❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Teatralnet

Teatralnet és una revista digital que té com a objectiu difondre i promocionar el fet escènic entre la ciutadania.

13
Projects
764
Sponsors
38k
Euros raised

Gran nit Disney per Nepal a Ulldecona.

Tarda Disney a Ulldecona per Nepal. Espectacle de titelles i teatre de temàtica Peter Pan amb la visita d'Elsa i Anna de Frozen al Teatre Orfeó. Després a la Plaça de l'església hi haurà el photocall amb les princeses, música i guerra de confeti!
Performing Arts / Children
41
Patron
1.474€
From 1.200€

Teatre amb finalitat solidària i per als infants. Última empenta!

Crisi Existencial, el musical

CRISI EXISTENCIAL es l’espectacle presentació de Les Mus, Companyia de teatre. Un musical de petit format amb les actrius (Tania López-Alberca i Ares Piqué) i una pianista (Jordina Millà). Compta amb el text original de Gabriel Solans i la composició musical -cançons i lletres- d'Alicia Serrat.
Musical
70
Patron
1.970€
From 1.200€

Joves, amb talent i moltes ganes per parlar d'una crisi... existencial, en forma de musical!

Píndoles - Festival de microteatre fora del teatre

El festival Píndoles trenca la quarta paret i et convida a deixar-te seduir per petites històries en una espectacular mansió modernista de Barcelona. Una oportunitat de donar suport a nous talents i de gaudir del teatre com mai abans! Col·labora!
Theater / Festival
57
Patron
2.510€
From 2.500€

Per poder fer realitat el primer Festival de microteatre a Barcelona i per donar suport a nous llenguatges teatrals, des de Teatralnet us animem a aportar el vostre granet de sorra.

Acorar, el fenomen

Projecte documental que analitza un dels fenomens teatrals dels darrers anys a les Illes Balears i a Catalunya. La matança del porc és el fil argumental, l’excusa perfecta per parlar i reflexionar sobre la identitat d’un poble, Mallorca, i la seva relació amb el món.
Documentary / Theatre
55
Patron
2.285€
From 2.000€

Donem suport a la realització d'aquest documental que aprofundeix en els fenomens teatrals de casa nostra.

"CAMARGATE"

“CAMARGATE” es la recreación teatral basada en la famosa conversación en el restaurante La Camarga entre la líder del PPC Alicia Sánchez Camacho y Victoria Álvarez (ex-amante de Jordi Pujol hijo) grabada por Método 3. Funciones del 11 al 29 de Marzo 2015 en el Teatre Tantarantana de Barcelona.
Theater / Firatarrega
81
Patron
2.706€
From 2.500€

Considerem que el teatre és una eina que també ha de remoure consciències i ha de ser accessible. Per l'experiència i per la gosadia que ells tenen, donem suport a aquest projecte.

Lucrècia o Roma libre, una tragèdia republicana de 1769.

Es tracta de finançar les despeses d'estada de la companyia a Barcelona i fer-hi possible les representacions de Lucrècia, de Joan Ramis, una obra molt lloada pels experts però desconeguda per al públic. Les funcions es faran del 18 de febrer al 15 de març de 2015, al Teatre La Seca-Espai Brossa.
Theater
52
Patron
1.525€
From 1.500€

Una obra que recupera part del nostre patrimoni i que explica una historia gairebé oblidada; entre tots podem fer possible que es representi en condicions a Barcelona!

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.