2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×
Este es el blog de Un món de poesia. L'App de Joana Raspall.. Aquí puedes seguir sus actualizaciones y comentarlas.

El dia que Joana Raspall i la seva besnéta van crear una App

L'àvia ja no es despertava. Feia temps que anar-la a veure era només un acte de companyia, sense gaire possibilitats de diàleg. Només et consolava sentir-la respirar pausadament, amb l'ajuda de l'oxigen. Però aquell dia tot va canviar. Potser per la seva màgica connexió amb les criatures. Potser perquè li calia un últim contacte d'amor infantil.

Vaig entrar a casa seva a presentar-li la meva primera filla, de pocs dies de vida, que aquella tarda també dormia plàcidament. En obrir la porta i situar-nos a la cuina de la casa es va obrar el petit miracle. Totes dues, perfectament sincronitzades, van obrir uns ulls com unes taronges. Com si s'entenguessin. Com si s'haguessin estat esperant. Com si un llamp d'energia hagués traspassat de l'una a l'altra. El somriure també va ser recíproc, i a la vegada. La connexió era indubtable i en pocs segons van agafar-se de les mans. "Has de ser agraïda perquè tothom t'estima molt. Perquè ets la més petita", li va dir la besàvia a la nena. I la sorpresa dels presents va ser encara més gran. Vaig fer-ne aquesta fotografia.

La connexió entre elles dues és l'embrió de l'App "Un món de poesia". I sobretot l'amor. L'amor per una àvia, talentosa i discreta, que va inventar un món de poesia per als nens i nenes. I l'amor per la meva filla, una nena tan meravellosa que no hi ha cap conjunció de paraules que la puguin descriure. Sense ella, i també sense el meu fill, aquesta aventura no hauria començat mai. Lea, Max, nens, nenes, lectors, lectores, estimats i estimades mecenes, benvinguts a www.unmondepoesia.cat. Que comenci la festa!

Ernest Cauhé

10 comentarios en esta entrada
 • marta puig
  marta puig
  más de 1 año

  m'has fet plorar.. ;)) visca els nens i les nenes, la poesia i la Joana Raspall!! Gràcies per fer una cosa tan preciosa realitat i per compartir amb nosaltres aquest relat tan màgic.

 • Daniel Balaguer
  Daniel Balaguer
  más de 1 año

  Quina tendresa i com de màgica pot arribar aquest petit miracle anomenat vida. Endavant amb aquesta gran iniciativa Ernest. Aquí estem per ajudar en el que calgui. Salut i força!

 • Tics Mediàtics
  Tics Mediàtics [author]
  más de 1 año

  Moltes gràcies a tots! És també un gran exercici per a mi reviure i explicar alguns episodis d'aquest petit gran projecte. Ho seguiré fent, perquè unmondepoesia.cat continui estenent-se per tot arreu!

 • Noemí Royes Rodríguez
  Noemí Royes Rodríguez
  más de 1 año

  Pell de gallina mentre et llegia. Amb moltes ganes de veure aquesta App que de ben segur, serà meravellosa...

 • anabel garcia roman
  anabel garcia roman
  más de 1 año

  No funciona el email

 • Tics Mediàtics
  Tics Mediàtics [author]
  más de 1 año

  Hola Anabel, quin problema tens? Ens pots escriure a info@ticsmediatics.com. Moltes gràcies.

 • Maira
  Maira
  más de 1 año

  M'he sentit molt identificada amb aquest records de la iaia, amb aquests moments de tendresa i connexió especial. Tinc moltes ganes de veure el vostre projecte. Molta sort!

 • Mercè Escardó i Bas
  Mercè Escardó i Bas
  más de 1 año

  Gràcies Ernest per compartir aquesta vivència tan entranyable. No m'estranya gens que passés, la Joana, la teva àvia era una persona plena de llum, vivia en ella i la teva filleta recent arribada del país de la llum també, i ara en reviure-ho quan ho llegim ens arriba a nosaltres. Gràcies de nou!!

 • Neus
  Neus
  más de 1 año

  Fan dels bonics poemes de la Joana. Quasi be cada setmana a la classe, en llegim un, l'aprem de memoria i en fem un petit Esperant noves noticies d'aquest projecte tan fantástic.... Una abracada. Neus

 • Neus
  Neus
  más de 1 año

  Fan dels bonics poemes de la Joana. Quasi be cada setmana a la classe, en llegim un, l'aprem de memoria i en fem un petit dibuix. Esperant noves noticies d'aquest projecte tan fantástic.... Una abracada. Neus

Añade un comentario