❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Aquest és un projecte de
Discover them all

Un Món de Paraules 2.0: El valencià és divertit!!!

App per a practicar l’ortografia del valencià i ampliar el vocabulari amb activitats interactives, destinada als xiquets/es de 7 a 13 anys

Itbook Editorial

A project of

Category

Created in

0
seconds
133
Pledges
5.041€
From 5.000€
Contribute to the project

Choose your reward

Support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

Per fi les xiquetes i els xiquets valencians poden practicar la nostra llengua de manera entretinguda i motivadora!!!

 • Col·labora en el desenvolupament d'Un Món de Paraules 2.0: l'app per a que els menuts milloren els seus coneixements d'ortografia valenciana a casa o a l'escola, amb versió per a tauleta o mòbil.

 • Amb la teua ajuda volem afegir a l'app 180 activitats interactives per a practicar tot el currículum oficial d'ortografia valenciana d'Educació Primària.

 • Aquesta aplicació estarà destinada a que els xiquets/es de 7 a 13 anys practiquen l’ortografia del valencià i eixamplen el seu vocabulari a un preu assequible per a qualsevol família o col·legi.

Perquè volem que la nostra llengua i cultura també estiga a l'abast de tothom amb les noves tecnologies.

En què consisteix el projecte?

Un Món de Paraules 2.0. serà una app per a tauletes i mòbils (iOS i Android) que multiplicarà els continguts ja existents a Un Món de Paraules 1.0: una aplicació que actualment ja s'està utilitzant a centenars de col·legis públics de la Comunitat Valenciana en pissarra digital, destinada a que els alumnes de Primària amplien el seu vocabulari en valencià amb centenars de paraules noves.

Però ara volem que l'app arribe a totes els famílies i sobretot augmentar el seus continguts, perquè també siga una eina útil per a consolidar els coneixements d'ortografia valenciana.

Jocs de vocabulari ja disponibles en la versió 1.0 de l
Jocs de vocabulari ja disponibles en la versió 1.0 de l'app.

Volem afegir 180 activitats interactives d'ortografia, amb tot el contingut essencial: L'accentuació, els dígrafs, la dièresi, la s sorda i la s sonora, l’apòstrof o els errors més freqüents. Tot el currículum d'ortografia valenciana d'Educació Primària en la mateixa app, tant per a la pràctica a casa com per al treball a classe.

 Prototips de les noves activitats d
Prototips de les noves activitats d'ortografia.

L'app Un Món de Paraules 2.0. comptarà amb:

 • 9 temes de vocabulari, amb 10 activitats interactives cadascun. Amb una ambientació lúdica i motivadora i les il·lustracions de Nacho Gallach.

 • 9 temes d'ortografia, amb 20 activitats interactives cadascun que abastaran tot el currículum oficial d’ortografia en valencià d’Educació Primària: Normes d' accentuació, dubtes i dificultats sobre els lletres (tx i ig, tg i tj, la b i la v, la l i la l·l...), el guionet, la contracció, l’apòstrof, les regles de puntuació...

Característiques destacades:

1. Els seus continguts didàctics estaran elaborats per experts en lingüística en valencià. Les locucions dels textos seran realitzades per narradors valencians natius. La mecànica de les activitats i la ludificació comptaran amb la supervisió docent de professores en exercici en col·legis públics valencians.

2) Crearem una aplicació a un preu reduït, a l'abast de qualsevol família i col·legi públic.

3) Es tractarà d'una aplicació totalment segura per a la infància. Sense publicitat de cap mena, sense recol·lecció de dades per a tercers i sense necessitat de connectar-se a internet perquè funcione una vegada instal·lada a la tauleta.

Per què un micromecenatge?

Centenars de col·legis públics valencians ja utilitzen l'app de vocabulari d'Un Món de Paraules 1.0. des de 2020. Ara, però, apostem pel micromecenatge per a poder ampliar els seus continguts didàctics a l'àrea d'ortografia i, sobretot, per a donar a conèixer a totes les famílies valencianes una aplicació motivadora i eficaç perquè els seus fills i filles consoliden el seu domini de la llengua, i a la qual podran accedir de manera senzilla i econòmica des de qualsevol dispositiu mòbil.

Quadern de 80 pàgines, amb jocs il·lustrats per a practicar el vocabulari en valencià, per a les famílies mecenes de l
Quadern de 80 pàgines, amb jocs il·lustrats per a practicar el vocabulari en valencià, per a les famílies mecenes de l'app.

Les famílies que siguen mecenes ara aconseguiran una llicència de l'app permanent i aquest quadern il·lustrat de jocs de vocabulari de 80 pàgines. Aprofita l'oportunitat! Una vegada llançada l'aplicació, els nous usuaris hauran de pagar una subscripció anual de 5 euros.

Què farem amb els fons recaptats?

Amb els diners recaptats costejarem l'elaboració dels continguts didàctics per part d'experts en lingüística en valencià. També remunerarem la supervisió pedagògica de les activitats per mestres en exercici, així com les locucions a càrrec de narradors valencians (37% del pressupost).

La resta de treball de desenvolupament, com la programació, l'assistència tècnica i el disseny de l'aplicació serà finançat directament per l'equip Itbook (63% del pressupost), perquè confiem que puguem recuperar-ho amb les vendes en el futur.

Sobre les recompenses:

Calendari del projecte:

 • Abril-Maig 2021. Campanya de micromecenatge.

 • Juny 2021. Enviament de la primera part de les recompenses. (Quadern de vocabulari i llicencia de l'app versió 1.0).

 • Juliol-Novembre 2021. Elaboració dels materials didàctics. Disseny i programació de la nova app.

 • Desembre 2021. Publicació en AppStore i Google_Play d'Un Món de Pauraules 2.0 — Ortografia. Actualització automàtica a tots els usuaris de l'app Un Món de Paraules 1.0.

Equip

Itbook som una editorial valenciana en paper i digital, especialitzada en l'aplicació de noves tecnologies en Educació Infantil i Primària des de 2012. Treballem a la ciutat València i a Port de Sagunt i les nostres apps educatives sempre tenen versió en valencià.

Col·labora amb nosaltres!!!

Aprofita aquesta oportunitat d'aconseguir una llicència permanent de l'app sense haver de pagar una subscripció en el futur i ajuda'ns a fer créixer Un Món de Paraules, per a que els xiquets i xiquetes de la nostra terra puguen practicar el vocabulari i l'ortografia valenciana de manera econòmica, entretinguda i eficient en qualsevol tauleta o mòbil.

Perquè aprendre la nostra llengua és molt divertit!

+ Info

Facebook
Twitter
Instagram
Web d'Un Món de Paraules

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

2 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Valentí Acconcia

  Valentí Acconcia

  about 3 years

  Vinga, equip, endavant!

 • Mariví

  Mariví

  about 3 years

  m'agrada

Go back to all the updates

#04 / Objectiu aconseguit!!! Un Món de Paraules 2.0. es farà realitat.

Gràcies a tots els mecenes per ajudar a finançar Un Món de Paraules 2.0. L'objectiu inicial de 5.000 euros ja està aconseguit, i encara falten 7 dies per al final de la campanya de micromecenatge. Així que anunciem una novetat: Si aconseguim arribar als 6.000 euros, a tots els que heu comprat el quadern de vocabulari, us enviarem també una pàgina amb 14 adhesius de "Gosset", el divertit gos protagonista de molts dels jocs de vocabulari d'Un Món de Paraules.

Nou objectiu: Si arribem als 6.000 €, us enviarem gratis 14 adhesius de Gosset!!!
Nou objectiu: Si arribem als 6.000 €, us enviarem gratis 14 adhesius de Gosset!!!

Com que ja estem a prop del final del procés, us anticipem alguna informació d'interès:

Pàgines del quadern de jocs de vocabulari de 80 pàgines.
Pàgines del quadern de jocs de vocabulari de 80 pàgines.

Quan rebreu les vostres recompenses?

La campanya conclou el divendres 4 de juny. A partir d'aquest moment Verkami efectuarà el cobrament de la vostra recompensa i rebreu un mail amb un formulari perquè ens indiqueu a quina adreça postal voleu que us enviem el quadern de vocabulari i la llicència de l'app 1.0. Esperem que en dues o tres setmanes ja haureu rebut tots la vostra recompensa a casa.

Prototips per a la nova secció d
Prototips per a la nova secció d'ortografia valenciana.

I quan estarà llesta la versió 2.0. de l'app amb les activitats d'Ortografia Valenciana?

Aquest estiu començarem a treballar en el desenvolupament de la nova versió 2.0. que afegirà 180 exercicis d'ortografia valenciana per a Educació Primària. El nostre objectiu és que estigui disponible al desembre de 2021. Qualsevol novetat o canvi en el calendari previst, us mantindrem informats. Quan a Apple AppStore i Android Google_Play acceptin les actualitzacions, us informarem perquè pugueu accedir als nous continguts en els quals heu col·laborat.

il·lustracions de Nacho Gallach per a "Un Món de Paraules"
il·lustracions de Nacho Gallach per a "Un Món de Paraules"

Dins d'una setmana acaba la campanya i tornareu a tenir notícies nostres.

Recordeu que durant aquests 7 dies encara és possible adquirir les recompenses al preu especial per als micromecenes. Feu córrer la veu!

Gràcies a Escola Valenciana - EscolaLab per animar-nos a dur a terme aquest projecte. I gràcies de nou a tots vosaltres per ajudar-nos a complir l'objectiu que l'ensenyament de la llengua valenciana estigui disponible en les noves tecnologies.

L'equip Itbook

2 comments

Log in or Sign up to comment this entry.

 • Imma Molina

  Imma Molina

  about 3 years

  L'enhorabona. Ens calen més recursos atractius i didàctics com aquest.

 • Valentí Acconcia

  Valentí Acconcia

  about 3 years

  Felicitats, equip!

#06 / Un podcast i un documental, els dos nous projectes de EscolaLAB 2022

Un podcast i un documental, els dos projectes seleccionats a la segona convocatòria d’EscolaLAB

· El Recapte (podcast)elrecapte.escolalab.org

· Pelletes tornaràpelletestornara.escolalab.org

Escola Valenciana ha presentat els dos projectes que han estat seleccionats a la segona convocatòria d’EscolaLAB, el laboratori de projectes innovadors en valencià que impulsa l’entitat cívica.

El Recapte – Podcast

El Recapte és una proposta de podcast que “vol ser un espai al voltant de la cultura pròpia: la culinària, la lingüística, la social… i la seua relació amb la sostenibilitat i el concepte de vida bona”.

Des d’El Recapte, s’abordaran temes com la gastronomia, la criança o el treball a través de bones pràctiques, siguen valencianes d’arrel o foranes que es puguen incorporar des… read more

#05 / Bones festes i nova informació sobre el projecte Un Món de Paraules 2.0.

Benvolguts mecenes: us desitgem bones festes de tot cor i esperem que estigueu tots i totes molt bé.

Confiem que durant aquests mesos hàgeu gaudit de vostres recompenses, el quadern de vocabulari i l'app d'Un Món de Paraules 1.0.

Amb el final de l'any us volem informar de com va l'actualització de l'app Un Món de Paraules 2.0., que finalment, a més d’activitats d'ortografia, inclourà nous exercicis de gramàtica i a la qui tots vosaltres tindreu accés gratuït per haver participat en la campanya de micromecenatge promoguda per EscolaLab 2021 de Escola Valenciana.

Com tants altres projectes, el Covid i modificacions sobre el prototip inicial ens han fet retardar-nos de les nostres dates previstes, però ja estem mès a prop de començar el procés més complex que és el de la programació multiplataforma. Ara treballem amb una nova data objectiu perquè la nova app estiga disponible en AppStore i Google_Play abans de maig de 2022.

read more

#04 / Objectiu aconseguit!!! Un Món de Paraules 2.0. es farà realitat.

Gràcies a tots els mecenes per ajudar a finançar Un Món de Paraules 2.0. L'objectiu inicial de 5.000 euros ja està aconseguit, i encara falten 7 dies per al final de la campanya de micromecenatge. Així que anunciem una novetat: Si aconseguim arribar als 6.000 euros, a tots els que heu comprat el quadern de vocabulari, us enviarem també una pàgina amb 14 adhesius de "Gosset", el divertit gos protagonista de molts dels jocs de vocabulari d'Un Món de Paraules.

Nou objectiu: Si arribem als 6.000 €, us enviarem gratis 14 adhesius de Gosset!!!
Nou objectiu: Si arribem als 6.000 €, us enviarem gratis 14 adhesius de Gosset!!!

Com que ja estem a prop del final del procés, us anticipem alguna informació d'interès:

Pàgines del quadern de jocs de vocabulari de 80 pàgines.
Pàgines del quadern de jocs de vocabulari de 80 pàgines.

Quan rebreu les vostres recompenses?

La campanya conclou el divendres 4 de juny. A partir d'aquest moment Verkami efectuarà el cobrament de la vostra recompensa i rebreu un mail amb un formulariread more

#03 / Ja ens falta menys del 15% del pressupost. Moltes gràcies!

il·lustracions de Nacho Gallach per a \
il·lustracions de Nacho Gallach per a "Un Món de Paraules"

Comencem les dues últimes setmanes de microfinançament de l'app Un Món de Paraules 2.0. amb bones notícies. Ja hem aconseguit el 88% del objectiu de finançament i estem molt a prop de que Un Món de Paraules 2.0 esdevinga un recurs educatiu de referència per a l’ensenyament del valencià en Educació Primària.

Prototips per a la nova secció d
Prototips per a la nova secció d'ortografia valenciana.

Només queden 13 dies perquè les famílies, professors i col·legis obtinguen una llicència permanent a l'aplicació Un Món De Paraules i les seues actualitzacions microfinançant aquest projecte.

read more

#02 / Ja hem superat el 34% del microfinançament. Estem més a prop!!!!

il·lustracions de Nacho Gallach per a \
il·lustracions de Nacho Gallach per a "Un Món de Paraules"

La campanya per a fer possible Un Món de Paraules 2.0 ha superat la seua segona setmana amb més de 80 aportacions i un terç del seu objectiu de finançament.

 Prototips per a la nova secció d
Prototips per a la nova secció d'ortografia valenciana.

Volem donar les gràcies als 10 professors/es i 5 col·legis que durant aquesta setmana s'han sumat per a fer possible aquesta aplicació, perquè ens animen a treballar per a que esdevinga un recurs educatiu de referència per a l’ensenyament del valencià en Educació Primària. Encara ens queda camí, però amb la vostra ajuda ja estem més a prop. Moltes gràcies!

read more

#01 / Complim una setmana de "crowdfunding" i ja tenim 60 mecenes. Moltes gràcies!

Gràcies a tots i totes els mecenes per participar en el finançament d'Un Món de Paraules 2.0!!!

Ens fa molta il·lusió el vostre suport, que ens motiva a continuar desenvolupant aplicacions educatives en llengua valenciana a un preu a l'abast de qualsevol família. No dubteu que continuarà sent així en els nostres pròxims projectes.

Però Un Món de Paraules 2.0 tan sols serà possible amb la implicació de professors/es i col·legis.

Volem que aquesta aplicació esdevinga un recurs educatiu de referència per a l’ensenyament del valencià en Educació Primària. Considerem que es necessària una app destinada al públic escolar, que convide als xiquets i xiquetes a practicar la llengua valenciana —amb les nostres particularitats lèxiques i fonètiques—, de manera divertida, solvent acadèmicament, i sobretot, amb un preu molt assequible.

És una oportunitat única per a qualsevol col·legi de dotar-se d'un recurs tecnològic eficaç per a l'ensenyament del valencià.read more

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy