❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Vilaweb

VilaWeb és editat per l'empresa Partal, Maresma & Associats i es reconeix com a producte en la tradició del periodisme de qualitat dels grans mitjans editats en paper així com en la cultura d'innovació d'internet.

482
Projects
96k
Sponsors
3.8M
Euros raised

COOLTIVAT - El teu hort online

Us presentem el primer hort per cultivar i controlar la collita de manera virtual, i acabar assaborint a casa!
Community / Ecology, Food, Positive impact
173
Pledges
10.903€
From 5.900€

Cooltivat et permetrà viure l’experiència de tenir el teu propi hort i cultivar les teves pròpies hortalisses. Encara que visquis a la ciutat. Encara que no tinguis espai. Encara que no tinguis temps.

Curtmetratge 'Fils trencats'

Curtmetratge social per donar visibilitat a la soledat i maltractaments que pateixen les persones grans i com un gos pot revertir-los
Short movie
57
Pledges
5.010€
From 5.000€

Fils trencats és un curtmetratge de cinema social que reflecteix en una història la realitat de moltes persones grans que pateixen violència de gènere o intrafamiliar, estan soles i se senten totalment desemparades.

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer you the best experience. Settings