ara necessiten un cop de mà per a fer un pas endavant i El Polvorí pugui seguir petant fort!

  Fem créixer el Polvorí!

  Una idea de: Polvorí Cardedeu
  Conseguidos1.905€
  de4.000€
  48% conseguidos
  Quedan 22 días
  Aquest any El Polvorí celebra el 15è aniversari i el 8è any de festa major autogestionada més viu que mai. Aprofitant-ho, volem que ens ajudeu a créixer i a fer un pas endavan... Leer más
 • Xamfrà, Centre de Música i escena del Raval, i la Fundació Victoria de los Ángeles uneixen esforços perquè saben que la música és per tothom! Ajuda'ls a fer possible que més infants i joves en situació de vulnerabilitat puguin fer i gaudir de la música!

  Requiem de Fauré participativo - Concierto a beneficio de Xamfrà

  Una idea de: Fund VdA
  Conseguidos3.170€
  de10.500€
  30% conseguidos
  Quedan 19 días
  Xamfrà, Centro de Música y escena del Raval, y la Fundación Victoria de los Ángeles unimos esfuerzos porque sabemos que la música es para todos! ¡Ayúdanos a hacer posible qu... Leer más
 • Afectat de parálisi cerebral des dels 3 anys, en Toni Molina va compartir la seva visió sobre la família, l'amor, el sexe, el treball, el pais, la religió, l'autoestima o el lideratge, en unes converses enregistrades que ara es publiquen en un llibre d'un enorme valor testimonial.

  Diari d'un capsigrany. Toni Molina (1963-2016)

  Una idea de: Capsigrany
  Conseguidos4.765€
  de5.500€
  87% conseguidos
  Quedan 6 días
  Afectado de parálisis cerebral desde los 3 años, Toni Molina compartió su visión sobre la familia, el amor, el sexo, el trabajo, el país, la religión, la autoestima o el lideraz... Leer más
 • Un any més l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona s'omple de la millor musica! No t'ho perdis si ets un intrèpid/da navegant amb anhel conèixer les infinites possibilitats o si ets sents filantròpicament motivat/da envers unes bandes amb directes espatarrants!

  L’Univers JMEP. La 13a dimensió amb VERKAMI.

  Una idea de: JMEP
  Conseguidos2.612€
  de2.200€
  100% conseguidos
  Quedan 6 días
  Si ets un intrèpid/da navegant amb anhel conèixer les infinites possibilitats; si ets sents filantròpicament motivat/da envers unes bandes amb directes espatarrants; o, creus qu... Leer más

Descubre los Canales Verkami

 • La selección perfecta

  En verkami trabajamos duro para que los mejores proyectos lleguen hasta ti y así lo demuestran nuestros datos. Navega por los canales verkami de nuestros amigos para descubrir proyectos únicos.
 • La gente en la que confias

  Tus sitios web de referencia, el festival al que nunca faltas, los centros de creación más prestigiosos, la revista a la que estás suscrito... Todos estan aquí y han elegido los mejores proyectos para ti.
 • Junt@s somos muy fuertes

  Queremos encontrar más entidades amigas que quieran colaborar con los creadores verkami. ¿Representas a un colectivo o entidad interesada en la promoción cultural?