❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Tresdeu

La Revista Tresdeu naix a València el 2012 amb la intenció de posar en valor la cultura valenciana. Actualment s'hi pot trobar l'actualitat musical, cultural i de tendències que tenen com a referència el País Valencià. Aquí hi trobareu totes les campanyes a les que hem donat suport i difusió!

7
Projects
1k
Sponsors
47k
Euros raised

Revista Ferida. Històries de pilota valenciana.

Ferida és una revista en format paper dedicada a la pilota valenciana. Entrevistes, fotografies, reportatges, il·lustracions i relats formaran part del primer número, que busca contar i celebrar l'esport valencià per excel·lència. Sempre amb qualitat, honestedat i una estètica acurada.
Magazines / Sport
155
Patron
3.144€
From 3.000€

No podem deixar de recomanar-vos Ferida, una nova eina per acostar al públic en general l'esport valencià per excel·lència. Històries sobre pilota valenciana amb disseny i gust. Troba tota la informació sobre Ferida a la Tresdeu!

Disc de Novembre Elèctric amb els poemes d'Hèctor Serra

Novembre Elèctric ha enregistrat un disc a partir dels textos del poeta Hèctor Serra. La il·lustradora Inmarcesible ha pres eixos textos i els ha convertit en dibuix.
Indie / Pop
96
Patron
2.485€
From 2.000€

Torna Yeray Calvo (Novembre Elèctric) a la càrrega. Aquesta vegada amb els poemes d'Hèctor Serra. Amplia la informació a la Tresdeu.

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.