❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sis Veus: Els dies i les dones

Segon projecte de Sis Veus, "Els dies i les dones", on la música tradicional i la poesia tornen a trobar-se.

Sis Veus

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
289
Aportaciones
7.480€
De 6.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El dies i les dones és el segon projecte de Sis Veus, un grup que reuneix sis dones valencianes, procedents de diferents camps de la música, però especialment de la nostra música tradicional. Després d’haver rodat l’espectacle Homenatge a Vicent Andrés Estellés durant més de cinc anys, preparem un nou treball: un disc i un espectacle que veuran la llum aquesta tardor. Peces populars arranjades per a l’ocasió −amb textos molt acurats que les actualitzen−, juntament amb temes originals d’inspiració tradicional. Tot al servei d’una història que situa la dona en les diferents etapes del cicle de la vida. Els poemes de Lola Andrés entrellacen les cançons i estructuren el conjunt.

Per a la producció del disc hem tornat a confiar en Carles Dénia. I també repetim en el disseny gràfic, ja que serà de nou Tesa Crespo l'encarregada de dissenyar i maquetar el digipack.

Qui som?

Maribel Crespo: cant, llaüt, bouzuki, guitarró, percussions, composició i arranjaments

Eva Dénia: cant, guitarra, composició, lletres i arranjaments

Patxi Ferrer: cant, ball i percussions

Lola Ledesma: cant, guitarra i percussions

M. Amparo Hurtado: cant, guitarró i percussions

Merxe Martínez: violoncel

Ens podeu seguir en la nostra pàgina de Facebook

Ací teniu un tast del nostre primer espectacle, encara en actiu: Homenatge a Vicent Andrés Estellés

A què destinarem les vostres aportacions?

L’objectiu del Verkami són 6.600 euros. Amb aquesta quantitat cobriríem les despeses mínimes de producció artística, estudi de gravació, edició, mescles i disseny gràfic. Si assolírem l’objectiu en un temps prudent, aniríem a buscar un segon objectiu: la masterització i la fabricació d'una tirada inicial de 2.000 còpies del disc.

Quan rebrem les recompenses?

El disc està ja gravat i han començat els treballs d’edició i mescles. També està en marxa el disseny i la maquetació del digipack. De fet ja podem avançar-vos la portada. Tenim previst enviar a fàbrica el treball a finals d'octubre, per tal que es puguen entregar les recompenses coincidint amb la gira de presentació del disc i l’espectacle, prevista per als dies 23 de novembre (Teatre Serrano de Gandia), 30 de novembre (Auditori de Torrent), 1 de desembre (Teatre Alcázar de Nules) i 2 de desembre (Teatre Agrícola - Alboraia).

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

29 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Inma Cap

    Inma Cap

    más de 5 años

    Vinga, que falten poques hores!!!

  • Daniel Rosell

    Daniel Rosell

    más de 5 años

    ja tinc ganes d'escoltar-lo!!

  • Sis Veus

    Sis Veus
    Autor/a

    más de 5 años

    Moltes gràcies a tots!! Ja ho tenim!!!!!

  • Jorge Cobos

    Jorge Cobos

    más de 5 años

    Va xiques...

  • Angeles Haba

    Angeles Haba

    más de 5 años

    Que tengáis mucho éxito!!!!

  • Sílvia Miralles Briz

    Sílvia Miralles Briz

    más de 5 años

    Ja tinc ganes de sentir-vos i teñir el disco a casa

  • Abraham Rivas

    Abraham Rivas

    más de 5 años

    Ja ho teniu ahí, eh? Ànim!!

  • Maika Crespo

    Maika Crespo

    más de 5 años

    Molts ànims dones meravelloses!

  • Rebeca Ibáñez

    Rebeca Ibáñez

    más de 5 años

    Espere que arribeu prompte a l'objectiu!

  • Pura González Anleo

    Pura González Anleo

    más de 5 años

    😁😘

#05 / Tant he sembrat en ma vida

Entrem en la recta final de la campanya i ja sou 271 els mecenes que heu donat suport al nostre projecte. Com ja sabeu, fa dies que vam assolir el primer objectiu: producció artística, estudi de gravació, edició, mescles i disseny gràfic. Ara, a 5 dies de finalitzar la campanya, perseguim un segon objectiu: la masterització i la fabricació d'una tirada inicial de 2.000 còpies del disc.

Avui tenim el plaer de compartir amb vosaltres una altra de les cançons del repertori: Tant he sembrat en ma vida. Es tracta d’unes valencianes precioses que el nostre productor, Carles Dénia, ha arranjat per a nosaltres. Ací vos deixem la lletra i el poema que introdueix la cançó.

Pintura de Georges Pierre Seurat
Pintura de Georges Pierre Seurat

*Passeja pel jardí, passeja sola.

El temps va travessant-la i, delicat,

li asserena la veu, la torna núvol.

Ella sap que la nit és un cristall

on brillen les espurnes del seu rostre,

que el vent és un misteri molt planer

i que abraçar un arbre fa sentir

leer más

#04 / Ho hem aconseguit!!!!

Gràcies al suport de 256 mecenes, avui 18 d'octubre hem assolit el nostre objectiu. És a dir, podem cobrir les despeses mínimes de producció artística, gravació, mescles i disseny gràfic.

Però la campanya continua, perquè encara tenim 9 dies per davant i un segon objectiu: la masterització i la fabricació física del disc.

Tot i que la producció del disc i l'espectacle van més enllà (hem deixat fora del Verkami la fotografia, el vídeo, la publicitat, la comunicació..., per als quals hem buscat altres vies de finançament), la vostra contribució com a mecenes ha sigut IMPRESCINDIBLE per tal de fer realitat el projecte.

Gràcies de tot cor.

Ací vos deixem una altra de les cançons del projecte. Un preciós bolero original de Maribel Crespo, amb una lletra d'Eva Dénia inspirada en el poema d'Alfonsina Estorni Tú me quieres alba. La cançó es titula Tu em vols blanca.

I davant de la cançó, el poema de Lola Andrés que li dona pas.

*Bella, cimal, blancor plena de llum,

leer más

#03 / El seu cant a la vida...

Salut, amigues i amics!

Molt satisfetes amb l'evolució de la campanya. Ja sou 240 mecenes i hem assolit el 94% de l'objectiu. Amb encara 12 dies per davant, podríem aspirar fins i tot a un segon objectiu.

Mentre el disc fa el seu camí (Carles Dénia treballa amb l'edició i les mescles), nosaltres preparem l'espectacle, que estrenarem al Teatre Serrano de Gandia el pròxim 23 de novembre, amb motiu dels Premis Literaris Ciutat de Gandia. El 30 de novembre estarem a l'Auditori de Torrent, l'1 de desembre al Teatre Alcázar de Nules i el 2 de desembre al Teatre Agrícola d'Alboraia

Moltes gràcies de nou pel vostre suport.

Vos copiem la lletra de la cançó El seu cant a la vida, escrita per a les "Seguidilles d'Hortunas", una joieta del nostre folklore que interpretem cap al final de l'espectacle. Però abans de la cançó vos copiem el poema que ha escrit Lola Andrés per introduir les seguidilles.

Moltes gràcies a Eva Máñez per haver-nos cedit aquesta preciosa foto dels Horts de Benimaclet.

leer más

#02 / Poemes i cançons

En primer lloc, moltíssimes gràcies a tots els que heu confiat en nosaltres i heu posat el vostre granet d'arena perquè Els dies i les dones puga fer-se realitat. Encara no hem arribat a l'equador de la campanya i ja hem assolit quasi tres quartes parts de l'objectiu. Ens alegra molt, i és per a nosaltres una injecció d'energia, saber que el nostre treball interessa i que comptem amb el suport i la generositat de tantes persones.

Volem agrair especialment el treball realitzat per Lola Andrés, poeta valenciana amb una trajectòria interessantíssima, que ha escrit tots els poemes que entrellacen les cançons. Com a mostra del seu saber fer, vos copiem el poema que obri l'espectacle: "Els dies farcits de sol". I a continuació, vos avancem la lletra de la primera cançó, "Ara torne de segar", escrita per Eva Dénia per al batre de Llucena, que hem arranjat per a veus i percussions.

Que passeu bona setmana!!

*Els dies farcits de sol semblen ales del ponent.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies