Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Teatralnet

Teatralnet és una revista digital que té com a objectiu difondre i promocionar el fet escènic entre la ciutadania.

13
Proyectos
764
Mecenas
38k
Euros recaudados

Gran nit Disney per Nepal a Ulldecona.

Tarda Disney a Ulldecona per Nepal. Espectacle de titelles i teatre de temàtica Peter Pan amb la visita d'Elsa i Anna de Frozen al Teatre Orfeó. Després a la Plaça de l'església hi haurà el photocall amb les princeses, música i guerra de confeti!
Artes Escénicas / Infantil
41
Mecenas
1.474€
De 1.200€

Teatre amb finalitat solidària i per als infants. Última empenta!

Crisi Existencial, el musical

CRISI EXISTENCIAL es l’espectacle presentació de Les Mus, Companyia de teatre. Un musical de petit format amb les actrius (Tania López-Alberca i Ares Piqué) i una pianista (Jordina Millà). Compta amb el text original de Gabriel Solans i la composició musical -cançons i lletres- d'Alicia Serrat.
Teatro musical
70
Mecenas
1.970€
De 1.200€

Joves, amb talent i moltes ganes per parlar d'una crisi... existencial, en forma de musical!

Píndoles - Festival de microteatre fora del teatre

El festival Píndoles trenca la quarta paret i et convida a deixar-te seduir per petites històries en una espectacular mansió modernista de Barcelona. Una oportunitat de donar suport a nous talents i de gaudir del teatre com mai abans! Col·labora!
Teatro / Festival
57
Mecenas
2.510€
De 2.500€

Per poder fer realitat el primer Festival de microteatre a Barcelona i per donar suport a nous llenguatges teatrals, des de Teatralnet us animem a aportar el vostre granet de sorra.

Acorar, el fenomen

Projecte documental que analitza un dels fenomens teatrals dels darrers anys a les Illes Balears i a Catalunya. La matança del porc és el fil argumental, l’excusa perfecta per parlar i reflexionar sobre la identitat d’un poble, Mallorca, i la seva relació amb el món.
Documental / Teatro
55
Mecenas
2.285€
De 2.000€

Donem suport a la realització d'aquest documental que aprofundeix en els fenomens teatrals de casa nostra.

"CAMARGATE"

“CAMARGATE” es la recreación teatral basada en la famosa conversación en el restaurante La Camarga entre la líder del PPC Alicia Sánchez Camacho y Victoria Álvarez (ex-amante de Jordi Pujol hijo) grabada por Método 3. Funciones del 11 al 29 de Marzo 2015 en el Teatre Tantarantana de Barcelona.
Teatro / Firatarrega
81
Mecenas
2.706€
De 2.500€

Considerem que el teatre és una eina que també ha de remoure consciències i ha de ser accessible. Per l'experiència i per la gosadia que ells tenen, donem suport a aquest projecte.

Lucrècia o Roma libre, una tragèdia republicana de 1769.

Es tracta de finançar les despeses d'estada de la companyia a Barcelona i fer-hi possible les representacions de Lucrècia, de Joan Ramis, una obra molt lloada pels experts però desconeguda per al públic. Les funcions es faran del 18 de febrer al 15 de març de 2015, al Teatre La Seca-Espai Brossa.
Teatro
52
Mecenas
1.525€
De 1.500€

Una obra que recupera part del nostre patrimoni i que explica una historia gairebé oblidada; entre tots podem fer possible que es representi en condicions a Barcelona!

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.