❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Premis Tresdeu

Uns premis per posar en valor la creativitat dels i les joves valencianes. És el que et faltava per vore! 😄

Tresdeu

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
62
Aportaciones
1.183€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

MOLTÍSSIMES GRÀCIES, PRIMER OBJECTIU ACONSEGUIT! 🎉

El nou objectiu de 1.100 euros donarà la possibilitat a que BIANO estiga punxant al VIP. A més gràcies a la col·laboració amb La Peligro també estarà punxant a la posterior post-party junt a Nonai Sound.

A les recompenses que ja teníem actives se suma entrada gratuïta i colpet a la Festa de l'any. Preparats?!

Des de la Tresdeu donem recolzament i visibilitat a infinitat de propostes creatives d'arreu del País Valencià. Volem donar un pas més i estendre eixa visibilitat i reconeixement en forma de premi anual atorgat en una gala molt especial. I volem que amb aquest Verkami se sentiu la quarta pota en uns premis participatius i col·laboratius on els mecenes decidireu i estareu ben presents tant en el guardó com en la gala.

Les recompenses

  • Els vostres noms eixiran projectats durant la gala.

  • Els mecenes escollireu el premi a la “Millor iniciativa social i ciutadana”.

Tu decideixes!
Tu decideixes!

  • Sortejarem, entre els que ho desitgeu, qui donarà el Premi el dia de la gala.

Eres més de l
Eres més de l'alegria de Montesa o Cavaller de Sant Jordi de tota la vida?

  • Totebag exclusiva i d’edició limitada “El que em faltava per vore” dissenyada per l’estudi Milkglass Craft & Design. A escollir entre els dos models possibles.

  • Pack d’enganxines de Tresdeu dissenyades per a l’ocasió per l’estudi Milkglass Craft & Design, encarregats del disseny original del logotip.

Adhesius exclusius del "Que et faltava per vore"
Adhesius exclusius del "Que et faltava per vore"

  • Vine-te'n al VIP amb Cervesa Túria. Després de la gala farem el refrigeri amb la cervesa Túria on podreu xerrar i fer-se fotos amb nominats i presentadors de la gala.

  • A més a més si veniu acompanyats podreu gaudir de totes aquestes recompenses i estalviar amb els packs “Amigues” i “Col·legues”.

  • Si eres una empresa, associació o institució patrocina un dels premis i ajudar així a la promoció del talent jove valencià.

Qui som

El web de Tresdeu.com i el Festiu, la guia de festivals valencians 2018
El web de Tresdeu.com i el Festiu, la guia de festivals valencians 2018

Som una cooperativa de comunicació que des de fa 5 anys editem la Tresdeu.com, un dels magazins culturals valencians de referència. Des d’on també llancem el Festiu, la guia de festivals valencians.

En l’apartat audiovisual són coneguts els nostres videoclips a artistes valencians com Aspencat, ZOO, Smoking Souls, Mafalda, Los Chikos del Maíz, La Raíz, Prozak Soup, Vadebo… O el programa per a la nova televisió pública valenciana València Califòrnia, entre altres.

Moment del rodatge de "El Cap per avall" de ZOO. Foto de Koratge
Moment del rodatge de "El Cap per avall" de ZOO. Foto de Koratge

A què destinarem les vostres aportacions

Moment de fabricació del Premi Tresdeu
Moment de fabricació del Premi Tresdeu

La finalitat d’aquest procés de micromecenatge és la de poder crear uns guardons per als Premis Tresdeu. Els guanyadors recolliran un objecte únic i exclusiu fruit del seu treball que haurà estat valorat per públic i crítica.

Amb el que recaudem pagarem als professionals que faran possible el guardó, les despeses de gestió i el marxandatge d’edició limitada produït per a l’ocasió.

Calendari previst

  1. Inscripció de propostes.

Es van realitzar durant tot el mes de setembre.

  1. Votació del públic.

Tots els projectes acceptats que complisquen les condicions passaran a la votació del públic. Es podran votar online d'entre totes les propostes aquelles que es consideren millor en cada categoria. Des del dilluns 15 d’octubre al diumenge 4 de novembre, ​ambdós inclosos, estarà obert el termini de votació. D'aquesta fase eixirà la selecció de finalistes que passaran a la votació del jurat professional.

  1. Votació dels jurats.

Un jurat professional, els membres del qual s’anunciaran pròximament, deliberarà l'elecció dels projectes finalistes i guanyadors. Del ​dilluns 19 de novembre al divendres 23 el jurat, constituït per professionals de tots els sectors implicats, determinaran els projectes que seran reconeguts a la gala.

  1. Cerimònia d’entrega dels premis.

Tot aquest procés culminarà el ​29 de novembre a les 20:00 hores amb la gala dels Premis Tresdeu. Tindrà lloc l'espai ​La Mutant situat al complex de ​Las Naves, situat al Grau de València. Serà una gala dinàmica i molt especial amb la presència de celebritats, creadors i artistes.

Les recompenses seran entregades el dia de la gala en ma. En cas de no poder venir no dubteu en contactar amb nosaltres (per correu o qualsevol xarxa social) i us les enviarem on ens indiqueu.

Més informació

  • Trobaràs totes les novetats culturals i una acurada agenda en Tresdeu.com, on a més podràs saber més sobre els Premis Tresdeu i les seues fases de selecció, votació...

  • Coneix més sobre Milkglass Craft & Design

  • Per conèixer millor l'equip pots visitar la web corporativa de Tresdeu Media.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Tresdeu

    Tresdeu
    Autor/a

    más de 5 años

    Hola Miquel, els verkamistes tindreu la vostra butaca reservada. Pregunteu en taquilla per la llista dels Verkamistes!

  • MIGUEL SOLER TORTOSA

    MIGUEL SOLER TORTOSA

    más de 5 años

    Com s´aconsegueix l´entrada?

  • Lara Juan

    Lara Juan

    más de 5 años

    Em fa molta il·lusió!!!

  • amalia garrigos

    amalia garrigos

    más de 5 años

    Gràcies per ajuntar i comboiar als creadors i creadores valencianes. Té molt mèrit la vostra iniciativa i esforç. Per molts anys #PremisTresDeu

  • Macondo

    Macondo

    más de 5 años

    Premi Macondo!

Volver a todas las actualizaciones

#02 / La tenda de samarretes Macondo.cat patrocinarà uns dels premis!

La marca i tenda de samarretes Macondo.cat dona la sorpresa i s'anima a patrocinar un dels Premis Trsdeu 2018.

Mitjançant Verkami l'empresa valenciana ha aportat la recompensa més alta. Així és com el Premi "A Millor Directe de 2018" queda ocupat, quedant només 5 guardons per patrocinar.

Si eres una empresa, institució o associació no s'ho penseu més i doneu el pas per donar visibilitat a la vostra marca. Vinculeu-la a la tasca dels joves creadors valencians i la feina de Tresdeu!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#08 / GRÀCIES! 🎉 NOU OBJECTIU 1.100: FESTA POST-PARTY AMB BIANO I NONAI!

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTES I TOTS ELS QUE HEU PARTICIPAT EN EL VERKAMI!! 🎉🎉🎉

Heu fet possible que els guardons dels primers Premis Tresdeu lluïsquen gràcies a la tasca de Milkglass Design & Craft.

Ara, però, anem a per post-festa. Gràcies a la col·laboració amb La Peligro tindrem festa assegurada fins a les 06.30h del matí amb BIANO i NONAI SOUND amb la millor música urbana i jamaicana.

ANEM A PELS 1.100 EUROS! Més informació en Tresdeu.com

#06 / Varry Brava, una confirmació estelar!

Els oriolans Varry Brava són la 3a confirmació dels #PremisTrsedeu2018, la formació del Baix Segura no ha volgut perdre's la primera edició i vindran amb el seu indie festiu que tants èxits els està donant arreu de l'Estat Espanyol!

Si vols estar al dia de totes les novetats, que hi han moltes, dels Premis, passa't per la Tresdeu.com!

#03 / Vine-te'n al VIP amb Cervesa Turia!

La marca de cervesa amb més rellevància a la ciutat de València, Cerveza Turia, aposta pel talent jove i col·laborarà en Tresdeu en aquestos primers Premis a joves creadors valencians.

Poc a poc l'espai després de la gala que hem anomenat VIP comença a agafar forma i rellevància. Des de Tresdeu volem que siga un espai d'encontre de l'ebullició juvenil i que tota la gent que ho desitge puga passar una estona amb premiats, presentadors i staff.

No ho dubteu i veniu a la gala amb el VIP comprat en Verkami, l'única oportunitat per ser-hi! RECOMPENSES LIMITADES!

#02 / La tenda de samarretes Macondo.cat patrocinarà uns dels premis!

La marca i tenda de samarretes Macondo.cat dona la sorpresa i s'anima a patrocinar un dels Premis Trsdeu 2018.

Mitjançant Verkami l'empresa valenciana ha aportat la recompensa més alta. Així és com el Premi "A Millor Directe de 2018" queda ocupat, quedant només 5 guardons per patrocinar.

Si eres una empresa, institució o associació no s'ho penseu més i doneu el pas per donar visibilitat a la vostra marca. Vinculeu-la a la tasca dels joves creadors valencians i la feina de Tresdeu!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies