❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Tube d'Assaig

Tube d'Assaig ofereix un espai mensual a Betevé per a projectes de nous formats serialitzables plantejats per estudiants universitaris o joves creatius amb talent. Els espectadors tenen l'oportunitat de decidir si els projectes mereixen tenir continuïtat a través d'una campanya a Verkami. Si s'assoleix l'objectiu, els autors podran produir una nova temporada i arribar a serialitzar-la!

25
Projects
2k
Sponsors
65k
Euros raised

ENCERRADOS - La serie

Serie de TV de episodios auto-conclusivos y de distintos géneros, donde los protagonistas quedan encerrados en situaciones sorprendentes.
Webserie / Sci-fi
104
Pledges
6.190€
From 5.000€

Dos transportistes d’una empresa de mudances es queden tancats a l’interior d’un muntacàrregues que han omplert fins a dalt de tot. Un d’ells, encén nerviós una cigarreta i la tensió augmenta fins a límits inesperats. 👉 Mira el seu Tube d'Assaig!

Mediocrity, otra vez.

Mediocrity es una serie de TV que, en cada capítulo, nos cuenta la historia sobre unos personajes que no encuentran su lugar en el mundo y viven condenados a la mediocridad. Un homenaje a esa condición humana de la que todos intentamos huir, sin pararnos a pensar en lo cómica que puede resultar.
Webserie
97
Pledges
5.015€
From 4.999€

Mediocrity narra la història d’uns personatges que no troben el seu lloc en el món i viuen condemnats a la mediocritat. Un homenatge a aquella condició humana de la que tots intentem fugir, sense parar-nos a pensar com de divertida pot resultar. 👉 Mira el seu Tube d'Assaig!

The Last Call "El último tren al Rock'n'Roll"

Webserie de Rock'n'Roll, de humor ácido, con tintes de drama y suspense, hecha por gente del mundo del rock y el cine. No es una serie musical. Nos gusta el cine de ficción, aventuras y humor, pero la música saldrá irremediablemente plasmada de la forma más original.
Webserie
143
Pledges
4.535€
From 3.500€

Un drama en clau d'humor àcid i transgressor una crítica al negoci de la música. Veurem els conflictes d'ego d'un grup de música i com es juga amb els somnis dels joves a participar en concursos en què premien l'estupidesa 👉Tubed'Assaig

Berlineses. Serie online de cine de improvisación.

Comedia hiperrealista sobre dos crisis; la migratoria y la del amor en tiempos del Tinder. Para reír y llorar casi al mismo tiempo.
Webserie / #8m
91
Pledges
4.440€
From 4.000€

Una comèdia romàntica costumista improvisada protagonitzada per joves arribats a Berlín intentant escapar de la crisi econòmica. Històries properes, problemes de parella, de soledat i d'aïllament quan es viu a l'estranger 👉 Tube d'Assaig!

Clito

Clito narra les aventures i desventures de la Clito, un clítoris amb potes que viu a la ciutat de Barcelona.
Animation / Positive impact, Webserie
123
Pledges
3.720€
From 3.500€

Un clítoris amb potes que viu a Barcelona. Els somnis se li acumulen en un calaix mentre surt de festa amb els seus companys de pis i treballa en una botiga lluitant per aconseguir un canvi en la seva vida que mai no arriba 👉Tube d'Assaig

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer you the best experience. Settings