❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

La Lluita Continua

Contra la impunitat i l'auge de l'extrema dreta a les institucions i als carrers. Difon, participa i col·labora!

La lluita Continua

Un projecte de

Creat a

0
segons
2.495
Aportacions
134.161€
De 100.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Fes click AQUÍ

ÍNDEX

  1. Què és La Lluita Continua? Signa el Manifest per la vida

“La Lluita Continua” és una campanya d’impacte social i polític que pren com a punt de partida la figura de Guillem Agulló i Salvador, el seu assassinat i el judici del cas per a:

  • Promoure la memòria de Guillem Agulló.

  • Denunciar la impunitat de l’extrema dreta durant els darrers 40 anys al país.

  • Reivindicar la històrica lluita antifeixista a casa nostra.

  • Alertar sobre l’auge de renovats discursos xenòfobs i racistes que s’han instal·lat de nou en el centre del debat polític i social.

D’aquesta manera, i amb el cas de Guillem Agulló com a punta de llança, “La Lluita Continua” dóna veu a totes aquelles persones, col·lectius i grups socials que han patit -i pateixen- la xacra de l’odi, la xenofòbia, el racisme, la persecució política i la discriminació al nostre país, i de retruc, a Europa i el món.

Signa el "Manifest per la vida"

Guillem Agulló i Salvador és assassinat d'una punyalada al cor per un grup de neonazis l’11 d'abril de 1993. Destrossats, els seus pares, Guillem i Carme, lluitaran perquè no es manipuli la mort del seu fill, i no sigui considerada fruit d’una simple baralla entre bandes. El camí, ple d'obstacles, amenaces i d’una guerra bruta mediàtica, estarà a punt de destrossar la família, que haurà d’aprendre a viure fent el dol per la mort d’un fill mentre lluita per la seva memòria, que de mica en mica esdevé el símbol d’una causa que ells mai haguessin pensat encapçalar.

El director Carlos Marques-Marcet

Amb només 36 anys, el realitzador barcelonès de pel·lícules i sèries multipremiades tals com “13 dies d’octubre”, “10.000 KM”, “Terra ferma”, “Els dies que vindran” i “En el corredor de la muerte”, es posa darrere la càmera per reflexionar i fer-nos reflexionar sobre els fets ocorreguts a partir de la mort del jove Guillem Agulló i Salvador.

Durant la seva encara curta carrera, Marques-Marcet ha estat mereixedor de guardons com el Premi Goya, tres Premis Gaudí, dues Biznagas al Festival de Málaga, el premi Sant Jordi, el guardó El Ojo Crítico, i nombroses seleccions en els festivals de cinema internacional més reputats del món.

Seguint el fil del paper cabdal de la música en la història de Guillem Agulló i la lluita contra el feixisme, pensem que la creació d’un concert d’homenatge a Guillem ajudarà enormement a difondre el cas. Muntarem un concert a Barcelona i un altre a València. Ja tenim diversos grups confirmats i alguns altres que s'estan sumant.

L’assassinat de Guillem Agulló és un esgarrifós exemple de la impunitat amb què actua el feixisme, sota la protecció de les forces policíaques i del sistema judicial, i amb la vergonyosa complicitat d’una premsa capaç de manipular la realitat fins l’extrem de presentar la víctima com a botxí. Aquesta novel·la documental ens submergeix en una València amb urpes, on les hòsties volen com si fossin part del decorat, i denuncia l’intent de soterrar viva una família. Assetjant-los. Calumniant-los. Posant-los a la diana del seu odi amb pintades als carrers i pancartes de “Guillem jódete” als estadis de futbol. No ho van aconseguir.

L'escriptora Núria Cadenes

Núria Cadenes, amb un estil depurat i contingut, s’ha immers en el sumari del cas, en els diaris de l’època, en els records de la família i amics del Guillem i fins i tot en el seu propi passat per mesurar la distància que hi ha entre la paraula «injustícia» i la paraula «dignitat». Ni oblit ni perdó.

Núria Cadenes va néixer a Barcelona i viu a l’Horta Sud, prop de València. Treballa de llibretera i col·labora en diversos mitjans (Vilaweb, El Temps). Ha publicat, entre d’altres, els llibres Cartes de la presó (1990), L’Ovidi (2002), El banquer (2013) o Secundaris (2018). Amb AZ (2009) va guanyar el premi Ciutat d’Elx i el de la Crítica dels Escriptors Valencians i amb Tota la veritat (2016), el Crims de Tinta.

Data publicació: febrer 2020. Editorial Amsterdam.

"Guillem"

Parlem amb els pares del Guillem, de com és la lluita política per la memòria del Guillem i també, com són els racons més íntims de la pèrdua d’un fill, com vol reflectir la pel·lícula "La mort de Guillem".

"100 maneres d’acabar fàcilment amb el feixisme"

Espanya ha trigat més que la resta d’Europa però finalment ja té la seva ultradreta instal·lada al Congrés amb 52 diputats. Les formacions polítiques d’extrema dreta són una amenaça per les llibertats i per la vida mateixa a tot el continent europeu i a tot el món. Però no tot són males notícies. A Grècia, on els feixistes d’Alba Daurada van aconseguir una amplia representació parlamentària, els antifeixistes els han fet desaparèixer. Com? Convidem a veus solvents que, des-de els seus àmbits professionals i de militància al carrer, a la institució, a la judicatura i las mitjans, ens poden donar les claus de com fer-ho.

"El feminisme mata feixistes"

El feminisme és, sense dubte, el moviment social del segle XXI. Un feminisme que ve de lluny i que més que mai està decidit a acabar amb totes les opressions que pateixen les dones des de les societats patriarcals, el capitalisme i el colonialisme. Davant, una gran amenaça: un moviment feixista que creix a tot el món amb una agenda que diu voler destruir “la ideologia de gènere” en clara reacció al la pèrdua de privilegis patriarcals. Convidem dones que tenen clar on morirà el feixisme.

"El periodisme o és antifeixista o no és periodisme"

Com ens advertia el filòsof Karl Popper a “La paradoxa de la tolerància” serà el feixisme victimista que reclama llibertat d’expressió per a la seva ideologia qui callarà violentament la veu de tota la resta quan arribi al poder. És antifeixista l’únic periodisme possible?

La campanya “La Lluita Continua” també donarà suport a l’actualització del portal web “Crims d’odi” amb la finalitat de fer visible un treball d’investigació elaborat pels periodistes David Bou i Miquel Ramos.

El web recull tota la documentació disponible dels crims i un mapa interactiu de les víctimes de delictes d’odi que hi hagut a l’Estat espanyol entre 1990 i 2019. El portal web esdevé una eina contra la impunitat d’aquesta tipologia de crims.

El portal web estarà actualitzat en els primers mesos de 2020.

La campanya de microfinançament s’ocuparà de finançar:

  • L'organització dels concerts

  • L'organització de les xerrades i debats

  • L’elaboració dels materials gràfics que faran possible la visibilitat de “La Lluita Continua”

  • La campanya de mitjans necessària per arribar a un segment elevat de població.

  • Reforçarà el finançament del llargmetratge “La mort de Guillem”, ja cobert parcialment gràcies a les pre-vendes efectuades a À Punt Mèdia, i TVC, i al suport de l’Institut Valencià de Cultura i l'Institut Català de les Empreses Culturals.

Volem que "La Lluita Contínua" es visibilitzi tan lluny com sigui possible. Per això t'animem a col·laborar com te de la gana. Pots difondre el projecte en xarxes, parlar d'ell als teus amics o familiars, venir a algun dels esdeveniments que estem preparant com recompensa per als mecenes… difon, actua i col·labora.

INSTAGRAM @lalluitacontinua

TWITTER @lluita_continua

FACEBOOK La Lluita Continua

Preguntes freqüents

  • Què passaria amb la meva aportació si no es compleix l'objectiu?

    En el cas que no s'hagi recaptat el 100% de l'objectiu de finançament, no es realitzaran cap mena de transacció monetària, i els compromisos d'aportació dels mecenes queden anul·lats.

  • Quan es fa efectiva la meva aportació?

    Una vegada que hagin passat els 40 dies del projecte, i en el cas que s'hagi arribat al 100% de l'objectiu de finançament (o s'hagi superat), es faran els càrrecs a la targeta.

  • Es poden realitzar diverses aportacions d'igual o diferent valor?

    Sí. Els mecenes que vulguin participar de diferents recompenses, o de la mateixa diverses vegades, podran fer-ho d'una en una.

    En acabar la campanya, rebran un formulari per cada recompensa a la qual hagin optat.

  • Quan es roda la pel·lícula?

    “La mort de Guillem s’està rodant durant aquest mes al País Valencià.

  • Per què necessita suport econòmic la pel·lícula?

    Tot i que el film compta amb el finançament de TV3 i À Punt, no és suficient per a fer la pel·lícula que creiem que aquesta història mereix. La part econòmica destinada a “La mort de Guillem” de la campanya “La Lluita Continua” servirà per a finançar la postproducció del film, és a dir, el muntatge, l’edició sonora, els efectes visuals, la banda sonora, la correcció de color i la creació de materials com els DCP (discos de cinema digital) necessaris per a la seva exhibició a sales.

  • Quan s’estrenarà “La mort de Guillem”?

    Els mecenes podran assistir a la premiere de València o de Barcelona, que es celebraran entre els mesos de juny i juliol de 2020, amb la presentació de l’equip artístic i tècnic del film. Al setembre s’estrenarà en sales comercials i, posteriorment, s’emetrà a TV3, À Punt i IB3.

  • Com puc triar si vaig a la premiere de València o Barcelona?

    Un cop finalitzada la campanya, contactarem amb tu perquè ens diguis a quina premiere vols assistir.

  • Participaran més grups i cantants als concerts?

    Sí, molts més. Anirem informant regularment al blog de la campanya i a la newsletter. Hi hauran moltes sorpreses…

  • Quan i on se celebrarà el concert de València?

    Si bé el lloc i l’hora del concert de Barcelona està tancat (26 de març a L’Auditori), encara no hem tancat la data del concert de València, que se celebrarà al Teatre Micalet. Ara bé, estem treballant perquè se celebri entre els mesos de març i abril.

  • Com puc triar si vaig al concert de València o Barcelona?

    Un cop finalitzada la campanya, contactarem amb tu perquè ens diguis a quin concert vols assistir.

  • Què passarà amb els esdeveniments previstos si no s'assoleix l’objectiu econòmic de la campanya?

    No podem confirmar que els esdeveniments puguin realitzar-se. Per això necessitem la teva ajuda per poder realitzar-los.

  • Quan es publicarà el llibre “Guillem” de Núria Cadenes?

    El llibre es publicarà el proper mes de març.

  • En quin idioma està escrit el llibre?

    En català

  • Quan es farà entrega del llibre?

    Si has adquirit el llibre juntament amb alguna altra recompensa (premiere del film o concert) el llibre se't lliurarà de manera física en un d'aquests esdeveniments. Si has adquirit únicament el llibre, posarem un espai de recollida a Barcelona i un altre a València perquè puguis anar recollir-lo.

    Si no pots acudir, ens posarem en contacte amb tu.

  • Vals de regal

    Aquests vals tenen un valor purament simbòlic (és a dir, no es pot accedir als esdeveniments amb ells). Sobre les entrades oficials per als esdeveniments us informarem més endavant, quan s'acostin les dates dels esdeveniments.

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

88 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Bon dia, acabo de saber que s'ha suspés el concert a l'Auditori de Barcelona, ens podeu informar què passa amb les entrades, l'altre part de la recompensa, etc?

    Gràcies, salutacions!

  • Francesc

    Francesc

    4 años

    M'acabe d'assabentar que, finalment, l'objectiu s'ha aconseguit. N'estic contentíssim! Enhorabona! Ni oblit ni perdó!

  • La lluita Continua

    La lluita Continua
    Autor/a

    4 años

    Gràcies per tots els comentaris tan engrescadors que esteu fent! Entre totes ho hem aconseguit! Gràcies a totes les aportacions, individuals i col·lectives, la campanya #LaLluitaContinua tot just comença. Heu reservat 2.880 entrades per a la premiere, 2.150 entrades per als concerts i 1.197 llibres de la Núria Cadenes! És increïble!

  • Ele

    Ele

    4 años

    Ni oblit ni perdó!

  • Enelyate

    Enelyate

    4 años

    L'unic comentari que puc afegir es que si, la lluïta continua! Gràsies per portar endavant aquest projecte, sou molt grans.

  • Pau Love

    Pau Love

    4 años

    Tota pedra fa marge.

  • eLOI

    eLOI

    4 años

    Una iniciativa monumental. Gràcies per tirar-la endavant, molts ànims!

  • Sara Vilanova

    Sara Vilanova

    4 años

    Ni oblit ni perdó!!!!!

  • Dolors Alexandre Ivorra

    Dolors Alexandre Ivorra

    4 años

    Represente a l'entitat: aplec Castell de Dénia i SiR

  • Carme Fernandez Floriach

    Carme Fernandez Floriach

    4 años

    Bona feina feu

#17 / Concert per la vida València // Un missatge molt especial

Bon dia mecenes,

Ja queda molt poc per retrobar-nos en el “Concert per la Vida” de València per homenatjar a Guillem Agulló i per mantenir ferm el compromís antifeixista a través de la música i la cultura.

Des de la Lluita Continua volem compartir amb vosaltres un missatge molt especial que ens han fet arribar Carme Salvador i Guillem Agulló que, a més a més, participaran al “Concert per la Vida” des de dalt de l’escenari.

VIDEO

Moltes gràcies a totes les persones que ho estan fent possible, serà un dia molt especial!

Recordeu que el concert de València se celebrarà el dijous 12 de maig a les 20 h en el Teatre Principal (Carrer de les Barques, 15).

Moltes gràcies!

La Lluita Continua

#16 / Artistes confirmats i poster del Concert per la Vida en València

Hola, verkamistes

estem molt contents perquè La Lluita Contínua tornem amb l’anunci de la celebració dels concerts que vam posposar a causa de la COVID. En primer lloc, volem agrair la vostra paciència, el suport i els ànims que ens heu fet arribar durant tot aquest temps de llarga espera. Sou fantàstics!

Amb molta il·lusió us informem que el concert de València se celebrarà el dijous 12 de maig a les 20 h en el Teatre Principal (Carrer de les Barques, 15). Comptarem amb els següents artistes: Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Auxili, Smoking Souls, Miquel Gil, JazzWoman, Ebri Knight, Joina, El Diluvi, Maluks, Mafalda, Cor de l'Eliana i La Maria i alguna sorpresa més.

Ens posarem en contacte amb vosaltres en els pròxims dies per a informar-vos dels horaris i dies que ens ofereixen per a recollir les entrades i quin serà el procediment. Per això us demanem que estigueu atentes al vostre email.

Gràcies al suport rebut per totes vosaltres hem pogut realitzar aquest concert. seguir llegint

#15 / Ja tenim pòster i trailer de “La Mort de Guillem”

Salut, Verkamistes,

Esperem que estigueu bé.

Com us vam informar, “La Mort de Guillem” participa aquests dies en la 23ena edició del Festival de Cinema de Màlaga. La pel·lícula es projectarà per primera vegada el proper dilluns 24 d'agost, en el marc de la secció “Màlaga premiere”.

Per a celebrar-ho, volem compartir amb vosaltres el pòster i el trailer de la cinta.

Esperem us agradin!!

També volem avançar-vos que estem treballant per a fer possibles les preestrenes de “La Mort de Guillem” a Barcelona i València aquest proper mes de setembre. Per causa de la situació actual, realitzarem diverses sessions a les quals caldrà que us apunteu tan bon punt us fem arribar les invitacions.

Estigueu atents als vostres correus; en breu us demanarem que ens indiqueu a quina sessió voleu assistir.

Rebeu una forta abraçada de l’equip de La Lluita Continua

Cartell de \
Cartell de "La Mort de Guillem"

Trailer de \
Trailer de "La Mort de Guillem"


Buenos días verkamistas,

seguir llegint

#14 / "La Mort de Guillem" participarà en el 23è Festival de Cinema de Màlaga

Bon dia, verkamistes!

En primer lloc, desitgem que estigueu tots bé. Com sabeu, l'activitat cultural s'ha vist molt afectada per la crisi de la COVID-19 que estem vivint i com ja us vam comentar en anteriors comunicacions, els concerts van haver de ser ajornats. De moment, no podem oferir-vos una data concreta però estem treballant perquè es puguen celebrar el 2021. Us anirem informant puntualment de les novetats.

D'altra banda, tenim bones notícies sobre la pel·lícula "La mort de Guillem", que actualment està en procés de finalització i ultimant detalls. Volem informar-vos que la pel·lícula participarà en el 23è Festival de Cinema de Màlaga, que es celebrarà del 21 al 30 d'agost. La pel·lícula es presentarà el 24 d'agost a la secció 'Màlaga Premiere'.

A més, una altra gran notícia és que el director de la pel·lícula, Carlos Marques-Marcet, rebrà el Premi Màlaga Talent del mateix festivalseguir llegint

#13 / Informació important COVID-19

Hola mecenes,

primer de tot, gràcies de nou per la vostra col·laboració. Lamentablement, degut a la crisi del COVID-19, ens hem vist obligats a ajornar tots els esdeveniments previstos, inclosos els concerts d’homenatge a Guillem Agulló de València i Barcelona.

De fet, estàvem en el procés d’enviament de les entrades quan les autoritats sanitàries han anunciat la cancel·lació de tots els esdeveniments en un recinte tancat amb un aforament de més de 1.000 localitats.

Us mantindrem informats a través a xarxes i per email. Gràcies per la vostra comprensió i paciència.

Ara més que mai,

La Lluita Continua.

#12 / APORTACIÓ VERKAMI

Hola Verkamistes!

Volem comunicar-vos el nostre agraïment a la plataforma Verkami perquè també s’ha sumat a la campanya La Lluita Continua fent una aportació econòmica.

A més del suport tècnic i logístic que ens va proporcionar el seu magnífic equip durant les setmanes de la campanya de micromecenatge, també han volgut fer la seua contribució per a garantir l’èxit de les accions de La Lluita Continua.

Us seguirem informant de totes les novetats de la campanya i moltes gràcies de nou per la teua col·laboració!

La Lluita Continua

#11 / La Lluita Continua gràcies a vosaltres!

Hola Verkamistes,

No hi ha paraules per expressar adequadament aquesta fita. Sabíem que era ambiciós, que podria ser dur, que calia convèncer per a aconseguir vèncer. Per això, no podem deixar de donar-vos les gràcies per tot el suport rebut. Estem desbordats amb tanta generositat, amb tants missatges d'agraïment rebuts per part de persones anònimes i entitats que s'hi han bolcat en el projecte perquè la història de Guillem creui fronteres. Perquè la seua imatge siga la del respecte, la de la lluita, la de la llibertat d'expressió i la de la vida.

La Lluita Continua i ho fa amb força, amb una base de 2.496 persones que han demostrat donar suport a aquesta iniciativa. Ara toca fer totes les activitats proposades, acabar la pel·lícula "La Mort de Guillem", presentar el llibre "Guillem", fer que la música sone fort en… seguir llegint

#10 / 100.000 gràcies

Hola Verkamistes!

Sou persones meravelloses! Gràcies a totes vosaltres hem aconseguit assolir l’objectiu de 100.000 euros per a la campanya #LaLluitaContinua. 100.000 gràcies antifeixistes!

Els impulsors de la campanya erem conscients de la dificultat i l’esforç que caldria per arribar a aquesta xifra, però el repte s’ha assolit sobretot a base a petites aportacions. De fet, som de moment 2.015 mecenes! Una xifra realment impressionant.

Heu de ser molt conscients que gràcies a vosaltres podrem acabar la pel·lícula “La mort de Guillem”, celebrar aquesta primavera dos concerts en memòria del Guillem a València i Barcelona, editar el llibre “Guillem” de Núria Cadenes, donar suport a la pàgina web “Crims d’odi” i celebrar un cicle de xerrades de conscienciació sobre el perillós augment de l’extrema dreta arreu d’Europa.

Us anirem informant de tots els detalls.

I teniu en compte que encara tenim uns dies per aconseguir millorar encara més la campanya.seguir llegint

#09 / VALS DE REGAL

CAT

Hola verkamistes,

Us informem que aquí podeu descarregar-vos els vals de regal per regalar antifeixisme en aquesta recta final de festes. Hem dissenyat quatre vals: "Concert València", "Concert Barcelona", "Premiere" i "Llibre". Són vals individuals, de manera que si voleu regalar més d'una entrada, haureu de imprimir-los o enviar-los per duplicat. Ho hem fet d'aquesta manera per simplificar l’entrega.

Heu de tenir en compte, però, que aquests vals tenen un valor purament simbòlic (és a dir, no es pot accedir als esdeveniments amb ells). Sobre les entrades oficials per als esdeveniments us informarem més endavant, quan s'acostin les dates dels esdeveniments. Moltes gràcies per la vostra participació, entre totes estem aconseguint el repte.

Només en queden 5 dies més!

La Lluita Continua


Hola verkamistas,

Os informamos de que aquí podéis descargaros los vales de regalo para regalar antifascismo en esta recta final de fiestas. seguir llegint

#08 / Ja tenim la portada del llibre!!!

Hola Verkamistas,

Primer de tot, des de La Lluita Continua v*olem desitjar-vos un feliç any 2020. Esperem que siga un any **contra l'odi i per la vida. A més, desitgem que el 2020 siga l'any en què puguem desenvolupar totes les accions que tenim propostes i que aviat arribem entre tots a l'objectiu proposat. Entre tots podrem fer que **2020 siga un any ple de lluita, reivindicació, protesta i de reconeixement de la memòria.*

I per iniciar l'any, volem donar-vos una bona notícia: ja tenim la portada del llibre "Guillem" de Núria Cadenes. Editat per AMSTERDAM. Esperem que us agrade!

Moltes gràcies per tot el suport! Seguim treballant amb força! No passaran!

La Lluita Continua


CAST

Hola Verkamistas,

Primero de todo, desde La Lluita Continua queremos desearos un feliz año 2020. Esperamos que sea un año contra el odio y por la vida.… seguir llegint

#07 / COMUNICAT / COMUNICADO

CAT

Hola verkamistes.

Volem anunciar-vos abans que a ningú que farem públic un comunicat de denúncia per les amenaces patides en forma de pintades durant el rodatge de la pel·lícula “La mort de Guillem” per part de grups neonazis.

Per desgràcia, no són fets aïllats. La família Agulló ha patit aquestes amenaces des de fa 26 anys. De fet, aquestes amenaces també han afectat al procés de càsting de la pel·lícula, ja que alguns actors van decidir no participar en la producció per por, una por legítima i totalment comprensible.

Per la seguretat dels membres de l'equip de rodatge i per no fer perillar la producció, es va decidir no fer públics els fets fins al moment de finalitzar la gravació, és a dir, ahir, divendres, 20 de desembre.

Avui, dissabte 21 de desembre, al programa “PREGUNTES FREQÜENTS” (FAQS) de TV3, els pares de Guillem parlaran d'aquests i altres fets i el periodista Miquel Ramos parlarà de la campanya La Lluita ContInua.

seguir llegint

#06 / CONCERTS D' HOMENATGE CARTELL

CAT

Bon dia, verkamistes!

Avui compartim amb vosaltres els cartells dels “CONCERTS PER LA VIDA: HOMENATGE A GUILLEM AGULLÓ”, una de les accions més emocionants de la campanya La Lluita Continua que estem preparant gràcies a vosaltres.

LINK CONCERT VALENCIA https://www.facebook.com/events/451279862223490/

LINK CONCERT BARCELONA https://www.facebook.com/events/1196082647247512/

Fins ara han confirmat la seua participació Xavi Sarrià, Feliu Ventura, JazzWoman, Smoking Souls, Auxili, Roba Estesa, Miquel Gil, Ovidi5-Columna Agulló, No Logo Freeride Combo. Aquesta setmana, però, confirmaran més grups i cantants i pròximament. Tenim la sort que molts músics han manifestat el seu interés per participar-hi.

El concert de Barcelona se celebrarà a L’Auditori el 26 de març en el marc del festival BarnaSants i que promet ser un gran homenatge al què significa i dignifica la figura de Guillem Agulló.

seguir llegint

#05 / El curtmetratge "Ni oblit, ni perdó" també formarà part de la campanya

Bon dia Verkamistes,

Volem informar-vos que el curtmetratge “Ni oblit, ni perdó” s'ha sumat a la campanya “La Lluita Contínua”. I volem compartir-ho amb vosaltres. Per això, a tots els mecenes que hagin participat en el Verkami, tindran l'oportunitat de veure el curtmetratge a cinemes de manera gratuïta durant els mesos de la campanya.

“Ni oblit, ni perdó” és un curtmetratge dirigit per Jordi Boquet, protagonitzat per Raquel Ferri i produït per ESCAC Films. El curt pretén mostrar i reivindicar la realitat de les víctimes del feixisme al nostre país. És per això que ens parla de la història d’una família que lluita per mantenir intacta la memòria d’un fill assassinat, en concret la família Agulló i Salvador. Un drama familiar que pretén ser un homenatge a la memòria de Guillem Agulló i a la seva família.

El curtmetratge “Ni oblit, ni perdó” va ser finançat gràcies a la col·laboració de 216 mecenesseguir llegint

#04 / Pel·lícula "La mort de Guillem"

CAT

Bon dia!

Volem informar-vos que avui dimarts, 10 de desembre, la campanya La Lluita Continua s'explicarà per a tots els oients de RAC1 a les 10.30 h al programa de Jordi Basté. A l'entrevista aniran els pares del Guillem, que explicaran la campanya i parlaran de la pel·lícula. Abans, però, volem compartir amb vosaltres un petit vídeo sobre "La mort de Guillem", dirigida per Carlos Marques-Marcet:

També volem informar-vos que a poc a poc es va sumant més gent a la lluita contra el feixisme. Aviat podrem anunciar els nous grups de música que s'estan oferint per a participar en la iniciativa.

Així i tot, continuem necessitant la vostra ajuda per a difondre la campanya i poder dur a terme totes les activitats que hem proposat. Per això, us animem a compartir les publicacions que fem a les xarxes socials.

INSTAGRAM @lalluitacontinua

TWITTER @lluita_continua

FACEBOOK La Lluita Continua

Entre tots, podrem aconseguir-ho!

La Lluita Continua


CAST

¡Buenos días!

seguir llegint

#02 / El cas Guillem / Video exclusiu

CAT

Bon dia!

Volíem compartir amb vosaltres en exclusiva un vídeo que vam preparar aquest estiu amb testimonis exclusius de pares, amics i persones properes al cas de Guillem. Tots ells estan col·laborant en la campanya per mantenir viva la seua memòria.

Necessitem mans i veus per seguir endavant amb la campanya i aconseguir realitzar les activitats. Per això us demanem que si us agrada el vídeo, el compartiu a xarxes, per WhatsApp o per qualsevol altre canal. És necessària la implicació de totes per portar el missatge com més lluny, millor.

Esperem que us agrade el que estem creant i qualsevol proposta, serà benvinguda. Entre tots, podrem aconseguir-ho.

La Lluita Continua


CAST

Buenos días!

Queríamos compartir con vosotros en exclusiva un vídeo que preparamos este verano con testimonios exclusivos de padres, amigos y personas cercanas al caso de Guillem. Todos ellos están colaborando en la campaña para mantener viva su memoria.

Necesitamos manos y vocesseguir llegint

#01 / Endavant! La Lluita Continua! // Adelante! La Lluita Continua!

CAT

Hola verkamista,

Cada dia som més! Volem informar que el director de la pel·lícula “La Mort de Guillem”, Carlos Marques-Marcet ha estat nominat aquest divendres als premis Feroz per la pel·lícula “Els dies que vindran” i per la sèrie “En el corredor de la mort”. Tenim amb nosaltres talent, sensibilitat i màgia per a una lluita històrica.

Inici del rodatge // Yani Collado interpreta a Guillem Agulló.
Inici del rodatge // Yani Collado interpreta a Guillem Agulló.

Ja han signat el manifest més de 1.000 persones i entitats, però encara queda molt recorregut per fer i tu pots ajudar-nos explicant “La Lluita Continua” a amics i familiars, amb el boca a orella i a les xarxes socials. Anima'ls a venir a la premiere, al concert o a comprar el llibre!

INSTAGRAM @lalluitacontinua

TWITTER @lluita_continua

FACEBOOK La Lluita Continua

Entre totes podem fer-ho possible. Contra el feixisme serem milers i guanyarem! Comparteix, difon i fes que la memòria de Guillem continuï creixent. Entre totes, podem aconseguir-ho.

Us deixem seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies