Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Crític

Crític és un mitjà de comunicació especialitzat en investigació, periodisme reposat i anàlisi crítica. L'impulsa una cooperativa de periodistes formada per Roger Palà, Sergi Picazo i Joan Vila. A l'Altaveu Col·lectiu hi descobreixen projectes d’investigació periodística i documental independents.

10
Proyectos
7k
Mecenas
247k
Euros recaudados

La ràdio mallorquina Ona Mediterrània vol continuar i millorar els equipaments

Després de 2 anys de resistència i de donar suport a les lluites contra el Govern Bauzá, ara Ona Mediterrània es proposa fer una passa més. Volem mantenir la independència i el nostre compromís amb la Llengua, Mallorca i els Països Catalans. Per això, necessitam uns equipaments propis i de qualitat.
Radio y Podcast / Periodismo
300
Mecenas
14.530€
De 14.000€

Des de Palma i en català, Ona Mediterrània demana suport per consolidar-se.
Article sencer

Revista 5W

5W es una revista de información internacional con una apuesta radical por la narración y la imagen, en web y en papel. La hacen reporteros y fotógrafos con voluntad de reunir en un espacio historias de fondo y el necesario contexto para entender la política internacional, la guerra y la pobreza.
Revistas / Fotografía, Periodismo
893
Mecenas
50.030€
De 25.000€

Revista 5W, l’aposta per una mirada internacional diferent.
Article sencer

elCugatenc.cat, el mitjà cooperatiu de Sant Cugat

elCugatenc és una de les eines que la cooperativa de treballadors i col·laboradors L'Avenir, SCCL usarà per defensar el dret a la informació a Sant Cugat. Un mitjà cooperatiu local, multimèdia, que vol fer periodisme reposat, contrastat i crític. També farem promoció d'aquest dret i formació.
Periodismo / Cooperativo
158
Mecenas
6.290€
De 5.900€

ElCugatenc.cat, un mitjà local que també creu en el periodisme reposat i crític.
Article sencer

Un mapa en moviment

Un mapa en moviment, descobrint un país en construcció és un documental centrat en la construcció nacional dels Països Catalans. Al llarg de més de dos mil quilòmetres descobrirem més de vint iniciatives, projectes i persones que contribueixen a la vertebració del nostre país.
Documental
236
Mecenas
10.794€
De 10.000€

Un documental que ens retrata la vitalitat del país sencer.
Article sencer

Anuari dels Silencis Mediàtics de 2014 <br>+ nou Mèdia.cat

L’Anuari Mèdia.cat traurà a la llum 12 temes silenciats pels mitjans durant el 2014. Enguany rellancem el projecte amb nou disseny, més infografies i un almanac dels silencis. També renovarem l’Observatori crític dels mitjans Mèdia.cat amb una nova web, més anàlisi, participació i continguts.
Periodismo / Licencias libres, Libros
594
Mecenas
15.580€
De 15.000€

L’‘Anuari’ i l’Observatori Mèdia.cat agafen forces per renovar-se.
Article sencer

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.