❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

¡Visita la caseta virtual!
Descúbrelos todos

Poesia Amiga - La força dels poemes de la Catalunya Sud pren forma de cançons

L’estreta relació amb la poesia ens va regalar moments únics al costat de poetes amics de Terres de l'Ebre i Tarragona. Cantem poesia!

Categoría

Creado en

0
segundos
34
Aportaciones
764€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

¿Què és Poesia Amiga?

El disc Poesia Amiga s'ha gestat a partir de col·laboracions amb poetes, a través de presentacions de llibres i festivals. D'aquesta manera hem escrit dotze cançons a partir de poemes de poetes amics i d'alguna poesia de Pili Cugat que ha estat escrita durant aquesta etapa. Es tracta d'un treball on cadascuna de les cançons té la seua personalitat, fidel a l'essència del poema i del poeta amb qui hem tingut la sort de compartir moments entranyables. Poesies musicades per Carlos Lupprian, amb Pili Cugat a la veu, Carlos Lupprian a la guitarra i Nàiade Martínez al violoncel.

Sobre les recompenses

Aquí trobareu el llistat de les diferents recompenses que hem dissenyat, on hi hem tingut present el màxim de propostes per tal d'adaptar-les a totes les butxaques. Les veureu ordenades des de l'opció més econòmica,amb la descàrrega del disc digital, fins a la recompensa més exclusiva, com és el concert privat.

Només si aconseguim assolir l'objectiu d'aquesta campanya en el termini previst se us farà efectiva la despesa amb la que ens heu donat suport per avançat, i a partir de llavors us lliurarem la vostra recompensa.

Per a tots els que hagueu escollit participar-hi amb la compra del disc i entrades al concert de presentació, se us lliurarà el disc en el punt de venda del concert.

Per als que hi participeu únicament amb el disc físic, se us enviarà per correu (despeses d'enviament incloses).

En aquest disc han intervingut

Pili Cugat: Cantant , poeta i actriu. L’element imprescindible del grup, comunicadora passional i carismàtica.

Carlos Lupprian: Guitarrista, compositor, arranjador, productor, guionista i per damunt de tot amant i coneixedor d’un amplíssim ventall de gèneres musicals.

Nàiade Martínez: Violoncel·lista. Una intèrpret plena de sensibilitat i una gran companya.

Eduard Prats: Comunicador, manager i editor de vídeo. El que ens dona canya per avançar.

Josep Mª Balagué: Fotògraf. Un veritable artesà de la imatge.

Ignasi Blanch: Il·lustrador de reconeguda fama internacional amb una creativitat i una sensibilitat infinites que ens ha dissenyat la portada.

Els poetes amics: Àngel Martí Callau, Josep Lleixá, Carme Cruelles, Joan Callau, Conxita Jiménez, Zoraida Burgos, Vicent Pellicer, Rafel Jornet, Francesc Valls Calçada

A què destinarem les vostres aportacions

A dia d’avui, la producció musical del disc ja està realitzada (enregistrament, mescla i masterització). Estem començant l’edició gràfica, just a partir d’aquest punt és on necessitem el vostre suport.

Les vostres aportacions serviran per a:

  • Disseny i maquetació de la part gràfica, tant del llibret com de la caixa.

  • Fabricació dels cd’s físics i l’edició digital, amb la discogràfica Rocket Music.

  • Campanya de màrqueting per tal de fer-ne ressò als mitjans

La il·lustració de la portada va a càrrec de l’artista gràfic Ignasi Blanch.

El llibret de l’interior i la caixa, està maquetat pel nostre equip de Produccions Cultura Viva, amb un acurat treball amb les imatges fotogràfiques artesanals de Josep Maria Balagué. Comptarà amb totes les lletres de les poesies originals a partir de les quals s’han escrit les cançons.

Calendari previst

  • Esperem finalitzar la part gràfica durant el mes de març.

  • El disc entrarà a fabrica al abril.

  • El disc sortirà a finals de maig o principis de juny.

  • El mes de Juny començarem la campanya de màrqueting i les presentacions. Ens posarem en contacte amb vatros per les recompenses i presentacions.

+ Info

Facebook de Pili i Carlos

Facebook de Produccions Cultura Viva

Youtube

Web de Pili i Carlos

Web de produccions Cultura Viva

Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Màrius Pont Fandos

    Màrius Pont Fandos

    casi 4 años

    És una sort tindre la poesia com a amiga. És una sort poder gaudir-la a través de la vostra música. I també és una sort, Pili i Carlos, poder gaudir de la vostra amistat.

  • Silvia Ysamat

    Silvia Ysamat

    casi 4 años

    Felicitats per el nou disc!! endavant amb el projecte. Amb ganes de sentir.us

  • Zoraida

    Zoraida

    casi 4 años

    Endavant, artistes. Abraçada!

  • Joan M. Romaní Olivé

    Joan M. Romaní Olivé

    casi 4 años

    Aquest projecte sortirà endavant, segur!

  • Carme Cruelles Rosales

    Carme Cruelles Rosales

    casi 4 años

    Hem de continuar fent créixer este projecte meravellós!!!!

  • Elisenda

    Elisenda

    casi 4 años

    Molta sort amb el projecte. Es nota tot el sentiment que hi poseu. Petons cosineta!!

  • annafont

    annafont

    4 años

    Endavant amb el projecte! Preciosa música i poesia

  • En moments com els que estem vivint, ens emocionem en veure el vostre suport, llegir els vostres comentaris. Us sentim a prop. Molt a prop. Resorgirem! Una forta abraçada a totes i tots

  • Ricardo

    Ricardo

    4 años

    Este projecte mereix veure la llum

  • Ignasi i Alfred

    Ignasi i Alfred

    4 años

    Molt content per donar suport a aquest projecte tan bonic i de qualitat!

#06 / Des de casa: Escales que pugen al cel

Avui hem fet una versió diferent i divertida del tema: “Escales que pugen al cel”.

Una cançó amb lletra del nostre amic Josep Lleixà, i que sortirà al nostre proper disc #PoesiaAmiga.

Coses del confinament! 😉

#05 / Des de les nostres cases: Fràgil

Per la llibertat, per la sensibilitat, per la bondat, per la tendresa, pel respecte, pel coratge, per la transparència, per l'alegria, per l'esperança, per la vida! FRÀGIL

Per les petites grans coses de la vida, els petits instants que donen sentit al camí. FRÀGIL

Per tota la gent que avui està lluitant en una societat més fràgil que mai. Per tot el seu coratge i tot el seu amor. FRÀGIL

Pili Cugat - Lletra i veu

Carlos Lupprian - Guitarra, composició musical i arranjaments

Nàiade Martínez - Violoncel

Muntatge de vídeo: Eduard Prats

#04 / Des de casa: L'ombra de la llum

L’ombra de la llum neix d’una de les immenses poesies del gran poeta i amic Joan Callau, que formen part del seu llibre L’arbre que som. Encertar la música i la interpretació ha estat tot un repte i tota una responsabilitat que calia treballar amb el respecte que es mereixia el poema.

L’exquisidesa d’uns versos plens de tendresa que ens conviden a parar per créixer, endinsant-nos en l’engrescador univers interior per enriquir els dies nous amb la pròpia essència.

Malgrat que trobem a faltar la part interpretativa de la nostra estimada violoncel·lista Naiade Martinez, volem compartir amb tots vosaltres una versió intimista. Desitgem que us agrade.

#03 / Des de casa: Sense temor

Gravació des de casa. En el desé dia de quarentena seguim compartint música. Avui ens hem decidit per una cançó que parla de lo important que és ser ben valents per seguir endavant amb força.

Sense temor, també estarà dins del nostre futur disc Poesia Amiga. Poesies de grans amics poetes de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona, a les que Carlos Lupprian els hi ha posat música.

Ara més que mai, cal ser cuidadosos al màxim amb tot el que fem, però amb l'esperança que tot això passarà. Cuidem-nos - Cuideu-vos

La cançó la volem dedicar a tots els sanitaris que s'estan deixant la pell amb els malalts.

#02 / Des de casa: Carrer de Sant Roc

Gravació des de casa. Aquests dies de quarentena seguim compartint música.Aquí teniu una cançó que sortirà molt aviat en el nostre disc Poesia Amiga. Poesies de grans amics poetes de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona, a les que Carlos Lupprian els hi ha posat música.

Vam encetar el verkami amb tota la il·lusió, just un dia abans que comencés aquestos dies estranys que estem vivint. Ara més que mai, necessitem sentir propers els dies en els que tornarem al carrer i celebrarem plegats que tot això ha passat. Si us agrada el nostre projecte, ajudeu-nos a fer-lo realitat i convertiu-vos en part de l'equip imprescindible per a que el disc Poesia Amiga pugui veure la llum molt aviat.

#01 / Clama la terra en directe

Hola a totes i tots. Esperem que us sigui lleu la quarantena. Us deixem una gravació d’una actuació en directe per l’associació Pont de Petroli de Badalona d’una de les cançons que sortiran al nostre disc Poesia Amiga. Està basada en un poema de Conxita Jiménez Abril. Perquè la vida, la poesia i la musica continuen mes enllà de l’aïllament.

Us estimem. I recordem: fem possible la poesia amiga.

P&C

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies