❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Com jo - Exposició itinerant de fotografia documental sobre el fet trans*

Projecte de sensibilització sobre el fet trans*. Exposició de fotografia documental que ens apropa a les experiències de les protagonistes.

Sílvia Blanco

Un projecte de

Creat a

0
segons
57
Aportacions
1.505€
De 1.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Com jo és un projecte que es basa en una exposició itinerant de fotografia documental sobre el fet trans*. Pretén ser una eina de sensibilització i de pedagogia per trencar amb estigmes i fòbies. Sobretot per denunciar la patologització que s’atribueix a les persones trans* i reivindicar que se'n parli com un fet social, cultural i polític. Així doncs, l’objectiu és educar sobre la qüestió trans*, trencar amb la transfòbia i amb els gèneres normatius.

Submergits en la societat de la informació i constantment bombardejats per noticies i imatges que acaben esdevenint banals, crec que és important apostar per projectes que reafirmen la funció de les pràctiques documentals i artístiques com un instrument per al canvi social. Entenc la fotografia com una eina d'empoderament social i com a mecanisme i mitjà vehicular per denunciar, visibilitzar, conscienciar i canviar les realitats (injustes) que ens envolten.

Els beneficis que s’obtinguin, de la taquilla inversa i de la venta de còpies de les fotografies durant les exposicions, es destinaran a projectes benèfics d’associacions trans*.

Les recompenses que podeu obtenir són:

  • Aparèixer com a mecenes al cartell promocional de l’exposició.

  • Visita guiada que duran a terme les protagonistes.

  • Pòster promocional de l'exposició.

A recollir a la inauguració a Sol de Nit (Pl. del Sol, 9, Barcelona).

  • Dues postals de fotografies. A recollir a la inauguració a Sol de Nit (Pl. del Sol, 9, Barcelona).

  • Organitzar l’exposició al teu municipi. Si t’agradaria apropar aquest projecte al centre cívic de la teva ciutat, a un centre cultural, a un bar, o a qualsevol altre espai, ho gestiono! (Aquesta opció només és possible organitzar-la a Catalunya).

Em dic Sílvia Blanco i he col·laborat com a fotògrafa, redactora, auxiliar de càmera i de producció a diferents mitjans de comunicació. L'any 2017 vaig dirigir el documental Goorgorlou, sobre el col·lectiu subsaharià que recull ferralla a Sabadell (Barcelona), que actualment forma part d'un projecte de sensibilització. El projecte que presento ara, Com jo, forma part del meu Treball de Final de Grau de la Universitat de Barcelona.

*

Fotograma del documental Goorgorlou
Fotograma del documental Goorgorlou

*

Les vostres aportacions aniran destinades a finançar els costos de les exposicions del projecte!

  • Impressió de les fotografies en alta qualitat.

  • Material per emmarcar i penjar les fotografies.

  • Despeses de gestió.

  • Despeses de promoció.

La primera exposició tindrà lloc a partir de la darrera setmana del mes de juny i durant el juliol del 2019 a Sol de Nit (Pl. Del Sol, 9, Gràcia, Barcelona).

La visita guiada la realitzarem la darrera setmana del mes de juny o a finals del mes de juliol. Us ho confirmaré per correu electrònic.

S'organitzaran més exposicions i visites al llarg de l'any. Si no podeu assistir a aquesta primera exposició, us enviaré un correu per tal que pugueu anar a una altra.

Les postals i els pòsters els podreu recollir el dia de la inauguració de la primera exposició (juny-juliol) a Sol de Nit (Pl. del Sol, 9, Gràcia, Barcelona).

Si no podeu assistir, envia un correu a: [email protected] i podreu passar-les a recollir un altre dia.

Si has escollit l’opció d’organitzar l’exposició a la teva ciutat, em posaré en contacte amb tu al setembre per començar a gestionar-ho.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

5 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Raquel

    Raquel

    casi 5 años

    La transexualitat, una realitat que estem experimentant gràcies a una personeta molt petitona.. Una realitat que s'ha de visibilitzar. Endavant amb aquest projecte! Ja tenim ganes de veure'l :)

  • Pau

    Pau

    casi 5 años

    Endavant i molta sort amb el projecte Sílvia!

  • Rita Tejerina

    Rita Tejerina

    casi 5 años

    Endavant i q el teu granet d sorra faci un món millor

  • xavierbt

    [email protected]

    casi 5 años

    💪👍

  • HelenaFajula

    HelenaFajula

    casi 5 años

    Let's gooo!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies