❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Desnaturalitzats

Sèrie de documentals de natura realitzats als espais naturals de Catalunya.

0
segons
61
Aportacions
2.255€
De 2.250€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Sèrie de documentals de naturalesa realitzats als espais naturals de Catalunya.

Aquesta sèrie consta d'un pilot: El riu desANIMAT, realitzat al riu Llobregat i una proposta de tres capítols més que es duran a terme en els espais naturals periurbans de: Montserrat, Aiguamolls de l'Empordà i Collserola.

Els objectius principals són: l'educació ambiental i donar a conèixer als habitants de les ciutats la natura que encara tenen al seu voltant i la importància de conservar-la. D'aquesta manera, ressaltant la riquesa ambiental de la zona, s'espera que la gent adopti una posició més respectuosa amb el medi i demani la seva protecció als polítics.

També, donar una alternativa per veure animals que no sigui anar a un zoològic, proporcionant unes pautes de comportament a la natura i així poder gaudir-ne de la manera més respectuosa possible

Docu-sèrie de naturalesa realitzada en els espais naturals de Catalunya.

Irene fa documentals d'animals i, per això, busca els experts en fauna i flora de cada zona amb l'objectiu de poder mostrar a l'espectador els ecosistemes que es desenvolupen al seu voltant.

Uns documentals de naturalesa atípics que busquen aproximar l'espectador a la naturalesa que té al costat de casa, de la forma més respectuosa possible i sense desvincular als animals de les condicions ambientals en les quals es troba el seu entorn. Sent així, un exemple de comportament i acostament a la naturalesa que promogui l'autoreflexió del mateix espectador.

-Collserola:

La serralada de Collserola o massís de Collserola és una àrea muntanyosa de més de 8.000 ha situada als afores de la ciutat de Barcelona. Es tracta d'un entorn molt humanitzat però, encara podem trobar animals silvestres?

Collserola. Font: http://collserolaverda.cat/
Collserola. Font: http://collserolaverda.cat/

-Montserrat:

El massís rocós de Montserrat ha estat considerat tradicionalment com la muntanya més important i significativa de Catalunya. Actualment el seu monestir és una gran atracció turística per als visitants de Barcelona i, la seva geografia, un santuari per a aquelles persones que gaudeixen escalant les seves agulles i passejant per la seva sinuosa silueta.

Com ha afectat tot aquest enrenou a la biodiversitat? És possible endinsar-se en una part menys desnaturalitzada?

Montserrat. Font: https://www.musement.com/
Montserrat. Font: https://www.musement.com/

-Aiguamolls de l'Empordà:

És un parc natural situat a l'esplanada entre les desembocadures dels rius Fluvià i Muga. Un lloc que, juntament amb el delta del Llobregat i el delta de l'Ebre, forma part de les zones humides més importants de Catalunya.

Els aiguamolls són un dels ecosistemes més amables per a la proliferació de vida i per al descans de les llargues migracions; per això és relativament fàcil veure gran varietat de fauna, però, ¿Com hem de relacionar-nos amb el lloc perquè aquestes condicions, tan idònies, no canviïn?

Aiguamolls de l
Aiguamolls de l'Empordà. Fonts: http://redcostabrava.com

Irene

Oficialment directora, càmera i personatge; extraoficialment, també faig la resta de coses amb l'ajuda de Gio.

  • "El pilot és el resultat del meu treball de final de grau. Penso que el cinema et dóna el poder d'alçar la veu i, per això, jo voldria dir que no vull viure en un món en el qual se sentin més cotxes que ocells. "*

Instagram Irene

Gio

Encarregat de gravar les escenes on surt Irene, ajudant de so, ajudant de muntatge, ajudant de preproducció ,, RRSS, i, en definitiva, una mica de tot (becari).

  • "La meva manera d'entendre la fotografia és la d'aprofitar al màxim la llum natural i no abusar de l'artificial, d'aquesta manera no s'altera la realitat. Això representa i s'adapta al que qu

Instagram Gio

  • Els mecenes que hagin aportat la quantitat que fa referència a les recompenses de fotografies digitals o impreses, les podran escollir d'entre les següents imatges:

  • També tenim adhesius, samarretes, tasses i tote bags:

  • I els següents pòsters:

  • Les aportacions es distribuiran de la següent manera:

Com pots ajudar sense invertir diners?

Molt fàcil! Desnaturalitzats participa a Tube de d'assaig "un projecte col·laboratiu que dóna projecció a nous talents que busquen crowdfunding a Barcelona. Començant pel pilot i la crida per aconseguir els diners a Verkami per fer una segona temporada"; per tant, com més visibilitat tingui el projecte a les xarxes, més possibilitats tindrem. A més a més !, Btv ens ajuda econòmicament si ens segueixes a Twitter uses aquest hashtag: #beteveDesnaturalitzats. Així de senzill.

*Ens posarem en contacte amb els mecenes un cop hagi finalitzat el Verkami.

calendari
calendari

*Les recompenses es començaran a enviar tan bon punt com finalitzi el Verkami. Aquelles recompenses que requereixin la finalització del projecte com (la totalitat dels links de descàrrega o la música oficial), seran entregades després del període de postproducció.

*Les recompenses relacionades amb activitats organitzades es duran a terme durant el transcurs del projecte. Tota la informació sobre dades i esdeveniments a escollir la podreu trobar a les nostres xarxes socials.

Instagram: desnaturalitzats
Facebook: desnaturalitzats
Twitter: Desnaturalitza1*

*Recorda utilitzar el Hashtag #beteveDesnaturalitzats.

Per veure el capítol pilot i saber perquè has d'apostar per nosaltres, pots entrar a:
Tube d'assaig

i buscar el nostre programa.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

10 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • soniaarizmendi

    soniaarizmendi

    más de 4 años

    Proyectazo! Mucho ánimo!!

  • Desnaturalitzats

    Desnaturalitzats
    Autor/a

    más de 4 años

    Moltes gràcies!! :)

  • eLOI

    eLOI

    más de 4 años

    Molta sort!

  • Desnaturalitzats

    Desnaturalitzats
    Autor/a

    más de 4 años

    Moltíssimes gràcies Ther!! Junts el farem possible! :)

  • ther

    ther

    más de 4 años

    ho acabo de veure per Betevé i em sembla molt bona idea! endavant amb el projecte nois!! :)

  • Desnaturalitzats

    Desnaturalitzats
    Autor/a

    más de 4 años

    Moltes gràcies Jordi!!

  • Jordi Valle

    Jordi Valle

    más de 4 años

    Molt bó el documental. Vull més.

  • Desnaturalitzats

    Desnaturalitzats
    Autor/a

    más de 4 años

    Es un placer colaborar con gente como tú!

  • Ferran López Gil

    Ferran López Gil

    más de 4 años

    Es un placer poder aportar con mi granito de arena.

  • Ferran López Gil

    Ferran López Gil

    más de 4 años

    Es un placer poder aportar con mi granito de arena.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies