❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

8è disc de Cesk Freixas: cap a les arrels de la cançó

El meu 8è treball discogràfic serà un retorn a les arrels i a l'essència de la cançó d'autor i de protesta. M'ajudes a fer-lo possible?

Cesk Freixas

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
834
Aportaciones
25.360€
De 15.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

★ NOVA RECOMPENSA D'AGRAÏMENT ★

Trobada i xerrada virtual amb 2 o 3 cançons en directe.

Diumenge 17 de maig a les 17.30h. En streaming, a la plataforma Cultura Confinada, en agraïment a tots els mecenes que m'esteu ajudant a fer possible el meu 8è disc. Cada mecenes rebrà un correu electrònic, el mateix diumenge 17 de maig, mitja hora abans de l'inici, amb les instruccions per accedir a la trobada virtual.

[!] Aquesta recompensa la rebran tots els mecenes, els que ja ho eren i els que ho siguin a partir d'ara, independentment de l'aportació que hagin fet.

★ TERCER OBJECTIU: OBERT ★

Ara, que encara queden 6 dies abans no finalitzi aquesta campanya de micromecenatge, ens marquem un tercer horitzó de finançament. Un nou objectiu que serà obert, sense cap xifra concreta. Perquè els i les noves mecenes que ho vulguin, puguin seguir comprant anticipadament el disc, les entrades, els concerts... I tota l'ajuda que arribi d'ara en endavant, fins que finalitzi el micromecenatge, la destinarem a seguir millorant tot el procés de gravació i preparació del nou espectacle.

★ SEGON OBJECTIU ASSOLIT! ★

Això és estrictament espectacular. Acabeu d'arribar al segon objectiu de finançament que ens havíem marcat en aquest micromecenatge. Hem arribat als 20.000€, i això em permetrà poder enregistrar el nou disc amb totes les més absolutes garanties de la qualitat. A més, podré ampliar els complements que l'acompanyaran: un videoclip, el making of de tot el procés, la sessió fotogràfica, i el disseny.

★ NOVES RECOMPENSES! ★

[!] L'actualització d'aquestes recompenses afecta tant als mecenes nous com als mecenes antics. Tots els mecenes que heu fet aportacions de 20€ o 50€ rebreu totes les novetats!

[Recompensa: 20€] Nou:

  • Una targeta promocional signada (enviament inclòs) ★

[A més a més del que ja hi havia establert: Un exemplar signat del 8è disc (enviament inclòs) 💽 + Aparició als agraïments del disc ❤️]

[Recompensa: 50€] Nou:

  • Dues entrades digitals per una trobada-concert en streaming a la plataforma Cultura Confinada, on explicaré els detalls del nou disc i en cantaré algunes cançons (primavera de 2021, enviament per correu electrònic) ★

  • Dos accessos digitals exclusius per a visualitzar, abans que ningú, el videoclip i el making of oficial del nou disc (primavera de 2021, enviament per correu electrònic) ★

[A més a més del que ja hi havia establert: Dues entrades pel concert de presentació del 8è disc (primavera de 2021, enviament per correu electrònic) 🎟️ + Un exemplar signat del 8è disc (enviament inclòs) 💽 + Aparició als agraïments del disc ❤️]

★ NOU OBJECTIU: 20.000€! ★

Heu assolit l'horitzó de finançament inicial, i és per aquest motiu que us plantejo un segon objectiu: arribar als 20.000€. Amb aquest nou horitzó, puc comprometre'm a millorar la qualitat del procés de creació i gravació del nou disc, així com també augmentar la quantitat d'elements que l'acompanyen: videoclip, making of, etc.

★ MICROMECENATGE AL 100%! ★

Ho heu aconseguit! És increïble sentir i notar la vostra companyia. Encara sense haver arribat a l'equador, després de només 19 dies, aquest micromecenatge ja ha assolit l'objectiu de finançament. Més de 500 mecenes i una muntanya d'emoció, responsabilitat i compromís. Gràcies, de tot cor!

El meu 8è disc

Benvolguts amics, benvolgudes amigues: moltes gràcies per haver arribat fins aquí! En efecte, aquest proper any 2021 veurà la llum el meu 8è treball discogràfic, un disc que estem treballant amb moltíssimes ganes i des de fa molts mesos amb l'estimadíssim Victor Nin (guitarrista i arranjador musical).

Les noves cançons evidenciaran un canvi de rumb en aquest projecte musical. Vull fer quelcom que no he fet mai fins ara: un disc amb el format de duet. Per aquest motiu, es tracta d'un treball que neix amb la voluntat d'aproximar-se a les arrels i a l'essència de la cançó d'autor. Hem estudiat minuciosament les textures, els timbres i les intensitats de l'acústica de les guitarres, i he preparat relats literaris que he volgut tractar estrictament com a peces poètiques, juntament amb poesies d'autors i autores dels Països Catalans que, per primera vegada en la meva vida professional, he musicat.

Amb diversos elements de percussió, i altres instruments de la nostra cultura popular, hem procurat que cada peça s'amari d'elements tradicionals, per explicar aquest trosset de món amb el prisma de la cançó d'autor. Des dels Països Catalans, en la nostra llengua i sempre amb actitud compromesa. Torna el Cesk Freixas més íntim. Torna el Cesk Freixas més reivindicatiu. Torna el Cesk Freixas de la poesia i la cançó de protesta.

Micromecenatge en plena crisi de la COVID-19

Aquesta serà la tercera vegada que us demano ajuda per a poder enregistrar un treball discogràfic. Com bé sabeu, la crisi global de la COVID-19 ens ha obligat a molts músics a suspendre i ajornar la nostra activitat damunt dels escenaris, fet que anul·la la nostra economia i la nostra principal font d'ingressos: els concerts. És per aquest motiu que us torno a demanar la vostra col·laboració. Sense la vostra implicació, el més probable és que no pugui gravar el nou disc.

El crowdfunding em dóna la possibilitat de ser totalment lliure en el procés creatiu. Dependre d'entitats bancàries suposa hipotecar una part massa important del meu treball, i és evident que, abans, prefereixo tenir un compromís amb vosaltres, que feu possible que algú com jo pugui dedicar-se a aquest ofici tan bonic de fer cançons.

El micromecenatge sempre l'he entès com una venda anticipada. Aquest sistema de finançament col·lectiu i col·laboratiu li permet al creador poder realitzar el seu projecte amb l'avançament econòmic que fan els seguidors. Un cop el projecte ja ha vist la llum, ho sabeu bé, el creador fa efectives les recompenses associades a cada aportació.

Totes les vegades que us he demanat ajuda he sentit i notat que estava molt a prop vostre. He pogut percebre el vostre interès i les ganes de col·laborar. És una sensació molt bonica, la veritat. Arran d'aquest sentiment de proximitat, m'he animat a tornar-vos a demanar ajuda. Amb els diners recaptats en aquest Verkami podrem treballar els arranjaments (amb en Victor Nin), enregistrar el disc a BeatGarden Studios (a Barcelona), produir-lo i mesclar-lo (amb en Pau Romero) i masteritzar-lo.

Em doneu un cop de mà? :)

Calendari

Arranjaments: primavera de 2020 | Producció: estiu de 2020 | Gravació: primera meitat de setembre de 2020 | Mescles: segona meitat de setembre de 2020 | Masterització: octubre de 2020 | Enviament de les recompenses: hivern de 2020-2021 | Inici de gira: primavera de 2021

On em pots seguir?

Lloc web: ceskfreixas.cat | Instagram: @ceskfreixas | Twitter: @ceskfreixas | Facebook: @ceskfreixas | Youtube: @ceskfreixas | Spotify: Cesk Freixas | Itunes: Cesk Freixas

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

93 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Senyor_Pep

    Senyor_Pep

    casi 4 años

    Gràcies a tu per fer-nos feliços i el teu compromís!

  • SoyHumbaba

    SoyHumbaba

    casi 4 años

    un fortíssim abraç* els nervis com saben deixar la seua petjada

  • SoyHumbaba

    SoyHumbaba

    casi 4 años

    M'he registrat gràcies a tu, la teua música de cantautor, i l'energia que a casa ens aportes. Espere fer realitat moltes vegades, aportant el que bonament es pot, en més ocasions. Un abrado de confinament i molt ànim per a tu i els teus

  • ignasill

    ignasill

    casi 4 años

    Salut i endavant!

  • marc.niko

    marc.niko

    casi 4 años

    endavant Cesk!

  • Sergi Camacho i Castellví

    Sergi Camacho i Castellví

    casi 4 años

    Enhorabona Cesk!!! Gràcies

  • Oleguer

    Oleguer

    casi 4 años

    Salut i revolució!!!!

  • Nando Pilgrim

    Nando Pilgrim

    casi 4 años

    Hola Cesk, si te'n recordes quan arribe el moment, en lloc de signar el disc amb dedicatòria per a mi, ho fas per a Maruja, de Xàtiva, que és mà mare. Gràcies!

  • Montserrat J. Torres

    Montserrat J. Torres

    casi 4 años

    Gràcies per les cançons de confinament. Molt entranyable l'ajuda de l'Heura en la presentació d'algunes cançons.

  • Xelo

    Xelo

    casi 4 años

    Molt contenta de ser mecena teua! Amb l'espera del teu disc. Salutacions!!

Volver a todas las actualizaciones

#32 / Vols ser mecenes continuat?

Benvolguts mecenes! Com va? Desitjo que passeu un bon inici d'any i, anant més al gra, un bon primer cap de setmana de febrer!

Us escric per comentar-vos que fa quinze dies que vaig iniciar una aventura amb el micromecenatge continuat a L'Aixeta, per seguir rebent el vostre suport i entregar-vos recompenses exclusives i totes les novetats de forma periòdica. Ja hi ha 11 mecenes, i un munt de contingut que només trobareu aquí! https://ceskfreixas.aixeta.cat/

1) Enquesta per triar el mes del concert exclusiu per a mecenes

2) Vídeo del concert de celebració dels meus 10 anys damunt dels escenaris

3) Àudios de les col·laboracions al programa Kids XS a iCat FM (en obert)

4) Vídeo promocional inèdit del 3r disc

5) Concert em streaming pels mecenes

6) Manuscrit de la cançó Jeunet, tu i els trens que no hem perdut

7) Making of inèdit del videoclip de La petita rambla del Poble Sec

8) Petit Fanzín Terrenal nº 1, recomanacions culturals mensuals

Què et sembla? Vols unir-t'hi? ❤️ https://ceskfreixas.aixeta.cat/

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#46 / Ajuda'm a fer possible el meu 10è disc!

Benvolguts i benvolgudes,

com sabeu, l'any que ve, el 2024, celebraré el meu 20è aniversari damunt dels escenaris, i necessitem la vostra ajuda per tirar endavant tots els festejos, entre ells la publicació del meu 10è disc, que també serà el meu primer disc en directe!

Ens hem marcat l'objectiu d'arribar als 100 mecenes a la meva Comunitat de mecenes de l'Aixeta, i en aquests moments som al 89%...! Això vol dir que només ens falten 11 nous mecenes per assolir l'objectiu!

M'ajudes a fer-ho possible? Tria un nivell de subscripció (a partir de 2€ mensuals!) i fes-te mecenes!

https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

#44 / Preparant els 20 anys...

Benvolguts mecenes:

El 2024 serà un any de celebració, ja que farà 20 anys (dues dècades!) que vaig fer el meu primer concert. Estic preparant diversos projectes per aquesta efemèride tan bonica i esperada. Alguns d'aquests projectes tenen a veure amb la literatura, amb un nou espectacle en directe, d'altres amb noves cançons, i fins i tot amb un tipus de treball discogràfic que mai no hem publicat...! Ai, ai, ai... quants misteris!

Fins ara, per finançar projectes concrets, com un nou disc, havia fet servir el micromecenatge clàssic, com passa a Verkami, però fa mesos que estic construint la meva comunitat de mecenes a l'Aixeta, la plataforma de micromecenatge continu dels Països Catalans. El sistema és molt senzill i similar que a Verkami, amb l'única diferència de la periodicitat. Si a Verkami feu una única aportació i, a canvi, rebeu una única recompensa, a l'Aixeta les aportacions són mensuals (a través d'una subscripció) i les recompenses són periòdiques i úniquesleer más

#42 / Últim dia pel regal de benvinguda!

Bon dilluns, amics i amigues! Avui, 10 d'abril, és el darrer dia per aconseguir aquest magnífic lot de productes com a regal de benvinguda pels nous membres de la meva comunitat de mecenes! Una bossa de tela exclusiva, un quadern exclusiu, i dos dels meus llibres de poesia...! És molt senzill: tria un nivell de subscripció, fes-te mecenes i emporta't aquest magnífic regal a casa! Tens temps fins avui a la mitjanit! No t'ho perdis: avui és l'últim dia!

#41 / Regal: bossa de tela, quadern i llibres de poesia!

Fes-te membre de la comunitat de mecenes i no et perdis el regal de benvinguda! Una bossa de tela exclusiva, un quadern exclusiu i dos dels meus llibres de poesia!

Fes-te membre de la comunitat de mecenes!
Fes-te membre de la comunitat de mecenes!

Queden 20 mecenes per arribar a l'objectiu dels 100. Fes-te mecenes i emporta't aquest magnífic lot de benvinguda!

No ho deixis escapar! Dóna'm el teu suport, ajuda'm a tirar endavant les noves cançons i els nous projectes discogràfics! Tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes!

#40 / Regalàs pels propers nous mecenes!

Bon inici d'abril, amics i amigues! Com sabeu, tenim en marxa la meva Comunitat de mecenes de l'Aixeta, on hi comparteixo contingut i material exclusiu! Aquest mes hi he començat una campanya per tal d'arribar als 100 mecenes. Queda molt poc, i em faria molta il·lusió que us hi pugéssiu sumar!

Per tal de fer-ho possible, ofereixo un regalàs de benvinguda per totes aquelles persones que decidiu fer-vos nous mecenes! En queden 23! Mireu, mireu!

  • Un exemplar del meu segon llibre de poesia, Alè de taronja sencera!

  • Una bossa de tela exclusiva amb una frase de la cançó El món ja hi era! Tu i jo i aquest poema només hi som des d'ara.

  • Un quadern i bloc de notes exclusiu amb la mateixa frase a la portada!

  • Un exemplar del meu tercer llibre de poesia, El delta de les paraules!

És molt senzill! Amb el vostre suport podré tirar endavant noves cançons, nous projectes discogràfics, nou material audiovisual i nous projectes culturals i socials...! Seria un plaer poder rebre el vostre suport! leer más

#39 / Gràcies per donar-me el teu suport!

Gràcies per donar suport a la música feta en llengua catalana als Països Catalans. Gràcies per donar suport a la creació cultural compromesa, a la música reivindicativa, a la cançó de protesta.

Subscrivint-te i fent-te mecenes m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical. Vols fer un cop d'ull a les recompenses? Clica aquí: https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

Fins el 31 de gener, obsequi de benvinguda per a tots els nous mecenes!

Disc "Direm nosaltres" + Manuscrit signat i original d'una cançó + Postal de "La intensitat" il·lustrada per Marta Bellvehí + Llibre de poesia "El delta de les paraules"

#38 / Fes-te membre de la comunitat de mecenes de l'Aixeta!

Bon any 2023 a tots! Aquest serà un any de preparació de coses grosses, que esdevindran i passaran el 2024, que serà quan celebraré el 20è aniversari damunt dels escenaris! Com sabeu, fa uns mesos que estic construïnt la comunitat de mecenes a l'Aixeta, la plataforma del micromecenatge continu als Països Catalans. El sistema és molt senzill: funciona amb subscripcions mensuals, i amb recompenses úniques i exclusives que els mecenes reben periòdicament. Aquest sistema em permet perseguir l'objectiu de la plena autogestió d'aquest projecte musical, i tot gràcies al suport dels subscriptors i mecenes, que ja en són 40! Enguany hi haurà sorpreses i regals bonics, com a avantsala del 2024, i serà preciós i determinant seguir rebent el vostre suport, com he rebut des de fa tants anys, i espero que ara també en aquesta nova comunitat de mecenes!

Vols seguir donant-me el teu suport? Clica aquí, tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes!

Gràcies i molt bon inici d'any!

#37 / Bon any 2023!

Bon any 2023, estimats i estimades!

Que aquesta nova volta a l'estrella grossa ens acosti una mica més a nosaltres, i que sigui l'empatia, la solidaritat i la protesta els valors que assenyalin el camí. Gràcies per acompanyar-me i deixar-vos acompanyar. Amb les paraules, amb els motius, amb les cançons. Gràcies, de tot cor.

Ja sabeu que aquestes darreres setmanes he estat obrant en un nou habitatge. He posat els fonaments de la meva comunitat de mecenes a l'Aixeta, una estructura que, a partir d'ara, serà cabdal per entendre el funcionament d'aquesta proposta musical i cultural. Sempre m'he sentit molt còmode treballant des de l'autogestió, i el micromecenatge continuat, a través de les subscripcions mensuals, és una eina bonica per seguir ideant, creant i publicant.

Per això us espero a ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions, on podreu fer-vos mecenes i gaudir de contingut exclusiu de forma periòdica! Ah, per cert! Com a regal de cap d'any i fins el 4 de gener, tinc un leer más

#36 / Dóna'm el teu suport: subscriu-te a la comunitat de mecenes!

Cinc nivells de subscripció diferents:

» Terrenal (2€ mensuals)
» Celestial (5€ mensuals)
» Suprem (10€ mensuals)
» Galàctic (25€ mensuals)
» Universal (50€ mensuals)

Cadascun, amb recompenses periòdiques, úniques, en exclusiva, i sempre en primícia!

Vols ajudar-me a autogestionar aquest projecte musical? Dóna'm el teu suport: fes-te mecenes!

[ Objectiu actual: arribar als 50 mecenes | Objectiu de Nadal: arribar als 25 mecenes | Mecenes actuals: 17 ]

Subscriu-te! Fes-te mecenes! » https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

#35 / Visca la vida! (Videoclip exclusiu i en primícia)

Bon divendres, mecenes!

Avui comparteixo a la meva comunitat de mecenes de l'Aixeta un nou videoclip del meu darrer disc, Direm nosaltres (U98 Music, 2022), que va sortir publicat fa justament un mes exacte. Aquest nou clip va ser enregistrat durant el concert de presentació, que vam celebrar el diumenge 30 d'octubre al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, amb un auditori ple a vessar.

Aquestes imatges acompanyen la cançó Visca la vida! i són, també, un resum d'aquell vespre preciós que vam viure amb més de 300 persones a la Vila de Gràcia.

El videoclip sencer només està disponible a la meva comunitat de mecenes de l'Aixeta, i únicament el poden veure els subscriptors i mecenes continuats.

Vols veure el videoclip sencer? Tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes!

Desitjo que el gaudiu! Moltes gràcies, de nou i com sempre, pel vostre suport!

#34 / Fes-te membre de la comunitat de mecenes!

Benvolgut; benvolguda. Cada setmana aniré compartint material exclusiu i que podràs veure i escoltar en primícia a la meva pàgina de l'Aixeta, una plataforma de mecenatge continuat, que funciona amb subscripcions mensuals, transportant a la llengua catalana i als Països Catalans el mateix sistema que utilitza Patreon en els països anglosaxons. Hi ha disponibles tres nivells de subscripció:

  • Nivell Terrenal (2€ mensuals) Recompenses: accés en primícia a tot el meu contingut (música, literatura, audiovisual, cultura, procés creatiu, material exclusiu...) i aparició del teu nom als agraïments dels meus discos, llibres i vídeos. (Pots subscriure't al nivell Terrenal clicant aquí!)

  • Nivell Celestial (5€ mensuals) Recompenses: totes les del nivell anterior, a més a més de l'accés exclusiu al grup de WhatsApp per a… leer más

#33 / Direm nosaltres: concert de presentació

Bona nit, mecenes! El concert de presentació del nou disc Direm nosaltres serà el diumenge 30 d'octubre a les set del vespre, a l'Auditori del Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona.

M'hi acompanyaran:

  • Victor Nin (mestre de guitarres)

  • Roc Casagran (mestre de paraules)

Podeu comprar les entrades en aquest enllaç!

#32 / Vols ser mecenes continuat?

Benvolguts mecenes! Com va? Desitjo que passeu un bon inici d'any i, anant més al gra, un bon primer cap de setmana de febrer!

Us escric per comentar-vos que fa quinze dies que vaig iniciar una aventura amb el micromecenatge continuat a L'Aixeta, per seguir rebent el vostre suport i entregar-vos recompenses exclusives i totes les novetats de forma periòdica. Ja hi ha 11 mecenes, i un munt de contingut que només trobareu aquí! https://ceskfreixas.aixeta.cat/

1) Enquesta per triar el mes del concert exclusiu per a mecenes

2) Vídeo del concert de celebració dels meus 10 anys damunt dels escenaris

3) Àudios de les col·laboracions al programa Kids XS a iCat FM (en obert)

4) Vídeo promocional inèdit del 3r disc

5) Concert em streaming pels mecenes

6) Manuscrit de la cançó Jeunet, tu i els trens que no hem perdut

7) Making of inèdit del videoclip de La petita rambla del Poble Sec

8) Petit Fanzín Terrenal nº 1, recomanacions culturals mensuals

Què et sembla? Vols unir-t'hi? ❤️ leer más

#31 / Nou disc: m'ajudes a fer-lo realitat? :)

Benvolguts mecenes; en anteriors campanyes de micromecenatge vaig rebre el vostre suport per poder materialitzar algun dels meus treballs discogràfics. Aquest 2022 veurà la llum el meu 9è disc, i m'agradaria molt tornar a rebre la vostra ajuda.

He musicat els versos d'un poemari d'un dels escriptors contemporanis més celebrats de la literatura catalana. I n'he fet cançons. Voleu donar-me un cop de mà i comprar aquest nou disc de manera anticipada, amb moltes altres sorpreses? Clica al següent enllaç!

vkm.is/ceskfreixas

Moltes gràcies, de tot cor, com sempre! Per ser-hi i ser part d'aquest projecte musical. Una forta abraçada. Salut!

Cesk

#30 / [Pels mecenes que vau aportar 50€ o més] Recordatori: confirmació d'assistència al concert

AQUEST ÉS UN MISSATGE EXCLUSIU PER AQUELLS MECENES QUE VAU FER UNA APORTACIÓ IGUAL O SUPERIOR A 50€.

Bon divendres, mecenes!

Si vau fer una aportació igual o superior a 50€, us recordo que el passat dimarts vau rebre un mail nostre a la vostra safata d'entrada. És important que l'obriu, el llegiu i contesteu el formulari, perquè es tracta del concert que fa referència a una de les recompenses que havia quedat pendent.

  • Si ja l'heu respòs, obvieu aquest missatge (disculpes i gràcies!).
  • Si encara no heu vist el mail i tampoc no heu contestat el formulari, no badeu: avui és l'últim dia per fer-ho!

Moltes gràcies, de cor!

Salut per a tothom!

Cesk

#29 / Atenció, mecenes que vau aportar 50€ o més: concert a la vista!

Bon dia, mecenes!

Aquesta actualització i nova entrada fa referència a una novetat que va dirigida als mecenes que van fer una aportació igual o superior a 50€: ja tenim dia, hora i lloc pel concert que farem per a vosaltres!

Reviseu la vostra safata d'entrada del correu electrònic, perquè hi trobareu les indicacions per confirmar l'assistència i saber-ne tots els detalls.

Una forta abraçada.

De nou, gràcies!

#28 / Llista oficial de mecenes

Benvolguts mecenes;

avui faig aquesta nova publicació des d'una sensació una mica agredolça. El cas és que, arran d'una comunicació que ens va fer fa uns dies un mecenes, hem detectat un error en el llistat de mecenes publicat al pòster del disc. Per un problema en el procés de disseny, hi ha -més o menys- una trentena de noms que no apareixen en aquest llistat i, en canvi, n'hi ha una trentena -més o menys- que hi apareixen duplicats. És un error que, entre les presses i les confiances mútues, ningú va detectar. Us volem demanar disculpes, de tot cor, perquè entenem que circumstàncies com aquestes poden generar un cert malestar. Per aquest motiu, tot seguit publicaré el llistat oficial de mecenes (ara sí, amb tots els noms), i també ho farem al nostre lloc web oficial (ceskfreixas.cat).

LLISTAT OFICIAL DE MECENES DEL DISC *MEMÒRIA*

leer más

#27 / Concerts de presentació

Aquest divendres 12 de març i dissabte 13 de març presentem el nou disc Memòria al Teatre del Casinet d'Hostafrancs de Barcelona!

[!] ÚLTIMES ENTRADES: https://barnasantstickets.cat/ca/events/cesk-freixas-memoria-al-casinet-d-hostafrancs/sessions/12-03-2021-19-45

Només queden 21 entrades per la sessió de divendres (19.45h)!
Només queden 24 entrades per la sessió de dissabte (19h)!


(Recordeu que, per als mecenes que vau fer una aportació igual o superior a 50€, estem preparant un concert exclusiu només per a vosaltres de cara a la tardor de 2021)

#26 / Actualització (12 de gener de 2021)

Bon 2021 a tots, mecenes!

Escric aquesta actualització per tal d'informar-vos de l'estat actual del nou disc. Com bé sabeu, el 4 de gener de 2021 vam anunciar el títol i la portada. Memòria tindrà aquesta cara i sortirà la primera setmana del mes de març d'aquest 2021.

Portada del nou disc \
Portada del nou disc "Memòria"

Anem al gra. La pandèmia ens ha fet modificar algunes de les dates i accions previstes, i és per aquest motiu que em dirigeixo a vosaltres per tal de posar-vos al dia de tots els compromisos que tenim adquirits. Som-hi.

1) El disc sortirà a la venda (a les plataformes digitals i a les botigues físiques) el dimarts 2 de març de 2021.

2) Els mecenes rebreu el disc a finals del mes de febrer.

3) Els mesos que portem acumulats de pandèmia, amb totes les restriccions laborals i de moviment, ens han fet endarrerir en alguns terminis d'entrega de material, i és per aquest motiu que hem hagut d'endarrerir una mica l'enviament del disc físic a tots els mecenes.

leer más

#25 / Formularis

Benvolguts mecenes: com va?

Espero que, malgrat tot, estigueu bé. Com haureu vist, heu rebut al vostre correu electrònic un correu amb un enllaç per a omplir el formulari i, d'aquesta manera, poder fer realitat la recompensa.

És molt important que ompliu i contesteu aquest formulari, ja que a nosaltres ens serà imprescindible per a afegir els vostres noms als agraïments del disc, i per a fer-vos l'entrega del treball discogràfic.

Properament rebreu més notícies nostres: tenim pendent la visita a l'estudi i l'avançament d'alguna cançó del disc. Ja queda menys.

[IMPORTANT!] Si no heu rebut el mail (és possible que hagi anat a parar al correu brossa o a la paperera), no patiu. Només heu d'entrar a Verkami amb el vostre sobrenom i contrasenya i, un cop a dins, veureu una barra vermella a la part superior de la pàgina, que us recordarà que teniu un formulari per a respondre.

Moltes gràcies per tot!

Una abraçada.

Cesk

#24 / D'aquí una setmana començarà la gravació!

Benvolguts mecenes:

us faig arribar aquestes línies per recordar-vos que justament d'aquí una setmana, dilluns que ve, iniciarem la gravació del 8è disc, que serà possible gràcies a la vostra imprescindible col·laboració.

En el marc d'aquest enregistrament, us faré dos regals especials:

1) Una connexió en directe (en streaming) en un dia de gravació, on podreu veure el nostre funcionament a l'estudi.

2) Un avançament de dues o tres de les cançons que formaran part del nou disc.

En ambdós casos, us avisaré amb temps dels dies i dels mètodes que usarem per a establir les connexions!

Fins aleshores, una abraçada grossa!

Cesk

#23 / Darreres novetats

Darreres novetats: primer concert i mecenatge continuat

Bona nit de divendres, mecenes! Com va? Espero que estigueu molt i molt bé, tenint en compte les circumstàncies i el context en el que ens trobem.

Us envio aquest missatge per fer-vos partícips de dues notícies que penso que us poden interessar:

1) El proper dijous 2 de juliol farem el nostre primer concert després del confinament. Serà en el marc del Festival Cruïlla XXS, a Barcelona, al Recinte Modernista de Sant Pau. Podeu comprar les entrades en aquest enllaç.

2) He iniciat una campanya a L'Aixeta, la plataforma de mecenatge continuat dels Països Catalans. El mecenatge continuat és una variant del micromecenatge que coneixem, per exemple, de pàgines com Verkami, i consisteix en un sistema d'aportacions i recompenses que són periòdiques (mensuals). Si voleu col·laborar-hi, veure els nivells de subscripció, les recompenses i seguir mantenint viu aquest projecte de cançó d'autor, aquí us deixo l'enllaç.

leer más

#22 / Transparència (II)

Bon dissabte, mecenes!

Setmanes després d'haver assolit l'objectiu del micromecenatge amb escreix, i un cop finalitzada la campanya de 40 dies, ja puc passar-vos tots els números associats d'aquest projecte a Verkami.

Ho comparteixo amb vosaltres per una qüestió de respecte i responsabilitat amb la vostra implicació, i per un tema de transparència, per tal que pugueu conèixer en tot moment com ha funcionat econòmicament aquesta campanya, els diners disponibles que restaran a la meva disposició per a fer possible el nou disc, i tots els conceptes que podré satisfer amb els diners recollits en aquest micromecenatge.



Quantitat econòmica aconseguida: 25.360€


Impagaments: 130€



Quantitat econòmica real recaptada (total): 25.230€



21% IVA a pagar (inclòs en la recaptació): 4.378,76€


IRPF a declarar (inclòs en la recaptació), previsió d'un pagament a compte: uns 2.000€ (aproximadament)



5% comissió de Verkami: 1.261,50€


leer más

#20 / MICROMECENATGE ACONSEGUIT!

Gràcies, gràcies i més gràcies. 835 mecenes i 25.380€ aconseguits. La precarietat zero marcarà l'ètica de la creació del meu 8è treball discogràfic, que gravarem aquest estiu a Barcelona. Sense vosaltres, una vegada més, tot això no seria possible. Us aniré informant detalladament de tot el procés (sense fer-me pesat, hehe), i el que faré d'aquí a pocs dies, quan tinguem tots els números a lloc, serà escriure una nova entrada en aquest blog per detallar-vos el total de diners recaptats (un cop descartats els impagaments), el desglossament de totes les comissions, impostos i retencions que la plataforma de Verkami i les autoritats fiscals m'aplicaran, i els diners que destinarem en cada etapa d'aquest procés, des de la gravació fins a l'enviament de les recompenses.

Milers de gràcies, de tot cor.

Us estaré eternament agraït.

Cesk.

#19 / Últimes 10 hores... gràcies!

Bon divendres, mecenes!

Avui és el darrer dia d'aquesta campanya de micromecenatge. Volia agrair-vos d'una forma molt sincera la vostra col·laboració per a fer possible el meu nou disc. Sou 817 mecenes (tela marinera!) i heu aconseguit el 167% de l'objectiu de finançament.

Sabeu què vol dir, tot això? Que aquest vuitè treball discogràfic el podrem gravar amb una premissa implícita en la defensa del treball musical: precarietat zero. Podrem pagar a tots els treballadors i totes les persones implicades d'una manera digna, i podrem destinar tots els esforços, hores i espais per a procurar facturar un disc que compleixi les expectatives.

Gràcies per a fer-ho possible!

Encarem les darreres 10 hores...

https://www.youtube.com/watch?v=Xfh24kHmoYM

#18 / Compte enrere: últims 3 dies!

🥉 Últims 3 dies de micromecenatge!

🎶 Coneixeu algun amic o familiar que li podria interessar participar en aquesta campanya de micromecenatge? Compartiu-li aquesta pàgina, animeu-lo a col·laborar!

🏆 Recordeu! Recompensa comuna per a tots els mecenes: trobada i cançons en streaming aquest mateix diumenge 17 de maig a les 17.30h! (Tots els mecenes rebreu les indicacions per accedir-hi mitja hora abans, al vostre correu electrònic)

😍 Ja sou 740 mecenes i un motor creatiu inesgotable!

#17 / Nova recompensa d'agraïment per a tots els mecenes

★ NOVA RECOMPENSA D'AGRAÏMENT ★

Trobada i xerrada virtual amb 2 o 3 cançons en directe.

Diumenge 17 de maig a les 17.30h. En streaming, a la plataforma Cultura Confinada, en agraïment a tots els mecenes que m'esteu ajudant a fer possible el meu 8è disc. Cada mecenes rebrà un correu electrònic, el mateix diumenge 17 de maig, mitja hora abans de l'inici, amb les instruccions per accedir a la trobada virtual.

[!] Aquesta recompensa la rebran tots els mecenes, els que ja ho eren i els que ho siguin a partir d'ara, independentment de l'aportació que hagin fet.

#16 / Segon objectiu... ASSOLIT! Llegiu, que hi ha novetats...!

Això és estrictament espectacular. No us podeu imaginar la sensació tan bonica que sento en aquests moments. Acabeu d'arribar al segon objectiu de finançament que ens havíem marcat en aquest micromecenatge. Hem arribat als 20.000€, i això em permetrà poder enregistrar el nou disc amb totes les més absolutes garanties de la qualitat. A més, podré ampliar els complements que l'acompanyaran: un videoclip, el making of de tot el procés, la sessió fotogràfica, i el disseny.

Ara, que encara queden 6 dies abans no finalitzi aquesta campanya de micromecenatge, ens marquem un tercer horitzó de finançament. Un nou objectiu que serà obert, sense cap xifra concreta. Perquè els i les noves mecenes que ho vulguin, puguin seguir comprant anticipadament el disc, les entrades, els concerts... I tota l'ajuda que arribi d'ara en endavant, fins que finalitzi el micromecenatge, la destinarem a seguir millorant tot el procés de gravació i preparació del nou espectacle.

I, atenció: NOVETATS!leer más

#15 / Tornar

Bona nit, mecenes. Avui us presento una nova cançó. Es titula Tornar, i l'hem fet amb la col·laboració del raper Poor Tràmit i la cantautora (i neboda meva!) Marina Freixas. Els arranjaments i la producció porten la marca d'en Pau Romero. El videoclip ha sigut possible gràcies a la feinada de Dmusical i, sobretot, gràcies als vostres vídeos, que us vam demanar i ens heu fet arribar a través de les xarxes socials. La cançó és un agraïment a totes les persones que treballeu en l'àmbit sanitari: gràcies, de tot cor. Espero i desitjo que us agradi.

https://www.youtube.com/watch?v=b6wR8-1cZYw

#13 / Recta final: darrers 10 dies

Bona nit, mecenes! Com va? Espero que totes i tots estigueu bé, i que encareu aquesta fase del desconfinament amb els ànims una mica a lloc.

Jo segueixo emocionat per la rebuda d'aquest micromecenatge. Heu sobrepassat totes les meves previsions, i sento que tinc una responsabilitat enorme per entregar-vos un 8è disc que se situï a l'altura de les vostres expectatives. Ja hi hem començat a treballar, i en tenim moltes ganes.

Tot just queden 10 dies per a la finalització d'aquesta campanya de micromecenatge. Primer de tot, voldria dir-vos que us estic enormement agraït. I, per acabar, voldria animar-vos a fer córrer l'enllaç d'aquest projecte de Verkami per si els vostres familiars, amics i coneguts hi volguessin participar. Seria un honor fer més gran aquesta família: ja sou 646 mecenes!

Us deixo un petit regal en forma de poesia. Salut i seguim en contacte!

https://www.youtube.com/watch?v=PSIYB-DjzE4

#12 / Transparència

Bona nit, mecenes! Avui vull fer un exercici de transparència, explicant-vos els costos del nou disc, i ordenant els conceptes on destinaré les vostres aportacions. Comencem!

Creació de les cançons: un servidor comença escrivint un text amb forma poètica i, posteriorment, busco uns acords i una melodia on encaixar-hi cada síl·laba. Un cop tinc la sensació (és com un batec, realment) que la cançó està acabada, la deixo reposar i traspassa al següent estadi. [M'és impossible de comptabilitzar-ho econòmicament: són moltes hores]

Arranjaments de les cançons: aquest és un dels processos més primaris, i comença un cop les cançons han sigut creades. Els arranjaments son un segon procés creatiu i, normalment, respectant la melodia, implica canvis en l'estructura de la cançó, canvis en l'harmonia, els ritmes, els tempos, etc... [Al voltant de 150€/200€ per cançó: entre 1.500€ i 2.000€ en total]

Producció musicalleer más

#11 / ★ NOVES RECOMPENSES! ★

Com que fa uns dies vam arribar a l'objectiu de finançament, i vam marcar un segon horitzó (assolir els 20.000€, per poder realitzar un videoclip, un making of, etc.), he pensat que el més just és ampliar les recompenses associades als 20€ i als 50€.

[!] L'actualització d'aquestes recompenses afecta tant als mecenes nous com als mecenes antics. Tots els mecenes que heu fet aportacions de 20€ o 50€ rebreu totes les novetats!

[Recompensa: 20€] Nou:

  • Una targeta promocional signada (enviament inclòs) ★

[A més a més del que ja hi havia establert: Un exemplar signat del 8è disc (enviament inclòs) 💽 + Aparició als agraïments del disc ❤️]

[Recompensa: 50€] Nou:

  • Dues entrades digitals per una trobada-concert en streaming a la plataforma Cultura Confinada, on explicaré els detalls del nou disc i en cantaré algunes cançons (primavera de 2021, enviament per correu electrònic) ★

  • Dos accessos digitals exclusius per a visualitzar, abans que ningú, el videoclip i el making ofleer más

#10 / Cap al segon objectiu...

Hola, mecenes! Bon post-25 d'abril, post-diada del País Valencià, post-dia que els partisans van derrotar el feixisme, i la revolució dels clavells va enderrocar la dictadura portuguesa de Salazar.

Com bé sabeu, fa 21 dies que vaig iniciar un micromecenatge per a fer realitat el meu vuitè disc d'estudi. Hem arribat a l'objectiu de finançament, però per a mi és molt important seguir rebent la vostra ajuda.

Coneixes algú que vulgui comprar anticipadament el disc? En format digital? O en format físic? I entrades pel concert de presentació? I un concert al menjador de casa teva? O un concert per a col·lectius i entitats?

Vols seguir donant-me un cop de mà? Milers de gràcies! :)

https://www.verkami.com/locale/ca/projects/24675-8e-disc-de-cesk-freixas-cap-a-les-arrels-de-la-canco

#09 / NOU OBJECTIU: 20.000€!

Ho heu aconseguit! És increïble sentir i notar la vostra companyia. Encara sense haver arribat a l'equador, aquest micromecenatge ja ha assolit l'objectiu de finançament. Més de 500 mecenes i una muntanya d'emoció, responsabilitat i compromís.

Per aquest motiu us plantegem un segon objectiu: arribar als 20.000€. Amb aquest nou horitzó, puc comprometre'm a millorar la qualitat del procés de creació i gravació del nou disc, així com també augmentar la quantitat d'elements que l'acompanyen: videoclip, making of, etc.

#08 / Menys del 2% per aconseguir-ho!

Benvolguts i benvolgudes mecenes. Avui, 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, aquest micromecenatge és a les portes d'aconseguir l'objectiu de finançament. Queden menys de 200€ i menys del 2% per arribar-hi. Tot això és emocionant, ho és molt per a mi. Noto i sento la vostra companyia, i tinc moltes ganes de començar a enregistrar el nou disc per poder-vos tornar aquesta confiança que m'esteu regalant.

Un cop assolim l'objectiu, en plantejarem un de nou, que ens servirà per poder perfilar alguns aspectes tècnics, i augmentar el resultat del nou disc, en qualitat i en quantitat d'elements. Amb un nou objectiu podríem plantejar-nos la possibilitat de realitzar un making of de la gravació i també un videoclip. Us ho anirem comentant: què us semblaria?

Us deixo un vídeo d'un servidor recitant una poesia del meu darrer llibre: El delta de les paraules.

https://www.youtube.com/watch?v=DPAZYpDUKGA

#07 / 15 dies

Estimats i estimades mecenes. Segueixo enormement agraït per tanta estima que li esteu regalant a aquestes cançons noves que encara no heu sentit. És molt i molt especial notar la vostra presència, i sóc conscient que aquest serà el meu disc més col·lectiu. A mesura que vagi apropant-se la data de la gravació, us aniré informant de tots els detalls. Mentrestant, dues setmanes després de l'inici del micromecenatge, ja sou 470 mecenes (tela...) i heu aconseguit arribar al 88% de l'objectiu de finançament. Milers de gràcies, de tot cor. Em feu sentir molt afortunat.

Us deixo una cançó de confinament molt especial: La petita rambla del Poble Sec en versió confinada.

https://www.youtube.com/watch?v=lk66HyLxRx4

#06 / 10 dies

Bon dimecres, mecenes! Ja fa 10 dies que el motor d'aquest micromecenatge funciona. Sou 381 mecenes (quin llamp de sort que tinc!) i ja heu aconseguit arribar al 72% de l'objectiu. La veritat és que m'emociona enormement sentir-me tan ben acompanyat. Us deixo una de les cançons de confinament que he penjat darrerament, aquesta vegada amb la cantautora Gemma Humet i la seva veu de pols d'estels.

https://www.youtube.com/watch?v=DkX7Y7z09GM

#05 / Una setmana de micromecenatge

Bon vespre, amics i amigues. Com bé sabeu, diumenge passat, fa exactament una setmana, vam iniciar el procés de micromecenatge per a fer possible el meu nou disc, que serà el vuitè de la meva trajectòria musical. Set dies després d’aquell tret de sortida només puc agrair-vos la rebuda que ha tingut: ja sou més de 340 mecenes i heu aconseguit conquerir el 66% de l’objectiu de finançament. De tot cor, gràcies, gràcies, gràcies!

#04 / Quart dia al 55%!

Bona nit, mecenes. Moltíssimes gràcies per donar vida a les cançons del nou disc. Això avança de manera sobrenatural gràcies a la vostra col·laboració imprescindible. Com a agraïment, us deixo la Cançó de confinament d'avui. És amb en Victor Nin i amb el format amb el que gravarem el nou disc aquest estiu. Demà divendres i demà passat dissabte no publicaré cançons de confinament, perquè m'adhereixo a l'aturada cultural de denúncia a les ajudes institucionals inexistents que està rebent la cultura en aquesta crisi de la COVID-19. Gràcies, de nou!

https://youtu.be/E8IA0stv7vU

#03 / 48%...!

Això és increïble, mecenes. En sou molts, 258 persones ja heu participat en aquest micromecenatge, i avui, 3 dies després d'haver-lo iniciat, gairebé heu assolit el 50% de l'objectiu de finançament. Sou un motor molt gran per a mi, us ho dic amb tota la sinceritat que envolten els meus dits. Gràcies...

https://www.youtube.com/watch?v=Nf_rreijOS8

#02 / 2 dies després i... estic al·lucinant!

48 hores després d'haver iniciat el micromecenatge del nou disc... ja sou 240 mecenes!!! Quina autèntica passada, de debò! En tan sols dos dies heu aconseguit conquerir més del 40% de l'objectiu de finançament, i això és molt millor que cap dels inicis que hagués pogut somiar. Us asseguro que intentarem fer un disc que satisfaci les vostres expectatives. Gràcies, gràcies, gràcies!

#01 / Moltes gràcies, sou increïbles!

Hola, mecenes! Estic en estat de xoc... En tan sols 24 hores, un dia després des que vam iniciar aquest projecte de micromecenatge, sou 188 mecenes i heu conquerit el 32% de l'objectiu de finançament que farà possible el nou disc. Milers de gràcies, de tot cor. No m'esperava per a res del món aquesta rebuda, sou increïbles, de debò.

Com a agraïment, us deixo la 22a entrega de les Cançons de confinament.

Gràcies per fer de les cançons un lloc de trobada.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies