❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Edició integral de "La Saga d'Atlas & Axis" en català.

Un exitós còmic d'aventures animals amb humor per a tots els públics, publicat en 9 idiomes. Fés que el català sigui el pròxim!!!

Pau

Un proyecto de

Pau

Categoría

Creado en

0
segundos
324
Aportaciones
16.550€
De 16.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Compra ara mateix el llibre i te l'enviarem amb aquest certificat al teu nom com a col·laborador imprescindible d'aquesta edició en català!

Queden només uns díes per tancar la campanya. Si no el compres ara, ja no podràs mai!

El podràs enmarcar amb orgull!
El podràs enmarcar amb orgull!

ÍNDEX:

  1. En català.

  2. Qui som.

  3. A què destinarem les vostres aportacions.

  4. Calendari previst.

  5. La Saga d'Atlas & Axis.

Atlas i Axis.
Atlas i Axis.

La Saga d'Atlas & Axis en català.

La Saga d'Atlas i Axis, del mallorquí Pau, és un còmic d'aventures per a tots els públics que fins ara ha estat publicat en francès, castellà, italià, polonès, holandès, rus, alemany, anglès i xinès.

Ouaf, guau, bau, woef, hau, woof, bark, гав!... Així lladren en diferents idiomes. Encara ens ha d
Ouaf, guau, bau, woef, hau, woof, bark, гав!... Així lladren en diferents idiomes. Encara ens ha d'arribar l'edició xinesa.

Ens agradaria que la desena llengua fos el català!

La portada és exclusiva per a l
La portada és exclusiva per a l'edició en català.

Enlloc de l'édició original francesa en quatre llibres, hem triat el format integral, tota la història en un sol llibre de 272 pàgines a color i tapa dura ( 27,5 x 20 cm), més proper a la idea original de l'autor, i més econòmic (l'edició en quatre llibres costa en total 64€, el llibre únic només 30€). I amb alguns contiguts extra inèdits!

La producció del llibre és cara, i només per recuperar el cost de l'edició hauríem de vendre uns 600 llibres. No tenim ni idea de quanta gent pot estar interessada en aquesta edició, per això ho volem comprobar amb aquest projecte de Verkami.

Tu pots contribuïr a fer realitat l'edició en català de La Saga d'Atlas & Axis simplement comprant el llibre ara (recorda que si no assolim el pressupost necessari, et tornam els diners!). També pots col·laborar fent córrer la veu d'aquest projecte a les teves xarxes socials i mitjans de comunicació al teu abast.

Ens embarquem en aquesta aventura?
Ens embarquem en aquesta aventura?

Si vols donar un cop de mà extra, pots adquirir algunes de les recompenses d'aqui a la dreta, o comprar llibres per regalar.

Edició limitada de làmines A3, numerades i firmades per l
Edició limitada de làmines A3, numerades i firmades per l'autor. El preu de cada una és de 20€ normalment.

Qui som.

Marina i Pau
Marina i Pau

Som en Pau, l'autor de La Saga, i la seva família. Això és un projecte personal, no empresarial. Volem que els nins puguin llegir La Saga d'Atlas & Axis en la seva llengua materna, com fan ja a més de mitja Europa. Si compartiu aquesta idea, junts la farem realitat!

Veurà la llum!
Veurà la llum!

Pau és dibuixant de còmics i humorista gràfic des de fa més de 25 anys, i a més d'haver publicat sèries com Los repartidores de cerveza o Ze Jacky Touch i un dibuix editorial diari durant més de 13 anys (el premiat Pau per tots), col·labora amb la revista belga Spirou. També ha fet llibres per aprendre a dibuixar.

Podeu veure la feina de Pau i més imatges de la Saga als seus Instagram, Facebook, Youtube, Blog, Web, Patreon...

A què destinarem les vostres aportacions.

A l
A l'atac! (vinyeta de Les cinc banderes, proper projecte de Pau)

Els ingressos serviran per pagar l'impremta, la traductora, el rotulista, el dissenyador, els drets (en mans de l'editorial francesa Ankama), els enviaments, la producció de les recompenses, el cost de la plataforma de pagament i la comissió de Verkami, a més de l'IRPF derivat d'aquest ingrés. Si aconseguim beneficis, es destinaràn a la producció dels pròxims còmics del mateix estil d'Atlas & Axis.

Original a llàpis i tinta, abans del color digital.
Original a llàpis i tinta, abans del color digital.

Calendari previst.

Ja arriben.
Ja arriben.

El pla és que La Saga d'Atlas & Axis en català estigui disponible a les llibreries per Nadal de 2019. Per aixó haurà d'estar a la distribuïdora el novembre. I abans, a les vostres mans.

El nostre calendari preveu fer la traducció, maquetació i retolació abans de final de juny, i la impressió el juliol. Així tenim els messos d'agost i setembre de marge per imprevists.

Mascarons de proa.
Mascarons de proa.

Si no coneixeu La Saga d'Atlas i Axis:

Les muntanyes estàn molt presents a la Saga.
Les muntanyes estàn molt presents a la Saga.

Atlas i Axis viuen a Pangea, on els animals parlen i caminen a dues potes. Però a diferència d'altres còmics, no són persones amb cap d'animal, sino que ténen els costums de les seves espècies (córrer darrera les cabres, pixar amb una pota aixecada, menjar ossos, tractar els hervíbors com simple menjar, ensumar el cul als altres...)

Uep! què és aquesta olor?!
Uep! què és aquesta olor?!

L'inteligent i racional Atlas, i el petit i instintiu Axis es complementen com les parts conscient i subconscient d'un cervell. Ténen les mateixes discussions que nosaltres amb nosaltres mateixos.

La destrucció del seu poble per part dels norcands els uneix en una aventura que comença amb un intent de rescat de les seves estimades i continua amb la recerca del llegendari os Khimera, que permet a qui el trobi no haver-se de preocupar més per la subsistència. Pel camí descobriràn tot un món de nord a sud i d'est a oest, coneixeràn animals de tota casta, i també l'amistat, la traició, l'amor, la venjança, la dignitat, la guerra... la vida!

L'humor està present durant tota l'aventura. I també les ovelles explosives!

Invasió de la fortalesa del Makas, a Escàpula.
Invasió de la fortalesa del Makas, a Escàpula.

El dibuix és una espècie d'evolució dels cartoons dels anys '30, molt rodonets, expressius i dinàmics, però amb uns colors i uns paisatges que et capfiquen a la història, amb una atenció al detall que fa que a cada relectura es descobreixin coses noves.

Descendents directes del "Funny animals".
Descendents directes del "Funny animals".

Una de les majors satisfaccions de l'autor és que molts de pares que havien d'obligar els seus fills a llegir els han vist per primera vegada llegir sense aturar tot un llibre per gust: La Saga d'Atlas & Axis!

Els ratolins estàn amagats per tot el llibre, els trobaràs tots?
Els ratolins estàn amagats per tot el llibre, els trobaràs tots?

Anar a l'inici

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

34 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • merce.masnou

    merce.masnou

    casi 5 años

    Anem pel bon camí... Molts ànims i gràcies per la feina, Pau!!!

  • cels

    cels

    casi 5 años

    Som-hi! Queda poc!

  • Silvia Brujas

    Silvia Brujas

    casi 5 años

    Molts ànims!!

  • Ponent

    Ponent

    casi 5 años

    Espero llegir-lo aviat. Sort!

  • Alicia Garmon Estrada

    Alicia Garmon Estrada

    casi 5 años

    Un abrazinGGG de una Asturiana

  • Jesús Jaime Pérez Juan

    Jesús Jaime Pérez Juan

    casi 5 años

    Don suport al còmic en català

  • danielpeixe

    danielpeixe

    casi 5 años

    Un abrazo maestro!!

  • Usuario dado de baja

    Usuario dado de baja

    casi 5 años

    Gràcies, Pau!

  • Yasmin Córdoba Schwaneberg

    Yasmin Córdoba Schwaneberg

    casi 5 años

    Pau per Tots i Totes! Ets un crack

  • Manu

    Manu

    casi 5 años

    Atlas y Axis son unos mostros :)

Volver a todas las actualizaciones

#08 / Diploma.

Certificat de compromís amb el còmic en català.
Certificat de compromís amb el còmic en català.

Estimats socis:

Avui assolim dues fites importants: Hem arribat al 33% del pressupost i s'han acabat la oferta limitada a 100 ex-libris amb el llibre.

Per celebrar-ho i mirar d'incentivar les vendes que necessitam per cumplir l'objectiu, he pensat imprimir uns diplomes per a tots els que ja heu comprat el llibre, i també els que ho comprin fins al final de la campanya. En aquest diploma, que podreu enmarcar amb orgull, Atlas i Axis vos acrediten com a col·laboradors imprescindibles de l'edició en català de les seves aventures.

Només queden 11 díes de campanya, potser els més importants, els que decidiràn si això tira endevant o no. Crec que els lectors necessaris existeixen, i que lo difícil no és covencer-los, sino trobar-los! Faig tot el que em passa pel cap per publicitar la iniciativa, i accept suggerències! Però una vegada més, voldria demanar-vos un esforç suplementari. Vosaltres sou el públic potencial d'aquesta edició i estic segur que més gent del vostre entorn també. Ara ja som el 33%, això vol dir que si cada un de vosaltres pot convèncer a només dues persones per col·laborar comprant el llibre, això acabarà amb èxit!!!

Germans, pares, fills, amics, llibreters, veinats, companys de classe, de feina, d'equip, d'excursió... pensau en dues persones del vostre entorn que estarien contentes de poder llegir aquest còmic en català... i torrau-lis l'orella! XD En persona tot és més eficaç! Pensau que el vostre llibre, i l'existència d'un còmic més per a tots els públics en català depenen d'això!

Recordau aquestes eines que ens ajudaràn: El diploma, l' entrevista a IB3 (https://youtu.be/Ri2sLV1Cq_M), aquest link (http://vkm.is/atlasaxis) i aquest flyer:

Flyer.
Flyer.

Moltes gràcies per la vostra participació, sou els millors!!!

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Pau

    Pau
    Autor/a

    casi 5 años

    Acab d'editar la imatge perque dos atents mecenes m'han senyalat dues faltes. Frissava tant de penjar la imatge que no havia passat cap correcció de la traductora oficial! Ja estàn corregides, i moltes gràcies per haver-m'ho dit!

#20 / C'est fini... de moment!

Estimats socis:

Ja podem donar per acabada aquesta campanya. Tots els llibres i recompenses varen sortir cap els seus destins abans de cap d'any, i donat un marge pels retrassos típics de Correos per Nadal, ja hauríen de ser tots a les vostres mans. Si a qualcú li fata res, per favor, que m'escrigui.

Gràcies a la vostra empenta i compromís, el que havia de ser un llibre s'ha anat convertint en tot un projecte editorial, el de Escápula còmics, i per agraïr-vos mínimament el vostre suport, vos vull anunciar que el meu pròxim còmic, guanyador del premi Ciutat de Palma, el publicaré també, si em tornau fer l'honor del vostre suport, en català, a més d'en castellà.

Ja estic preparant la campanya per posar-la en marxa per Sant Jordi i que coincidesqui també amb el saló del còmic de Barcelona.

Aviat tornareu tenir notícies meves... i den Curtiss Hill!

#19 / Segueix la gira!

Atlas i Axis on fire!
Atlas i Axis on fire!

Estimats socis:

Si encara no heu pogut venir a cap presentació, aquest mes teniu cinc oportunitats més de venir a recollir els vostres llibres, i a més dedicats. Aqui teniu les dates concretes (a la camiseta falta una darrera a la biblioteca de Can Sales de Palma dia 20).

Salut!

#18 / Ja són aqui!

Estimats socis:

Els llibres han arribat abans de lo previst pel transportista! Ja els tenc a ca nostra. Ara em toca redistribuïr tot això dins els vostres sobres i començar a enviar. No sé quant tardaré, perque a més he de seguir dibuixant, però això està en marxa!

Aqui hem de fer puesto per sa bici.
Aqui hem de fer puesto per sa bici.

Els de Mallorca de moment no els enviaré, perquè faré devers 10 pressentacions per tota s'illa abans de Nadal (d'aqui a poc posaré les dates i llocs), i esper que pogueu venir a qualcuna. Però si qualcú m'escriu per dir-me que ho vol directament per correu, cap problema!

Au, vaig a seguir! Gràcies per omplir-me sa cotxeria de llibres! XD

#17 / Impressos!

Estimats socis:

Avui han acabat d'imprimir els llibres i ja m'els envien. M'envien una foto i diuen que arribaràn dia 8 de novembre. Després només faltarà afegir els diplomes i altres recompenses, ficar dins sobres i enviar!

S
S'aguanten drets.

A Mallorca tenc previst fer pressentacions a llibreries (de moment m'han convidat a Palma, Manacor i Sineu) i biblioteques (Sant Llorenç i Son Servera). Si voleu venir a recollir els llibres en persona, ens veurem les cares i m'estalviaré el cost de l'enviament.

Dates confirmades: A la llibreria Món de llibres de Manacor dijous 28 de novembre a les 19:30, i el dia següent al teatre d'Artà. També duré els altres llibres de la nova editorial!

Parlant de cost, una greu errada del dissenyador ha fet que tot costi gairebé 2.000€ més! Esper poder recuperar-los amb la venta de llibres!

leer más

#16 / Ja falta poc!

Estimats socis:

Els arxius ja són a impremta!

Ara ja es qüestió de que els imprimesquin, enqüadernin i enviin, i aqui començaràn els enviaments dels vostres llibres!

Gràcies per la vostra paciencia!

Aquesta bona pinta tendrà la portada-llom-contraportada.
Aquesta bona pinta tendrà la portada-llom-contraportada.

#15 / Ex libris llestos!

A punt per posar el teu nom!
A punt per posar el teu nom!

Estimats socis:

M'acaben d'arribar els ex libris i els diplomes impresos! I també uns centenars de sobres de cartró per a enviar les làmines i els llibres. A la traducció li falta ben poc, i el dissenyador ja ha començat a fer feina. Si no hi ha una oferta millor aquests díes, ja tenim impremta decidida. De moment tot va segons lo previst!

N'hi ha un parell que no heu omplit els formularis, i ara ja no es pot: vos preg que m'escrigueu un email amb el nom que volgueu que figuri als crèdits, el que volgueu al diploma (si no és el mateix!), i si heu comanat samarreta, quina talla. També necessit la vostra adreça per enviar el llibre i el telèfon de contacte pel transportista.

I parlant de crèdits: M'he decidit a invertir més doblers i publicar també una edició integral en castellà per aquest Nadal, amb… leer más

#14 / Ho hem fet realitat!!!

Estimats socis:

Hem fet possible La Saga d'Atlas & Axis en català!!!

Semblava difícil, però ho hem aconseguit. I crec que si no hem aconseguit més és perquè no hi havia més plaç, perque això s'estava accelerant!

Estic content per tots vosaltres i vos vull agraïr una vegada més l'esforç que heu fet i la confiança que heu tengut en aquest projecte!

Ara vos explic com anirà la cosa: Aquests díes Verkami vos cobrarà els imports de les vostres aportacions, i pròximament rebreu un email amb un formulari en el que vos demanaré les dades necessàries (quin nom voleu als crèdits, la vostra adreça per l'enviament, si va dedicat, a nom de qui, etc).

La traducció ja està en marxa, el drets demanats, i en tenir-ho tot, passarà a mans del dissenyador gràfic i rotulista.

Vos mantendré informats, i si teniu qualque dubte, aqui em teniu!

Gràcies!!!

#13 / Està fet!!!

Senyores i senyors:

HO HEM ACONSEGUIT!!!!

La Saga d'Atlas & Axis es publicarà també en català gràcies a tots vosaltres!

Encara queda fins dilluns a les 16h per veure si a més l'oferirem a les biblioteques públiques, però ja ho podem celebrar.

Enhorabona i moltes gràcies!!!

Pau.

#12 / Si ens passam...

La Saga també per a qui no pot participar.
La Saga també per a qui no pot participar.

Estimats socis:

No vos penseu que si ens passam de pressupost m'ho gastaré en birres!

He fixat dos nous objectius que esper aconseguir amb la vostra col·laboració:

Si arribam als 16.500€, farem una donació d'un volum integral de La Saga d'Atlas & Axis a cada una de les biblioteques públiques de les Illes Balears.

I si arribam al 20.000, en regalarem també un a cada una de les biblioteques públiques de Catalunya, que són moltíssimes.

Crec que tots hem passat per la situació en que no ens podem permetre llegir els còmics que voldriem, i les biblioteques eren la nostra única salvació. I sé que hi ha molta gent que voldria aportar a aquest Verkami i no pot en aquest moment. També ells podràn llegir La Saga d'Atlas i Axis en català!

Salut!

(editat): Afegim un tercer objectiu! Si arribam als 23.000€, també farem arribar una Saga d'Atlas & Axis a cada biblioteca pública de la Comunitat Valenciana.

#11 / Pròrroga!

Estimats socis!

Arribarem als penaltis?
Arribarem als penaltis?

La increïble remuntada que heu protagonitzat ens ha fet gairebé empatar en pocs díes. Per agraïr el vostre esforç i que no sigui de bades, Verkami ens ha oferit una pròrroga de cinc díes més, que hem acceptat amb molt de gust!

Així segur que arribam a fer realitat un altre bon còmic per a tots els públics en català, només hem de seguir com fins ara!

He pensat una cosa que puc fer si ens passam del pressupost que estic segur que vos agradarà.

Gràcies!!!

#10 / 70%!

Ànims!
Ànims!

Estimats socis:

Ja sou més de dos-cents, i les vostres extraordinàries aportacions han fet que arribem al 70% les pressupost quan queden 47 hores!

Però encara no ens podem relaxar, això no està fet! Hem de trobar més lectors en 47 hores. Perdonau si tornau rebre un email meu insistint, perquè ara faré un altre mailing indiscriminat, i whatsapp, i facebook, i twitter...

Si voleu amenaçar aquell familiar per que compri el llibre ara, només teniu dos díes! Ara sí que poden fer la diferència!!!

Gràcies!

#09 / Nadal.

A vegades la violència està justificada XD
A vegades la violència està justificada XD

Estimats socis!

Queda molt poc temps, però això va per bon camí: ja sou 182 persones!!!

Pràcticament si cada un de voltros pogués convèncer a una sola persona més per que vos ajudi a aconseguir el vostre llibre comprant un altre, això estaria fet!

No importa si no sap llegir! Ni si l'interessa el còmic! Lo important és que tendrà ressolt un regal de Nadal per a un nebot, filla, nets, estimat, amic invissible... Li estareu fent un favor! Que el compri ara, el rebrà l'octubre, i tendrà dos messos per embolicar-lo! :-D

Ànims! Segur que ja heu pensat en una víctima! (encara millor si és més d'una!)

Gràcies, reis!!!

#08 / Diploma.

Certificat de compromís amb el còmic en català.
Certificat de compromís amb el còmic en català.

Estimats socis:

Avui assolim dues fites importants: Hem arribat al 33% del pressupost i s'han acabat la oferta limitada a 100 ex-libris amb el llibre.

Per celebrar-ho i mirar d'incentivar les vendes que necessitam per cumplir l'objectiu, he pensat imprimir uns diplomes per a tots els que ja heu comprat el llibre, i també els que ho comprin fins al final de la campanya. En aquest diploma, que podreu enmarcar amb orgull, Atlas i Axis vos acrediten com a col·laboradors imprescindibles de l'edició en català de les seves aventures.

Només queden 11 díes de campanya, potser els més importants, els que decidiràn si això tira endevant o no. Crec que els lectors necessaris existeixen, i que lo difícil no és covencer-los, sino trobar-los! Faig tot el que em passa pel cap per publicitar la iniciativa, i accept suggerències! Però una vegada més, voldria demanar-vos un esforç suplementari. Vosaltresleer más

#07 / Entrevista a IB3 Televisió.

En Pau al seu estudi explicant el projecte.
En Pau al seu estudi explicant el projecte.

Aqui podeu veure el video a la web d'IB3 Televisió, i aqui al Youtube.

Vos agraïria que féssiu difussió d'aquest video per whatsapp, email, Facebook i Twitter entre els vostres coneguts, crec que és una bona eina per explicar en poc temps aquesta moguda, i el fet de rebre'l d'un amic és molt diferent de rebre'l d'un desconegut.

No oblideu afegir al missatge aquest link!

vkm.is/atlasaxis

Moltes gràcies i que tengueu bones festes!!!

#05 / Entrevista a La Diligència.

Estimats socis:

Aqui teniu una entrevista sobre aquest projecte de crowdfunding al nou blog sobre còmics en català La diligència.

Hem arribat al 20% del finançament!

Només queden 23 díes per aconseguir l'altre 80%

La bona notícia és que al ritme que anam, i gràcies a que estau comprant no només el llibre, sino també diverses recompenses, ja no són necessaris quasi 600 lectors com al principi, sino uns 430 per fer realitat l'edició en català de La Saga d'Atlas & Axis...

Això vol dir que si cada un de vosaltres (lectors compromesos que avui ja sou 83) pogués convèncer a només quatre amics, companys, familiars, alumnes, professors, llibreters, amics de facebook o instagram, etc. per participar-hi, això estaria fet!

Vos puc demanar aquest esforç???

Moltes gràcies!!!

#04 / 3.000€ recaptats!

Estimats socis:

La cosa va endavant! Poc a poc estam més a prop de fer realitat La Saga d'Atlas & Axis en català: Llop Segarrenc acaba de fer amb la seva aportació que superem els 3.000€

El temps juga en contra nostra, tenim el 19% del pressupost, però hem consumit el 35% del temps. Hem d'accelerar la difusió d'aquest Verkami! Qulasevol idea que tengueu serà benvinguda!

A veure com funcionen els flyers al Saló!

Gràcies a tots!

#03 / Flyers!

Que no es digui que no ho intentam! Ja ens han arribat els 5.000 flyers que repartirem al Saló del còmic de Barcelona aquest cap de setmana. Si no arribam als lectors ara, no sé com ho farem!

#02 / Superats els primers 2.000€!

Estimats socis, ja hem superat els 2.000€ de recaptació, el 12% del total.

Ja sou 58 les persones que voleu veure sí o sí La Saga d'Atlas & Axis publicada en català.

Per aconseguir el pressupost total ens queden només 31 díes, de moment anam endarrerits, però confii en que a mesura que passi el temps, més gent s'assabenti d'aquest projecte i hi participi.

Per sort, a dins aquests 31 díes hi ha una fita important: el saló del còmic de Barcelona.

Durant aquest event hi haurà el meu amic Narciso repartint flyers amb propaganda d'aquest Verkami (n'he fet imprimir 5.000!), esper que això funcioni!

Però tota ajuda és poca, i vos vull demanar un esforç suplementari, una espècie de repte. Si cada un de vosaltres és capaç de convèncer a tres o quatre persones per que es sumin al projecte, estarem molt més a prop d'aconseguir-ho! Per experiència sé que el boca a boca en persona és l'eina més eficaç per mobilitzar a la gent, molt més que mailings, anuncis de Facebook, flyers, etc.

leer más

#01 / Els primers 1.000€ aconseguits!

Estimats socis,

Toni Canuto acaba de comprar un llibre més una làmina A3 i hem superat els primers 1.000€ de recaptació de la campanya!

Ara duim un 6%, però ja hem consumit un 10% del temps! Esperam que el ritme s'acceleri, a veure si podem aconseguir que la campanya surti a qualque mitjà de comunicació.

Entre tots ho aconseguirem!

Gràcies!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies