❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Pili Cugat i Carlos Lupprian

Pili Cugat i Carlos Lupprian

Tortosa

Som dos enamorats de la música. El nostre nom artístic? Pili Cugat i Carlos Lupprian. Ens vam conèixer al desembre del 2015 i des de llavors no hem parat d'escriure, composar i promoure diversos projectes musicals. La nostra estima a la natura i les aigues d'un Ebre vertebrador de vida fou la inspiració per al nostre primer disc Jocs d'Aigua. Els versos de Pili prendrien forma de canço amb la composició musical de Carlos. Ara estem molt il·lusionats en que la nostra nova criatura, Poesia Amiga, es materialitze en un disc en el que li hem posat tota la nostra estima. Volem conseguir que arribe a vosaltres amb tota la màgia i la tendresa que desprén. Vosaltres sou el més important!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies