2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Vilaweb

Vilaweb

VilaWeb és editat per l'empresa Partal, Maresma & Associats i es reconeix com a producte en la tradició del periodisme de qualitat dels grans mitjans editats en paper així com en la cultura d'innovació d'internet.

Descubre más en http://www.vilaweb.cat/
 • Periodista i polític, Albert Musons i Agell (1953-2007) va ser un personatge fonamental en la vida social de la Vila de Gràcia. El 30 d’octubre de 2017 farà deu anys que el trobem a faltar, i volem commemorar-ho, publicant les seves "Cartes des de Menorca" i "A tota la bona gent que he conegut".

  Homenatge a l'Albert

  Conseguidos3.205€
  de7.000€
  46% conseguidos
  Quedan 29 días
  Periodista i polític, Albert Musons i Agell (1953-2007) va ser un personatge fonamental en la vida social de la Vila de Gràcia. El 30 d’octubre de 2017 farà deu anys que el tro... Leer más
 • Sallent i Republicanisme es un llibre que vol donar una visió clara i objectiva del moviment republicà a Sallent, des dels seus orígens al segle XIX fins a la restauració de la democràcia i recuperar, així, una part de la memòria històrica del municipi.

  Sallent i Republicanisme

  Una idea de: Santi Andorrà
  Conseguidos560€
  de3.000€
  19% conseguidos
  Quedan 26 días
  Aquest llibre vol donar una visió clara i objectiva del moviment republicà a Sallent, des dels seus orígens al segle XIX fins a la restauració de la democràcia i recuperar, així... Leer más
 • “L’Estació, el meu barri” és un llargmetratge documental, d’una duració de 65 minuts, sobre el desaparegut barri de l’Estació de Sallent, que vol transmetre i conservar la memòria històrica del seu territori.

  L'Estació, el meu barri | Documental

  Una idea de: Estudi32
  Conseguidos1.660€
  de3.500€
  47% conseguidos
  Quedan 19 días
  “L’Estació, el meu barri” és un llargmetratge documental, d’una duració de 65 minuts, sobre el desaparegut barri de l’Estació de Sallent, que vol transmetre i conservar la memòr... Leer más
 • El documental Nugant Cordes vol promoure l'agroecologia. Descobreix què hi ha darrere d'un producte agroecològic, coneix les persones que el conreen, perquè estimen la nostra terra i volen cuidar-la i conèixer-la.

  ______Nugant cordes. Un somriure a l´Agroecologia.

  Una idea de: Nugant Cordes
  Conseguidos2.855€
  de3.300€
  87% conseguidos
  Quedan 18 días
  Promover y difundir la Agroecología es el objetivo de "Nugant cordes", documental para dar a conocer las experiencias de agricultores, escuchar sus voces, su esfuerzo y su reali... Leer más
 • El teatre de l’Artesà es l’edifici modernista més important del Prat de Llobregat: patrimoni històric, arquitectònic, social i cultural. La plataforma “Aturem l’enderroc. Salvem l’Artesà” es un col·lectiu de veïns i veïnes que vol aturar el projecte d’enderroc d’ aquest emblemàtic edifici.

  Salvem l'Artesà, patrimoni modernista del Prat

  Una idea de: Salvem l'Artesà
  Conseguidos3.100€
  de5.000€
  62% conseguidos
  Quedan 13 días
  Salvem el teatre de l’Artesà, l’edifici modernista més important del Prat de Llobregat: patrimoni històric, arquitectònic, social i cultural, i iniciem un procés participatiu. Leer más
 • L'Ateneu Popular de Sarrià és un espai alliberat que neix per ser un lloc de trobada de col·lectius i persones joves amb ganes de transformar el barri de Sarrià des del ferm compromís feminista, anticapitalista i antifeixista.

  Construïm l'Ateneu de Sarrià

  Conseguidos4.445€
  de5.000€
  89% conseguidos
  Quedan 8 días
  Ja està engegat el Verkami de l'Ateneu Popular de Sarrià! Ens ajudes a tirar endavant el projecte!? Leer más

Descubre los Canales Verkami

 • La selección perfecta

  En verkami trabajamos duro para que los mejores proyectos lleguen hasta ti y así lo demuestran nuestros datos. Navega por los canales verkami de nuestros amigos para descubrir proyectos únicos.
 • La gente en la que confias

  Tus sitios web de referencia, el festival al que nunca faltas, los centros de creación más prestigiosos, la revista a la que estás suscrito... Todos estan aquí y han elegido los mejores proyectos para ti.
 • Junt@s somos muy fuertes

  Queremos encontrar más entidades amigas que quieran colaborar con los creadores verkami. ¿Representas a un colectivo o entidad interesada en la promoción cultural?