❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Tube d'Assaig

Tube d'Assaig ofereix un espai mensual a Betevé per a projectes de nous formats serialitzables plantejats per estudiants universitaris o joves creatius amb talent. Els espectadors tenen l'oportunitat de decidir si els projectes mereixen tenir continuïtat a través d'una campanya a Verkami. Si s'assoleix l'objectiu, els autors podran produir una nova temporada i arribar a serialitzar-la!

25
Projects
2k
Sponsors
65k
Euros raised

Mercè d'Horta. La sèrie.

Mercè d'Horta és una poeta enamorada de Barcelona. La ciutat és la seva principal font d'inspiració. Bé, de fet, és l'única.
Webserie / Humor
78
Pledges
3.200€
From 2.900€

Mercè d’Horta és una poetessa enamorada de Barcelona i la ciutat és la seva única font d'inspiració. A través de capítols de dos o tres minuts anirem descobrint el que s’amaga darrere dels seus versos romàntics i d’aquesta Barcelona de les aparences 👉 https://beteve.cat/tube-dassaig/merce-dhorta/

La vieja estrella

Una serie sobre una actriz de 70 años que, harta de hacer siempre los mismos papeles de abuela, decide dar un vuelco a su carrera
Webserie / Humor
11
Pledges
330€
From 300€

L'Adoración de Miguel als seus 70 anys ha aconseguit el somni de tota una vida: ser actriu. Però no tot és tan perfecte com s’imaginava. Està cansada de fer sempre els mateixos papers d’àvia i ha arribat el moment de donar un gir a la seva carrera 👉 https://beteve.cat/tube-dassaig/la-vieja-estrella

ARRELS

Sèrie televisiva en què dues maneres de reaccionar davant d'un final ens conduiran per un viatge ple d'emocions, revoltes i traïcions.
Webserie
52
Pledges
2.100€
From 2.000€

En Patrick Urbano entrevista els creadors d’Arrels, la Júlia Peguera, la Paula Torramilans, en Pau Parés i l'Adrià Mateos, quatre estudiants de quart curs de Comunicació Audiovisual de la UPF que explicaran el perquè de fer aquesta sèrie. 👉 Mira el seu Tube d'Assaig!

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer you the best experience. Settings