Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡ Estrenamos nueva web !

Vilaweb

VilaWeb és editat per l'empresa Partal, Maresma & Associats i es reconeix com a producte en la tradició del periodisme de qualitat dels grans mitjans editats en paper així com en la cultura d'innovació d'internet.

340
Proyectos
66k
Mecenas
2,8M
Euros recaudados

Els 50 anys de l'Agrupament Roques Albes!

El Roques Albes celebra 50 anys de vida. Recuperem records, cançons i experiències compartides. Entre tots i totes ho farem possible!
Comunitario
21%
15
días
640€
De 3.000€

L’Agrupament Roques Albes és l’esplai de Sallent, que celebra 50 anys de vida. Tal com diu el seu ideari, es aquí gràcies al relleu generacional i al compromís que han tingut tots els infants, joves, monitors i monitores i famílies que han passat per l’esplai.

Para Cuina Pensa 2018: Agenda per l'Autonomia

Us convidem, un any més, a organitzar el vostre any autònomament, amb una agenda feta a mà plena de noves il·lustracions, receptes i relats.
Libros / Ilustración, Cooperativo, Impacto positivo
121%
13
días
1.810€
De 1.500€

El Para, Cuina i Pensa és una agenda per organitzar el vostre any autònomament. Feta a mà i plena de nou material, en la qual, més enllà de poder anotar i organitzar l'any 2018 a setmana vista, hi podeu trobar receptes de cuina, sabers ancestrals, relats, ilustracions...

4 FICAE - Festival Internacional de Cortometrajes y Arte sobre Enfermedades - Valencia / Feb-Mar 2018

FICAE ayuda a romper con los estigmas que muchos pacientes siguen soportando. Ayúdanos con esta importante labor social.
Film / Arte, Festival, Impacto positivo
26%
14
días
2.650€
De 10.000€

FICAE és un festival internacional de curtmetratges i art que es celebra anualment a València i se centra en produccions que tracten la malaltia en totes les seves diversificacions, estats i processos; no necessàriament des d'un punt de vista biosanitari, sinó també des d'altres àmbits.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.