❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Ecosistem@s València. àlbum il·lustrat

Acompanya els nostres 15 protagonistes mentre descobreixes, recorres i aprens de la ciutat de València i el seu entorn més proper

0
segons
193
Aportacions
6.720€
De 4.800€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Nou objectiu

Pots vore la informació ampliada en el blog o clicant en la imatge
Pots vore la informació ampliada en el blog o clicant en la imatge

“Ecosistemas, València” és un àlbum il·lustrat amb tota la màgia d’un “Wimmelbuch” + la riquesa que ens aporta mirar més enllà dels murs de la ciutat i que entre a escena la natura.

Díptic que apareixerà al llibre. Ecosistema del parc natural de l
Díptic que apareixerà al llibre. Ecosistema del parc natural de l'Albufera

Però què és això d’un “Wimmelbook"?

Els “Wimmelbuch” són una tipologia de llibres d'il·lustració d'origen alemany amb una gran tradició en aquest país però encara molt poc coneguts a Espanya. Són llibres infantils de cartró plastificat on es mostren diferents parts de la ciutat mentre acompanyes a uns personatges que apareixen en cada pàgina. No tenen paraules ni històries predeterminades, cosa que possibilita una lectura oberta, original i multilingüe d'ell mateix alhora que els nens es diverteixen i aprenen reconeixent parts de la seva ciutat.

Et presentem als nostres protagonistes! Tots viuen a València i tot i que no es coneixen encara, comparteixen junts i gaudeixen cadascuna a la seva manera cada dia de la ciutat i tots els seus paisatges. Què estaran fent ara? ¿Coneixeran a algú nou? Acompanya'ls en els seus passejos mentre descobreixen els secrets i riqueses de tot allò que els envolta.

¿I que té el nostre “Wimmelbuch” que el fa diferent i tan especial?

Com tots sabem els projectes tenen vida pròpia i van evolucionant amb el temps. Quant ens vam posar a concretar els continguts del llibre de seguida ens vam adonar que per a nosaltres la nostra València era molt més que edificis emblemàtics i places. De fet molts dels nostres llocs preferits es trobaven una mica més enllà dels propis murs.

Va ser per això que vam decidir ampliar la nostra mirada i representar no només la ciutat (ciutat vella) sinó també els diferents ecosistemes amb els que limita i que d'alguna manera es nodreixen o nodreixen a la pròpia ciutat: l'horta, la seva arribada a la mar (Port - Marina), el parc natural de l'Albufera o l'antic llit del riu, ara transformat en parc i que travessa tota la ciutat.

Llibre per a nens i no tan nens

Per això estem duent a terme tot un procés d'investigació participatiu on ens posem en contacte amb actors clau de cada indret per identificar elements que tenen a veure amb l'essència de cadascun dels llocs (flora i fauna, elements històrics, ecològics, socials o culturals) que pensem poden enriquir encara més les diferents lectures del llibre, convertint-lo no només en un llibre per a nens sinó una obra d'interès tant educatiu com per a finalitats turístiques.

Passejos, fotos, entrevistes, fulletons, anotacions al quadern, exposicions... tot un cúmul d
Passejos, fotos, entrevistes, fulletons, anotacions al quadern, exposicions... tot un cúmul d'experiències que donen vida a les imatges

El nostre principal objectiu és nomenar, mitjançant els dibuixos, situacions o elements que captin la nostra atenció i que sorgeixin converses sobre aspectes culturals, ecològics, històrics o mediambientals segons l'àmbit en què vulgui usar-se el llibre.

Procés creatiu

Sou dels que us agrada saber que ocorre entre bambolines?

Ens agrada pensar que aquest llibre d'alguna manera és com un projecte col·laboratiu. Per això, a més de les associacions i persones que ens assessoren, a partir d'ara vosaltres també aneu a poder formar part de "Ecosistemes València" d'una manera molt especial☺.
Segueix el procés de creació en les xarxes i participa aportant la teva mirada i experiències!
instagram @anneta_santacreu
facebook @MurMurisART

Sobre les recompenses

Hem creat un munt de recompenses especials perquè cada mecenes es faci amb la que més li agradi. Com ja sabeu, algunes d'elles són objectes o experiències que només podreu aconseguir durant la campanya així que si us agrada el projecte no espereu més

Tenim de tot: làmines per pintar per als més petits, tapets de taula per fer més divertits els esmorzars, quaderns de viatge per als exploradors de vocació, puzles per als amants dels trencaclosques, làmines de gran format, i fins i tot la possibilitat de trobar al teu alter ego dibuixat en el llibre!

Qui som

Som Doro i Anneta i ja fa més de 13 anys que ens coneixem, però no ha estat fins fa mig any que els nostres camins es van unir molt més per emprendre aventures creatives. Aquesta en concret va néixer d'un somni que tenia Doro relacionat amb la seva infància i el poder tenir també un Wimmelbuch de la seva llar actual que poder compartir amb les seves filles.

I per conèixer una mica més sobre nosaltres us deixem aquí les nostres webs. Clica a l'enllaç i descobreix en què més estem embolicades.
website: dorotheefischer.com
website: annetasantacreu.com

Calendari previst

El llibre ja s'està produint en aquest moment i tenim previst que estarà completament acabat per a finals de novembre. La nostra previsió és que entre en impremta a principis de desembre perquè les recompenses i el llibre arribin amb temps per a les pròximes festes de Nadal.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners es farà servir per pagar despeses derivades de la producció i impressió del llibre. Així com la producció de les recompenses que volem oferir als mecenes i impostos dels serveis derivats.

62% - Despeses derivades de la producció i impressió del llibre

18% - Producció de les recompenses i enviaments

20% - Impostos serveis derivats (IVA serveis, servei verkami, plataforma pagament)

+ Info

També podeu seguir la campanya en:
twitter @DoroFischer
instagram @anneta_santacreu
facebook @MurMurisART

Preguntes freqüents

  • Ja he fet una aportació però no he donat la meva adreça, com va a arribar?

    La campanya a Verkami es tancarà el 20 de juliol. Després, ens comunicarem amb tots els mecenes i els demanarem que completin un formulari de contacte per a proporcionar-nos la seva adreça d'enviament i qualsevol informació addicional necessària segons la recompensa que van comprar. Conservarem aquestes dades només per al propòsit de el projecte i no els transmetrem a cap tercer.

  • En quin idioma estarà disponible el llibre?

    El llibre s'imprimirà en una única versió trilingüe (CASTELLÀ, CATALÀ, ANGLÈS).

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

25 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • anneta santacreu

    anneta santacreu
    Autor/a

    casi 3 años

    Thank you, muchas gracias!! It is amazing to see all your support and we are so happy to have even reached our second goal!!

  • Pablo

    Pablo

    casi 3 años

    Encantado de aportar y colaborar para llegar al nuevo objetivo. Enhorabuena por la iniciativa y gracias a las impulsoras por hacerlo realidad.

  • Carmina Íñigo

    Carmina Íñigo

    casi 3 años

    Un proyecto fantástico. Estoy encantada de poder tener dentro de poco un ejemplar. Animo a que participéis en él.

  • Carmina Íñigo

    Carmina Íñigo

    casi 3 años

    Un proyecto fantástico. Estoy encantada de poder tener dentro de poco un ejemplar. Animo a que participéis en él.

  • david.navarro

    david.navarro

    casi 3 años

    A pel nou objectiu!! Aquesta aportació és de Xari. Salut i alegria!

  • Laurie

    Laurie

    casi 3 años

    ¡Enhorabuena para alcanzar el primer objetivo! ¡Suerte por el segundo. Muy buena iniciativa.

  • Clara Cascant

    Clara Cascant

    casi 3 años

    Quines ganes de tindre'l! Enhorabona pel treball i l'entusiasme :)

  • anneta santacreu

    anneta santacreu
    Autor/a

    casi 3 años

    Ya estamos casi!y todo es gracias a vosotros! estamos felices de la gran acogida que tiene el proyecto:) dentro de nada si cumplimos el objetivo os contamos nuevas sorpresas;)

  • Carmen Vidal Rubio

    Carmen Vidal Rubio

    casi 3 años

    Me encanta vuestro trabajo.Enhorabuena!!!.Espero que sea el primero de muchos más

  • Bettina

    Bettina

    casi 3 años

    Iniciativa fantastica!

#06 / Expo en la FNAC València con los bocetos de Ecosistema València

Més avall VALENCIÀ
Més avall VALENCIÀ

¡Queridos mecenas!

Hola de nuevo después de tan tiempo.

En primer lugar, queríamos daros las gracias (Doro y yo) por todas las fotos, vídeos y palabras de agradecimiento y comentarios sobre el libro que nos habéis transmitido durante estos casi 2 años que hace que “Ecosistema Valencia” vio la luz. Nos llenan el corazón y dan sentido a todo lo vivido para poder llevar el proyecto adelante. Mil gracias otra vez.

Hoy os escribimos para contaros una cosita que nos hace especial ilusión y es que la FNAC me propuso (a mí, Anneta) hacer una exposición como ilustradora novel, mi primera “EXPO”. Me costó decidirme entre los diversos trabajos realizados, pero finalmente me decidí a hablar del proceso creativo y mi manera de vivirlo y enfrentarlo.

Es por ello que, hasta el 15 de abril, se puede ver en la entrada de la FNAC Valencia (la que da a la C/San Vicent) y por primera vez expuestos, los bocetos originalesseguir llegint

#05 / Noticias sobre el proyecto/Notícies sobre el projecte/ Project News

(més avall VALENCIÀ)/ (ENGLISH below)

Queridos mecenas,

Queríamos compartir con vosotros las últimas novedades del proyecto del libro "Ecosistemas València".

En primer lugar, contaros que estas navidades hemos tenido un muy buen regalo: el proyecto fue tan bien acogido que la editorial Andana se interesó también y hemos firmado un contrato con ellos para que se puedan hacer más copias del libro y poder llevar algunos ejemplares a las librerías🙂. Además, la editorial nos está ayudando con el tema de la impresión del libro que como sabéis está siendo una gran odisea por causa de la crisis de falta de materiales y las dificultades del transporte. El proceso está siendo largo y frustrante pues hemos tenido ya varias opciones concretas y fechas para poder llevar a cabo la impresión y cada vez han sido canceladas. Ayer por fin nos dieron un plazo concreto y parece ser que no recibiremos el libro hasta abril. Esperemos que ya no haya más cambios, en todo caso seguiremos informando.

seguir llegint

#04 / ¡El libro está acabado a falta de imprimirlo!

(més avall VALENCIÀ)/ (ENGLISH below)

Queridos mecenas y seguidores del proyecto “Ecosistemas València”,

Como podéis imaginar, hemos estado muy ocupadas estos últimos meses, avanzando las diferentes escenas y páginas de nuestro libro. ¡Y estamos muy felices de anunciaros que las ILUSTRACIONES ESTÁN ACABADAS!

Así que el libro está prácticamente listo a falta de las pruebas de color finales y la impresión.

Por otro lado, nuestro plan original era difundir los libros impresos justo antes de Navidad, sin embargo, por desgracia, hay una crisis mundial del suministro de cartón y tinta debido a la pandemia y nos han dicho que la impresión probablemente llevará más tiempo, dependiendo de cuándo vuelva a estar disponible el papel de cartón. Lo sentimos mucho pues sabemos que muchos de vosotros teníais pensado regalar el libro para Navidad. Pero estos factores externos no están en nuestras manos. Sin duda, os mantendremos informados cuando tengamos más noticias.

Igualmente os seguir llegint

#03 / ¡Lo hemos conseguido!/ Ho hem aconseguit!/ We get it!

(més avall en valencià/ english Below)

Queridos mecenas "ecosistémicos":
¡ENHORABUENA por esta VICTORIA COLECTIVA!

Gracias a vuestro apoyo no sólo vamos a conseguir que el libro "Ecosistemas València" sea una realidad sino que, además, va a tener una página extra tipo Wally donde aparecerán vuestros nombres ( o los de la persona que vosotros elijáis). Estamos super felices con la acogida fantástica que ha tenido el proyecto desde el inicio y no nos cansaremos de agradeceros que forméis parte de ello.

y... ¿qué mejor manera para celebrarlo que mostraros como ha quedado la imagen de otro ecosistema?

Os presentamos con mucha ilusión el PORT-MARINA de València

Una imagen, que como el resto, no representa un escena real actual sino un conglomerado de situaciones diversas y divertidas, momentos o elementos que en algún momento existieron o existen, dando el carácter a este emblemático espacio de la ciudad.

seguir llegint

#02 / Tenemos un nuevo objetivo;)

Nuevo objetivo/Nou objectiu/New goal
Nuevo objetivo/Nou objectiu/New goal

(més avall en valencià)/(English below)

Queridos mecenas, tenemos novedades:)

Os contamos. Ya hace unos días, al ver la calurosa acogida que tuvo el proyecto, nos pusimos a pensar y barajar posibilidades para proponer un nuevo objetivo. Como ya sabéis el libro lleva consigo todo un proceso de investigación donde, hablando con diferentes actores, vamos construyendo los personajes y paisajes que aparecen en las imágenes. Y la verdad es que estamos descubriendo cositas muy interesantes en ámbitos muy diferentes: histórico, cultural, ecológico, social,… que no sabemos hasta que punto son percibidas por el espectador (lector). Así que se nos ocurrió que si conseguimos suficiente dinero, podríamos hacer que el libro tenga un díptico más en el que, como en tantos otros “libros de búsqueda”, nombremos algunos de estos hallazgos añadiendo un plus más de diversión al proyecto ☺

seguir llegint

#01 / ¡Objetivo conseguido!

Estamos emocionadas, felices y super contentas de anunciaros de que hemos llegado al objetivo y el proyecto del libro Ecosistemas València va a convertirse en un libro que todos/as vamos a poder tener muy pronto en nuestras manos para mirarlo, leerlo, jugar, aprender y todo lo que se nos ocurra. Y todo ha sido gracias a cada una de las personas que desde detrás de esta pantalla habéis apoyado y difundido nuestro proyecto!

¡Gracias! Mil gràcies! Thank you!

Ahora aún nos quedan algunos días de campaña y ya estamos pensando en un nuevo objetivo que si alcanzamos hará que todos los mecenas puedan beneficiarse de una mejora en el libro muy especial.
!Estar atento que os lo contamos muy pronto!

Un abrazo

Doro y Anneta

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies