❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Maties

Maties

Castellón de la Plana

Surfejo sobre versos precaris, tractant de mantenir l'equilibri i no caure en la desesperació. Trobo que el micromecenatge és una forma interessant de finançar col·lectivament projectes que neixen a contracorrent. Crec que ens dona l'oportunitat d'impulsar projectes al marge de les grans empreses productores de cultura, facilitant als creadors llibertat i independència, un fes-t'ho tu mateix amb xarxa. Somnis impossibles es fan realitat gràcies al desig col·lectiu, al suport mutu i al compartir els somnis amb els altres, donant-los força fins que travessen l'espill. Ens trobem per ací! Volem entre papallones de somnis i projectes que amb petites aportacions ajudem a néixer! Salut i endavant!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies