❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Descobreix els 10 Verkamis que van marcar el 2019!

8è disc de Cesk Freixas: cap a les arrels de la cançó

El meu 8è treball discogràfic serà un retorn a les arrels i a l'essència de la cançó d'autor i de protesta. M'ajudes a fer-lo possible?

Cesk Freixas

Un projecte de

Categoria

0
segons
834
Mecenes
25.360€
De 15.000€
Aporta al projecte

★ NOVA RECOMPENSA D'AGRAÏMENT ★

Trobada i xerrada virtual amb 2 o 3 cançons en directe.

Diumenge 17 de maig a les 17.30h. En streaming, a la plataforma Cultura Confinada, en agraïment a tots els mecenes que m'esteu ajudant a fer possible el meu 8è disc. Cada mecenes rebrà un correu electrònic, el mateix diumenge 17 de maig, mitja hora abans de l'inici, amb les instruccions per accedir a la trobada virtual.

[!] Aquesta recompensa la rebran tots els mecenes, els que ja ho eren i els que ho siguin a partir d'ara, independentment de l'aportació que hagin fet.

★ TERCER OBJECTIU: OBERT ★

Ara, que encara queden 6 dies abans no finalitzi aquesta campanya de micromecenatge, ens marquem un tercer horitzó de finançament. Un nou objectiu que serà obert, sense cap xifra concreta. Perquè els i les noves mecenes que ho vulguin, puguin seguir comprant anticipadament el disc, les entrades, els concerts... I tota l'ajuda que arribi d'ara en endavant, fins que finalitzi el micromecenatge, la destinarem a seguir millorant tot el procés de gravació i preparació del nou espectacle.

★ SEGON OBJECTIU ASSOLIT! ★

Això és estrictament espectacular. Acabeu d'arribar al segon objectiu de finançament que ens havíem marcat en aquest micromecenatge. Hem arribat als 20.000€, i això em permetrà poder enregistrar el nou disc amb totes les més absolutes garanties de la qualitat. A més, podré ampliar els complements que l'acompanyaran: un videoclip, el making of de tot el procés, la sessió fotogràfica, i el disseny.

★ NOVES RECOMPENSES! ★

[!] L'actualització d'aquestes recompenses afecta tant als mecenes nous com als mecenes antics. Tots els mecenes que heu fet aportacions de 20€ o 50€ rebreu totes les novetats!

[Recompensa: 20€] Nou:

 • Una targeta promocional signada (enviament inclòs) ★

[A més a més del que ja hi havia establert: Un exemplar signat del 8è disc (enviament inclòs) 💽 + Aparició als agraïments del disc ❤️]

[Recompensa: 50€] Nou:

 • Dues entrades digitals per una trobada-concert en streaming a la plataforma Cultura Confinada, on explicaré els detalls del nou disc i en cantaré algunes cançons (primavera de 2021, enviament per correu electrònic) ★

 • Dos accessos digitals exclusius per a visualitzar, abans que ningú, el videoclip i el making of oficial del nou disc (primavera de 2021, enviament per correu electrònic) ★

[A més a més del que ja hi havia establert: Dues entrades pel concert de presentació del 8è disc (primavera de 2021, enviament per correu electrònic) 🎟️ + Un exemplar signat del 8è disc (enviament inclòs) 💽 + Aparició als agraïments del disc ❤️]

★ NOU OBJECTIU: 20.000€! ★

Heu assolit l'horitzó de finançament inicial, i és per aquest motiu que us plantejo un segon objectiu: arribar als 20.000€. Amb aquest nou horitzó, puc comprometre'm a millorar la qualitat del procés de creació i gravació del nou disc, així com també augmentar la quantitat d'elements que l'acompanyen: videoclip, making of, etc.

★ MICROMECENATGE AL 100%! ★

Ho heu aconseguit! És increïble sentir i notar la vostra companyia. Encara sense haver arribat a l'equador, després de només 19 dies, aquest micromecenatge ja ha assolit l'objectiu de finançament. Més de 500 mecenes i una muntanya d'emoció, responsabilitat i compromís. Gràcies, de tot cor!

El meu 8è disc

Benvolguts amics, benvolgudes amigues: moltes gràcies per haver arribat fins aquí! En efecte, aquest proper any 2021 veurà la llum el meu 8è treball discogràfic, un disc que estem treballant amb moltíssimes ganes i des de fa molts mesos amb l'estimadíssim Victor Nin (guitarrista i arranjador musical).

Les noves cançons evidenciaran un canvi de rumb en aquest projecte musical. Vull fer quelcom que no he fet mai fins ara: un disc amb el format de duet. Per aquest motiu, es tracta d'un treball que neix amb la voluntat d'aproximar-se a les arrels i a l'essència de la cançó d'autor. Hem estudiat minuciosament les textures, els timbres i les intensitats de l'acústica de les guitarres, i he preparat relats literaris que he volgut tractar estrictament com a peces poètiques, juntament amb poesies d'autors i autores dels Països Catalans que, per primera vegada en la meva vida professional, he musicat.

Amb diversos elements de percussió, i altres instruments de la nostra cultura popular, hem procurat que cada peça s'amari d'elements tradicionals, per explicar aquest trosset de món amb el prisma de la cançó d'autor. Des dels Països Catalans, en la nostra llengua i sempre amb actitud compromesa. Torna el Cesk Freixas més íntim. Torna el Cesk Freixas més reivindicatiu. Torna el Cesk Freixas de la poesia i la cançó de protesta.

Micromecenatge en plena crisi de la COVID-19

Aquesta serà la tercera vegada que us demano ajuda per a poder enregistrar un treball discogràfic. Com bé sabeu, la crisi global de la COVID-19 ens ha obligat a molts músics a suspendre i ajornar la nostra activitat damunt dels escenaris, fet que anul·la la nostra economia i la nostra principal font d'ingressos: els concerts. És per aquest motiu que us torno a demanar la vostra col·laboració. Sense la vostra implicació, el més probable és que no pugui gravar el nou disc.

El crowdfunding em dóna la possibilitat de ser totalment lliure en el procés creatiu. Dependre d'entitats bancàries suposa hipotecar una part massa important del meu treball, i és evident que, abans, prefereixo tenir un compromís amb vosaltres, que feu possible que algú com jo pugui dedicar-se a aquest ofici tan bonic de fer cançons.

El micromecenatge sempre l'he entès com una venda anticipada. Aquest sistema de finançament col·lectiu i col·laboratiu li permet al creador poder realitzar el seu projecte amb l'avançament econòmic que fan els seguidors. Un cop el projecte ja ha vist la llum, ho sabeu bé, el creador fa efectives les recompenses associades a cada aportació.

Totes les vegades que us he demanat ajuda he sentit i notat que estava molt a prop vostre. He pogut percebre el vostre interès i les ganes de col·laborar. És una sensació molt bonica, la veritat. Arran d'aquest sentiment de proximitat, m'he animat a tornar-vos a demanar ajuda. Amb els diners recaptats en aquest Verkami podrem treballar els arranjaments (amb en Victor Nin), enregistrar el disc a BeatGarden Studios (a Barcelona), produir-lo i mesclar-lo (amb en Pau Romero) i masteritzar-lo.

Em doneu un cop de mà? :)

Calendari

Arranjaments: primavera de 2020 | Producció: estiu de 2020 | Gravació: primera meitat de setembre de 2020 | Mescles: segona meitat de setembre de 2020 | Masterització: octubre de 2020 | Enviament de les recompenses: hivern de 2020-2021 | Inici de gira: primavera de 2021

On em pots seguir?

Lloc web: ceskfreixas.cat | Instagram: @ceskfreixas | Twitter: @ceskfreixas | Facebook: @ceskfreixas | Youtube: @ceskfreixas | Spotify: Cesk Freixas | Itunes: Cesk Freixas

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

93 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • Senyor_Pep

  Senyor_Pep

  13 dies

  Gràcies a tu per fer-nos feliços i el teu compromís!

 • SoyHumbaba

  SoyHumbaba

  13 dies

  un fortíssim abraç* els nervis com saben deixar la seua petjada

 • SoyHumbaba

  SoyHumbaba

  13 dies

  M'he registrat gràcies a tu, la teua música de cantautor, i l'energia que a casa ens aportes. Espere fer realitat moltes vegades, aportant el que bonament es pot, en més ocasions. Un abrado de confinament i molt ànim per a tu i els teus

 • ignasill

  ignasill

  13 dies

  Salut i endavant!

 • marc.niko

  marc.niko

  13 dies

  endavant Cesk!

 • Sergi Camacho i Castellví

  Sergi Camacho i Castellví

  14 dies

  Enhorabona Cesk!!! Gràcies

 • Oleguer

  Oleguer

  14 dies

  Salut i revolució!!!!

 • Nando Pilgrim

  Nando Pilgrim

  15 dies

  Hola Cesk, si te'n recordes quan arribe el moment, en lloc de signar el disc amb dedicatòria per a mi, ho fas per a Maruja, de Xàtiva, que és mà mare. Gràcies!

 • Montserrat J. Torres

  Montserrat J. Torres

  15 dies

  Gràcies per les cançons de confinament. Molt entranyable l'ajuda de l'Heura en la presentació d'algunes cançons.

 • Xelo

  Xelo

  16 dies

  Molt contenta de ser mecena teua! Amb l'espera del teu disc. Salutacions!!

#20 / MICROMECENATGE ACONSEGUIT!

Gràcies, gràcies i més gràcies. 835 mecenes i 25.380€ aconseguits. La precarietat zero marcarà l'ètica de la creació del meu 8è treball discogràfic, que gravarem aquest estiu a Barcelona. Sense vosaltres, una vegada més, tot això no seria possible. Us aniré informant detalladament de tot el procés (sense fer-me pesat, hehe), i el que faré d'aquí a pocs dies, quan tinguem tots els números a lloc, serà escriure una nova entrada en aquest blog per detallar-vos el total de diners recaptats (un cop descartats els impagaments), el desglossament de totes les comissions, impostos i retencions que la plataforma de Verkami i les autoritats fiscals m'aplicaran, i els diners que destinarem en cada etapa d'aquest procés, des de la gravació fins a l'enviament de les recompenses.

Milers de gràcies, de tot cor.

Us estaré eternament agraït.

Cesk.

#19 / Últimes 10 hores... gràcies!

Bon divendres, mecenes!

Avui és el darrer dia d'aquesta campanya de micromecenatge. Volia agrair-vos d'una forma molt sincera la vostra col·laboració per a fer possible el meu nou disc. Sou 817 mecenes (tela marinera!) i heu aconseguit el 167% de l'objectiu de finançament.

Sabeu què vol dir, tot això? Que aquest vuitè treball discogràfic el podrem gravar amb una premissa implícita en la defensa del treball musical: precarietat zero. Podrem pagar a tots els treballadors i totes les persones implicades d'una manera digna, i podrem destinar tots els esforços, hores i espais per a procurar facturar un disc que compleixi les expectatives.

Gràcies per a fer-ho possible!

Encarem les darreres 10 hores...

https://www.youtube.com/watch?v=Xfh24kHmoYM

#18 / Compte enrere: últims 3 dies!

🥉 Últims 3 dies de micromecenatge!

🎶 Coneixeu algun amic o familiar que li podria interessar participar en aquesta campanya de micromecenatge? Compartiu-li aquesta pàgina, animeu-lo a col·laborar!

🏆 Recordeu! Recompensa comuna per a tots els mecenes: trobada i cançons en streaming aquest mateix diumenge 17 de maig a les 17.30h! (Tots els mecenes rebreu les indicacions per accedir-hi mitja hora abans, al vostre correu electrònic)

😍 Ja sou 740 mecenes i un motor creatiu inesgotable!

#17 / Nova recompensa d'agraïment per a tots els mecenes

★ NOVA RECOMPENSA D'AGRAÏMENT ★

Trobada i xerrada virtual amb 2 o 3 cançons en directe.

Diumenge 17 de maig a les 17.30h. En streaming, a la plataforma Cultura Confinada, en agraïment a tots els mecenes que m'esteu ajudant a fer possible el meu 8è disc. Cada mecenes rebrà un correu electrònic, el mateix diumenge 17 de maig, mitja hora abans de l'inici, amb les instruccions per accedir a la trobada virtual.

[!] Aquesta recompensa la rebran tots els mecenes, els que ja ho eren i els que ho siguin a partir d'ara, independentment de l'aportació que hagin fet.

#16 / Segon objectiu... ASSOLIT! Llegiu, que hi ha novetats...!

Això és estrictament espectacular. No us podeu imaginar la sensació tan bonica que sento en aquests moments. Acabeu d'arribar al segon objectiu de finançament que ens havíem marcat en aquest micromecenatge. Hem arribat als 20.000€, i això em permetrà poder enregistrar el nou disc amb totes les més absolutes garanties de la qualitat. A més, podré ampliar els complements que l'acompanyaran: un videoclip, el making of de tot el procés, la sessió fotogràfica, i el disseny.

Ara, que encara queden 6 dies abans no finalitzi aquesta campanya de micromecenatge, ens marquem un tercer horitzó de finançament. Un nou objectiu que serà obert, sense cap xifra concreta. Perquè els i les noves mecenes que ho vulguin, puguin seguir comprant anticipadament el disc, les entrades, els concerts... I tota l'ajuda que arribi d'ara en endavant, fins que finalitzi el micromecenatge, la destinarem a seguir millorant tot el procés de gravació i preparació del nou espectacle.

I, atenció: NOVETATS!seguir llegint

#15 / Tornar

Bona nit, mecenes. Avui us presento una nova cançó. Es titula Tornar, i l'hem fet amb la col·laboració del raper Poor Tràmit i la cantautora (i neboda meva!) Marina Freixas. Els arranjaments i la producció porten la marca d'en Pau Romero. El videoclip ha sigut possible gràcies a la feinada de Dmusical i, sobretot, gràcies als vostres vídeos, que us vam demanar i ens heu fet arribar a través de les xarxes socials. La cançó és un agraïment a totes les persones que treballeu en l'àmbit sanitari: gràcies, de tot cor. Espero i desitjo que us agradi.

https://www.youtube.com/watch?v=b6wR8-1cZYw

#13 / Recta final: darrers 10 dies

Bona nit, mecenes! Com va? Espero que totes i tots estigueu bé, i que encareu aquesta fase del desconfinament amb els ànims una mica a lloc.

Jo segueixo emocionat per la rebuda d'aquest micromecenatge. Heu sobrepassat totes les meves previsions, i sento que tinc una responsabilitat enorme per entregar-vos un 8è disc que se situï a l'altura de les vostres expectatives. Ja hi hem començat a treballar, i en tenim moltes ganes.

Tot just queden 10 dies per a la finalització d'aquesta campanya de micromecenatge. Primer de tot, voldria dir-vos que us estic enormement agraït. I, per acabar, voldria animar-vos a fer córrer l'enllaç d'aquest projecte de Verkami per si els vostres familiars, amics i coneguts hi volguessin participar. Seria un honor fer més gran aquesta família: ja sou 646 mecenes!

Us deixo un petit regal en forma de poesia. Salut i seguim en contacte!

https://www.youtube.com/watch?v=PSIYB-DjzE4

#12 / Transparència

Bona nit, mecenes! Avui vull fer un exercici de transparència, explicant-vos els costos del nou disc, i ordenant els conceptes on destinaré les vostres aportacions. Comencem!

Creació de les cançons: un servidor comença escrivint un text amb forma poètica i, posteriorment, busco uns acords i una melodia on encaixar-hi cada síl·laba. Un cop tinc la sensació (és com un batec, realment) que la cançó està acabada, la deixo reposar i traspassa al següent estadi. [M'és impossible de comptabilitzar-ho econòmicament: són moltes hores]

Arranjaments de les cançons: aquest és un dels processos més primaris, i comença un cop les cançons han sigut creades. Els arranjaments son un segon procés creatiu i, normalment, respectant la melodia, implica canvis en l'estructura de la cançó, canvis en l'harmonia, els ritmes, els tempos, etc... [Al voltant de 150€/200€ per cançó: entre 1.500€ i 2.000€ en total]

Producció musicalseguir llegint

#11 / ★ NOVES RECOMPENSES! ★

Com que fa uns dies vam arribar a l'objectiu de finançament, i vam marcar un segon horitzó (assolir els 20.000€, per poder realitzar un videoclip, un making of, etc.), he pensat que el més just és ampliar les recompenses associades als 20€ i als 50€.

[!] L'actualització d'aquestes recompenses afecta tant als mecenes nous com als mecenes antics. Tots els mecenes que heu fet aportacions de 20€ o 50€ rebreu totes les novetats!

[Recompensa: 20€] Nou:

 • Una targeta promocional signada (enviament inclòs) ★

[A més a més del que ja hi havia establert: Un exemplar signat del 8è disc (enviament inclòs) 💽 + Aparició als agraïments del disc ❤️]

[Recompensa: 50€] Nou:

 • Dues entrades digitals per una trobada-concert en streaming a la plataforma Cultura Confinada, on explicaré els detalls del nou disc i en cantaré algunes cançons (primavera de 2021, enviament per correu electrònic) ★

 • Dos accessos digitals exclusius per a visualitzar, abans que ningú, el videoclip i el making ofseguir llegint

#10 / Cap al segon objectiu...

Hola, mecenes! Bon post-25 d'abril, post-diada del País Valencià, post-dia que els partisans van derrotar el feixisme, i la revolució dels clavells va enderrocar la dictadura portuguesa de Salazar.

Com bé sabeu, fa 21 dies que vaig iniciar un micromecenatge per a fer realitat el meu vuitè disc d'estudi. Hem arribat a l'objectiu de finançament, però per a mi és molt important seguir rebent la vostra ajuda.

Coneixes algú que vulgui comprar anticipadament el disc? En format digital? O en format físic? I entrades pel concert de presentació? I un concert al menjador de casa teva? O un concert per a col·lectius i entitats?

Vols seguir donant-me un cop de mà? Milers de gràcies! :)

https://www.verkami.com/locale/ca/projects/24675-8e-disc-de-cesk-freixas-cap-a-les-arrels-de-la-canco

#09 / NOU OBJECTIU: 20.000€!

Ho heu aconseguit! És increïble sentir i notar la vostra companyia. Encara sense haver arribat a l'equador, aquest micromecenatge ja ha assolit l'objectiu de finançament. Més de 500 mecenes i una muntanya d'emoció, responsabilitat i compromís.

Per aquest motiu us plantegem un segon objectiu: arribar als 20.000€. Amb aquest nou horitzó, puc comprometre'm a millorar la qualitat del procés de creació i gravació del nou disc, així com també augmentar la quantitat d'elements que l'acompanyen: videoclip, making of, etc.

#08 / Menys del 2% per aconseguir-ho!

Benvolguts i benvolgudes mecenes. Avui, 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, aquest micromecenatge és a les portes d'aconseguir l'objectiu de finançament. Queden menys de 200€ i menys del 2% per arribar-hi. Tot això és emocionant, ho és molt per a mi. Noto i sento la vostra companyia, i tinc moltes ganes de començar a enregistrar el nou disc per poder-vos tornar aquesta confiança que m'esteu regalant.

Un cop assolim l'objectiu, en plantejarem un de nou, que ens servirà per poder perfilar alguns aspectes tècnics, i augmentar el resultat del nou disc, en qualitat i en quantitat d'elements. Amb un nou objectiu podríem plantejar-nos la possibilitat de realitzar un making of de la gravació i també un videoclip. Us ho anirem comentant: què us semblaria?

Us deixo un vídeo d'un servidor recitant una poesia del meu darrer llibre: El delta de les paraules.

https://www.youtube.com/watch?v=DPAZYpDUKGA

#07 / 15 dies

Estimats i estimades mecenes. Segueixo enormement agraït per tanta estima que li esteu regalant a aquestes cançons noves que encara no heu sentit. És molt i molt especial notar la vostra presència, i sóc conscient que aquest serà el meu disc més col·lectiu. A mesura que vagi apropant-se la data de la gravació, us aniré informant de tots els detalls. Mentrestant, dues setmanes després de l'inici del micromecenatge, ja sou 470 mecenes (tela...) i heu aconseguit arribar al 88% de l'objectiu de finançament. Milers de gràcies, de tot cor. Em feu sentir molt afortunat.

Us deixo una cançó de confinament molt especial: La petita rambla del Poble Sec en versió confinada.

https://www.youtube.com/watch?v=lk66HyLxRx4

#06 / 10 dies

Bon dimecres, mecenes! Ja fa 10 dies que el motor d'aquest micromecenatge funciona. Sou 381 mecenes (quin llamp de sort que tinc!) i ja heu aconseguit arribar al 72% de l'objectiu. La veritat és que m'emociona enormement sentir-me tan ben acompanyat. Us deixo una de les cançons de confinament que he penjat darrerament, aquesta vegada amb la cantautora Gemma Humet i la seva veu de pols d'estels.

https://www.youtube.com/watch?v=DkX7Y7z09GM

#05 / Una setmana de micromecenatge

Bon vespre, amics i amigues. Com bé sabeu, diumenge passat, fa exactament una setmana, vam iniciar el procés de micromecenatge per a fer possible el meu nou disc, que serà el vuitè de la meva trajectòria musical. Set dies després d’aquell tret de sortida només puc agrair-vos la rebuda que ha tingut: ja sou més de 340 mecenes i heu aconseguit conquerir el 66% de l’objectiu de finançament. De tot cor, gràcies, gràcies, gràcies!

#04 / Quart dia al 55%!

Bona nit, mecenes. Moltíssimes gràcies per donar vida a les cançons del nou disc. Això avança de manera sobrenatural gràcies a la vostra col·laboració imprescindible. Com a agraïment, us deixo la Cançó de confinament d'avui. És amb en Victor Nin i amb el format amb el que gravarem el nou disc aquest estiu. Demà divendres i demà passat dissabte no publicaré cançons de confinament, perquè m'adhereixo a l'aturada cultural de denúncia a les ajudes institucionals inexistents que està rebent la cultura en aquesta crisi de la COVID-19. Gràcies, de nou!

https://youtu.be/E8IA0stv7vU

#03 / 48%...!

Això és increïble, mecenes. En sou molts, 258 persones ja heu participat en aquest micromecenatge, i avui, 3 dies després d'haver-lo iniciat, gairebé heu assolit el 50% de l'objectiu de finançament. Sou un motor molt gran per a mi, us ho dic amb tota la sinceritat que envolten els meus dits. Gràcies...

https://www.youtube.com/watch?v=Nf_rreijOS8

#02 / 2 dies després i... estic al·lucinant!

48 hores després d'haver iniciat el micromecenatge del nou disc... ja sou 240 mecenes!!! Quina autèntica passada, de debò! En tan sols dos dies heu aconseguit conquerir més del 40% de l'objectiu de finançament, i això és molt millor que cap dels inicis que hagués pogut somiar. Us asseguro que intentarem fer un disc que satisfaci les vostres expectatives. Gràcies, gràcies, gràcies!

#01 / Moltes gràcies, sou increïbles!

Hola, mecenes! Estic en estat de xoc... En tan sols 24 hores, un dia després des que vam iniciar aquest projecte de micromecenatge, sou 188 mecenes i heu conquerit el 32% de l'objectiu de finançament que farà possible el nou disc. Milers de gràcies, de tot cor. No m'esperava per a res del món aquesta rebuda, sou increïbles, de debò.

Com a agraïment, us deixo la 22a entrega de les Cançons de confinament.

Gràcies per fer de les cançons un lloc de trobada.

10€
95 mecenes
Llavor

► Enviament del disc en format digital (per correu electrònic) 💻

 • Aparició als agraïments del disc ❤️
Entrega estimada Febrer 2021
20€
548 mecenes
Arrel

► Un exemplar signat del 8è disc (enviament inclòs) 💽

 • Aparició als agraïments del disc ❤️
 • Una targeta promocional signada ★
Entrega estimada Febrer 2021
500€
En queden 1 (de 7)
Fulla

► Concert en una casa particular per a un màxim de 20 persones (invitades com a públic) i dins l'àmbit geogràfic dels Països Catalans 🎶

 • Dues entrades pel concert de presentació del 8è disc (primavera de 2021, enviament per correu electrònic) 🎟️
 • Un exemplar signat del 8è disc (enviament inclòs) 💽
 • Aparició als agraïments del disc ❤️
 • Dues entrades digitals per una trobada-concert en streaming a la plataforma Cultura Confinada, on explicaré els detalls del nou disc i en cantaré algunes cançons (primavera de 2021, enviament per correu electrònic) ★
 • Dos accessos digitals exclusius per a visualitzar, abans que ningú, el videoclip i el making of oficial del nou disc (primavera de 2021, enviament per correu electrònic) ★
Entrega estimada Febrer 2021
1.250€
En queden 4 (de 5)
Fruit

► Concert per a entitats i col·lectius dins l'àmbit geogràfic dels Països Catalans (equip de so a càrrec de l'entitat o col·lectiu, condicions d'espai, format i data a concretar i convenir entre l'entitat o col·lectiu i Dmusical, el management de Cesk Freixas) 🥁

 • Deu entrades pel concert de presentació del 8è disc (primavera de 2021, enviament per correu electrònic) 🎟️
 • Un exemplar signat del 8è disc (enviament inclòs) 💽
 • Aparició als agraïments del disc ❤️
Entrega estimada Febrer 2021
Les cookies ens ajuden a oferir-te la millor experiència. Configuració