❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Píndoles - Festival de microteatre fora del teatre

El festival Píndoles trenca la quarta paret i et convida a deixar-te seduir per petites històries en una espectacular mansió modernista de Barcelona. Una oportunitat de donar suport a nous talents i de gaudir del teatre com mai abans! Col·labora!

0
segundos
57
Aportaciones
2.510€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Què farem

Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre és un festival d’espectacles teatrals de petit format (entre un i quatre actors), en espais reduïts (un aforament de 20 persones) i de curta durada (20 minuts), que es durà a terme els dies 5, 6 i 7 de juny de 2015.

Programació

La nostra comissió de textos formada pels dramaturgs i directors de teatre professionals Marc Rosich, Jacobo Julio Roger i Roger Ribó es troba en plena fase de treball, valorant i seleccionant els 7 microespectacles que el festival programarà el 5, 6 i 7 de juny. I, com si això no fos suficient, la millor microobra de la segona edició de #NanoTeatre se sumarà a la llista, permetent als espectadors de Píndoles gaudir de 8 espectacles diferents en tant sols dos dies. Se seleccionaran textos inèdits i sense estrenar, escrits per joves dramaturgs, on primarà l’originalitat i la contemporaneïtat, cosa que ens permetrà proposar una programació adaptada a tots els gustos i de gran qualitat.

La programació es farà pública el 4 de maig i també la podràs trobar aquí

Des del Píndoles volem que tothom gaudeixi de teatre durant el festival i és per això que diumenge al matí es programarà un espectacle infantil, mantenint l’esperit de “microteatre fora del teatre”. A més d’aquest espectacle, es durà a terme una masterclass de teatre gratuïta a càrrec de Porta4, dirigida a nens, amb la finalitat que els més petits puguin iniciar-se en el món del teatre.

(La comissió de dramaturgs. D'esquerra a dreta: Roger Ribó, Jacobo Julio Roger i Marc Rosich)

Premi per a les 3 microobres guanyadores

Estem segurs que les obres que estrenarem al Píndoles seran de gran qualitat, per això hem creat un concurs, en el qual participaran els espectacles de la programació oficial. Un jurat format per les sales col·laboradores premiarà les tres millors obres. Les obres guanyadores, avalades per aquests experts, ampliaran el seu recorregut, reestrenant-se en espais consolidats de la ciutat, que aposten per la innovació teatral i els joves creadors, com són Àtic22 (en el marc del seu cicle Curts de Teatre), Círcol Maldà, Nau Ivanow i Sala Flyhard.

On tindrà lloc el Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre?

L’Alberg Mare de Déu de Montserrat és un edifici històric d’arquitectura singular, entre modernista i neomoresca, construït al 1906 i situat entre el barri de Vallcarca i del Coll, a Barcelona. La seva decoració i la riquesa vegetal del seus jardins, el converteixen en un lloc ideal per gaudir d’un entorn únic a la ciutat de Barcelona. L’alberg, amb el seu director, David Barrera, fa un any que va engegar un projecte social i cultural on, a més, es programen propostes d’arts escèniques. Per això resulta l’emplaçament ideal per ubicar-hi el festival Píndoles.

L’Alberg posa a disposició del festival uns espais inusualment fantàstics per representar-hi obres teatrals com, per exemple, una antiga capella, un dormitori d’alberg o un bosc.

Qui ho organitza

Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre està organitzat sota el paraigües de l’associació Isla Elefante Projectes Culturals, una associació cultural sense ànim de lucre que va ser fundada el 2013 per un grup d’exalumnes del Màster en Gestió Cultural de la UB. L’organització del festival està composada per dos membres d’aquesta associació:

Aina Bujosa (esquerra), que compta amb experiència en comunicació cultural i producció teatral i Giulia Poltronieri (dreta), gestora cultural des de 2008, centrada en turisme cultural i que actualment col·labora amb diferents entitats que treballen en l’àmbit de les arts escèniques, com Coincidències Associació Cultural (Terrats en Cultura) i l’associació Interseccions (Festival if Barcelona).

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions aniran destinades a cobrir part de les despeses del festival, i a garantir, per tant, la qualitat del Píndoles.

Més específicament, es destinaran a les despeses de producció, comunicació i gestió derivades de tot el procés de desenvolupament i organització del festival.

En cas de rebre més diners dels demanats, i que aquests superin com a mínim en 200€ l'objectiu fixat, a més d'agrair-vos-ho eternament per la vostra ajuda, crearem el "premi del públic" donant aquests diners als responsables de l'obra més votada pels assistents al festival.

Sobre les recompenses

Totes les recompenses estan pensades per gaudir-les o bé a la festa de presentació (al maig) o bé durant els dies del festival. L'organització es posarà en contacte amb tots els mecenes a través de correu electrònic per concretar com aconseguir les recompenses.

Calendari previst

El festival es farà el 6 i 7 de juny de 2015 a l'alberg Mare de Déu de Montserrat.

A continuació resumim les fases de producció:

  • Abril 2015: Recepció de textos fins al 5 d'abril. Valoració dels textos rebuts per part de la comissió de dramaturgs formada per March Rosich, Jacobo Julio Roger i Roger Ribó.

  • Maig 2015: Publicació de la programació del festival amb les 8 obres seleccionades. Festa de presentació del Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre amb la col·laboració de Moritz.

  • Juny: Primera edició del Píndoles Festival de microteatre fora del teatre el 6 i 7 de juny, i posterior gira de tres obres seleccionades a Àtic22 (Tantarantana), Círcol Maldà, Nau Ivanow i Sala Flyhard.

Col·laboradors

Ells creuen en el projecte i ens donen suport. Només faltes tu!

+ Info

Web Píndoles - Festival de microteatre fora del teatre
Facebook
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Ja tenim programació!

Hola a totes i tots!

Ja tenim la programació de la primera edició del Píndoles. Degut a la gran quantitat de textos rebuts i la gran qualitat de molts ells, hem decidit ampliar espais i finalment programarem 12 microobres en comptes de 8. Serà un cap de setmana ple de bon teatre!!!

Aquí teniu la llista dels microespectacles seleccionats:

A les fosques, d’Octavi Egea. La dirigirà Àngel Amazares i serà interpretada per Àngel Amazares, Santi Monreal, Tono Saló i Ariadna Suñé.

El catalón d’una nit d’estiu. Escrita i dirigida per Roc Esquius i interpretada per Isidre Montserrat, Bernat Mestre, Núria Deulofeu i Diana Roig.

El Progrés. Escrita i dirigida per Ariadna Pastor i interpretada per Arnau Armengol, Arnau Marín i Laia Pastor.

El transportista d’orgues. Escrita i dirigida per Helena Codorniu i interpretada per Marc Barbena.

En deu minuts, de Jordi Pagerols. Dirigida per Miquel Badia, i interpretada per Gemma Badia, Aleix Bubés i Lluís Oliveras.

Fuck youleer más

#01 / Us presentem el vídeo del Píndoles

Hola a tots i a totes!

Ens hem posat creatius i hem muntat aquest vídeo per explicar de forma divertida en què consisteix el Píndoles - Festival de microteatre fora del teatre. Esperem que us agradi tant com a nosaltres fer-lo.

Seria fantàstic si, a més, el compartíssiu entre els vostres amics, així entre tots assolirem l'objectiu marcat.

Moltíssimes gràcies per la vostra confiança!

Aina, David i Giulia

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies