2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×
 • Presentació a l'Institut d'Estudis Catalans el dimecres, 20 de juny, a les 19.00 h

  Us convido a la presentació del libre, En cap cap cap. Diccionari de dites i refranys sobre el cap que faré el dimecres, 20 de juny de 2012, a les 19.00 h, a la Sala Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans (C. Del Carme, 47, 08001 Barcelona).

  Obrirà l'acte Isidor Marí, president de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, que donarà pas a les intervencions del Dr. Joan Veny, dialectòleg i membre de la Secció Filològica, Joan Vilaseca, director de l'Escola Francesc Macià de Vilassar de Dalt i autor del pròleg, Joan Sala, promotor de Verkami i a mi mateix, com a autor del llibre.

  Trobareu més informació al meu blog personal, Raons que rimen, i us agrairia que, si penseu venir i teniu Facebook, us apunteu a l’esdeveniment que he creat per aquest acte, per tal de poder tenir una mica de control sobre l’aforament de l’acte.

  Hi haurà piscolabis en acabar l’acte i algunes sorpreses que m’acompanyen en la majoria de presentacions que faig...

  Hi sou tots convidats!

 • Ja s'han tramès la majoria de llibres dels mecenes

  Durant la setmana passada vam acabar de distribuir els llibres aparaulats pels mecenes. Els de la ciutat de Barcelona es van lliurar en mà, al domicili i els de fora han sortit per servei de Correus.

  En principi l'hauríeu de rebre com a molt tard durant aquesta setmana. Hi ha alguns llibres que me'ls he reservat per lliurar-los en mà. Coneguts, excompanys de feina, companys de la penya gastronòmica, gent que el recollirà en la presentació de Barcelona...

  Aprofito un cop més per donar-vos les gràcies per confiar en aquest projecte i fer-lo possible amb la vostra generositat i aportacions. Espero que, ara que teniu el llibre a les mans, us sentiu recompensats i penseuque ha valgut la pena fer-ho.

  En poc us passo informació "calenteta" de la presentació a Barcelona. Reserveu-vos la tarda del dimecres 20 de juny!

 • En cap cap cap: compromisos digitals enviats per correu electrònic a tots els mecenes

  Benvolguts/udes mecenes.

  Ja fa uns dies que tinc el segon llibre de l'Enciclopèdia paremiològica del cos humà, En cap cap cap. Diccionari de dites i refranys sobre el cap, a casa i ara comença la tasca complexa i difícil de fer-vos arribar a tots el llibre dedicat i signat a casa al més aviat possible.

  Serà impossible que això pugui ser abans de Sant Jordi. Tampoc va ser possible l'any passat amb el volum de l'ull. Penseu que la feina de distribució l'assumeixo també jo personalment amb l'ajut del meu germà gran (un puntal perquè aquests projectes a Verkami hagin pogut arribar a bon port. Gràcies Ferran).

  Com l'any passat, els llibres dels qui sou més lluny us arribaran per correu postal. No tinc altra manera de fer-ho i no vull fer-vos esperar a la possibilitat d'acordar alguna… leer más

 • Primera presentació: Vallromanes, dimarts 17 d'abril de 2012

  Benvolguts/udes mecenes,

  Us faig notícia del primer acte de presentació del llibre que tindrà lloc al Casal de Vallromanes el proper dimarts, 17 d'abril de 2012, a les 20.00 h, a la sala de conferències.

  Hi intervindran Mariluz Muñoz, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vallromanes; Joan Sala, de Verkami,la plataforma a través de la qual he finançat el llibre, i Joan Vilaseca, director del CEIP Francesc Macià de Vilassar de Mar i autor del pròleg.

  En finalitzar l'acte, els mecenes del projecte tindreu la primera oportunitat de rebre en mà el llibre finançat. Aviseu-me, que us el portaré ja dedicat.

  He obert un esdeveniment a Facebook, perquè us hi pugueu apuntar i ens puguem comunicar.

  Al meu blog personal hi ha penjat el cartell promocional de l'acte i alguna altra informació

  Us hi espero!

 • Allò promès, sigui atès... però per fer-ho em calen unes quantes dades vostres, estimats mecenes!

  Benvolguts/udes mecenes,

  Us vull agrair un cop més la confiança que heu dipositat novament en mi i en un nou projecte paremiològic. Sense la vostra aportació no m'hagués estat possible publicar "En cap cap cap. Diccionari de dites i refranys sobre el cap".

  Finalment heu estat 184 mecenes i 251 llibres compromesos. Jo ja he posat fil a l'agulla i l'original ja és a la impremta perquè facin el llibre, un cop triada la coberta (aquest any serà sorpresa fins l'últim moment) i tancat el text definitiu del llibre.

  Vaig tard, ja ho sé, però compto amb tenir el llibre a primers d'abril per poder-los dedicar i distribuir i que així els pugueu tenir abans de Sant Jordi el màxim de mecenes possibles.

  Els primers punts de trobada seran a Vallromanes, per als més impacients:

  • Dimarts, 17 d'abril de 2012, presentació al Casal de Vallromanes, a les 20.00 h.
  • Dilluns, 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, signatura i venda de llibres a la Pl. de l'Església durant tot el dia.

  leer más

Suscríbete entradas siguientes