❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Solo/Pep Tosar

Esplèndid i desconegut relat autobiogràfic de Strindberg. Pep Tosar, intèrpret d'algunes delicatessen que hem degustat en els darrers anys, dóna alè al Strindberg que, emmirallant-se en un Estocolm modern i canviant, repensa les seves lluites amb les dones, amb la societat i amb si mateix.

La Trilateral

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
103
Aportaciones
6.030€
De 6.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Des del dia que vaig topar-me en una llibreria amb Ensam –que vol dir “sol” en suec– he sabut que tenia una petita gran obra a les mans. Un relat que deixava enrere els textos més realistes, simbòlics i expressionistes de Strindberg, i que parlava sense filtres als homes i dones contemporanis: a nosaltres. “Ensam” és l’expressió d’una esperança humana compartida: la possibilitat de tornar a començar, i de, per una vegada, no errar-la. Un viatge introspectiu, intens, on la música és la força redemptora.

La qualitat del text, la fortuna de comptar amb un actor com Pep Tosar , la col•laboració de Carolina Moreno, especialista en literatures nòrdiques, la participació de David Anguera, actor i músic, i les inestimables aportacions d’ Alfons Flores, responsable de l’espai escènic, de Pauet Riba, creador del videoart i el mapping, i el càlid i amistós suport de totes les persones que conformen l’equip, m’han decidit a compartir aquest projecte amb vosaltres.

La vostra energia i generositat farà possible el somni de materialitzar-lo i el gust de gaudir-lo. Moltíssimes gràcies, mecenes!

Teresa Vilardell

Dramatúrgia i Direcció

A què destinarem les vostres aportacions?

Hem ideat tot un seguit de recompenses, en funció del valor de les vostres aportacions, que seran destinades a la creació i producció de l’espai escènic i a la remuneració d’una part de l'equip artístic.

On s'exhibirà l'espectacle?

  • L'assaig general de Solo/Pep Tosar tindrà lloc dijous dia 20 de novembre de 2014 a les 21.00h al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet.

  • L'estrena de Solo/Pep Tosar tindrà lloc el divendres 21 de novembre de 2014 a les 21:00h al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet.

  • L’estrena al Teatre Akadèmia tindrà lloc el 29 de gener a les 20:30h i l’espectacle es representarà fins al 8 de febrer. Les funcions són de dimecres a dissabte.

  • També està previst que l’espectacle rodi per Catalunya.

Com us farem arribar les vostres recompenses?

  • La vostra menció s'inclourà en els crèdits del vídeo final de l'espectacle.

  • Les vostres dades s'inclouran en un llistat a la taquilla del Teatre i així podreu obtenir, el mateix dia de la representació, la vostra recompensa.

  • Els tiquets de Pappa Sven i les ampolles de Purity Vodka s'entregaran a la taquilla del Teatre el dia que hi assistiu.

  • El sorteig es realitzarà una setmana abans del dia de l'estrena al Teatre Akadèmia, i el resultat serà publicat a la pàgina del projecte a Verkami. Contactarem personalment amb el guanyador o guanyadora, que podrà recollir els tiquets el dia de l'estrena al mateix Teatre Akadèmia.

  • L’enregistrament, fotografies i dramatúrgia de l’espectacle s’enviaran on line.

  • El sorteig d’un menú degustació per a dues persones a l’exquisit restaurant suec Pappa Sven es realitzarà el dia de l'estrena al Teatre Akadèmia.

Els nostres col·laboradors en les recompenses

Purity Vodka

*Caràcter, cos i suavitat. El vodka amb autèntica personalitat pròpia.

Provinent d'Ellinge Castle, un meravellós enclavament del segle XVII al sud de Suècia. El seu procés de destil·lació 100% artesanal combina les tècniques més antigues d’elaboració amb la més moderna innovació, completant un total de 34 destil·lacions. El seu caràcter únic l’ha convertit en el vodka ultrapremium més premiat del món.*
www.purityvodka.com

purity
purity

Pappa Sven

Exquisit Restaurant suec a Barcelona. Amb Nina Olsson com a propietària, Pappa Sven és un restaurant professional que destil·la una veritable passió pels aliments i begudes sueques. Entorn únic Pappa Sven és perfecte per gaudir d'un agradable dinar o sopar amb la inspiració i la passió per la cuina sueca.
www.pappasven.es

Amb el suport de

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Amb la col·laboració de

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet - Ambaixada de Suècia - Teatre Sagarra

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#04 / La gran culpable de tot plegat: Teresa Vilardell

Avui us presentem el pes pesant de tot aquest enrenou. Ella és la Teresa Vilardell, la directora de l'obra. Està convençuda que la cultura no és un bé de consum qualsevol i lluita per fer arribar projectes de risc artístic als escenaris d'arreu de Catalunya.

2 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Montserrat Tolosa

    Montserrat Tolosa

    más de 9 años

    Ets genial! Teresa, no he arribat a temps per l'aportació, però si em necessites, per qualsevol cosa, pots contar-hi. Endavant i fins aviat guapa.

    Una forta abraçada!!!

    Montserrat

  • Lluís Filella

    Lluís Filella

    más de 9 años

    Endavant Teresa !

    Jo ja he col.laborat !

    Lluís Filella

#06 / Sorteig d'un sopar per a dues persones

Atenció, mecenes!

Ahir vam celebrar el sorteig d'un sopar per a dues persones a l'exquisit restaurant suec Pappa Sven en el qual han participat els trenta mecenes que van aportar 100€ al nostre projecte.

Per tal de deixar clar que no hi ha hagut manipulació del sorteig, us adjuntem aquest petit vídeo on es veu com ho vam fer ahir, en sortir de l'assaig.

El guanyador amagat rere les incials E.G., ha resultat ser Edgar Gallart. Felicitats, Edgar!

#05 / A punt d'estrenar!

Doncs ara ja sí, estem a punt d'estrenar aquest espectacle al Teatre Akadèmia, cuit amb tanta paciència, llaurat amb tant d'esforç, i que sense la vostra confiança i generositat no hauria estat possible, encara no seria possible.

L'August Strindberg encarnat per en Marc Martínez està a punt per trepitjar l'escenari.

I per fer-lo possible ja només falta, doncs, trobar-vos a la sala del Teatre Akadèmia, on serem a partir d'aquest dimecres 28 de gener, i fins diumenge 8 de febrer.

http://tempsdelespectacle.blogspot.com.es/2015/01/solo-al-akademia.html

#04 / La gran culpable de tot plegat: Teresa Vilardell

Avui us presentem el pes pesant de tot aquest enrenou. Ella és la Teresa Vilardell, la directora de l'obra. Està convençuda que la cultura no és un bé de consum qualsevol i lluita per fer arribar projectes de risc artístic als escenaris d'arreu de Catalunya.

#01 / Els culpables de tot plegat: Rubèn Taltavull

Res millor per conèixer un projecte que saber qui hi ha al darrere, qui s’encarrega de fer moure els engranatges d’aquesta màquina en moviment. És per aquest motiu que, a partir d’ara, us presentarem, mica en mica, els culpables de tot plegat.

Comencem avui amb el Rubèn Taltavull, cap tècnic, dissenyador i il·luminador de “SOLO/PEP TOSAR”.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies