In order to interact successfully and get the best performance from our website, we recommend upgrading your browser to a more recent version or using another browser such as Chrome or Firefox.

Discover the 10 most exciting projects of 2018!

Vilaweb

VilaWeb és editat per l'empresa Partal, Maresma & Associats i es reconeix com a producte en la tradició del periodisme de qualitat dels grans mitjans editats en paper així com en la cultura d'innovació d'internet.

414
Projects
82k
Sponsors
3.2M
Euros raised

Els amos del passeig de Gràcia Una radiografia del poder

Edició del llibre il·lustrat Els amos del passeig de Gràcia, una anàlisi crítica del carrer feta pel periodista d'investigació Rafa Burgos.
Books / Journalism
64%
7
days
3.845€
From 6.000€

Els amos del passeig de Gràcia. Una radiografia del poder, de Rafa Burgos (idea i text) i Mercè M. Tarrés (il·lustracions) és la biografia crítica d'un carrer que és sinònim d’estatus, de poder econòmic i també polític.

5a Bategada de Manresa

Arriba la 5a Bategada, la trobada de percussió del cor de Catalunya, i volem fer-la ben grossa! Ens ajudes a que Manresa ressoni ben fort?
Popular festivals
104%
5
days
1.040€
From 1.000€

La Bategada és la trobada de grups de percussió del cor de Catalunya, que es celebra anualment a Manresa des del 2015. Aquest 2019 es complirà la 5a edició de la trobada i volem que encara sigui més especial que els anys anteriors.

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.