Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Tube d'Assaig

Tube d'Assaig ofereix un espai mensual a Betevé per a projectes de nous formats serialitzables plantejats per estudiants universitaris o joves creatius amb talent. Els espectadors tenen l'oportunitat de decidir si els projectes mereixen tenir continuïtat a través d'una campanya a Verkami. Si s'assoleix l'objectiu, els autors podran produir una nova temporada i arribar a serialitzar-la!

19
Proyectos
1k
Mecenas
54k
Euros recaudados

ARRELS

Sèrie televisiva en què dues maneres de reaccionar davant d'un final ens conduiran per un viatge ple d'emocions, revoltes i traïcions.
Webserie
52
Mecenas
2.100€
De 2.000€

En Patrick Urbano entrevista els creadors d’Arrels, la Júlia Peguera, la Paula Torramilans, en Pau Parés i l'Adrià Mateos, quatre estudiants de quart curs de Comunicació Audiovisual de la UPF que explicaran el perquè de fer aquesta sèrie. Mira el seu —> Tube d'Assaig!

ENCERRADOS - La serie

Serie de TV de episodios auto-conclusivos y de distintos géneros, donde los protagonistas quedan encerrados en situaciones sorprendentes.
Webserie
104
Mecenas
6.190€
De 5.000€

Dos transportistes d’una empresa de mudances es queden tancats a l’interior d’un muntacàrregues que han omplert fins a dalt de tot. Un d’ells, encén nerviós una cigarreta i la tensió augmenta fins a límits inesperats. Mira el seu —> Tube d'Assaig!

Chiripa & Falla, looking for a life

Que a ninguno de nuestros amigos les haya gustado el capítulo piloto no significa que tú seas nuestro amigo. AYUDANOS Y SERÁS MÁS FELIZ
Webserie
63
Mecenas
2.623€
De 2.300€

L'Àlex, un jove anglès amb poques llums arriba a Barcelona per retrobar-se amb la seva ex-parella. Començar una nova vida no li serà gens fàcil amb un fill del qual no en sabia l’existència. Una lluita constant per trobar el seu camí... Mira el seu —> Tube d'Assaig!

Berlineses. Serie online de cine de improvisación.

Comedia hiperrealista sobre dos crisis; la migratoria y la del amor en tiempos del Tinder. Para reír y llorar casi al mismo tiempo.
Webserie / #8m
91
Mecenas
4.440€
De 4.000€

Una sèrie web improvisada en forma de comèdia romàntica costumista protagonitzada per espanyols arribats a Berlín intentant escapar de la crisi econòmica. Plena d'històries properes, problemes de parella, de soledat i d'aïllament quan vius en un país estranger.

Piezas

Webserie basada en muchos hechos reales que narra con humor y surrealismo meta los trabajos precarios de un monologuista en Barcelona
Webserie
70
Mecenas
2.040€
De 2.000€

En Sergio fa monòlegs i és el rei de les feines precàries. Sobreviu a Barcelona com pot fent-se un forat en la comèdia, però la vida se li ha plantat als morros: després d'una relació sexual desastrosa amb una noia, en Sergio descobreix que serà pare. —> Tubedassaig

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.