Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

SONA9 + SONS

Els concursos Sona9 i Sons de la Mediterrània sumen forces amb Verkami per fer realitat les propostes dels nous talents de casa nostra. Tots els grups participants d’ambdós concursos podran gaudir d’una campanya a Verkami amb condicions molt especials així com un Premi Verkami pels grups reconeguts amb el Premi del Públic per fer realitat el seu treball. Fem plegats que la música segueixi sonant!

16
Proyectos
2k
Mecenas
47k
Euros recaudados

L'Arbre Vermell, primer disc de Paper de plàstic

Després d'uns mesos de treball intens, ja estem preparats per gravar el nostre primer disc! Només ens falta un últim esforç perquè això no es quedi al local d’assaig... Ens ajudes a fer-ho realitat?
Rock
51
Mecenas
2.025€
De 1.000€

Al Sona9 s'hi van presentar com a quartet, però el Premi Èxit 2016 el van obtenir com a duet. 'L'Arbre Vermell' és el resultat d'una època plena de canvis, alçat amb la suma de moltes confiances.

ABANS ESTÀVEM AL MÓN - Nou disc de Bläue

Crowdfunding per finançar l'edició, distribució i oficialitzar el llançament del nou disc de Bläue 'Abans estàvem al món'. Fabricació de 300 vinils destinats a distribució física, campanya de comunicació, llançament "online" penjant el disc a les principals plataformes de música en streaming.
Indie / Rock, Electrónica
97
Mecenas
2.190€
De 2.100€

Guanyadors del Premi Èxit del Sona9 2010 van poder autoeditar-se el segon disc 'Abans estàvem al món' i fer-ne una cuidada edició en vinil gràcies a fans i seguidors.

Primer disc de Parellop

Parellop entrem a l' estudi ! Després del nostre EP "La Vall" i de rebre alguns premis, gravem el nostre primer disc. El nostre estil... rock de bosc i pop de ciutat.
Pop
95
Mecenas
3.550€
De 2.600€

Seleccionats pel Sona9 i amb alguns premis a les espatlles, els gironins Parellop van llançar-se a fer el seu primer disc ferotge, 'Pols', acompanyats dels seus mecenes voraços.

Nou disc de BarraLliure!: "ULISSES".

BarraLliure! som un grup de rock de les comarques Bages i Berguedà amb la seu oficial a Cal Pons. Estem planificant el nostre tercer disc (ULISSES) i hem pensat en tu perquè ens ajudis a fer-ho possible. T'hi apuntes?
Rock
85
Mecenas
2.050€
De 1.500€

Quasi 2 anys després de classificar-se com a Semifinialistes del Sona9 2013 i ja asserenats de les emocions viscudes durant l'anterior disc, van decidir endinsar-se en una nova Odissea anomenada 'Ulisses', que els seus fidels van acollir amb entusiasme.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.