❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de PulpoPop!

PulpoPop vol fer realitat el seu nou disc que anirà més enllà del pop!

Pulpopop

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
150
Aportaciones
3.565€
De 3.400€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

PulpoPop som un grup que ens ha tocat ser, segons la premsa especialitzada, ‘els estrambòtics’ dins el panorama català. Alguns periodistes també han dit que som el grup ‘irreverent i agosarat’ del panorama. Amb més de 120 concerts i 200 entrevistes a les nostres esquenes PulpoPop el componen músics formats al Taller de Músics de Barcelona, l’E.S.M.U.C o el Liceu.

Els PulpoPop ara ens ha arribat el moment de fer ‘El disc’, un disc que deixarà enrere els PulpoPop jutjats per la seva extravagància i imatge; i obrirà la porta a una nova música. Una música única que connecti amb el món. Sols amb la música i la paraula viva: el sentiment.

PULPOPOP SOM:

Pau Boïgues (Pop): guitarres i cors

Edgar Massegú (Pulpo): Veu, piano, teclats, percussió i cors

Marc Bódalo: Bateria

Manel Fortià: contrabaix i baix

Xavi Pendón: Saxo Tenor i Clarinet

Raül Gallego: Trompeta

Moisès Hidalgo: Tuba, Trombó

PERQUÈ MECENATGE?


Perquè volem continuar mantenint la qualitat sonora. Després d’haver publicat els discos Cuit! i Precuit!(Discmedi) i haver participat amb cançons en molts altres cds recopilatoris, ara és el moment de fer ‘El disc’ . Un disc diferent als altres: amb temps i total consciència, amb calma, amb un so propi PulpoPop més enllà del pop. Un disc que connecti Catalunya amb el món a partir d’unes lletres en la transcendència dels temps, lletres que explicaran emocions intangibles com la voluntat, la covardia, l’esperança o el dubte... ens ho explicarà un timbre de veu particular; una música personal i uns arranjaments ja característics de metalls i corda marca de la casa.

Sobretot el que aconseguirem amb el micromecenatge és temps. Parar el temps mentre gravem per posar-hi tota la nostra essència i concentració.

El mecenatge com quan vàrem fer la Gira jardí ens permet un contacte directe amb el públic, amb vosaltres. Permetrà que formeu part també del grup i de la nostra música, de la vostra música.

QUE FAREM AMB LA VOSTRA AJUDA?

Ajudar a pagar els dies d’estudi, les mescles, el ‘mastering’, els músics col•laboradors, etc. I fer-ho amb enginyers i material de primera línea per mantenir una bona qualitat sonora.

En el cas que superem la xifra, invertirem en el videoclip del primer senzill o al nou vestuari que la dissenyadora Carme Puigdevall ja està confeccionant.

CALENDARI

El novembre entrarem a gravar. A finals de febrer sortirà el disc i després vindran les presentacions de la nova gira,

Us mantindrem del tot informats!

ENVIAMENT

Tot el material que us hem d’entregar us el donarem al concert de presentació del disc; així serà una bona manera de conèixer-nos.

En el cas que algú sigui de molt lluny i no li sigui possible venir a caps dels concerts de presentació del disc, el material li enviarem per correu postal.

LES SAMARRETES

Aquests serà el disseny de les samarretes que obtindreu. Es tracta d'un disseny exclusiu pel Verkami:

Sóc mecenes de PulpoPop per tan sóc un tentacle dels PulpoPop!!

Visita’ns:

PulpoPop al facebook

PulpoPop al twitter

PulpoPop a la seva web

PulpoPop al Flickr

PulpoPop al youtube

Observa'ns, escolta'ns:

PulpoPop a l'Auditòri de Girona

PulpoPop, videoclip de Pal

PulpoPop, videoclip de 'Tots els motors' d'Antònia Font

(Agraïments: A la fotografia de la portada d'Oriol Amargant a l'espai cedit per Bricoceràmic Girona i a la resta de fotografies obra de Marçal Morell)

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Tofa

    Tofa

    casi 11 años

    Ep! jo no conec en Pau, però crec que el meu nebot és alumne seu (Adrià López-Arenas, de la Cellera). Si és així li podeu donar a ell i ja me'l farà arribar... Si em voleu respondre per email: [email protected] (no publiqueu això a verkami :-P)

  • Pulpopop

    Pulpopop
    Autor/a

    casi 11 años

    Sí, en Pau te el teu sobre, em comenta que dijous te'l dona a l'escola de música si et sembla, una salutació!

  • Tofa

    Tofa

    casi 11 años

    On us puc donar la meva adreça per rebre el disc i la samarreta per haver estat un mecenes vostre? No he pogut venir a cap dels vostres concerts...

  • Pulpopop

    Pulpopop
    Autor/a

    11 años

    Benvolgut Jep Ro.Ma,

    no ens canviarem el nom, t’explico, el nom PulpoPop el qual el tenim patentat, és un artefacte estètic en si mateix. El Pop té 8 tentacles, el nom te 8 lletres i cada lletra i cada tentacle és un component del grup. També repeteix 4 cops la lletra P i es crea una al•literació de sons consonàntics que la dota d'una certa musicalitat o que repta a qui la llegeix a no entrebancar-se. De la mateixa manera que en la nostra cançó vull voler volar l’al•literació de sons consonàntics semblen que esdevinguin en brunzit volador d'un insecte.. Nabokov afirmava que la paraula ‘butterfly’ en moltes llengües tenia més d'una síl•laba ja que la paraula volia imitar l'onomatopeia del batre de les ales. Així doncs la paraula PulpoPop el que fa és donar-nos pistes del joc fonètic de significat i significant en relació a la melodia que tan utilitza el grup. En definitiva jugar amb la llengua, ja que PulpoPop també podria ser Pulp o Pop, per tan també hi ha una picada d'ullet amb el grup Pulp i de retruc amb la seva cançó ‘gent normal’. Sí, nosaltres també som gent normal. El Pop també vol dir 'popular' som una gent normal que pretén fer una música que va més enllà del pop amb influències de tota mena en un pop 'normal'. Moltes gràcies Jep per la consulta, esperem que us agradi el disc! Salutacions!

  • Jep Ro.Ma.

    Jep Ro.Ma.

    más de 11 años

    pregunta: de debó evolucionareu més enllà del pop? si és així, bé pel grup, però aleshores haureu de canviar el nom, no? o el deixareu per a escar... d´alguns?

#07 / PulpoPop a Barcelona i Blanes

Benvolguts mecenes, ja estan viatjant les últimes recompenses vostres, calculem que la setmana que vé tots ja haureu rebut la vostra recompensa,

gràcies per haver fet aquest disc realitat, ja han sortit les primeres crítiques i són excel·lents, n'hem fet un post: http://www.pulpopop.com/2013/05/03/propera-parada-pulpopop-a-lfnac/

pels que no vàreu poder venir a Arenys us volem fer saber que avui serem prsentant el disc a l'FNAC Illa Diagonal de Barcelona a les 19h (gratuït)

i el diumenge 12 de maig a les 19h estarem presentant el disc al Teatret del Centre Catòlic de Blanes (5€, socis: 3€)

Us hi esperem!

salutacions,

pulpopop

#06 / Concert dels mecenes!

Benvolguts Mecenes, ja tenim aquí el concert per a vosaltres, el concert dels mecenes, el concert del que cadascú de vosaltres disposa de dues entrades gratuïtes per venir. Allí us darem les recompenses a les vostres aportacions al Verkami.

Responeu-nos el correu que us vàrem enviar dissabte indicant els noms i cognoms de les persones que vindreu així quedareu apuntats a la llista de l'entrada. O també enviant-nos un correu a [email protected]

Serà aquest diumenge 21 a les 19h de la tarda a l'Ateneu d'Arenys de Mar dins el cicle Fem Ateneu.

com arribar:

Google maps: http://bit.ly/XyN0kC

Carrer Josep Anselm Clavé, 22

08350 Arenys de Mar, Barcelona

Serà un concert a trio i acústic en un espai idíl·lic, acollidor i alhora teatral. Ho hem volgut fer a una hora molt familiar i un diumenge, ja que Arenys és una localitat costanera molt bonica ideal per passar-hi un diumenge en un dia primaveral.

Gràcies a l'equip humà del Fem Ateneu per posar-nos-ho tot de cares.

leer más

#05 / Ja tenim portada del disc!!

Benvolguts mecenes,

avui hem fet pública la portada del disc, obra de l'artista Xevi Vilaró.

També hem avançat el 'track-list' del disc i alguns detalls més.

Aquí teniu l'enllaç amb el post al web:

http://www.pulpopop.com/2013/03/26/nou-disc-dels-pulpopop-el-12-dabril/

També dir-vos que ben aviat aviat us anunciarem el lloc del concert gratuït per vosaltres.
Estem treballant de valent aquests dies perquè tot surti fantàsticament bé!

De moment pel que fa al primer concert de presentació del divendres 12 d'abril a la Sala Tourmix de Girona dins el Festival Strenes i compartint escenari amb els Quart Primera hem aconseguit que pugueu disposar d'entrades 2x1!! Estem elaborant una llista, si voleu disposar d'aquesta promoció envieu-nos un correu a [email protected] indicant el nom i cognoms amb un 2x1 darrera, ex: 'Victor Sauler Portal2x1' (les entrades valen 10€) per tant amb el 2x1 costen 5€ cada una.

Desitgem que us agradi la portada!

Us mantindrem informats!

pulpopops

#04 / Convocatòria mecenes: rodatge videoclip pulpopop!

Benvolguts mecenes,

Us escrivim de nou per convidar-vos a participar al rodatge del videoclip del ‘single’ del nou disc: la cançó ‘Tres desmais’. Serà aquest dissabte 9 de març a les 16:45 a la porta de l’Hotel Porta Fira (Plaça Europa n. 45, 08908) de l’Hospitalet de Llobregat. Es tractarà de fer una escena com d’un exèrcit de gent baixant pel carrer.

Us fem arribar un google maps:

mapa

Sapigueu que hi ha bon aparcament i s’hi arriba també amb ferrocarril baixant a la parada d’Europa Fira.

Us fem arribar una foto de l’Hotel, perquè veieu que no té pèrdua ja que té una fisonomia arquitectònica molt característica.

I es que estem d’enhorabona, ja tenim el disc acabat i masteritzant-se a l'estudi del mestre Yves Rousell a Barcelona. Creiem que amb un parell de setmanes l'enviem a la fàbrica!

Els encarregats del rodatge del clip serà la prestigiosa productora Fitzcarraldo Films

Aqui teniu un exemple del seu treball, el videoclip de l’artista Pablo Alboran:

leer más

#03 / Benvolguts mecenes ja tenim samarretes i ben aviat el disc!

Les samarretes han quedat molt bé; són gruixudes 100% cotó, unes talles molt correctes i amb un estampat molt fi: esperem que us agradin!

El disc ja quasi el tenim enllestit, ja està de camí a França per ser masteritzat; ja hem anunciat el títol; es dirà “la batalla dels dubtes” i el gran pintor amic i artista Cellerenc Xevi Vilaró n’ha fet la portada. També la productora està preparant el videoclip del single “Tres desmais”. Estem treballant de valent gràcies a vosaltres!!

D’altra banda ja tenim un concert de presentació del disc. Serà el 12 d’abril al Festival Strenes de Girona a la Sala Tourmix comprar entrades ens hem hagut d’adaptar al funcionament del festival i per tan no hem aconseguit la gratuïtat de les vostres entrades, la dels mecenes ;però no patiu! Estem preparant una nova data en un lloc que pugueu estar asseguts i en un horari més familiar tal com havíem promés.

leer más

#02 / Trobada de mecenes i PulpoPop amb TV3 a l'estudi

Benvolguts mecenes, benvolguts tentacles!

L’endemà mateix que vosaltres amb el vostre ajut decidíssiu fer realitat el nostre nou disc ja ens vàrem tancar a l’estudi a gravar. I aquí estem, fent un treball detallista i minuciós tal com volíem; concentrats; lluny de la voracitat del món.

Avui hem tingut una grata sorpresa; ens han trucat de TV3 per explicar-nos que sabien de l’èxit del nostre Verkami i de la bona idea de les banyeres i que en volíen fer un reportatge pel telenotícies.

Us volem convidar doncs a formar part d’aquest reportatge; el rodatge serà aquest divendres a les 16h al mateix estudi on estem gravant el disc, seria fantàstic que poguéssiu venir! Aquí teniu l’adreça i les coordenades google maps:

MUSICLAN RECORDING ESTUDIOS
Veïnat de Santa Eugenia 3 17742 Avinyonet de Puigventós, Alt Empordà; Girona

MUSICLAN

leer más

#01 / Moltes gràcies 89 tentacles, comença el compte enrere!

Benvolguts 89 mecenes, Benvolguts 89 tentacles,

i és que ja som 89 això comença a ser molta gent!

primer de tot moltes gràcies a tots! Els qui hem pogut saber qui hereu us ho hem agraït a través de facebook o twitter, els altres aprofitem aquesta entrada al bloc per també donar-vos moltíssimes gràcies!

Entrem ja a la recta final; als últims 10 dies del Verkami, tan sols us volem demanar si ens voleu donar un cop de mà compartint la nostra campanya entre els vostres amics, germans , famílies, us estarem immensament agraïts!

Estem anant aquests dies molt atrafegats ja que tot va endavant, ja tenim les dates de l'estudi tancades (del 18 al 30 de novembre), tot assajat i fins i tot podem anunciar que el quartet de corda Quartet Gerió col•laborarà en dues balades del disc.

Estem aquests dies carregats d'energies positives,… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies