❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Tube d'Assaig

Tube d'Assaig ofereix un espai mensual a Betevé per a projectes de nous formats serialitzables plantejats per estudiants universitaris o joves creatius amb talent. Els espectadors tenen l'oportunitat de decidir si els projectes mereixen tenir continuïtat a través d'una campanya a Verkami. Si s'assoleix l'objectiu, els autors podran produir una nova temporada i arribar a serialitzar-la!

24
Projects
2k
Sponsors
62k
Euros raised

La vieja estrella

Una serie sobre una actriz de 70 años que, harta de hacer siempre los mismos papeles de abuela, decide dar un vuelco a su carrera
Webserie / Humor
110%
47
hours
330€
From 300€

L'Adoración de Miguel als seus 70 anys ha aconseguit el somni de tota una vida: ser actriu. Però no tot és tan perfecte com s’imaginava. Està cansada de fer sempre els mateixos papers d’àvia i ha arribat el moment de donar un gir a la seva carrera 👉 https://beteve.cat/tube-dassaig/la-vieja-estrella

ARRELS

Sèrie televisiva en què dues maneres de reaccionar davant d'un final ens conduiran per un viatge ple d'emocions, revoltes i traïcions.
Webserie
52
Patron
2.100€
From 2.000€

En Patrick Urbano entrevista els creadors d’Arrels, la Júlia Peguera, la Paula Torramilans, en Pau Parés i l'Adrià Mateos, quatre estudiants de quart curs de Comunicació Audiovisual de la UPF que explicaran el perquè de fer aquesta sèrie. 👉 Mira el seu Tube d'Assaig!

ENCERRADOS - La serie

Serie de TV de episodios auto-conclusivos y de distintos géneros, donde los protagonistas quedan encerrados en situaciones sorprendentes.
Webserie / Sci-fi
104
Patron
6.190€
From 5.000€

Dos transportistes d’una empresa de mudances es queden tancats a l’interior d’un muntacàrregues que han omplert fins a dalt de tot. Un d’ells, encén nerviós una cigarreta i la tensió augmenta fins a límits inesperats. 👉 Mira el seu Tube d'Assaig!

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.