Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Teatralnet

Teatralnet és una revista digital que té com a objectiu difondre i promocionar el fet escènic entre la ciutadania.

13
Proyectos
764
Mecenas
38k
Euros recaudados

Crisi Existencial, el musical

CRISI EXISTENCIAL es l’espectacle presentació de Les Mus, Companyia de teatre. Un musical de petit format amb les actrius (Tania López-Alberca i Ares Piqué) i una pianista (Jordina Millà). Compta amb el text original de Gabriel Solans i la composició musical -cançons i lletres- d'Alicia Serrat.
Teatro musical
70
Mecenas
1.970€
De 1.200€

Joves, amb talent i moltes ganes per parlar d'una crisi... existencial, en forma de musical!

Gran nit Disney per Nepal a Ulldecona.

Tarda Disney a Ulldecona per Nepal. Espectacle de titelles i teatre de temàtica Peter Pan amb la visita d'Elsa i Anna de Frozen al Teatre Orfeó. Després a la Plaça de l'església hi haurà el photocall amb les princeses, música i guerra de confeti!
Artes Escénicas / Infantil
41
Mecenas
1.474€
De 1.200€

Teatre amb finalitat solidària i per als infants. Última empenta!

Píndoles - Festival de microteatre fora del teatre

El festival Píndoles trenca la quarta paret i et convida a deixar-te seduir per petites històries en una espectacular mansió modernista de Barcelona. Una oportunitat de donar suport a nous talents i de gaudir del teatre com mai abans! Col·labora!
Teatro / Festival
57
Mecenas
2.510€
De 2.500€

Per poder fer realitat el primer Festival de microteatre a Barcelona i per donar suport a nous llenguatges teatrals, des de Teatralnet us animem a aportar el vostre granet de sorra.

Acorar, el fenomen

Projecte documental que analitza un dels fenomens teatrals dels darrers anys a les Illes Balears i a Catalunya. La matança del porc és el fil argumental, l’excusa perfecta per parlar i reflexionar sobre la identitat d’un poble, Mallorca, i la seva relació amb el món.
Documental / Teatro
55
Mecenas
2.285€
De 2.000€

Donem suport a la realització d'aquest documental que aprofundeix en els fenomens teatrals de casa nostra.

"CAMARGATE"

“CAMARGATE” es la recreación teatral basada en la famosa conversación en el restaurante La Camarga entre la líder del PPC Alicia Sánchez Camacho y Victoria Álvarez (ex-amante de Jordi Pujol hijo) grabada por Método 3. Funciones del 11 al 29 de Marzo 2015 en el Teatre Tantarantana de Barcelona.
Teatro / Firatarrega
81
Mecenas
2.706€
De 2.500€

Considerem que el teatre és una eina que també ha de remoure consciències i ha de ser accessible. Per l'experiència i per la gosadia que ells tenen, donem suport a aquest projecte.

Blanca desvelada - 75minutos de teatro en estado puro

Dos historias entrelazadas que viven 15 personajes que deciden expresarse en 9m2 de mundo escénico a través de una única actriz,(también autora del texto), Alejandra Jiménez Cascón. Ella será el vehículo para que la esencia más delicada de estos 15 seres humanos se apodere de todos tus sentidos.
Teatro
70
Mecenas
3.196€
De 2.800€

Per retornar a l'essència del teatre, nu, sense artificis.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.