In order to interact successfully and get the best performance from our website, we recommend upgrading your browser to a more recent version or using another browser such as Chrome or Firefox.

Discover the 10 most exciting projects of 2018!

Edició integral de "La Saga d'Atlas & Axis" en català.

Un exitós còmic d'aventures animals amb humor per a tots els públics, publicat en 9 idiomes. Fés que el català sigui el pròxim!!!

Pau

A project of

Pau

Category

Created in

33%
12
days
142
Patron
5.325€
From 16.000€
Contribute to the project

ÍNDEX:
1. En català.
2. Qui som.
3. A què destinarem les vostres aportacions.
4. Calendari previst.
5. La Saga d'Atlas & Axis.

Atlas i Axis.
Atlas i Axis.

La Saga d'Atlas & Axis en català.

La Saga d'Atlas i Axis, del mallorquí Pau, és un còmic d'aventures per a tots els públics que fins ara ha estat publicat en francès, castellà, italià, polonès, holandès, rus, alemany, anglès i xinès.

Ouaf, guau, bau, woef, hau, woof, bark, гав!... Així lladren en diferents idiomes. Encara ens ha d
Ouaf, guau, bau, woef, hau, woof, bark, гав!... Així lladren en diferents idiomes. Encara ens ha d'arribar l'edició xinesa.

Ens agradaria que la desena llengua fos el català!

La portada és exclusiva per a l
La portada és exclusiva per a l'edició en català.

Enlloc de l'édició original francesa en quatre llibres, hem triat el format integral, tota la història en un sol llibre de 272 pàgines a color i tapa dura ( 27,5 x 20 cm), més proper a la idea original de l'autor, i més econòmic (l'edició en quatre llibres costa en total 64€, el llibre únic només 30€). I amb alguns contiguts extra inèdits!

La producció del llibre és cara, i només per recuperar el cost de l'edició hauríem de vendre uns 600 llibres. No tenim ni idea de quanta gent pot estar interessada en aquesta edició, per això ho volem comprobar amb aquest projecte de Verkami.

Tu pots contribuïr a fer realitat l'edició en català de La Saga d'Atlas & Axis simplement comprant el llibre ara (recorda que si no assolim el pressupost necessari, et tornam els diners!). També pots col·laborar fent córrer la veu d'aquest projecte a les teves xarxes socials i mitjans de comunicació al teu abast.

Ens embarquem en aquesta aventura?
Ens embarquem en aquesta aventura?

Si vols donar un cop de mà extra, pots adquirir algunes de les recompenses d'aqui a la dreta, o comprar llibres per regalar.

Edició limitada de làmines A3, numerades i firmades per l
Edició limitada de làmines A3, numerades i firmades per l'autor. El preu de cada una és de 20€ normalment.

Qui som.

Marina i Pau
Marina i Pau

Som en Pau, l'autor de La Saga, i la seva família. Això és un projecte personal, no empresarial. Volem que els nins puguin llegir La Saga d'Atlas & Axis en la seva llengua materna, com fan ja a més de mitja Europa. Si compartiu aquesta idea, junts la farem realitat!

Veurà la llum!
Veurà la llum!

Pau és dibuixant de còmics i humorista gràfic des de fa més de 25 anys, i a més d'haver publicat sèries com Los repartidores de cerveza o Ze Jacky Touch i un dibuix editorial diari durant més de 13 anys (el premiat Pau per tots), col·labora amb la revista belga Spirou. També ha fet llibres per aprendre a dibuixar.

Podeu veure la feina de Pau i més imatges de la Saga als seus Instagram, Facebook, Youtube, Blog, Web, Patreon...

A què destinarem les vostres aportacions.

A l
A l'atac! (vinyeta de Les cinc banderes, proper projecte de Pau)

Els ingressos serviràn per pagar l'impremta, la traductora, el rotulista, el dissenyador, els drets (en mans de l'editorial francesa Ankama), els enviaments, la producció de les recompenses, el cost de la plataforma de pagament i la comissió de Verkami, a més de l'IRPF derivat d'aquest ingrés. Si aconseguim beneficis, es destinaràn a la producció dels pròxims còmics del mateix estil d'Atlas & Axis.
Original a llàpis i tinta, abans del color digital.
Original a llàpis i tinta, abans del color digital.

Calendari previst.

Ja arriben.
Ja arriben.

El pla és que La Saga d'Atlas & Axis en català estigui disponible a les llibreries per Nadal de 2019. Per aixó haurà d'estar a la distribuïdora el novembre. I abans, a les vostres mans.
El nostre calendari preveu fer la traducció, maquetació i retolació abans de final de juny, i la impressió el juliol. Així tenim els messos d'agost i setembre de marge per imprevists.

Mascarons de proa.
Mascarons de proa.

Si no coneixeu La Saga d'Atlas i Axis:

Les muntanyes estàn molt presents a la Saga.
Les muntanyes estàn molt presents a la Saga.

Atlas i Axis viuen a Pangea, on els animals parlen i caminen a dues potes. Però a diferència d'altres còmics, no són persones amb cap d'animal, sino que ténen els costums de les seves espècies (córrer darrera les cabres, pixar amb una pota aixecada, menjar ossos, tractar els hervíbors com simple menjar, ensumar el cul als altres...)

Uep! què és aquesta olor?!
Uep! què és aquesta olor?!

L'inteligent i racional Atlas, i el petit i instintiu Axis es complementen com les parts conscient i subconscient d'un cervell. Ténen les mateixes discussions que nosaltres amb nosaltres mateixos.

La destrucció del seu poble per part dels norcands els uneix en una aventura que comença amb un intent de rescat de les seves estimades i continua amb la recerca del llegendari os Khimera, que permet a qui el trobi no haver-se de preocupar més per la subsistència. Pel camí descobriràn tot un món de nord a sud i d'est a oest, coneixeràn animals de tota casta, i també l'amistat, la traició, l'amor, la venjança, la dignitat, la guerra... la vida!

L'humor està present durant tota l'aventura. I també les ovelles explosives!

Invasió de la fortalesa del Makas, a Escàpula.
Invasió de la fortalesa del Makas, a Escàpula.

El dibuix és una espècie d'evolució dels cartoons dels anys '30, molt rodonets, expressius i dinàmics, però amb uns colors i uns paisatges que et capfiquen a la història, amb una atenció al detall que fa que a cada relectura es descobreixin coses noves.

Descendents directes del "Funny animals".
Descendents directes del "Funny animals".

Una de les majors satisfaccions de l'autor és que molts de pares que havien d'obligar els seus fills a llegir els han vist per primera vegada llegir sense aturar tot un llibre per gust: La Saga d'Atlas & Axis!

Els ratolins estàn amagats per tot el llibre, els trobaràs tots?
Els ratolins estàn amagats per tot el llibre, els trobaràs tots?

Anar a l'inici

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

14 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Ruth Mateu

  Ruth Mateu

  1 days

  Tant de bo sigui una realitat. Gràcies per enriquir la nostra llengua.

 • Pau

  Pau
  Author

  1 days

  Gràcies!

 • kconan

  kconan

  2 days

  Sort i endavant!

 • Joan Nadal Cavaller

  Joan Nadal Cavaller

  4 days

  Ànims

 • Pau

  Pau
  Author

  4 days

  Gràcies!

 • Esther Diez

  Esther Diez

  4 days

  Ànims

 • Pau

  Pau
  Author

  16 days

  Moltes gràcies! Tens raó, Jaume. Els lectors solem tenir les nostres llibreries de confiança i per experiència sé que una conversa en persona val més que mil anuncis de facebook o emails. Si cada mecenes convenç els seus llibreters això serà un èxit! Salut!

 • isaac martinez

  isaac martinez

  16 days

  Venga un mecenes mes! Segur que ho conseguim!

 • Jaume Tugores Frau

  Jaume Tugores Frau

  16 days

  Uep, Pau! Una coseta que podríem fer tots els que volem llegir la teva obra en català, és parlar amb els llibreters als qui compram còmics, convidant-los a participar del micromecenatge. Jo ho vaig fer dissabte a una de les llibreries especialitzades de Palma, i ho faré a les altres dues quan hi vagi. Però a Palma també n’hi ha d’altres, com Rata Corner, Quart Creixent o Abacus. Salut!

 • Pau

  Pau
  Author

  17 days

  Hahaha, sí! a pesar de les aparences! Molt aguda, Empar!

#07 / Entrevista a IB3 Televisió.

En Pau al seu estudi explicant el projecte.
En Pau al seu estudi explicant el projecte.

Aqui podeu veure el video a la web d'IB3 Televisió, i aqui al Youtube.

Vos agraïria que féssiu difussió d'aquest video per whatsapp, email, Facebook i Twitter entre els vostres coneguts, crec que és una bona eina per explicar en poc temps aquesta moguda, i el fet de rebre'l d'un amic és molt diferent de rebre'l d'un desconegut.

No oblideu afegir al missatge aquest link!
vkm.is/atlasaxis

Moltes gràcies i que tengueu bones festes!!!

#05 / Entrevista a La Diligència.

Estimats socis:

Aqui teniu una entrevista sobre aquest projecte de crowdfunding al nou blog sobre còmics en català La diligència.

Hem arribat al 20% del finançament!

Només queden 23 díes per aconseguir l'altre 80%

La bona notícia és que al ritme que anam, i gràcies a que estau comprant no només el llibre, sino també diverses recompenses, ja no són necessaris quasi 600 lectors com al principi, sino uns 430 per fer realitat l'edició en català de La Saga d'Atlas & Axis...

Això vol dir que si cada un de vosaltres (lectors compromesos que avui ja sou 83) pogués convèncer a només quatre amics, companys, familiars, alumnes, professors, llibreters, amics de facebook o instagram, etc. per participar-hi, això estaria fet!

Vos puc demanar aquest esforç???

Moltes gràcies!!!

#04 / 3.000€ recaptats!

Estimats socis:

La cosa va endavant! Poc a poc estam més a prop de fer realitat La Saga d'Atlas & Axis en català: Llop Segarrenc acaba de fer amb la seva aportació que superem els 3.000€

El temps juga en contra nostra, tenim el 19% del pressupost, però hem consumit el 35% del temps. Hem d'accelerar la difusió d'aquest Verkami! Qulasevol idea que tengueu serà benvinguda!

A veure com funcionen els flyers al Saló!

Gràcies a tots!

#03 / Flyers!

Que no es digui que no ho intentam! Ja ens han arribat els 5.000 flyers que repartirem al Saló del còmic de Barcelona aquest cap de setmana. Si no arribam als lectors ara, no sé com ho farem!

#02 / Superats els primers 2.000€!

Estimats socis, ja hem superat els 2.000€ de recaptació, el 12% del total.
Ja sou 58 les persones que voleu veure sí o sí La Saga d'Atlas & Axis publicada en català.
Per aconseguir el pressupost total ens queden només 31 díes, de moment anam endarrerits, però confii en que a mesura que passi el temps, més gent s'assabenti d'aquest projecte i hi participi.

Per sort, a dins aquests 31 díes hi ha una fita important: el saló del còmic de Barcelona.
Durant aquest event hi haurà el meu amic Narciso repartint flyers amb propaganda d'aquest Verkami (n'he fet imprimir 5.000!), esper que això funcioni!

Però tota ajuda és poca, i vos vull demanar un esforç suplementari, una espècie de repte. Si cada un de vosaltres és capaç de convèncer a tres o quatre persones per que es sumin al projecte, estarem molt més a prop d'aconseguir-ho! Per experiència sé que el boca a boca en persona és l'eina més eficaç per mobilitzar a la gent, molt més que mailings, anuncis de Facebook, flyers, etc.

read more

#01 / Els primers 1.000€ aconseguits!

Estimats socis,

Toni Canuto acaba de comprar un llibre més una làmina A3 i hem superat els primers 1.000€ de recaptació de la campanya!

Ara duim un 6%, però ja hem consumit un 10% del temps! Esperam que el ritme s'acceleri, a veure si podem aconseguir que la campanya surti a qualque mitjà de comunicació.

Entre tots ho aconseguirem!

Gràcies!

30€
1 left (of 100)
Llibre + ex-libris

Rebràs el llibre a casa teva abans que es publiqui. Edició integral de 272 pàgines a color i tapa dura amb continguts extra.

+Enviament gratuït (Espanya).
+El teu nom apareixerà als crèdits.
+Un ex-libris imprès en paper d'aquarela tamany A4.

30€
7 backers
Llibre

Rebràs el llibre a casa teva abans que es publiqui. Edició integral de 272 pàgines a color i tapa dura amb continguts extra.

+Enviament gratuït (Espanya).
+El teu nom apareixerà als crèdits.

40€
15 backers
Llibre dedicat

·El teu llibre tindrà una dedicatòria de l'autor per a qui tu vulguis.
+Rebràs el llibre a casa teva abans que es publiqui.
+Enviament gratuït (Espanya).
+El teu nom apareixerà als crèdits.

45€
1 backer
Llibre + samarreta

·Samarreta 100% poliester tacte cotó de la talla que triis.
+Rebràs el llibre a casa teva abans que es publiqui.
+Enviament gratuït (Espanya).
+El teu nom apareixerà als crèdits.

55€
3 backers
Llibre dedicat + samarreta

·El teu llibre tindrà una dedicatòria de l'autor per a qui tu vulguis.
+Samarreta 100% poliester tacte cotó de la talla que triis.
+Rebràs el llibre a casa teva abans que es publiqui.
+Enviament gratuït (Espanya).
+El teu nom apareixerà als crèdits.

60€
99 left (of 100)
Llibre + 2 làmines

·Dues làmines per triar, A3 color, edició limitada, numerada i signada per l'autor.
+Rebràs el llibre a casa teva abans que es publiqui.
+Enviament gratuït (Espanya).
+El teu nom apareixerà als crèdits.

120€
1 backer
Per amor a l'art i a la llengua


Per a tu que vols aportar més sense voler res a canvi més que l'existència d'aquesta edició.
·El teu llibre tindrà una dedicatòria de l'autor per a qui tu vulguis.
+Rebràs el llibre a casa teva abans de que es publiqui.
+Enviament gratuït (Espanya).
+El teu nom apareixerà als crèdits.

120€
28 left (of 30)
Llibre dedicat + col·lecció completa de làmines

·Col·lecció completa de 6 làmines, A3 color, edició limitada, numerada i signada per l'autor.
+El teu llibre tindrà una dedicatòria de l'autor per a qui tu vulguis.
+Rebràs el llibre a casa teva abans que es publiqui.
+Enviament gratuït (Espanya).
+El teu nom apareixerà als crèdits.

210€
2 backers
Llibreria

·Rebràs 10 llibres a la llibreria abans que es publiqui.
+Enviament gratuït (Espanya).
+El nom de la vostra llibreria apareixerà als crèdits.

300€
20 left (of 20)
Llibreria + làmines

·Rebràs 10 llibres a la llibreria abans que es publiqui.
+Enviament gratuït (Espanya).
+El nom de la vostra llibreria apareixerà als crèdits.
+Col·lecció completa de 6 làmines, A3 color, edició limitada, numerada i signada per l'autor.

420€
0 backers
Llibreria col·laboradora

·Rebràs 20 llibres a la llibreria abans que es publiqui.
+Enviament gratuït (Espanya).
+El logotip de la vostra llibreria apareixerà als crèdits en blanc i negre.

630€
0 backers
Llibreria tope guai!

·Tendràs 30 llibres a la llibreria abans que es publiqui.
+Enviament gratuït (Espanya).
+El logo de la vostra llibreria apareixerà als crèdits més gros i en color.

1.000€
0 backers
Empresa patrocinadora

·Rebràs 30 llibres abans que es publiquin.
+Enviament gratuït (Espanya).
+El logo de la vostra empresa/ entitat/ associació apareixerà destacat als crèdits com a patrocinador oficial.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.