❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

BARCELONA 1714

La primera gran producció ambientada a la Barcelona de 1714. Amor, odi, passió, traïció i la lluita per la dignitat col·lectiva de rerefons.

Barcelona 1714

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
95
Aportaciones
10.690€
De 50.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

BARCELONA 1714 explica la història de l’Agnès, una jove que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. Amb la vitalitat de la seva joventut, l’Agnès aspira a viure, a fugir de la ciutat, fet que no pot entendre en Jan –l’home a qui estima-, un jove oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva terra.

Mentrestant, 40.000 soldats borbònics es preparen per assaltar Barcelona. 6.000 homes i dones la defensaran fins a la mort.

Amor, odi, passió, traïció, el desig de viure i la lluita per tal de defensar la dignitat col·lectiva fins al final: aquestes són les qüestions que es plantegen al voltant del setge de Barcelona.

Emocions que volem compartir amb el públic nacional i internacional i que, alhora, ens permetran donar a conèixer un dels capítols més emocionants, vibrants i fonamentals de la història de Catalunya.

US NECESSITEM PER ACABAR DE FER-HO REALITAT!

Escrita i dirigida per Anna M. Bofarull ("Sonata per a violoncel", "Hammada"), BARCELONA 1714 compta amb uns actors i actrius excepcionals: Alba Brunet, Bernat Quintana, Juanjo Puigcorbé, Àlex Casanovas, Miquel Sitjar, Francesc Garrido, Ferran Carvajal, Mikel Iglesias, Oriol Grau, Fermí Fernández, Èric Alès, Roger Dalmases, Txe Arana, Joan Negrié, Mercè Rovira, Cristina Pacareu i molts d’altres.

BARCELONA 1714, rodada 100% en llengua catalana, es troba en una fase molt avançada de post-producció.

La pel·lícula es va rodar el 2014 i, degut a la particularitat del projecte, la post-producció ha estat tot un repte.

BARCELONA 1714 combina actors gravats i un rerefons digital en 3D. Hem volgut fer front a una gran producció històrica bèl·lica des d’una perspectiva diferent, des de la innovació i el risc audiovisual, utilitzant els avenços actuals en el rodatge amb croma (pantalla verda) i el disseny en 3D, amb una clara aposta estètica: crear un estil visual propi i diferenciant-nos d’altres propostes històriques més convencionals.

A més a més, BARCELONA 1714 va néixer com un projecte de país: l'aportació d'actors, actrius, tècnics, associacions i entitats del món local i cultural són les que ens ha permès tirar endavant de manera alternativa un ambiciós projecte cinematogràfic.

Vam néixer volent explicar una història des de casa i que traspassi fronteres, i en aquest camí hem trobat un munt de complicitats i col·laboracions. Aquest film ha estat finançat al 100% per inversors privats sense cap aportació ni subvenció pública.

Sense el suport de les persones que hi treballem i els micro-mecenes que han cregut i creuen en nosaltres som molt conscients que BARCELONA 1714 no podria haver existit mai.

Qui som

HEIKO KRAFT, productor

De pare alemany i mare catalana, en Heiko va viure a Alemanya fins als 20 anys, tot i que passava tots els estius i les festes de Nadal a Catalunya. Des dels 10 anys va tenir clar que volia fer una pel·lícula sobre el setge de Barcelona. Després de produir diferents llargmetratges amb la seva productora KaBoGa, està a punt de fer-ho realitat.

ANNA M. BOFARULL, guionista, directora i productora

Sòcia de KaBoGa, ha aportat al projecte la seva experiència cinematogràfica des del primer moment. Anteriorment, els seus documentals "Notes al peu"(2009) i "Hammada" (2010) han estat premiats i projectats en diferents festivals internacionals, així com el seu primer llargmetratge de ficció, "Sonata per a violoncel" (2015) - Montréal, Màlaga, Filipines, Valladolid, Milà, Gijón, Londres, etc.

Pel que fa a l'equip creatiu, a banda dels intèrprets mencionats anteriorment, BARCELONA 1714 ha pogut comptar amb aparicions especials de Toni Albà, Lluís Gavaldà (cantant de Els Pets), Joan Fortuny (músic de la Companyia Elèctrica Dharma), Elisabet Carnicé i Raquel Sans (periodistes), etc. A més a més, hem comptat amb la participació de grups de recreació històrica per dotar les batalles de més realisme i amb un total de més de 1.000 figurants.

En l'apartat de post-producció, comptem amb el lideratge del reconegut coordinador de post-producció Rafael Galdó, responsable de films com "Blancaneus" (guanyadora de 4 Premis Gaudí i 10 Premis Goya), "Balada triste de trompeta", "Toro" (nominat al Premi Gaudí pels millors efectes visuals), "La llum d'Elna", "Merlí", etc.

Actualment, els nostres tècnics estan recreant algunes de les zones de la Barcelona de fa més de 300 anys. La càmera virtual permetrà al públic viatjar en el temps fins als carrers bombardejats, les tavernes atapeïdes de gent, el claustre de Santa Clara en flames durant l'assalt al baluard o les muralles de la ciutat enrunant-se poc a poc sota l'efecte de l'artilleria borbònica.

Per altra banda, no podem oblidar el suport rebut des d'algunes institucions, que han aportat el seu granet de sorra al projecte: l'Ajuntament de Valls ens ha cedit instal·lacions per tal d'establir-hi el plató croma durant més d'un any de rodatge; l'Institut Cal·lípolis ha aportat el material per a les caracteritzacions dels personatges, així com professors que han tutoritzat la feina dels alumnes; la Universitat Pompeu Fabra i l'escola FX Animation han tutoritzat la feina d'alguns dissenyadors de 3D. També el Teatre-Auditori de Sant Cugat ha cedit les seves instal·lacions per a enregistrar la banda sonora original, amb més de 70 músics de la Furius Music Orchestra i hem rebut l'ajuda de grups de recreació històrica com els Miquelets de Catalunya i el Regiment de Sant Narcís que han acceptat formar part del rodatge de la pel·lícula completant les importants seqüències de batalla. A més el Departament de Didàctica de les Ciències Socials de la Universitat de Barcelona ha supervisat el projecte des dels primers tractaments de guió; l'Escola de Moda Olivia Garzón, etc.

A què destinarem les vostres aportacions

Tal com hem explicat en apartats anteriors, BARCELONA 1714 és un projecte iniciat fa temps: la pel·lícula ja està rodada, muntada i la banda sonora enregistrada. Què ens falta, doncs? La post-producció està actualment en procés: això inclou la generació dels fons 3D no creats fins ara, així com la composició visual de tots els plans de la pel·lícula. Es tracta d'un procés curós que farà de BARCELONA 1714 la primera pel·lícula al nostre país amb més plans post-produïts (gairebé 1.500 plans).

El nostre objectiu és estrenar la pel·lícula tan aviat com sigui possible i, sigui quin sigui l'abast del micromecenatge, seguirem treballant fins a poder fer realitat BARCELONA 1714.

En cas de que aquesta campanya de micromecenage aconsegueixi l'objectiu dels 50.000 euros, aquesta xifra es destinarà a part de la post-producció d'imatge i so pendent, però el procés per tal de finalitzar la pel.lícula no estarà finançat completament, de manera que s'allargarà durant la resta del 2018 i part del 2019.

De totes maneres, la nostra il·lusió és que els micromecenes s'apassionin amb BARCELONA 1714 i vulguin treballar amb nosaltres per a que el procés s'acceleri i l'estrena s'avanci a una data molt significativa.

Així doncs, en cas d'aconseguir 100.000 euros, podríem finançar totes les feines de post-producció pendents -imatge, so i color- i estrenar la pel·lícula durant el mes de setembre: faríem una pre-estrena per als micro-mecenes VIP l'11 de setembre de 2018, exactament 304 anys després dels fets que narra la pel·lícula, i l'estrena comercial seria el cap de setmana de l'1 d'octubre del 2018, un any després d'una nova data clau en la història del nostre país.

Conscients de que no tots els somnis es fan sempre realitat -si més no al ritme que desitgem-, hem establert un trams de finançament d'aquest micromecenatge, que van des de l'estrena durant el 2019, passant per l'estrena en la data clau del 2018 i fins i tot, amb l'ambició de crear versions de la pel.lícula en diferents idiomes, per tal d'internacionalitzar al màxim la història que explica BARCELONA 1714.

Calendari previst

Rodatge: 2013-2014

Post-producció: novembre 2017 - agost 2018.

Estrena prevista: setembre 2018 (en cas d'aconseguir 100.000 euros)

Entrega de recompenses

En cas d'aconseguir 100.000 euros en la campanya de micromecenatge, la pre-estrena VIP serà l'11 de setembre de 2018.

Els DVD, CD i cartells es lliuraran en una data posterior propera a l'estrena. L'equip de la pel.lícula es posarà en contacte amb els micromecenes per tal de coordinar-ho. Les despeses d'enviament estan incloses.

Les visites guiades, master class i sopars tindran lloc en una data propera posterior a l'estrena de la pel.lícula, per tal de poder comentar-la amb l'equip. L'equip de la pel.lícula es posarà en contacte amb els micromecenes per tal de coordinar-ho.

+ Info

Per a més informació podeu seguir les novetats de la pel·lícula als nostres perfils a les xarxes socials

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

11 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • carme

    carme

    casi 6 años

    Endavant amb el projecte, molta sort!!!!!

  • pauiprou

    pauiprou

    6 años

    Endavant!!

  • Marc Clotet Nyffenegger

    Marc Clotet Nyffenegger

    6 años

    I tú? Què has fet per la victòria??

  • vado

    vado

    6 años

    ànims

  • Josep Pons Abad

    Josep Pons Abad

    6 años

    El nostre esforç és insignificant amb comparació amb el que van fer els defensors de la nostra ciutat

  • Barcelona 1714

    Barcelona 1714
    Autor/a

    6 años

    Moltes gràcies ! Thanks!

  • kircm

    kircm

    6 años

    Good luck!

  • Usuario dado de baja

    vesesferrer

    6 años

    Ho aconseguireu!! El projecte s'ho mereix i esperem l'estrena!!!

  • jobema

    jobema

    6 años

    Els socis de Miquelets del Regne de València també aportarem el que podem.

    Enhorabona per la iniciativa.

  • Barcelona 1714

    Barcelona 1714
    Autor/a

    6 años

    Gràcies!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies