Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Tube d'Assaig

Tube d'Assaig ofereix un espai mensual a Betevé per a projectes de nous formats serialitzables plantejats per estudiants universitaris o joves creatius amb talent. Els espectadors tenen l'oportunitat de decidir si els projectes mereixen tenir continuïtat a través d'una campanya a Verkami. Si s'assoleix l'objectiu, els autors podran produir una nova temporada i arribar a serialitzar-la!

14
Proyectos
1k
Mecenas
38k
Euros recaudados

Berlineses. Serie online de cine de improvisación.

Comedia hiperrealista sobre dos crisis; la migratoria y la del amor en tiempos del Tinder. Para reír y llorar casi al mismo tiempo.
Webserie / #8m
69%
15
días
2.765€
De 4.000€

Una sèrie web improvisada en forma de comèdia romàntica costumista protagonitzada per espanyols arribats a Berlín intentant escapar de la crisi econòmica. Plena d'històries properes, problemes de parella, de soledat i d'aïllament quan vius en un país estranger.

Piezas

Webserie basada en muchos hechos reales que narra con humor y surrealismo meta los trabajos precarios de un monologuista en Barcelona
Webserie
70
Mecenas
2.040€
De 2.000€

En Sergio fa monòlegs i és el rei de les feines precàries. Sobreviu a Barcelona com pot fent-se un forat en la comèdia, però la vida se li ha plantat als morros: després d'una relació sexual desastrosa amb una noia, en Sergio descobreix que serà pare. —> Tubedassaig

Clito

Clito narra las aventuras y desventuras de Clito, un clítoris con patas que vive en la ciudad de Barcelona.
Animación / Webserie, Impacto positivo
123
Mecenas
3.720€
De 3.500€

La Clito és un clítoris amb potes que viu a Barcelona. Els somnis se li acumulen en un calaix mentre surt de festa amb els seus companys de pis i treballa en una botiga del centre, lluitant per aconseguir un canvi en la seva vida que mai no arriba.

CROMA

La Irene i en Rubén compleixen desitjos a uns quants malcriats amb una pantalla verda. CROMA forma part del projecte Tube d'Assaig de betevé. Ajuda'ns a finançar la temporada completa de la sèrie!
Webserie
55
Mecenas
2.180€
De 2.000€

I si et diguessin que algú pot complir qualsevol dels teus desitjos? La Irene i en Rubén poden. O això van pensar quan van obrir el seu petit plató sota casa la iaia. Després de no trobar feina en graduar-se, se la van jugar amb un nou negoci, CROMA.

La Leyenda de la Princesa Tetasuko

Una webserie de humor con matices surrealistas, plagada de referentes audiovisuales de la década de los 80 y los 90. Su protagonista, Samu, un fanático del cine asiático, deberá emprender la aventura de convertirse en un samurai si quiere recuperar a su amada Princesa Tetasuko.
Webserie
20
Mecenas
1.011€
De 1.000€

'Tetasuko' és una websèrie d’humor amb matisos surrealistes, plena de referents audiovisuals de l'univers del cinema asiàtic de la dècada dels 80 i 90.

Show Business Segona temporada

Sèrie de ficció en clau de comèdia que narra les dificultats de dos joves cineastes per aconseguir entrar en el món professional.
Webserie
17
Mecenas
2.160€
De 2.000€

'Show business' narra les peripècies que hauran de passar dos estudiants de l'ESCAC per aconseguir finançament pel film en un moment en què la indústria cinematogràfica està en crisi.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.