❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Vilaweb

VilaWeb és editat per l'empresa Partal, Maresma & Associats i es reconeix com a producte en la tradició del periodisme de qualitat dels grans mitjans editats en paper així com en la cultura d'innovació d'internet.

465
Projects
93k
Sponsors
3.6M
Euros raised

Tenim i tindrem! el nou disc de La Coixinera

Aquest cop volem parlar-vos de llibertat, de somnis, de presó, d’exili, de retrobaments... i ho farem amb el nostre to festiu i contundent!
Music / Traditional festivals
97%
8
days
3.880€
From 4.000€

La Coixinera, companyia de saraus, presenta un nou disc, amb un munt de col·laboracions. Un disc on parlar de llibertat, de somnis, de presó, d’exili, de retrobaments... sempre amb el seu to festiu.

Sales 2020 - La il·lusió d'un territori

Sóc Llorenç Sales, amb el teu suport vull fer realitat el somni de ser olímpic als JJ.OO. Tòkio 2020 i que formis part d'aquesta il·lusió.
Community
119
Patron
7.775€
From 5.000€

La vida de l'esportista d'elit és sacrificada però amb el suport de molta gent es va més ràpid cap endavant. L'esportista Llorenç Sales vol ser olímpic a Tòkio 2020.

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer you the best experience. Settings