2015 — VERKAMI: 5 anys fent història del crowdfunding
×
Projecte en CatalàCastellanoEnglishDeutsch

Descripció del projecte

(Hi ha sis notícies sobre el projecte: pica "actualitzacions" per llegir-les)

Ara és un moment transcendent en la història de Catalunya. Gràcies a la gran manifestació de la Diada de 2012 i les eleccions parlamentàries al novembre, el món està seguint, més que mai, el que passa a Catalunya. Catalunya ha sortit a la premsa internacional amb una freqüència mai vista en els últims mesos. Però una i altra vegada, la imatge que s'ha donat és una de insolidaritat i deute. Nosaltres sabem que aquesta no és la història real.

En lloc de lamentar els articles esbiaixats i poc profunds, hem pensat que ara que el món para orella seria millor oferir una alternativa: un llibre titulat “What's Up With Catalonia?” amb 35 assajos sobre l'economia, la història, la llengua, la cultura, i la política catalanes, escrits per experts, i enfocats a un públic no-català. Els explicarem el que està passant a Catalunya.

No és que el món exterior ens pugui solucionar els problemes, ni molt menys. Tampoc s'hi pot dependre pel recolzament en la lluita per la independència. Ja hem provat això. Tot i això és indiscutible que és millor que el món sàpiga de què va la història: hi haurà més enteniment si saben que això va més enllà que una lluita sobre impostos. Aquest llibre és la nostra oportunitat per explicar el nostre costat de la història.

500 EXEMPLARS DEL LLIBRE A BIBLIOTEQUES, DIARIS I POLÍTICS
Fer un llibre és fàcil. Fer que te'l llegeixin no ho és tant. Necessitem el vostre ajut. Volem engegar la distribució del llibre enviant-ne 500 exemplars a biblioteques, diaris i polítics arreu del món. Volem posar el llibre a les mans de la gent.

AJUDA'NS A DISTRIBUIR EL LLIBRE
Tu ens pots ajudar, finançant l'entregament d'un o més llibres. Hem fet el llibre prou assequible perquè puguis comprar un exemplar per tu i un altre per un amic—o per una biblioteca estrangera!

ENVIA UN LLIBRE A BARACK OBAMA!
Ens encantaria que ens ajudessis a pensar en qui enviar els llibres. Si tens un amic a l'estranger, li podem enviar un exemplar. Tens un contacte a un diari a Austràlia? Digue'ns-ho. Vols enviar un llibre al Barack Obama? Ho farem. (Si més d'una persona tria el mateix destinatari, et deixarem l'oportunitat de triar-ne algú de nou, o si prefereixes, ho decidirem nosaltres.)

ELS COL·LABORADORS
Els autors dels assajos són un grup molt il·lustre de professors, periodistes, polítics i professionals. Són:

Ignasi Aragay, Laia Balcells, Germà Bel, Laura Borràs, Alfred Bosch, Núria Bosch, Roger Buch, Joan Canadell, Pau Canaleta, Salvador Cardús, Muriel Casals, Andreu Domingo, Carme Forcadell, Josep Maria Ganyet, Salvador Garcia-Ruiz, Àlex Hinojo, Edward Hugh, Oriol Junqueras, M. Carme Junyent, J.C. Major, Pere Mayans Balcells, Josep Maria Muñoz, Mary Ann Newman, Elisenda Paluzie, Vicent Partal, Cristina Perales, Eva Piquer, Enric Pujol, Marta Rovira Martínez, Vicent Sanchís, Xavier Solano, Miquel Strubell, Matthew Tree, Ramon Tremosa, i F. Xavier Vila

CATALONIA PRESS
Es tracta d'una editorial petita però dedicada a explicar Catalunya al món, gestionada per Liz Castro, escriptora i editora nordamericana, i experta en tecnologia de llibres tradicionals i digitals. What's Going On In Catalonia? és el quart llibre de l'editorial, desprès de Barcelona, Catalonia: A View from the Inside de Matthew Tree, What Catalans Want: Catalonia Next State in Europe de Toni Strubell i Lluís Brunet, i The Best of Barcelona INK, editat per Ryan Chandler.

CONTACTE
Apart del web de Catalonia Press també tenim Facebook i Twitter. A més, la Liz escriu i/o gestiona News Catalonia, amb notícies sobre Catalunya en anglès, Pigs, Gourds, and Wikis, el seu blog sobre l'edició digital, Des del Massachusetts de veritat, el seu bloc en català, i el web dels seus propis llibres digitals.

 

Comparteix el projecte amb els teus amics

Publica el widget del projecte
Selecciona el widget que millor encaixi a la teva pàgina web. Només has de copiar i enganxar!


Preguntes i respostes(31)

  • Liz, entenc que ja no es poden fer més aportacions. És així? Una llàstima perquè me m'acabo d'assabentar... Sort!

    feta per Laia Ventura

    Encara estàs a temps :) O pots encarregar llibres o pots fer una donació, com ho vegis millor. Detalls aquí: http://www.cataloniapress.com/2013/03/whats-up-with-catalonia-is-out.html (cap al final).

  • Felicitats per l'éxit! Publicareu una llista de la gent a qui s'envia el llibre (o almenys les personalitats públiques com presidents, eurodiputats), ja sigui a la web o per mail als mecenes? Així podrien sortir idees de a qui enviar-lo

    feta per Eric Boixeda

    És complicat aquest assumpte. Estic d'acord amb tu que estaria bé que tothom sapigués a qui va cada llibre. Però, no tothom vol que el seu destinatari sigui publicat, per raons varies. Jo publicaré tanta informació com pugui, sense violar la confiança de ningú. I també estic fent un mapa (http://goo.gl/maps/2AgpP) on es pot veure almenys les poblacions a on ha arribat.

  • Moltes gràcies per la teva gran iniciativa. Tinc contactes a Alemanya, Itàlia i França, però els llibres haurien de ser en els idiomes d'aquests països, serà dificil??

    feta per Maria Glòria

    Sí. Hi estic mirant, però encara trigarà. Si em vols deixar el mail, t'avisaré (lcastro@cookwood.com).

    Merci!

  • Vaig viure als Estats Units fa uns 30 anys i en aquella època costava força fer-los entrendre la qüestió catalana. M'agradaria comprar jo el llibre, però que els destinataris directes fossin ells. Com s'ha de fer això?

    feta per Zeezoo

    Em pots fer una comanda directament a mi i jo els hi faig arribar. Segons la quantitat també puc oferir-te un descompte. Em pots escriure a lcastro@cookwood.com

    I gràcies!

  • He arribat tard, ja no puc fer la meva aportació. No tornareu a obrir cap compte? Et vaig escoltar a la ràdio (a l'Oracle, de Catalunya Ràdio) i el que vas dir em va agradar i interessar molt. Moltes felicitats per la iniciativa. Endavant!

    feta per Gemma R. P.

    Gràcies per l'interés. Aviam. Hi ha un parell de maneres de col·laborar encara que la campanya Verkami s'hagi finalitzat. Primer, sempre pots demanar un llibre i enviar-lo tu mateix a un destinatari que pugui estar interessat a l'estranger. També hi ha la possiblitat de suggerir-me noms i contactes i que els faci arribar el llibre jo. I si realment vols participar amb una aportació econòmica, sempre es pot fer servir Paypal per fer una donació.

  • Com es pot aconseguir el llibre ?

    feta per Carles Gavilà

    El llibre es pot comprar a la Botiga VilaWeb, la Llibrerira Índex de Vilassar, i aviat a les Llibreries Laie. També es pot comprar a Amazon (tant en paper com en format electrònic) i a l'iBookstore d'Apple (per iPad, iPhone, iPod). Estic parlant amb altres distribuidors i posaré tots a la llista a la pàgina de CataloniaPress.com

  • Si el llibre s'ha fet amb diners públics perquè no el regaleu? Seria més honest. Gràcies! També caldria un llibre que expliqués com Catalunya s'ha convertit en la nova Sicília d'Europa

    feta per Pep Sales

    El llibre no s'ha fet amb res de diners públics. S'ha començat fent amb el que els americans diem "sweat equity" (la força de la suor) i les aportacions a Verkami financiaran la remesa de més de 1400 llibres a biblioteques, periodistes, i polítics de tot el món.

    Sobre vendre el llibre en lloc de regalar-ho, diria dues coses. Que primer, no hi ha res dolent en cobrar la feina. Els escriptors i jo hem dedicat moltes hores a elaborar aquest llibre, i encara que l'objectiu principal sigui compartir la informació sobre la situació actual a Catalunya, també hem de viure. Hem pagat a l'impresor, a la correctora i als majoristes, també pagarem (amb els guanys de les vendes, no dels diners Verkami) als escriptors i a mi, l'editora.

    Segon, a vegades regalar el llibre fa un mal servei. Vulguis o no, la gent no valora tant les coses gratuïtes. He parlat específicament amb bibliotecaris de la meva zona, i tots m'han aconsellat que no el regali, que si de cas, subvencioni la compra, però que gratuït no entra tant bé.

    Digue'm si tens més preguntes.

  • Creus que (fet en castellà) seria adequat per als espanyols o es rebotarien més encara?

    feta per David Irmao

    Estem mirant de fer-ho en castellà. Crec que el contingut és adequat sempre i quan el lector és obert. Sí que crec que fa falta informació sobre el procès sobiranista en castellà (i altres idiomes).

  • Liz, vull ajudar-vos en aquest projecte pero jo,com tu visc als Estats Units.Podria col-laborar amd $.?

    feta per Maria Rosa Robaina

    Hi ha varies maneres de col·laborar-hi des d'EUA. Primer, pots ser mecenes si vols, amb targeta de crèdit, fan el canvi de moneda, no passa res. Jo ho he fet per altres projectes, i jo també visc a EUA. També podràs comprar el llibre a EUA, a Amazon i Barnes & Noble, i pots demanar-ho a una llibreria local (està disponible a través dels majoristes principals). Ajudaria molt que escrivissis ressenyes: a Amazon, B&N, Goodreads, un blog personal, on sigui! I per últim, si coneixes altra gent a prop teu qui podria estar interessat, a una biblioteca (o llibreria) que voldria tenir-lo, a qualsevol altra manera per fer-lo conèixer, estic oberta a totes les suggerències. Gràcies!

  • La meva persona coneix a varies persones a nivell internacional, amb càrrecs importants, però no disposo en l'actualitat dels diners com per comprar tants llibres. Pregunta: Igualment us facilito el nom, l'adreça i el càrrec que ocupen?

    feta per Jordi Batlle

    I tant, si us plau! Hi ha molts mecenes que m'han demanat que els ajudi a triar a qui enviar el llibre. I també diners extra (ja que hem sobrepassat l'objectiu) per enviar llibres de més. M'encantaria rebre suggeriments per a on enviar els llibres. Crec que és més fàcil que algú s'interessi si reben el llibre de part d'un amic o conegut. Gràcies! (lcastro@cookwood.com)

  • hola, perdona si es una pregunta tonta, pero veo que el libro está en ibgles y catalan, lo tienen en castellano ? por favor no me pegues, es que no veo donde dice los idiomas en que está escrito, saludos

    feta per L. Oduber

    Por ahora, el libro sólo está disponible en inglés, pero si que estamos pensando en hacer una edición en castellano. En catalán, segurament no, ya que está enfocado a un público no-catalán (com más información básica de lo que seguramente necesiten los catalanes).

  • Em fa molta il·lusió poder enviar aquest llibre a la meva família d'acollida nord americana. Mai van acabar d'entendre ben bé la nostra situació, i crec que aquest llibre els ajudarà moltíssim. Simplement donar-te les gràcies de tot cor!

    feta per S.Verdés

    Fantàstic! Just el que volia. Entre vosaltres que sabeu a qui enviar els llibres i els escriptors que han fet una feina genial en explicar la situació, crec que tindrà molt éxit tot això. Gràcies pel suport! M'alegro poder ajudar.

  • Podré enviar la meva filla a recollir el llibre?

    feta per Maribel

    Sí. Abans de fer el repartiment, contactaré a tots els mecenes per saber el nom de la persona que anirà a buscar el llibre, i si prefereixes que sigui la teva filla, cap problema.

  • Moltíssimes felicitats per la iniciativa! Jo voldria enviar el llibre a uns amics francesos, però no entenen l'anglès. Està prevista una edició en framcès? I en català o castellà?

    feta per Maria

    Possiblement. Suposo que depén una mica de l'éxit del llibre en anglès.

  • Amb l'opció d'enviar un exemplar a una adreça (electrònica o postal), es mantindria la discrecció o se li comunicaria al destinatari el meu nom? Crec que a alguns mecenes els hi pot interessar que el destinatari sàpiga el nom, però a d'altres no.

    feta per Àngel

    És una bona pregunta i també hi havia pensat. Estic entre fer-ho molt senzill i oferir opcions com aquesta. Avui mateix us envio una sol·licitud per demanar dades sobre destinataris (i nom d'agraïment) i miraré d'incloure aquesta opció.

  • Només vull felicitar-te. Per què aquest tipus d'iniciativa no es produeix al nostre paìs? Serà realment que tenim el que ens mereixem ? Endavant i gràcies de part d'una "iaia" que valora molt el que fas. No sé si serveix de gaire....

    feta per ona

    Gràcies! I haig de dir que hi ha moltíssima gent fent coses també dins de Catalunya. Altres llibres, pel·lícules, xerrades, demostracions massives, de tot! Entre tots ho farem!

  • Moltíssimes gràcies per aquesta iniciativa!

    feta per Martona

    Gràcies a tots vosaltres pel suport. Entre tots ho farem!

  • Enhorabona. Ara, a fer realitat el teu projecte.

    I tant! Has vist l'actualització del 27 de gener?

  • Gairebé ja et podem felicitar! Ja ho tens fet. Friso per rebre les 10 copies per fer una humil aportacio a la difusio de la nostra realitat per Grenoble -França, pais on no s'explica res de la nostra realitat present.

    feta per Cigala73

    Serà gràcies a la col·laboració de tots vosaltres, cadascú enviant un o dos o deu llibres a la gent que coneixeu, que explicarem la situació de Catalunya, i els anhels del poble, al món. Gràcies!

  • Visc a colòmbia... Impossible fer l'edició en castellà?

    feta per Cristrina Serra

    Crec que és bona idea, i que fa molta falta una versió castellana. M'ho miraré quan acabi de treure la versió anglesa. Gràcies pels ànims.

  • Ei, Liz! M’agradaria fer una proposta però hi ha enllaços i aquí no m’hi cap. Em pots enviar l’email? Gràcies!

    feta per Carles Lladó i Badia

    Encantada: lcastro arroba cookwood.com

  • S'ha trencat la comunicació abans de poder-vos donar el nom de la persona a l'extranger a qui voldria fer arribar el 2n exemplar, he pogut comprovar q s'havia fet l'aportació xò no he pogut continuar. És la Bodil Caballos del parlament de Suècia

    feta per Rosa Figueres

    Quan s'acabi la campanya Verkami (a finals de febrer) faré un mail a tots els mecenes demanant dades per fer els enviaments.

  • els assajos del llibre tracten catalunya com una nació independent o hi ha algun que nombra els països catalans, i explica coses d'altres territoris de parla catalana com el PV,etc... no puc participar si no sé que en diu de nosaltres els valencians!

    feta per marc

    Pots veure la relació de escriptors, mini-biografies, i títols d'article aquí: http://www.verkami.com/projects/4146-what-s-up-with-catalonia/blog/6036-els-collaboradors-i-els-seus-articles Per exemple, Vicent Sanchis ha fet un article titulat "Catalonia or Catalan Countries?"

  • Podrieu dir-me a quants USA Dolars equipareu cada contribucio? Visc als USA i no tinc euros ni possibilitats de recollir el llibre a Barcelona...Nomes puc enviar-vos dolars d'aqui.

    feta per E.Muntada

    Suposo que la targeta de crèdit farà el canvi vigent. Si vols rebre un exemplar del llibre, podries optar per la recompensa de 25€ i fer arribar el llibre a tu mateix/a.

  • El llibre que recollirí a és sols en anglès o també en català ????. Moltes gràcies

    feta per Glòria L.N.

    El llibre, per ara, només es publica en anglès. El seu primer objectiu és explicar als no-Catalans el que passa a Catalunya.

  • S'ha esgotat les recompenses de 60 EUR. Teniu previst ampliar-la?

    feta per stuttgona

    Ja l'hem ampliat. Però només en queda una!

  • Com us faig arribar l'adreça de la biblioteca que he triat?

    feta per Lluís de Yzaguirre

    Una vegada acabada la campanya, us enviaré un mail demanant a on us agradaria enviar el llibre.

  • Ón s'han de recollir els llibres quan ja es distribueixin?

    feta per Joan Carles Tasies

    Una vegada el llibre estigui editat, podreu recollir-los a la botiga de Vilaweb, al carrer Ferlandina, 43, 08001 Barcelona. Jo els facilitaré un llistat perquè sàpigan que sou un mecenes.

  • Pel llibre -en castellà o bilingüe (trilingüe si s'escau)- ja hi ha una idea. De moment tinc posts en el meu bloc que es poden aprofitar. I estic en contacte amb gent interessada. No seria d'una sola persona.

    feta per I.S.Altet

    Manten-me informada, si us plau. Sóc @lizcastro a Twitter. Sembla un projecte molt interessant.

  • Jo també tenia idea de fer un llibre per difusió però no per la gent que ja estem convençuts. I aquest sembla per fer difusió però a gent que no vota per una banda i convençuda (biblioteques) per l'altre. Què passa amb els que interesa arribar?

    feta per I.S.Altet

    Crec que hi ha espai per molts llibres. Jo he decidit enfocar el meu en el públic no-catatà, perquè és el que conec millor. Però trobo molt interessant la idea de fer un llibre que mira de convèncer els que encara no ho tenen clar.

  • Primer. Res de recollir personalment el llibre. Em resulta impossible. Quin altre solució hi ha?

    feta per I.S. Altet

    Amb la recompensa de 25€, pots demanar que t'enviem el llibre a tu mateix, per exemple. O també pots esperar fins que estigui a la venda per demanar-lo per correu.

Si en vols saber més Fes la teva pregunta

What's Up With Catalonia?

What's up with Catalonia?

What's up with Catalonia?

What's Up With Catalonia?

Aconseguits 12.372€
de 7.500€
100% aconseguit Conseguido!
Ajuda'ns a explicar al món el que està passant realment a Catalunya. Fem un llibre de 35 assajos escrits per experts sobre Catalunya, enfocats a un públic no-català, traduïts a l'anglès. Tot seguit n'engeguem la distribució enviant-ne 500 exemplars a biblioteques, diaris i polítics d'arreu del món.
Ayúdanos a explicar al mundo lo que pasa en Cataluña. Haremos un libro de 35 ensayos escritos por expertos sobre Cataluña, enfocados para un público no-catalán, y traducidos al inglés y luego pondremos en marcha la distribución enviando 500 ejemplares a bibliotecas, periódicos y políticos.
Help us tell the world the real story! We'll publish a book of 35 essays written by Catalonia experts especially for a non-Catalan audience, and translated into English. Then we’ll jumpstart the distribution by sending 500 copies to libraries, newspapers and politicians all over the world.
Helfen Sie, der Welt die wahre Geschichte zu erzählen! Wir werden ein Buch mit 35 englischen Artikeln veröffentlichen, von Katalonien-Experten verfasst und speziell für ein ausländisches Publikum. Davon sollen 500 Exemplare an Bibliotheken, Zeitungen und Politiker in aller Welt versendet werden!
Creat a: Barcelona

Gràcies! Aquesta campanya de crowdfunding va acabar el 24 de Febrer de 2013.

 
  • Aportant 5€
    107 Mecenes

    T'enviarem el llibre “What's Up With Catalonia?” en versió digital (en tres formats: EPUB, Kindle, i PDF) que es podrà llegir en pràcticament qualsevol lector, a més a més d'afegir el teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 10€
    220 Mecenes

    1 exemplar de “What's Up With Catalonia?” recollint-lo personalment a Barcelona ciutat + La versió digital del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 12€
    1 Mecenes

    3 exemplars de “What's up with Catalonia?” en format digital (EPUB/Kindle/PDF) enviat a 3 direccions electròniques (o especificades per tu o que triem nosaltres, com vulguis) + Suport técnic individual per carregar-los en el ereader + El teu nom a la pàgina d'agraïments

  • Aportant 18€
    60 Mecenes

    2 exemplars de “What's Up With Catalonia?” un per tu i un altre per un amic, recollint-los tots dos a Barcelona ciutat + Un exemplar de la versió digital del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 25€
    133 Mecenes

    1 exemplar del llibre “What's Up With Catalonia?” enviat a Europa, EUA, Canadà o Austràlia, gastos inclosos (ens pots donar nom i adreça o deixar que nosaltres triem) + 1 exemplar per tu (recollit personalment a Barcelona ciutat) + La versió digital del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments

  • Aportant 35€
    33 Mecenes

    1 exemplar del llibre “What's Up With Catalonia?” enviat a qualsevol lloc del món, gastos inclosos (ens pots donar nom i adreça o deixar que nosaltres triem) + 1 exemplar per tu (recollit a Barcelona ciutat) + La versió digital del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments

  • Aportant 60€
    QUEDEN 2 RECOMPENSES (DE 5)

    1 exemplar de “El camí de la independència”, firmat per Salvador Cardús, l'autor + 1 exemplar de “What's Up With Catalonia?” també firmat per ell + La versió electrònica del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments

  • Aportant 60€
    RECOMPENSES ESGOTADES

    1 exemplar de “Espanya, Capital París” en català, castellà o anglès, firmat per Germà Bel, l'autor + 1 exemplar de “What's Up With Catalonia?” també firmat per ell + La versió electrònica del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments

  • Aportant 75€
    RECOMPENSES ESGOTADES

    Una xerrada a Barcelona amb Àlex Hinojo, Project Manager a @wikimediacat, aka @kippelboy + 1 exemplar del llibre “What's Up With Catalonia?" firmat per ell + La versió electrònica del llibre + el teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 75€
    RECOMPENSES ESGOTADES

    Una xerrada a Barcelona amb F. Xavier Vila, col·laborador del llibre i Director del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la UB + 1 exemplar del llibre “What's Up With Catalonia?" firmat pel ell + La versió electrònica del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 75€
    QUEDEN 5 RECOMPENSES (DE 5)

    Visita guiada per la redacció de VilaWeb, a càrrec del seu director, Vicent Partal + 1 exemplar del llibre “What's up with Catalonia?” firmat per ell + La versió electrònica del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments

  • Aportant 100€
    17 Mecenes

    10 exemplars de “What's Up With Catalonia?” per distribuir entre amics i asociats al teu aire, enviats a una sola direcció a qualsevol part del món, gastos inclosos + 1 exemplar per tu + La versió electrònica del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 100€
    RECOMPENSES ESGOTADES

    Una classe d'edició wiki d'una hora amb EL Viquipedista expert Àlex Hinojo a Barcelona + 1 exemplar del llibre “What's Up With Catalonia?” firmat per ell + La versió electrònica del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 100€
    QUEDEN 2 RECOMPENSES (DE 2)

    Un col·loqui a Barcelona o Maresme amb Marta Rovira-Martínez, col·laboradora del llibre, exmembre de la Junta d'Òmnium i sociòloga experta en la qüestió nacional vinculada a la immigració i els símbols d'identitat + 3 exemplares del llibre “What's Up With Catalonia?" firmats pel ella + La versió electrònica del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 110€
    7 Mecenes

    5 exemplars de “What's Up With Catalonia?” enviats a 5 diaris, biblioteques, polítics, o altres destinataris diferents a Europa, EUA, Canadà o Austràlia (o especificats per tu o que triem nosaltres, com vulguis) + 1 exemplar del llibre en paper recollit a Barcelona ciutat + La versió electrònica + El teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 115€
    RECOMPENSES ESGOTADES

    Una xerrada a Barcelona o Brusel·les amb Ramon Tremosa, col·laborador del llibre i Diputat al Parlament Europeu + 1 exemplar de “Catalunya, país emergent” i de “L’espoli fiscal” firmats per ell + 1 exemplar del llibre What's Up With Catalonia? també firmat per ell + La versió electrònica del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 175€
    QUEDEN 1 RECOMPENSES (DE 1)

    1 Brunch-trobada per dos convidats amb membres de la communitat cultural catalana de Nova York (a casa de la Mary Ann Newman a NYC) + 1 exemplar del llibre “What's Up With Catalonia?" firmat per ella + La versió electrònica del llibre + el teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 200€
    2 Mecenes

    10 exemplars de “What's Up With Catalonia?” enviats a 10 diaris, biblioteques, polítics, o altres destinataris diferents a Europa, EUA, Canadà o Austràlia (o especificats per tu o que triem nosaltres, com vulguis) + 1 exemplar del llibre en paper recollit a Barcelona ciutat + La versió electrònica + El teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 300€
    QUEDEN 2 RECOMPENSES (DE 2)

    Conversió d'un manuscrit teu en llibre digital en format EPUB i Kindle, per Liz Castro, perquè el puguis llegir, compartir, i/o vendre, com vulguis. (Sense gràfiques, i només amb poques imatges si us plau, i no inclou correcció, traducció, ni distribució—però sí consells al respecte, si es volen.) + 1 exemplar de “What's Up With Catalonia?” recollint-lo personalment a Barcelona ciutat + La versió digital del llibre + El teu nom a la pàgina web d'agraïments.

  • Aportant 350€
    1 Mecenes

    20 exemplars de “What's Up With Catalonia?” enviats a 20 diaris, biblioteques i polítics diferents a Europa, EUA, Canadà o Austràlia (o especificats per tu o que triem nosaltres) + 1 exemplar del llibre en paper recollit a Barcelona ciutat + La versió electrònica + El teu nom a la pàgina web d'agraïments.

Gràcies! Aquesta campanya de crowdfunding va acabar el 24 de Febrer de 2013.

 

Projecte destacat per Vilaweb

Blog del projecte (9)

9 actualitzacions més veure-les totes

Autor/a del projecte

Foto de Liz Castro
Liz Castro
Sóc escriptora de llibres bestsellers d'informàtica, sobre tot d'autoedició: com fer pàgines web i com fer llibres electrònics. També m'interessa molt Catalunya i la lluita per la independència i faig el q... segueix llegint
Liz Castro té 2 projectes més a Verkami. Pots trobar més informació a http://www.lizcastro.com