Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡ Estrenamos nueva web !

Vilaweb

VilaWeb és editat per l'empresa Partal, Maresma & Associats i es reconeix com a producte en la tradició del periodisme de qualitat dels grans mitjans editats en paper així com en la cultura d'innovació d'internet.

328
Proyectos
64k
Mecenas
2,7M
Euros recaudados

Terra de ningú

Perspectives feministes sobre la independència. Una compilació de veus diverses que aporten nous elements al debat actual.
Publicaciones / Lgtb, Impacto positivo
61%
36
días
2.156€
De 3.500€

Terra de Ningú és un llibre col·lectiu amb 47 contribucions de feministes i activistes LGTBI que explora les relacions entre els feminismes i la independència. Veus diverses reflexionen sobre els processos d'alliberament nacional en el nostre context per aportar nous elements i visions.

Cursos estables d’immersió lingüística i cultural per a infants de famílies de procedències foranies.

Que els infants de famílies provinents d’altres cultures coneguin la nostra és clau per a la integració i l’enfortiment social del país
Comunitario / Impacto positivo
6%
32
días
750€
De 12.000€

La Fundació Didàctica Catalunya vol dur a terme aquest curs 2017/18 un taller estable d’immersió lingüística per a infants de Primària de famílies de diferents cultures.

RadioStrat: un viaje a la estratosfera

Construir un dispositivo que suba tres veces la altura de los aviones es más complicado de lo que parece. Y nosotros nos lo hemos propuesto!
Ciencia y Tecnología
31
Mecenas
2.010€
De 1.020€

Un equip d'estudiants de Batxillerat vol construir un aparell que pugi tres cops l'alçada dels avions. Col·labora i forma part d'aquest projecte per a enviar una sonda a l'espai!

LLUM VERDA a Montmelús

Aconseguim les plaques solars i les bateries que donaran tota l'energia a la granja i formatgeria de Montmelús. Energia neta i sostenible.
Alimentación / Ecología, Comunitario, Impacto positivo
178
Mecenas
9.840€
De 5.000€

Un grup de valents volen engegar una formatgeria en una petita vall de la Cerdanya on no hi arriba la llum i l'aigua. Col·labora en el projecte per a aconseguir les plaques solars i les bateries que donaran tota l'energia a la granja i formatgeria de Montmelús.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.