❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Barcelona 1714

Barcelona 1714

Barcelona

Amor, odi, passió, traïció, el desig de viure i la lluita per tal de defensar la dignitat col·lectiva fins al final: aquestes són les qüestions que es plantegen al voltant del setge de Barcelona. BARCELONA 1714 explica la història de l’Agnès, una jove que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. Amb la vitalitat de la seva joventut, l’Agnès aspira a viure, a fugir de la ciutat, fet que no pot entendre en Jan –l’home a qui estima-, un jove oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva terra. Mentrestant, 40.000 soldats borbònics es preparen per assaltar Barcelona. 6.000 homes i dones la defensaran fins a la mort.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies