❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Lluita Continua

Contra la impunidad y el auge de la extrema derecha en las instituciones y en las calles. ¡Difunde, participa i colabora!

La lluita Continua

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
2.495
Aportaciones
134.161€
De 100.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Haz click AQUÍ

ÍNDICE

  1. ¿Qué es "La Lluita Continua"? Firma el "Manifiesto por la vida"

“La Lluita Continua” es una campaña de impacto social y político que toma como punto de partida la figura de Guillem Agulló i Salvador, su asesinato y juicio del caso para:

  • Promover la memoria de Guillem Agulló.

  • Denunciar la impunidad de la extrema derecha durante los últimos 40 años.

  • Reivindicar la lucha histórica contra el fascismo.

  • Alertar sobre el auge de los nuevos discursos xenófobos y racistas que se han instalado de nuevo en el centro del debate político y social.

De esta manera, y con el caso de Guillem Agulló como punta de lanza, “La Lluita Continua” da voz a todas aquellas personas, colectivos, y grupos sociales que han sufrido y sufren la lacra del odio, la xenofobia, el racismo, la persecución política y la discriminación en nuestro país, Europa y el mundo.

Firma el "Manifiesto por la vida"

Guillem Agulló i Salvador fue asesinado de una puñalada en el corazón por un grupo de neonazis el 11 de abril de 1993. Destrozados, sus padres, Guillem y Carme, lucharán porque no se manipule la muerte de su hijo y no siga siendo considerada fruto de una lucha de bandas. El camino, lleno de obstáculos, amenazas y de una guerra mediática sucia, estará a punto de destrozar la familia de tendrá que aprender a vivir con el dolor de la muerte de un hijo y la lucha por su memoria, que poco a poco se convertirá en el símbolo de una causa, algo que ellos nunca habrían pensado.

EL DIRECTOR, Carlos Marques-Marcet

Con solo 36 años, el director barcelonés de película y series multipremiadas ( 13 días de Octubre, 10.000KM, Tierra Firme, Los días que vendrán y En el corredor de la muerte ) se pone delante de una cámara para hacernos reflexionar sobre los hechos ocurridos a partir de la muerte del joven Guillem Agulló i Salvador.

Durante su todavía corta carrera, Marques-Marcet ha sido merecedor de galardones como el Premio Goya, 3 Premios Gaudí, Dos Biznagas de Festival de Málga, el premio Sant Jordi y numerosas selecciones en los festivales de cine internacionales más reputados del mundo.

Siguiendo el papel fundamental de la música en la historia de Guillem Agulló y la lucha contra el fascismo, pensamos que la creación de un concierto de homenaje ayudará enormemente a difundir el caso. Por eso, montaremos un concierto en Barcelona y otro en Valencia. Ya tenemos varios grupos confirmados y algunos otros que se están sumando.

El asesinato de Guillem Agulló es un escalofriante ejemplo de la impunidad con la que actúa el fascismo, bajo la protección de las fuerzas policiales y del sistema judicial, y con la vergonzosa complicidad de una prensa capaz de manipular la realidad hasta el extremo de presentar la víctima como el verdugo. Esta novela documental nos sumerge en una Valencia con zarpas, donde las hostias vuelan como si fuesen parte del decorado, y denuncia el intento de soterrar viva a una familia. Asediándolos, calumniándolos, poniéndoles en la diana de su odio con pintadas en las calles y pancartas de “Guillem jódete” en los estadios de fútbol. No lo van a conseguir.

La escritora Núria Cadenes

Núria Cadenes, con un estilo depurado y contenido se ha inmerso en el sumario del caso, en sus diarios de la época, en los recuerdos de la familia y amigos de Guillem, incluso en su propio pasado para asegurar la distancia que hay entre la palabra “injusticia” y la palabra “dignidad”. Ni olvido ni perdón.

Núria Cadenes nace en Barcelona y vive en L´Horta Sud, cerca de Valencia. Trabaja de librera y colabora con diversos medios (Vilaweb, El Temps). Ha publicado entre otros, los libros "Cartas de la prisión" (1990), "L´Ovidi" (2002), "El banquero" (2013), o "Secundaris" (2018), Con "AZ" (2009) ganó el premio Ciudad de Elche y el de la crítica de los Escritores Valencianos y con "Toda la verdad" (2016), los Crímenes de Tinta.

Fecha de publicación: Febrero 2020. Editorial Amsterdam.

"Guillem"

Hablaremos con los padres de Guillem sobre cómo es la lucha política por la memoria de su hijo y también, cuáles son las consecuencias más íntimas de la pérdida de un hijo, como quiere reflexionar la película “La Mort de Guillem”.

"100 maneras de acabar fácilmente con el fascismo"

En España ha costado más que en el resto de Europa pero finalmente, la extrema derecha ya está instalada en el Congreso con 52 diputados. Las formaciones políticas de extrema derecha son una amenaza para las libertades y para la convivencia de la sociedad europea y del mundo. Pero no todo son malas noticias… En Grécia, donde los fascistas de Amanecer Dorado han conseguido una representación parlamentaria, los movimientos contra el fascismo les han hecho desaparecer. ¿Cómo? Invitaremos a voces con autoridad que, desde sus ámbitos profesionales y de la militancia en instituciones, judicaturas, medios o desde la propia calle, nos podrán dar las claves de cómo hacerlo.

"El feminismo mata fascistas"

El feminismo es, sin duda, el movimiento social del siglo XXI. Un feminismo que viene de lejos que está decidido más que nunca a acabar con todas las opresiones que sufren las mujeres desde las sociedades patriarcales, el capitalismo y el colonialismo. Delante, una gran amenaza: un movimiento fascista que crece en todo el mundo y una agenda que dice querer destruir “la ideología de género” en clara reacción a la pérdida de privilegios patriarcales. Invitaremos a mujeres que tienen claro donde morirá el fascismo.

"El periodismo o es antifascista o no es periodismo"

Como nos advertía el filósofo Karl Popper en “La paradoja de la tolerància” es el fascismo victimista que reclama libertad de expresión para su ideología quien callará violentamente la voz de todo el resto cuando llegue al poder. ¿Es antifascista el único periodismo posible?.

La campaña “LA LLUITA CONTINUA”; también apoya la actualización del portal web “Crímenes de odio” con el fin de hacer visible un trabajo de investigación elaborado por los periodistas David Bou y Miguel Ramos.

La web recoge toda la documentación disponible sobre los crímenes acaecidos en los últimos años, y un mapa interactivo de las víctimas de delitos de odio que ha habido en España entre 1990 y 2019. El portal web se convierte así en una herramienta contra la impunidad de esta tipología de crímenes.

El portal web estará actualizado en los primeros meses de 2020.

La campaña de **crowdfunding se ocupará de financiar:

  • La organización de los conciertos

  • La organización de las charlas y debates

  • La elaboración de los materiales gráficos que harán posible la visibilización del proyecto

  • La campaña de medios necesaria para llegar a un segmento elevado de población.

  • Reforzará la financiación de la película “La mort de Guillem”, ya cubierta parcialmente gracias a las preventas efectuadas a À Punt Mèdia, TVC y al apoyo del Instituto Valenciano de Cultura y al Instituto Catalán de Empresas Culturales.

Queremos que "La Lluita Continua" se visibilice tan lejos como sea posible. Por eso te animamos a colaborar como te de la gana. Puedes difundir el proyecto en redes, hablar de él a tus amigos o familiares, venir a alguno de los eventos que estamos preparando como recompensa para los mecenas… difunde, actúa y colabora.

INSTAGRAM @lalluitacontinua

TWITTER @lluita_continua

FACEBOOK La Lluita Continua

Preguntas frecuentes

  • ¿Qué pasaría con mi aportación si no se cumple el objetivo?

    En caso de que no se haya recaudado el 100% del objetivo de financiación, no se realizará ningún tipo de transacción monetaria y los compromisos de aportación de los mecenas quedan anulados.

  • ¿Cuándo se hace efectiva mi aportación?

    Una vez que hayan pasado los 40 días del proyecto, y en el caso de que se haya alcanzado el 100% del objetivo de financiación (o se haya superado), se harán los cargos en la tarjeta.

  • ¿Se pueden realizar diversas aportaciones de igual o diferente valor?

    Sí. Los mecenas que quieran participar de diferentes recompensas, o de la misma varias veces, podrán hacerlo de una en una.

    Al terminar la campaña, recibirán un formulario para cada recompensa a la que hayan optado.

  • ¿Cuándo se rueda la película?

    "La mort de Guillem” se está rodando durante este mes en Valencia.

  • ¿Por qué necesita apoyo económico la película?

    Aunque el film cuenta con la financiación de TV3 y À Punt, no es suficiente para hacer la película que creemos que esta historia merece. La parte económica destinada a "La mort de Guillem" de la campaña "La Lluita Continua" servirá para financiar la postproducción del film, es decir, el montaje, la edición sonora, los efectos visuales, la banda sonora, la corrección de color y la creación de materiales como los DCP (discos de cine digital) necesarios para su exhibición en salas.

  • ¿Cuándo se estrenará "La mort de Guillem"?

    Los mecenas podrán asistir a la premiere de Valencia o de Barcelona, ​​que se celebrarán entre los meses de junio y julio de 2020, con la presentación por parte del equipo artístico y técnico del filme. En septiembre se estrenará en salas comerciales y, posteriormente, se emitirá en TV3, À Punto e IB3.

  • ¿Cómo puedo elegir si voy a la premiere de Valencia o Barcelona?

    Una vez finalizada la campaña, contactaremos contigo para que nos digas a qué premiere quieres asistir.

  • ¿Participaran más grupos y cantantes en los conciertos?

    Sí, muchos más. Iremos informando regularmente en el blog de la campaña y en la newsletter. Habrán muchas sorpresas ...

  • ¿Cuándo y dónde se celebrará el concierto de Valencia?

    Si bien el lugar y la hora del concierto de Barcelona está cerrado (26 de marzo en el Auditori), todavía no hemos cerrado la fecha del concierto de Valencia, que se celebrará en el Teatro Micalet. Ahora bien, estamos trabajando para que se celebre entre los meses de marzo y abril.

  • ¿Cómo puedo elegir si voy al concierto de Valencia o Barcelona?

    Una vez finalizada la campaña, contactaremos contigo para que nos digas a qué concierto quieres asistir.

  • ¿Qué pasará con los eventos previstos si no se alcanza el objetivo económico de la campaña?

    No podemos confirmar que los eventos puedan realizarse. Por eso necesitamos tu ayuda para poder realizarlos.

  • ¿Cuándo se publicará el libro "Guillem" de Núria Cadenes?

    El libro se publicará el próximo mes de marzo.

  • ¿En qué idioma está escrito el libro?

    En catalán

  • ¿Cuándo se hará entrega del libro?

    Si has adquirido el libro junto con alguna otra recompensa (premiere del film o concierto) el libro se te entregará de manera física en uno de estos eventos. Si has adquirido únicamente el libro, pondremos un punto de recogida en Barcelona y otro en Valencia para que puedas ir recogerlo.

    Si no puedes acudir, nos pondremos en contacto contigo.

  • Vales de regalo

    Estos vales tienen un valor puramente simbólico (es decir, no se puede acceder a los eventos con ellos). Sobre las entradas oficiales para los eventos os informaremos más adelante cuando se acerquen las fechas de los eventos.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

88 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Bon dia, acabo de saber que s'ha suspés el concert a l'Auditori de Barcelona, ens podeu informar què passa amb les entrades, l'altre part de la recompensa, etc?

    Gràcies, salutacions!

  • Francesc

    Francesc

    4 años

    M'acabe d'assabentar que, finalment, l'objectiu s'ha aconseguit. N'estic contentíssim! Enhorabona! Ni oblit ni perdó!

  • La lluita Continua

    La lluita Continua
    Autor/a

    4 años

    Gràcies per tots els comentaris tan engrescadors que esteu fent! Entre totes ho hem aconseguit! Gràcies a totes les aportacions, individuals i col·lectives, la campanya #LaLluitaContinua tot just comença. Heu reservat 2.880 entrades per a la premiere, 2.150 entrades per als concerts i 1.197 llibres de la Núria Cadenes! És increïble!

  • Ele

    Ele

    4 años

    Ni oblit ni perdó!

  • Enelyate

    Enelyate

    4 años

    L'unic comentari que puc afegir es que si, la lluïta continua! Gràsies per portar endavant aquest projecte, sou molt grans.

  • Pau Love

    Pau Love

    4 años

    Tota pedra fa marge.

  • eLOI

    eLOI

    4 años

    Una iniciativa monumental. Gràcies per tirar-la endavant, molts ànims!

  • Sara Vilanova

    Sara Vilanova

    4 años

    Ni oblit ni perdó!!!!!

  • Dolors Alexandre Ivorra

    Dolors Alexandre Ivorra

    4 años

    Represente a l'entitat: aplec Castell de Dénia i SiR

  • Carme Fernandez Floriach

    Carme Fernandez Floriach

    4 años

    Bona feina feu

Volver a todas las actualizaciones

#08 / Ja tenim la portada del llibre!!!

Hola Verkamistas,

Primer de tot, des de La Lluita Continua v*olem desitjar-vos un feliç any 2020. Esperem que siga un any **contra l'odi i per la vida. A més, desitgem que el 2020 siga l'any en què puguem desenvolupar totes les accions que tenim propostes i que aviat arribem entre tots a l'objectiu proposat. Entre tots podrem fer que **2020 siga un any ple de lluita, reivindicació, protesta i de reconeixement de la memòria.*

I per iniciar l'any, volem donar-vos una bona notícia: ja tenim la portada del llibre "Guillem" de Núria Cadenes. Editat per AMSTERDAM. Esperem que us agrade!

Moltes gràcies per tot el suport! Seguim treballant amb força! No passaran!

La Lluita Continua


CAST

Hola Verkamistas,

Primero de todo, desde La Lluita Continua queremos desearos un feliz año 2020. Esperamos que sea un año contra el odio y por la vida. Además, deseamos que el 2020 sea el año en el que podamos desarrollar todas las acciones que tenemos propuestas y que pronto hayamos llegado entre todos, al objetivo propuesto. Entre todos podremos hacer que 2020 sea un año lleno de lucha, reivindicación, protesta y de reconocimiento de la memoria.

Y para iniciar el año, queremos daros una buena noticia: y*a tenemos la portada del libro “Guillem”* de Núria Cadenes. Editado por AMSTERDAM. ¡Esperemos que os guste!

¡Muchas gracias por todo el apoyo! ¡Seguimos trabajando con fuerza! No pasarán!

La Lluita Continua

2 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Marta Parera Bonany

    Marta Parera Bonany

    4 años

    Moltes gràcies. Una portada molt maca.

  • Pablo Adriá Bañuls

    Pablo Adriá Bañuls

    4 años

    Que ganas de tener el libro en mis manos, que impaciencia por leerlo, me encanta la portada 👌👌👌👌

#17 / Concert per la vida València // Un missatge molt especial

Bon dia mecenes,

Ja queda molt poc per retrobar-nos en el “Concert per la Vida” de València per homenatjar a Guillem Agulló i per mantenir ferm el compromís antifeixista a través de la música i la cultura.

Des de la Lluita Continua volem compartir amb vosaltres un missatge molt especial que ens han fet arribar Carme Salvador i Guillem Agulló que, a més a més, participaran al “Concert per la Vida” des de dalt de l’escenari.

VIDEO

Moltes gràcies a totes les persones que ho estan fent possible, serà un dia molt especial!

Recordeu que el concert de València se celebrarà el dijous 12 de maig a les 20 h en el Teatre Principal (Carrer de les Barques, 15).

Moltes gràcies!

La Lluita Continua

#16 / Artistes confirmats i poster del Concert per la Vida en València

Hola, verkamistes

estem molt contents perquè La Lluita Contínua tornem amb l’anunci de la celebració dels concerts que vam posposar a causa de la COVID. En primer lloc, volem agrair la vostra paciència, el suport i els ànims que ens heu fet arribar durant tot aquest temps de llarga espera. Sou fantàstics!

Amb molta il·lusió us informem que el concert de València se celebrarà el dijous 12 de maig a les 20 h en el Teatre Principal (Carrer de les Barques, 15). Comptarem amb els següents artistes: Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Auxili, Smoking Souls, Miquel Gil, JazzWoman, Ebri Knight, Joina, El Diluvi, Maluks, Mafalda, Cor de l'Eliana i La Maria i alguna sorpresa més.

Ens posarem en contacte amb vosaltres en els pròxims dies per a informar-vos dels horaris i dies que ens ofereixen per a recollir les entrades i quin serà el procediment. Per això us demanem que estigueu atentes al vostre email.

Gràcies al suport rebut per totes vosaltres hem pogut realitzar aquest concert. leer más

#15 / Ja tenim pòster i trailer de “La Mort de Guillem”

Salut, Verkamistes,

Esperem que estigueu bé.

Com us vam informar, “La Mort de Guillem” participa aquests dies en la 23ena edició del Festival de Cinema de Màlaga. La pel·lícula es projectarà per primera vegada el proper dilluns 24 d'agost, en el marc de la secció “Màlaga premiere”.

Per a celebrar-ho, volem compartir amb vosaltres el pòster i el trailer de la cinta.

Esperem us agradin!!

També volem avançar-vos que estem treballant per a fer possibles les preestrenes de “La Mort de Guillem” a Barcelona i València aquest proper mes de setembre. Per causa de la situació actual, realitzarem diverses sessions a les quals caldrà que us apunteu tan bon punt us fem arribar les invitacions.

Estigueu atents als vostres correus; en breu us demanarem que ens indiqueu a quina sessió voleu assistir.

Rebeu una forta abraçada de l’equip de La Lluita Continua

Cartell de \
Cartell de "La Mort de Guillem"

Trailer de \
Trailer de "La Mort de Guillem"


Buenos días verkamistas,

leer más

#14 / "La Mort de Guillem" participarà en el 23è Festival de Cinema de Màlaga

Bon dia, verkamistes!

En primer lloc, desitgem que estigueu tots bé. Com sabeu, l'activitat cultural s'ha vist molt afectada per la crisi de la COVID-19 que estem vivint i com ja us vam comentar en anteriors comunicacions, els concerts van haver de ser ajornats. De moment, no podem oferir-vos una data concreta però estem treballant perquè es puguen celebrar el 2021. Us anirem informant puntualment de les novetats.

D'altra banda, tenim bones notícies sobre la pel·lícula "La mort de Guillem", que actualment està en procés de finalització i ultimant detalls. Volem informar-vos que la pel·lícula participarà en el 23è Festival de Cinema de Màlaga, que es celebrarà del 21 al 30 d'agost. La pel·lícula es presentarà el 24 d'agost a la secció 'Màlaga Premiere'.

A més, una altra gran notícia és que el director de la pel·lícula, Carlos Marques-Marcet, rebrà el Premi Màlaga Talent del mateix festivalleer más

#13 / Informació important COVID-19

Hola mecenes,

primer de tot, gràcies de nou per la vostra col·laboració. Lamentablement, degut a la crisi del COVID-19, ens hem vist obligats a ajornar tots els esdeveniments previstos, inclosos els concerts d’homenatge a Guillem Agulló de València i Barcelona.

De fet, estàvem en el procés d’enviament de les entrades quan les autoritats sanitàries han anunciat la cancel·lació de tots els esdeveniments en un recinte tancat amb un aforament de més de 1.000 localitats.

Us mantindrem informats a través a xarxes i per email. Gràcies per la vostra comprensió i paciència.

Ara més que mai,

La Lluita Continua.

#12 / APORTACIÓ VERKAMI

Hola Verkamistes!

Volem comunicar-vos el nostre agraïment a la plataforma Verkami perquè també s’ha sumat a la campanya La Lluita Continua fent una aportació econòmica.

A més del suport tècnic i logístic que ens va proporcionar el seu magnífic equip durant les setmanes de la campanya de micromecenatge, també han volgut fer la seua contribució per a garantir l’èxit de les accions de La Lluita Continua.

Us seguirem informant de totes les novetats de la campanya i moltes gràcies de nou per la teua col·laboració!

La Lluita Continua

#11 / La Lluita Continua gràcies a vosaltres!

Hola Verkamistes,

No hi ha paraules per expressar adequadament aquesta fita. Sabíem que era ambiciós, que podria ser dur, que calia convèncer per a aconseguir vèncer. Per això, no podem deixar de donar-vos les gràcies per tot el suport rebut. Estem desbordats amb tanta generositat, amb tants missatges d'agraïment rebuts per part de persones anònimes i entitats que s'hi han bolcat en el projecte perquè la història de Guillem creui fronteres. Perquè la seua imatge siga la del respecte, la de la lluita, la de la llibertat d'expressió i la de la vida.

La Lluita Continua i ho fa amb força, amb una base de 2.496 persones que han demostrat donar suport a aquesta iniciativa. Ara toca fer totes les activitats proposades, acabar la pel·lícula "La Mort de Guillem", presentar el llibre "Guillem", fer que la música sone fort en els… leer más

#10 / 100.000 gràcies

Hola Verkamistes!

Sou persones meravelloses! Gràcies a totes vosaltres hem aconseguit assolir l’objectiu de 100.000 euros per a la campanya #LaLluitaContinua. 100.000 gràcies antifeixistes!

Els impulsors de la campanya erem conscients de la dificultat i l’esforç que caldria per arribar a aquesta xifra, però el repte s’ha assolit sobretot a base a petites aportacions. De fet, som de moment 2.015 mecenes! Una xifra realment impressionant.

Heu de ser molt conscients que gràcies a vosaltres podrem acabar la pel·lícula “La mort de Guillem”, celebrar aquesta primavera dos concerts en memòria del Guillem a València i Barcelona, editar el llibre “Guillem” de Núria Cadenes, donar suport a la pàgina web “Crims d’odi” i celebrar un cicle de xerrades de conscienciació sobre el perillós augment de l’extrema dreta arreu d’Europa.

Us anirem informant de tots els detalls.

I teniu en compte que encara tenim uns dies per aconseguir millorar encara més la campanya.leer más

#09 / VALS DE REGAL

CAT

Hola verkamistes,

Us informem que aquí podeu descarregar-vos els vals de regal per regalar antifeixisme en aquesta recta final de festes. Hem dissenyat quatre vals: "Concert València", "Concert Barcelona", "Premiere" i "Llibre". Són vals individuals, de manera que si voleu regalar més d'una entrada, haureu de imprimir-los o enviar-los per duplicat. Ho hem fet d'aquesta manera per simplificar l’entrega.

Heu de tenir en compte, però, que aquests vals tenen un valor purament simbòlic (és a dir, no es pot accedir als esdeveniments amb ells). Sobre les entrades oficials per als esdeveniments us informarem més endavant, quan s'acostin les dates dels esdeveniments. Moltes gràcies per la vostra participació, entre totes estem aconseguint el repte.

Només en queden 5 dies més!

La Lluita Continua


Hola verkamistas,

Os informamos de que aquí podéis descargaros los vales de regalo para regalar antifascismo en esta recta final de fiestas. leer más

#08 / Ja tenim la portada del llibre!!!

Hola Verkamistas,

Primer de tot, des de La Lluita Continua v*olem desitjar-vos un feliç any 2020. Esperem que siga un any **contra l'odi i per la vida. A més, desitgem que el 2020 siga l'any en què puguem desenvolupar totes les accions que tenim propostes i que aviat arribem entre tots a l'objectiu proposat. Entre tots podrem fer que **2020 siga un any ple de lluita, reivindicació, protesta i de reconeixement de la memòria.*

I per iniciar l'any, volem donar-vos una bona notícia: ja tenim la portada del llibre "Guillem" de Núria Cadenes. Editat per AMSTERDAM. Esperem que us agrade!

Moltes gràcies per tot el suport! Seguim treballant amb força! No passaran!

La Lluita Continua


CAST

Hola Verkamistas,

Primero de todo, desde La Lluita Continua queremos desearos un feliz año 2020. Esperamos que sea un año contra el odio y por la vida. Además,… leer más

#07 / COMUNICAT / COMUNICADO

CAT

Hola verkamistes.

Volem anunciar-vos abans que a ningú que farem públic un comunicat de denúncia per les amenaces patides en forma de pintades durant el rodatge de la pel·lícula “La mort de Guillem” per part de grups neonazis.

Per desgràcia, no són fets aïllats. La família Agulló ha patit aquestes amenaces des de fa 26 anys. De fet, aquestes amenaces també han afectat al procés de càsting de la pel·lícula, ja que alguns actors van decidir no participar en la producció per por, una por legítima i totalment comprensible.

Per la seguretat dels membres de l'equip de rodatge i per no fer perillar la producció, es va decidir no fer públics els fets fins al moment de finalitzar la gravació, és a dir, ahir, divendres, 20 de desembre.

Avui, dissabte 21 de desembre, al programa “PREGUNTES FREQÜENTS” (FAQS) de TV3, els pares de Guillem parlaran d'aquests i altres fets i el periodista Miquel Ramos parlarà de la campanya La Lluita ContInua.

leer más

#06 / CONCERTS D' HOMENATGE CARTELL

CAT

Bon dia, verkamistes!

Avui compartim amb vosaltres els cartells dels “CONCERTS PER LA VIDA: HOMENATGE A GUILLEM AGULLÓ”, una de les accions més emocionants de la campanya La Lluita Continua que estem preparant gràcies a vosaltres.

LINK CONCERT VALENCIA https://www.facebook.com/events/451279862223490/

LINK CONCERT BARCELONA https://www.facebook.com/events/1196082647247512/

Fins ara han confirmat la seua participació Xavi Sarrià, Feliu Ventura, JazzWoman, Smoking Souls, Auxili, Roba Estesa, Miquel Gil, Ovidi5-Columna Agulló, No Logo Freeride Combo. Aquesta setmana, però, confirmaran més grups i cantants i pròximament. Tenim la sort que molts músics han manifestat el seu interés per participar-hi.

El concert de Barcelona se celebrarà a L’Auditori el 26 de març en el marc del festival BarnaSants i que promet ser un gran homenatge al què significa i dignifica la figura de Guillem Agulló.

leer más

#05 / El curtmetratge "Ni oblit, ni perdó" també formarà part de la campanya

Bon dia Verkamistes,

Volem informar-vos que el curtmetratge “Ni oblit, ni perdó” s'ha sumat a la campanya “La Lluita Contínua”. I volem compartir-ho amb vosaltres. Per això, a tots els mecenes que hagin participat en el Verkami, tindran l'oportunitat de veure el curtmetratge a cinemes de manera gratuïta durant els mesos de la campanya.

“Ni oblit, ni perdó” és un curtmetratge dirigit per Jordi Boquet, protagonitzat per Raquel Ferri i produït per ESCAC Films. El curt pretén mostrar i reivindicar la realitat de les víctimes del feixisme al nostre país. És per això que ens parla de la història d’una família que lluita per mantenir intacta la memòria d’un fill assassinat, en concret la família Agulló i Salvador. Un drama familiar que pretén ser un homenatge a la memòria de Guillem Agulló i a la seva família.

El curtmetratge “Ni oblit, ni perdó” va ser finançat gràcies a la col·laboració de 216 mecenesleer más

#04 / Pel·lícula "La mort de Guillem"

CAT

Bon dia!

Volem informar-vos que avui dimarts, 10 de desembre, la campanya La Lluita Continua s'explicarà per a tots els oients de RAC1 a les 10.30 h al programa de Jordi Basté. A l'entrevista aniran els pares del Guillem, que explicaran la campanya i parlaran de la pel·lícula. Abans, però, volem compartir amb vosaltres un petit vídeo sobre "La mort de Guillem", dirigida per Carlos Marques-Marcet:

També volem informar-vos que a poc a poc es va sumant més gent a la lluita contra el feixisme. Aviat podrem anunciar els nous grups de música que s'estan oferint per a participar en la iniciativa.

Així i tot, continuem necessitant la vostra ajuda per a difondre la campanya i poder dur a terme totes les activitats que hem proposat. Per això, us animem a compartir les publicacions que fem a les xarxes socials.

INSTAGRAM @lalluitacontinua

TWITTER @lluita_continua

FACEBOOK La Lluita Continua

Entre tots, podrem aconseguir-ho!

La Lluita Continua


CAST

¡Buenos días!

leer más

#02 / El cas Guillem / Video exclusiu

CAT

Bon dia!

Volíem compartir amb vosaltres en exclusiva un vídeo que vam preparar aquest estiu amb testimonis exclusius de pares, amics i persones properes al cas de Guillem. Tots ells estan col·laborant en la campanya per mantenir viva la seua memòria.

Necessitem mans i veus per seguir endavant amb la campanya i aconseguir realitzar les activitats. Per això us demanem que si us agrada el vídeo, el compartiu a xarxes, per WhatsApp o per qualsevol altre canal. És necessària la implicació de totes per portar el missatge com més lluny, millor.

Esperem que us agrade el que estem creant i qualsevol proposta, serà benvinguda. Entre tots, podrem aconseguir-ho.

La Lluita Continua


CAST

Buenos días!

Queríamos compartir con vosotros en exclusiva un vídeo que preparamos este verano con testimonios exclusivos de padres, amigos y personas cercanas al caso de Guillem. Todos ellos están colaborando en la campaña para mantener viva su memoria.

Necesitamos manos y vocesleer más

#01 / Endavant! La Lluita Continua! // Adelante! La Lluita Continua!

CAT

Hola verkamista,

Cada dia som més! Volem informar que el director de la pel·lícula “La Mort de Guillem”, Carlos Marques-Marcet ha estat nominat aquest divendres als premis Feroz per la pel·lícula “Els dies que vindran” i per la sèrie “En el corredor de la mort”. Tenim amb nosaltres talent, sensibilitat i màgia per a una lluita històrica.

Inici del rodatge // Yani Collado interpreta a Guillem Agulló.
Inici del rodatge // Yani Collado interpreta a Guillem Agulló.

Ja han signat el manifest més de 1.000 persones i entitats, però encara queda molt recorregut per fer i tu pots ajudar-nos explicant “La Lluita Continua” a amics i familiars, amb el boca a orella i a les xarxes socials. Anima'ls a venir a la premiere, al concert o a comprar el llibre!

INSTAGRAM @lalluitacontinua

TWITTER @lluita_continua

FACEBOOK La Lluita Continua

Entre totes podem fer-ho possible. Contra el feixisme serem milers i guanyarem! Comparteix, difon i fes que la memòria de Guillem continuï creixent. Entre totes, podem aconseguir-ho.

Us deixem leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies