❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gran nit Disney per Nepal a Ulldecona.

Tarda Disney a Ulldecona per Nepal. Espectacle de titelles i teatre de temàtica Peter Pan amb la visita d'Elsa i Anna de Frozen al Teatre Orfeó. Després a la Plaça de l'església hi haurà el photocall amb les princeses, música i guerra de confeti!

Nou Art Joies

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
41
Aportaciones
1.474€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Un poble ple de màgia per retornar somriures al Nepal

NEPAL-AKI és una associació sense ànim de lucre que des de 2004 col•labora ajudant a diversos orfenats del Nepal i amb el projecte d'Escola de Cuina MITHO CHHA. Com tots sabeu s'ha produït una enorme desgràcia al Nepal. Els orfenats han quedat afectats en una mesura o una altra. Els hem fet arribar ajuda immediata però continuaran necessitant de la nostra ajuda durant molt temps per superar aquesta tragèdia.

Com a extensió a l'ajuda als orfenats, i amb col•laboració amb la Federació d'Orfenats del Nepal, s'ha plantejat acollir nens que han quedat desemparats a conseqüència del terratrèmol i que s'ubicaran en diferents centres, Nepal Aki ajudarà a més, a aquells orfenats que es facin càrrec d'aquests nens.

La gran nit Disney vol que els nens siguin els protagonistes d'aquest 10 de Juliol solidari. Nens que col•laboren per ajudar altres nens, d'una forma genial. Al Teatre Orfeó d'Ulldecona us endinsareu en la fantàstica història de Peter Pan, amb titelles i teatre que us farà somiar, amb alguna sorpresa i aparició inesperada. Les protagonistes de Frozen ens faran cantar la banda sonora de la peli en català. Ah! els petits heu de venir disfressats/es, volem que les princeses, fades, pirates, sirenes, etc. omplin el carrer major d'anada a la Plaça de l'església, deixant rastre de purpurina, color i màgia.

Un cop a la Plaça, teniu clar que la festa no s'acaba! Mentre els pares prenen una cerveseta o aprofiten per sopar al Bar la Plaça el menú solidari, podreu fer-vos una foto al photocall amb les reines del gel, pintar, ballar o començar la més dura de les guerres de confeti mai vistes. Serà una nit al més pur estil Disneyland, les princeses arribaran a la plaça en carroça. No us ho podeu perdre. Una tarde-nit de xalera assegurada! l'excusa perfecta per ser solidàris i passar una estona en familia agradable.

Sent mecenes, estàs comprant amb antel·lació les entrades, no et quedis sense!

Sobre les recompenses

Aclarir els preus de cada tiquet si es compra per separat aquell dia:

Entrada espectacle: 5€

Photocall:3€

Bossa confeti: 2€

Sopar solidari bar la Plaça: 9€ (2€ d'aportació)

Per escollir seient, envieu un email a [email protected] i us enviarem el plànol del teatre amb els seients disponibles.

A què destinarem les aportacions

Tots els beneficis van per a l'associació Nepal Aki, per als seus orfenats i la seva escola de cuina. Amb Verkami volem cobrir despeses i generar beneficis per Nepal Aki. Esperem superar l'objectiu i poder aportar a Nepal Aki quantitat suficient per poder abastir els seus nens de material de primeres necessitats ara, amb l'arribada del Monzó.

+ Info

Si voleu estar al dia de les actualitzacions de l'acte i tot el que Nepal Aki està fent al Nepal, segueix-nos al facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Nou Art Joies

    Nou Art Joies
    Autor/a

    casi 9 años

    Por aquí mismo, si te registras en Verkami puedes comprar las entradas a secas a 5€. Valen para todos igual, es benefico. Si quieres, hay más opciones que incluyen el photocall, confeti e incluso cena allí a la plaza. Si las compras, luego me mandas un email a [email protected] y te mando el aforo del teatro para que elijas el sitio. Si lo prefieres, puedes comprarlas en mi establecimiento, no las tenemos impresas aún, pero ya las tendrías reservadas ese día. Como prefieras.

  • Joana

    Joana

    casi 9 años

    Buenos dias,me podias decir cuanto vale la entrada para niños de 6 años y para adultos?Y de donde puedo comprar las entradas?Gracias,un saludo

  • Nou Art Joies

    Nou Art Joies
    Autor/a

    casi 9 años

    Si Sabina, escriu directament a [email protected] i t'envio el plànol de l'aforament.

  • sabina

    sabina

    casi 9 años

    L'entrada a l'orfeo esta numerada? Es pot escollir seient? He fet l'aportació pero no meu ha demanat en cap moment

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies