❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Trilateral

La Trilateral

Barcelona

L’Associació Cultural “La Trilateral” fou fundada el 2004 per Miquel Casamayor, Fina Rius i Teresa Vilardell, a fi de disposar d’una petita estructura que ens permetés produir i distribuir els nostres projectes més personals. Projectes on la creació i la investigació ocupessin un lloc decisiu . De fet, ens hem centrat en l’exploració de les possibilitats dramàtiques i compositives de textos no teatrals, com relats, poemes i assaigs; més concretament, en la seva vertebració i en la revelació de la seva acció dramàtica, cercant-ne l’expressivitat sonora i verbal, i molt especialment , la seva materialitat visual i plàstica.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies